Zima bez limitu w Orange na kartę i… -50% na próbę

16 stycznia 2020

Zima bez limitu w Orange na kartę i… -50% na próbę

Trwają ferie, a więc czas dobrej zabawy i nowych doświadczeń. Tej zimy w Orange na kartę można sprawdzić, jak to jest mieć wszystko bez limitu oraz pakiet 15 GB przez miesiąc za połowę ceny. Promocja trwa od 16/01 do 29/02/2020 włącznie. W tym czasie każdy klient Orange na kartę (z wyłączeniem użytkowników taryfy „Zawsze bez limitu”) może włączyć usługę „Rozmowy, SMS-y i MMS-y bez limitu + 15 GB” na 31 dni w cenie obniżonej z 30 zł na 15 zł.

Każdy w Orange na kartę, niezależnie od tego czy korzystał już wcześniej z usług bez limitu, może włączyć usługę jeden raz na próbę.

Usługa ma dwa warianty.

Wariant usługi Cena aktywacji Cena odnowienia co

31 dni

Jak włączyć bezpłatnym SMS-em?
Jednorazowa 15 zł nie dotyczy START pod 815
Odnawialna 15 zł 30 zł CYKL pod 816

A jeżeli chcecie wiedzieć o naszych najnowszych promocjach w Orange na kartę zajrzyjcie tutaj. Możecie także zajrzeć na stronę orange.pl, gdzie poznacie szczegóły naszej oferty prepaid.

Udostępnij: Zima bez limitu w Orange na kartę i… -50% na próbę

Przenoście numery do Orange na kartę. Warto!

25 stycznia 2016

Przenoście numery do Orange na kartę. Warto!

Usługa ma dwa warianty.

Wariant usługi Cena aktywacji Cena odnowienia co

31 dni

Jak włączyć bezpłatnym SMS-em?
Jednorazowa 15 zł nie dotyczy START pod 815
Odnawialna 15 zł 30 zł CYKL pod 816

Udostępnij: Przenoście numery do Orange na kartę. Warto!

Rozmowy i SMS-y bez limitu w Orange na kartę

15 maja 2015

Rozmowy i SMS-y bez limitu w Orange na kartę

W ostatnim dniu kwietnia w taryfie Orange Yes wprowadziliśmy darmowe rozmowy i SMS, z których możecie korzystać wewnątrz naszej sieci. Dziś mamy dwie, kolejne propozycje. Tym razem chodzi o rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich sieci komórkowych i to dla użytkowników większości naszych taryf czyli: Orange YES, Orange SMART, Orange ONE, Orange POP i Nowe Orange GO. Żeby ofertę bardziej dopasować do Waszych potrzeb, zrobiliśmy ją w kilku opcjach, także z dodatkowym pakietem na internet. Od razu też dopowiem, że nowości „współpracują” z Kontem Ważnym Rok. W tabeli poniżej szczegóły. Regulaminy i sposoby aktywacji znajdziecie tu (bez 2 GB) i tu (z 2GB)

144fa830c9a4d1b4263c3d504914e5df392

Udostępnij: Rozmowy i SMS-y bez limitu w Orange na kartę

No limit czasami oznacza limit

13 maja 2014

No limit czasami oznacza limit

Oferty bez limitu stały się stałym elementem naszego rynku, ale też często jego leitmotivem marketingowym. Niekiedy można jednak przedobrzyć jak to się właśnie okazało z ofertą Formuła Europa Unlimited naszego szacownego konkurenta. I teraz trwa możliwe subtelne odkręcanie sprawy, aby straty były jak najmniejsze. Mogę się tylko domyślać, że chodziło o spryciarzy, którzy wykorzystywali dobrodziejstwo dzwonienia bez opamiętania, czego w imię „nolimitowości” nie przewidziano. A roaming to materia bardziej skomplikowana niż połączenia krajowe, chociaż i w tych bywają niespodzianki. Piszę o tym z dwóch powodów. Po pierwsze, aby bacznie przyglądać się ofertom no limit ponieważ nie zawsze ten zwrot odzwierciedla realne możliwości danej oferty. Wspominał o tym m.in. nasz szef marketingu w wywiadzie dla telko.in Po drugie, aby jeszcze raz przypomnieć o nowych Smart Planach Orange, gdzie w cenie abonamentu znajdziecie nie tylko 400 minut miesięcznie rozmów w roamingu w UE, ale także nawigację Orange.

486f4aacc7310f4f3641a7db7d81580f269

Udostępnij: No limit czasami oznacza limit

Trzy numery z rozmowami do oporu

21 marca 2014

Trzy numery z rozmowami do oporu

Dzisiaj wystartowaliśmy z fajną promocją dla lubiących rozmawiać i korzystających ze wszystkich naszych, aktualnych ofert na kartę. Dzięki usłudze Twoje numery, możecie aktywować 1, 2 lub 3 numery z dowolnej sieci komórkowej, na które będziecie dzwonić za 0 zł/min przez 30 dni. Za aktywację każdego z nich zapłacicie 3 zł za jeden okres. Czyli w zależności, ile numerów sobie wybierzecie, koszt miesięczny to 3, 6 lub 9 zł. Usługa działa w wygodnej formie cyklicznej i automatycznie odnowi się, jeśli tylko macie na koncie wystarczającą ilość środków. Z oferty promocyjnej możecie korzystać do 30 czerwca 2014. Szczegóły i regulamin znajdziecie tutaj.

08df9b83887be673324483208ba1b743a79

Udostępnij: Trzy numery z rozmowami do oporu