;

XIX Finał WOŚP – oj się działo (0)

Monika Kulik

10 stycznia 2011

XIX Finał WOŚP – oj się działo

Po raz kolejny okazało się, że mamy wiele Serca dla Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy – już wiadomo, że Polacy podarowali na ratowanie zdrowia i życia dzieci ponad 37 milionów złotych. A to tylko część kwoty – liczenie wciąż trwa, tak, jak część aukcji internetowych – np. naszych maskotek Serca i Rozumu 😉

Nie brakowało nam też Rozumu, żeby wymyślić różne sposoby, jak pozyskać największe datki. Licytowano m.in. bilet na otwarcie Euro 2012, rejs łodzią podwodną i poduszkowcem, przejażdżkę czołgiem, lot śmigłowcem i  balonem, a także szyb górniczy czy szal Dalajlamy….

Po 22.30  Jurek Owsiak licytował zachrypniętym głosem naszą złotą kartę telefoniczną z numerem 1. Pojedynek był emocjonujący – licytacja zaczęła się kwotą 53 tysięcy, a zakończyła na 200 tysiącach złotych!  Karta trafi do EuCO Legnica. W sumie z licytacji kart w tym roku mamy ponad 600 tysięcy. Dziękujemy.

Z Sercem i Rozumem byliśmy także w studio. Zobaczcie kilka zdjęć.

Udostępnij: XIX Finał WOŚP – oj się działo
komentarz jest wymagany
Please prove you are human by selecting the Heart. wybierz ikonę

;

Licytujcie karty i maskotki (0)

Wojtek Jabczyński

9 stycznia 2011

Licytujcie karty i maskotki

Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy od rana zaczęła grać i mam nadzieję, że wszyscy się przyłączycie. Pamiętajcie, że pomagamy chorym dzieciakom. Dlatego zachęcam do zapełniania puszek wolontariuszy, wysyłania SMS-ów o treści „serce” na numer 75565, dzwonienia na specjalną linię 704 407 401, licytowania złotych kart telefonicznych, naszych maskotek oraz trzech wyjątkowych obrazów z planu filmowego najnowszej reklamy Serca i Rozumu. Wczoraj Monika opisała na http://www.blog.tp.pl/ co i gdzie można licytować. Dziś będziemy w studiu WOŚP, aby jeszcze raz zachęcić wszystkich do udziału. Kto chce nas zobaczyć niech włączy telewizor na wejście Orkiestry o 14.45 w TVP2.

Udostępnij: Licytujcie karty i maskotki
komentarz jest wymagany
Please prove you are human by selecting the Flag. wybierz ikonę

Urządzenia

Nowy Livebox dla neo (0)

Wojtek Jabczyński

7 stycznia 2011

Nowy Livebox dla neo

Krishnamishna rozpoczął wątek nowego Liveboxa 2.0 dla neo, który ząstąpi dotychczasowy model 1.1. Temat zrobił się lekko gorący, dlatego kilka dodatkowych informacji dla zainteresowanych. Urządzenie planujemy udostępnić w drugiej połowie stycznia. Jak będę znał konkretną datę startu dam znać. Cena pozostanie bez zmian. Zaczęliśmy już dystrybucję do salonów, aby o godzinie zero modemy były do odbioru przez klientów. Jeśli chodzi o różnice to nowy Livebox daje m.in. większą prędkość transmisji WiFi, co pozwala na szybsze kopiowanie plików pomiędzy komputerami w sieci lokalnej. Wyposażony jest w 4 porty ethernet i 2 porty USB Master, umożliwiające podłączenie np. dysku USB czy pendrive`a. Livebox 2 pozwala na współdzielenie plików oraz drukarek. Działa jak serwer i udostępnia je w sieci lokalnej. Dostęp do zasobów jest z każdego komputera w domu.

Livebox 2

Udostępnij: Nowy Livebox dla neo
komentarz jest wymagany
Please prove you are human by selecting the Truck. wybierz ikonę