;

Wywiad o partnerstwie technologicznym (0)

Marek Wajda

Wywiad o partnerstwie technologicznym

Obiecałem, porozmawiałem, a teraz dzielę się z Wami wywiadem jaki o partnerstwie technologicznym przeprowadziłem z Piotrkiem Furtakiem, kierownikiem Projektu Euro 2012 – ICT.

Jeśli temat Was zainteresował a macie jeszcze jakieś pytania, napiszcie je w komentarzach, postaramy się na nie odpowiedzieć.
A teraz zapraszam do wysłuchania wywiadu.

Udostępnij: Wywiad o partnerstwie technologicznym
komentarz jest wymagany
Please prove you are human by selecting the Flag. wybierz ikonę

Maskotki z pucharem (0)

Marek Wajda

Maskotki z pucharem

Przez ostatnie 4 dni w Warszawie przed Pałacem Kultury i Nauki w specjalnym namiocie na wszystkich chętnych czekała moc atrakcji przygotowana przez Orange. Oczywiście najważniejsze z nich to możliwość spotkania oficjalnych maskotek i pucharu Mistrzostw Europy w Piłce Nożnej EURO 2012™. Zapraszam z Magdą na krótką relację.

Udostępnij: Maskotki z pucharem
komentarz jest wymagany
Please prove you are human by selecting the Truck. wybierz ikonę

;

Orange najlepiej dopasuje ofertę firmie (0)

Wojtek Jabczyński

24 stycznia 2011

Orange najlepiej dopasuje ofertę firmie

Na weekend zapowiadałem absolutną nowość dla firm i zgodnie z obietnicą dziś rusza pierwsza na polskim rynku oferta, która pozwala na indywidualny wybór abonamentu oraz liczby minut i usług dodatkowych w nim zawartych. W Ofercie Dopasowanej można ustalić cenę abonamentu z dokładnością do 1 zł. Ponadto dajemy nawet do 3056 minut (50 godzin) miesięcznie – w zależności od tego, do kogo abonent będzie dzwonił. Klienci mogą wybrać abonament, w którym do minut otrzymają Business Everywhere Mini w telefonie oraz bezpłatny dostęp do naszych hotspotów. Co miesiąc, niezależnie od wybranej wartości abonamentu, otrzymają też 10 procent więcej minut na połączenia do wszystkich sieci, niż wynika to z podstawowego abonamentu. Oprócz tego, w zależności od potrzeb można dobrać wybrane usługi w ofercie promocyjnej: Internet w telefonie 100 MB za 5 zł (standardowo 8 zł), Internet w telefonie 250 MB za 10 zł (16 zł), Business Everywhere Mini 2 GB za 22 zł (32 zł), Nawigacja Orange przez 3 miesiące za 0 zł (20,48 zł). Ofertę Dopasowaną opracowaliśmy w oparciu o znane już Plany Optymalne, a wybierana przez klienta wartość abonamentu jest dostosowana do przedziału cenowego odpowiadającego jednemu z nich. Różnica polega na tym, że każda wydana na abonament złotówka przekłada się bezpośrednio na liczbę dostępnych minut. Szczegóły znajdziecie tutaj.

Udostępnij: Orange najlepiej dopasuje ofertę firmie
komentarz jest wymagany
Please prove you are human by selecting the Star. wybierz ikonę