Rozpocznij majówkę z Orange na kartę

27 kwietnia 2020

Rozpocznij majówkę z Orange na kartę

Już za parę dni oficjalnie zaczynamy majówkę. W tym roku spędzimy ją pewnie bardziej stacjonarnie – w domach, ogródkach i na balkonach :-). Świętując warto być w kontakcie ze znajomymi, dlatego w Orange na kartę przygotowaliśmy promocję na majówkę.

Od dzisiaj do niedzieli 3 maja br. skorzystacie z usługi  „Rozmowy, SMS-y i MMS-y bez limitu do wszystkich+pakiet 5GB” za 0 zł. Promocja potrwa przez 5 pełnych dni od momentu aktywacji.

Przykład: jeśli uruchomicie usługę 1 maja br., to zakończy się 6 maja br. o godz. 23:59.

Jak uruchomić promocję? Wystarczy wysłać bezpłatny SMS o treści MAJOWKA pod nr 364. Włączenie usługi nastąpi automatycznie, a potwierdzenie otrzymacie SMS-em.

Ważne:

• Numer, na którym korzystacie z promocji nie może mieć aktywnej usługi bez limitu,
  • Po upływie 5 dni usługa promocyjna automatycznie się wyłączy,
  • Numer, na którym aktywujecie promocję musi mieć możliwość wykonywania połączeń wychodzących.

Promocja trwa od 27 kwietnia do 3 maja 2020 r. do godziny 23:59.

Szczegóły: Regulamin promocji „Majówka”

Udostępnij: Rozpocznij majówkę z Orange na kartę

Nowy bonus w Orange na kartę

9 kwietnia 2020

Nowy bonus w Orange na kartę

Ostatnio mam dla was sporo fajnych propozycji w Orange na kartę. Dzisiaj kolejna – „Rozmowy, SMS-y i MMS-y bez limitu do wszystkich+3 GB” na 7 dni za darmo. Warunek? Wyrażenie SMS-em zgody marketingowej. Czyli bonus za zgodę. Z promocji może skorzystać każdy użytkownik, który jeszcze nie wyraził zgody tą drogą. Wystarczy wysłać bezpłatny SMS o treści TAK pod numer 80290. Bonus zostanie przyznany automatycznie.

Warunki promocji

Wysłanie SMS-a o treści TAK pod 80290 oznacza wyrażenie zgody marketingowej na przesyłanie SMS-em informacji handlowych. Dzięki temu możecie otrzymywać przydatne informacje o ofercie Orange na kartę, promocjach i usługach obniżających koszty korzystania z telefonu.

Bonus zostanie przyznany automatycznie, a potwierdzenie otrzymacie SMS-em. Z promocji można otrzymać tylko jeden raz dla numeru, z którego wyraża się zgodę SMS-em.

W każdej chwili możecie możecie też odwołać zgodę poprzez konto w Mój Orange, kontakt z Biurem Obsługi Klienta (*100 ) lub wizytę w salonie Orange (oczywiście namawiamy do zdalnego kontaktu).

Masz już „bez limitu”? Nie stracisz GB

Promocja ma swoje ograniczenia. Nie mogą skorzystać z niej klienci, którzy mają włączoną dowolną wersję usługi „bez limitu („Rozmowy, SMS-y i MMS-y bez limitu do wszystkich+pakiet GB” lub „Rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich + pakiet GB”). Jest to zabezpieczenie przed przypadkową utratą zgromadzonych gigabajtów i dni ważności z aktywnej usługi. Jeśli jednak chcecie skorzystać z promocji, najpierw należy wyłączyć usługę „bez limitu”.

Szczegóły: Regulamin usługi promocyjnej „Bonus za zgodę”

Udostępnij: Nowy bonus w Orange na kartę

Zima bez limitu w Orange na kartę i… -50% na próbę

16 stycznia 2020

Zima bez limitu w Orange na kartę i… -50% na próbę

Trwają ferie, a więc czas dobrej zabawy i nowych doświadczeń. Tej zimy w Orange na kartę można sprawdzić, jak to jest mieć wszystko bez limitu oraz pakiet 15 GB przez miesiąc za połowę ceny. Promocja trwa od 16/01 do 29/02/2020 włącznie. W tym czasie każdy klient Orange na kartę (z wyłączeniem użytkowników taryfy „Zawsze bez limitu”) może włączyć usługę „Rozmowy, SMS-y i MMS-y bez limitu + 15 GB” na 31 dni w cenie obniżonej z 30 zł na 15 zł.

Każdy w Orange na kartę, niezależnie od tego czy korzystał już wcześniej z usług bez limitu, może włączyć usługę jeden raz na próbę.

Usługa ma dwa warianty.

Wariant usługi Cena aktywacji Cena odnowienia co

31 dni

Jak włączyć bezpłatnym SMS-em?
Jednorazowa 15 zł nie dotyczy START pod 815
Odnawialna 15 zł 30 zł CYKL pod 816

A jeżeli chcecie wiedzieć o naszych najnowszych promocjach w Orange na kartę zajrzyjcie tutaj. Możecie także zajrzeć na stronę orange.pl, gdzie poznacie szczegóły naszej oferty prepaid.

Udostępnij: Zima bez limitu w Orange na kartę i… -50% na próbę

Przenoście numery do Orange na kartę. Warto!

25 stycznia 2016

Przenoście numery do Orange na kartę. Warto!

Ważne:

• Po upływie 5 dni usługa promocyjna automatycznie się wyłączy,

Promocja trwa od 27 kwietnia do 3 maja 2020 r. do godziny 23:59.

Szczegóły: Regulamin promocji „Majówka”

Udostępnij: Przenoście numery do Orange na kartę. Warto!

Rozmowy i SMS-y bez limitu w Orange na kartę

15 maja 2015

Rozmowy i SMS-y bez limitu w Orange na kartę

W ostatnim dniu kwietnia w taryfie Orange Yes wprowadziliśmy darmowe rozmowy i SMS, z których możecie korzystać wewnątrz naszej sieci. Dziś mamy dwie, kolejne propozycje. Tym razem chodzi o rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich sieci komórkowych i to dla użytkowników większości naszych taryf czyli: Orange YES, Orange SMART, Orange ONE, Orange POP i Nowe Orange GO. Żeby ofertę bardziej dopasować do Waszych potrzeb, zrobiliśmy ją w kilku opcjach, także z dodatkowym pakietem na internet. Od razu też dopowiem, że nowości „współpracują” z Kontem Ważnym Rok. W tabeli poniżej szczegóły. Regulaminy i sposoby aktywacji znajdziecie tu (bez 2 GB) i tu (z 2GB)