;

Zostań postacią z Biblii (0)

Stella Widomska

27 czerwca 2016

Zostań postacią z Biblii

Jakiś czas temu informowałam Was, że Orange Polska został partnerem technologicznym Biblii Audio Superprodukcji. Do projektu zostało zaangażowanych około 300 aktorów, w tym czołówka polskich gwiazd małego i dużego ekranu, m.in.: Jerzy Trela (Bóg), Adam Woronowicz (Jezus Chrystus), Krystyna Janda (narratorka w Ewangelii wg Świętego Mateusza), Małgorzata Kożuchowska (narratorka w Ewangelii wg Świętego Jana), Wojciech Malajkat (narrator w Apokalipsie wg Świętego Jana), Mariusz Benoit, Cezary Żak, Anna Polony czy wreszcie Teresa Lipowska. Teraz macie szansę, aby wśród tych nazwisk pojawiło się Wasze. Wystarczy wziąć udział w naszym konkursie, aby użyczyć głosu jednej z biblijnych postaci. Do dzieła i powodzenia! 🙂

A już niedługo, bo 18 lipca zapraszam Was na koncert Biblii Audio Superprodukcji. Wieczór uświetnią m.in. Krystyna Janda, Wojciech Malajkat i Adam Woronowicz. Szczegóły już wkrótce.

a693d83149b8c0f4edc4e5fe6d5cbc050f7

Udostępnij: Zostań postacią z Biblii
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Samochód. wybierz ikonę

;

Milion planów doMowych (0)

Wojtek Jabczyński

26 czerwca 2016

Milion planów doMowych

Lubię okrągłe liczby. Dlatego skusiłem się, aby napisać, że już ponad milion klientów korzysta z wprowadzonych od września 2008 r. nowych planów doMowych. Przypomnę, że to oferta, która zdecydowanie uprościła używanie telefonu stacjonarnego i daje spore oszczędności. W cenie abonamentu jest od 60 do 1200 min. na rozmowy, a w jednej z opcji można nawet wygadać się bez limitu. Moim zdaniem milion klientów w 9 miesięcy to świetny wynik i potwierdzenie, że trafiliśmy w oczekiwania tej części rynku. Pamiętam konferencję prasową i to, że część dziennikarzy z niedowierzaniem kręciła głowami, nie wróżąc większego sukcesu w promowaniu telefonii stacjonarnej. Myślę, że pomysł się obronił. Na koniec jeszcze kilka cyferek statystycznych. Oczywiście najwięcej klientów korzysta z oferty z 60 min. na rozmowy. Ponad 16 proc. wybrało jednak najwyższe plany z 1200 min. lub z brakiem limitu, a ok. 15 proc. użytkowników zdecydowała się na opcję podwojenia liczby minut w ramach abonamentu.

Udostępnij: Milion planów doMowych
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Filiżanka. wybierz ikonę

Film

Zapraszamy na najdłuższy festiwal filmowy (0)

Kasia Barys

24 czerwca 2016

Zapraszamy na najdłuższy festiwal filmowy

Dla mnie kino pod chmurką to jedna z przyjemniejszych form spędzania wakacyjnych wieczorów. Też lubicie takie seanse? Jeśli tak, niezależnie od tego czy jedziecie nad morze, w góry, czy nawet na mazury – Orange Kino Letnie czekać będzie na Was na sopockim molo, zakopiańskich Krupówkach i nad Niegocinem w Giżycku. To już 9. edycja festiwalu, w poprzednich łącznie wyświetlono aż 2 821 seansów, które obejrzało ponad 800 tysięcy widzów.

Tak jak poprzednio i w tym roku – repertuar podzieliliśmy na dni tematyczne. Każdy tydzień rozpoczynać się będzie od „Muzycznych poniedziałków”. W czasie których zobaczycie np. jeden z najbardziej zjawiskowych filmów Juma Jarmusha – „Tylko kochankowie przeżyją”. Jestem pewna, że zaczarują Was te hipnotyczne dźwięki :). „Festiwale, festiwale” to hasło wtorkowe, a kryją się pod nim oczywiście filmy, które podbiły największe festiwale z całego świata od Cannes po Texas. Zobaczycie między innymi „Victorię” nagrodzoną Srebrnym Niedźwiedziem czy czarną komedię szwedzkiego mistrza Roya Anderssona – „Gołąb przysiadł na gałęzi i rozmyśla o istnieniu”, która zyskała Złotego Lwa. Środy spędzicie „Z Orange i mega hitem” – będziecie mogli zobaczyć np. „Teda 2” albo „Everest”. Czwartek będzie pod hasłem „Made in Poland” i tu chyba nie muszę wyjaśniać jakiej produkcji filmy obejrzycie ;). Weekendy rozpoczniemy „Komediowymi piątkami”, urywając boki np. na wyśmienitym kinie zemsty czyli na „Dzikich historiach”. Soboty upłyną pod hasłem „Oscary!”. A Festiwalowy tydzień zamknie kino pełnie emocji i subtelności, bo będą to „Kobiece niedziele”.

Startujemy od 1 lipca! 🙂

Cały repertuar.

a315eebe73d273a2c7ddac248fc91aad7a8

Udostępnij: Zapraszamy na najdłuższy festiwal filmowy