Francja zamiast Polski

11 września 2012

Francja zamiast Polski

Dzisiaj rozgrywane będą drugie mecze eliminacyjne do MŚ Brazylia 2014. Polska po wymęczonym remisie 2:2 z Czarnogórą zmierzy się teraz z Mołdawią. Mamy dla Was lepszą propozycję 😉

Transmisji z meczu Polaków nie uświadczymy w telewizji publicznej. Można go zobaczyć jedynie w systemie PPV, choć trwają spory czy jest to legalne. Poza tym emocje raczej będą bardzo małe. Innego wyniku niż zwycięstwa nie można się spodziewać (choć w sumie po naszych reprezentantach chyba tak 😉 W pierwszym meczu drużyna Mołdawii przegrała u siebie aż 0:5 z Anglią, trudno więc się spodziewać by na wyjeździe zagrała lepiej.

11e43567dfc0e12b04c0c566fef316efe8a

Dlatego zapraszamy Was na transmisję meczu elimnacyjnego Francja – Białoruś. Emocji nie zabraknie, właszcza, ze dwa lata temu drużyna zza wschodniej granicy pokonała już Francuzów na wyjeździe. Najważniejsze, że mecz będzie na żywo zarówno w Orange sport jak i w Telewizji Tu i Tam (czyli możecie oglądać na komputerze, tablecie, lub telefonie komórkowym).

Jakie wyniki obu meczów typujecie? Ja stawiam, że Polska wygra 2:0 a Francja zremisuje 0:0.

Udostępnij: Francja zamiast Polski

Tańsze połączenia do Niemiec, na Ukrainę i Białoruś

30 sierpnia 2011

Tańsze połączenia do Niemiec, na Ukrainę i Białoruś

Od 30 sierpnia wszyscy klienci Orange mogą dzwonić taniej do Niemiec oraz na Ukrainę i Białoruś. Promocja obejmuje klientów biznesowych oraz indywidualnych, korzystających z ofert abonamentowych i na kartę.

Już wcześniej z najtańszych na rynku połączeń międzynarodowych mogli korzystać użytkownicy ofert Orange na kartę: Orange One, Orange POP i Nowe Orange Go. Od dzisiaj, mogą to robić także klienci z taryf abonamentowych.

Nowe stawki za połączenia międzynarodowe do krajów objętych promocją prezentuje poniższa tabela:

Kraj Promocyjne ceny za minutę połączenia do sieci stacjonarnych
i komórkowych
Klienci indywidualni Klienci biznesowi
Niemcy 0,32 zł (0,39 zł z VAT) 0,32 zł (0,39 zł z VAT)
Ukraina 0,45 zł (0,55 zł z VAT) 0,45 zł (0,55 zł z VAT)
Białoruś 0,80 zł (0,99 zł z VAT) 0,80 zł (0,98 zł z VAT)

Promocyjne stawki za połączenia są naliczane automatycznie, bez konieczności zamawiania czy aktywacji oferty.

* * *

(Różnica stawki VAT za minutę połączenia na Białoruś, wynika ze sposobu wyliczenia
i stosowania zaokrągleń arytmetycznych w przypadku:

• Klienta indywidualnego – podstawą jest kwota brutto, z której wyliczana jest kwota netto,
  • Klienta biznesowego – podstawą jest kwota netto, z której wyliczana jest kwota brutto).

Udostępnij: Tańsze połączenia do Niemiec, na Ukrainę i Białoruś

30 sierpnia 2011

11e43567dfc0e12b04c0c566fef316efe8a

Udostępnij: Taniej do sąsiadów

Najtańsze połączenia międzynarodowe w Orange na kartę

27 kwietnia 2011

Najtańsze połączenia międzynarodowe w Orange na kartę

Orange wprowadza promocyjne stawki na wybrane połączenia międzynarodowe w taryfach Orange na kartę. W promocji Tańsze połączenia do Niemiec, Ukrainy i Białorusi ceny są najniższe na rynku.

Z promocyjnych stawek na połączenia międzynarodowe mogą skorzystać wszyscy użytkownicy ofert Orange na kartę, w taryfach Orange One, Orange POP i Nowe Orange Go. Za minutę połączenia zapłacą nawet pięciokrotnie mniej niż w podobnych taryfach oferowanych na rynku przez innych operatorów.

Ceny za minutę połączenia w ofercie promocyjnej Sąsiedzi:

Kierunek Promocyjna stawka za minutę połączenia
Niemcy 0,39 zł z VAT
Ukraina 0,55 zł z VAT
Białoruś 0,99 zł z VAT

Aby skorzystać z oferty Sąsiedzi nie trzeba jej aktywować ani zamawiać, nowe stawki są dostępne automatycznie.

Więcej o ofercie na stronie: www.orange.pl

Udostępnij: Najtańsze połączenia międzynarodowe w Orange na kartę

27 kwietnia 2011

Taniej do sąsiadów

Dobra wiadomość dla osób dzwoniących do Niemiec, na Ukrainę i Białoruś, które mają taryfy Orange One, Orange POP lub Nowe Orange Go. Od dziś do 10 stycznia 2012 roku, promocyjnie obniżyliśmy stawki na połączenia do tych krajów. Minuta rozmowy na numery stacjonarne i komórki wynosi obecnie: Niemcy – 0,39 zł, Ukraina – 0,55 zł i Białoruś – 0,99 zł (ceny z VAT). Promocja nie wymaga żadnej aktywacji, tańsze połaczenia dostępne są automatycznie.

Udostępnij: Taniej do sąsiadów