Dokup pakiet Telewizji Orange… przez dekoder!

18 grudnia 2020

Dokup pakiet Telewizji Orange… przez dekoder!

Klienci posiadający Dekoder 4K Premium lub Dekoder 4K, od teraz mają nową możliwość zakupu pakietów telewizyjnych z poziomu dekodera. Szybko, wygodnie i prosto z własnego domu. Na czym to dokładnie polega?

Usługa do kupienia bez wychodzenia

Chcąc ułatwić i usprawnić korzystanie z ofert Orange, a także szanując czas, komfort i bezpieczeństwo naszych klientów – stawiamy na nowoczesne rozwiązania. Teraz będzie można rozszerzyć swoje telewizyjne usługi bez podpisywania umowy, odwiedzania naszego sklepu czy kontaktu z infolinią. To niezwykle istotne, szczególnie w czasach pandemii, gdy większość spraw wolimy załatwiać online.

Sam zakup jest bardzo prosty, a wybrany pakiet można włączyć na dwa sposoby: z poziomu menu głównego dekodera lub z miejsca, gdzie występuje kanał, którego zakup planujemy.

W każdej chwili można zobaczyć także podgląd obecnie trwającego programu, sprawdzić informacje o nim i w kilku szybkich krokach zamówić do niego dostęp. Podobnie, jak działa to dotychczas w przypadku usługi VoD – filmów wideo na żądanie.

Co oferuje dekoder?

Na dobry początek, w naszym ”sklepie”, klienci będą mieli do wyboru pakiety pełne rozrywki na najwyższym poziomie. Nazwy pakietów to:

• Canal+ Select, Canal+ Prestige,
  • HBO
  • Polsat,
  • Komfortowy
  • Eleven
  • Cinemax
  • FilmBox

Po kliknięciu (poprzez dekoder) w każdy z nich, lub na stronie https://www.orange.pl/view/dokup-przez-dekoder, będzie można sprawdzić propozycje programowe poszczególnych kanałów, wchodzących w skład danego pakietu. Dostępna będzie tam też szczegółowa instrukcja, mówiąca o tym, jak krok po kroku je zamówić, a także jakie są ceny.

Dla fanów sportu i wielbicieli dobrych filmów to idealny prezent na święta i nie tylko! A seanse w domowym kinie umilą nam długie, zimowe wieczory i dostarczą atrakcji dla widzów w każdym wieku.

funkcje dekodera orange

Udostępnij: Dokup pakiet Telewizji Orange… przez dekoder!

Odkodowane kanały w prezencie od Canal+

9 grudnia 2020

Odkodowane kanały w prezencie od Canal+

Do 28 lutego 2021 roku, abonenci Pakietu CANAL+ Select otrzymują wyjątkowy świąteczno-rozrywkowy prezent. Przez ten czas będą mieli dostęp do dodatkowych odkodowanych 4 kanałów, czyli więcej sportu, seriali i dokumentów!

Dodatkowe kanały telewizyjne na święta

Abonenci, którzy korzystają z podstawowego Pakietu CANAL+ Select lub chcą go zakupić, w najbliższym czasie, będą mogli cieszyć się tzw. otwartym oknem. Jest to odkodowany dostęp do kanałów z wyższego pakietu  CANAL+  Prestige, które normalnie są dodatkowo płatne.

W ramach świątecznego prezentu od CANAL+ widzowie będą mogli więc przez ponad dwa miesiące, bez limitu, oglądać CANAL+ SPORT 3 i 4, CANAL+ SERIALE i CANAL+ Dokument.

Co ciekawego tam się znajduje?

• CANAL+ SPORT 3 i CANAL+ SPORT 4 to sportowe kanały premium stworzone specjalnie z myślą o kibicach PKO BP Ekstraklasy. Zobaczą oni tutaj propozycje, takie jak: „Planeta Ekstraklasa” – magazyn złożony z reportaży poświęconych rozgrywkom PKO BP Ekstraklasy, czy „Liga gra” – zapowiedź kolejki, wzbogacona o rozgrywki przedmeczowe. Dużo emocji gwarantowanych.
  • CANAL+ SERIALE to kanał premium, będący nową odsłoną propozycji CANAL+. Jego oferta programowa skoncentrowana jest głównie na najnowszych serialach, nagradzanych na całym świecie, które można codziennie oglądać z domu. Najmodniejsze seriale – kryminalne, dramatyczne, science-fiction, komediowe itd., to specjalność tego kanału. Wśród ostatnich, głośnych tytułów, znalazł się np. „Ojciec chrzestny Harlemu”, a wcześniej popularna rodzima produkcja „Belfer” czy obecny hit – „Król” na podstawie powieści Szczepana Twardocha.
  • CANAL+ Dokument to unikatowy kanał dokumentalny bez reklam, który przedstawia niezwykłe historie zwykłych ludzi. To propozycja dla osób szukających inspiracji i wiedzy, zainteresowanych różnorodnością współczesnego świata ludzi, zwierząt, przyrody, technologii. Odkrywamy nieznane fakty, pokazujemy filmowych laureatów różnych festiwali, przedstawiamy sensacyjne odkrycia, uczymy w fascynujący sposób. Ciekawą propozycją jest kontrowersyjny dokument – „Gwiazdy kontra psychofani”, który zdradza kulisy świata showbiznesu i uzależnień od popkultury.

Oferta z odkodowanymi kanałami dotyczy telewizji kablowej IPTV oraz satelitarnej DTH. Obejmuje ona wszystkich abonentów CANAL+ Select (Extra+ z Canal+ Select) obecnych oraz tych, którzy zakupią nowy pakiet lub rozszerzą dotychczasowy i zrobią to do 28 lutego. Dostęp do dodatkowych kanałów jest nadawany automatycznie, nie wymaga żadnych działań ze strony klientów czy sprzedawców.

Jak zakupić pakiet CANAL+ Telewizji Orange?

W ramach Telewizji Orange użytkownicy mogą wybierać spośród wielu ofert, dających dostęp do określonych kanałów. Miłośnicy filmów, często decydują się na kanały z pakietu CANAL+, gdzie znajdują kinowe hity, które niedługo po premierze na wielkim ekranie można oglądać wygodnie w domu. Pakiety CANAL+ w Telewizji Orange dostępne są do kupienia w Orange Love lub przy opcji światłowód z telewizją jako pakiet dodatkowy.

Użytkownicy pakietu CANAL+ Select, w skład którego wchodzą: CANAL+ PREMIUM, CANAL+ >>1, CANAL+ FAMILY, CANAL+ SPORT, SPORT2, mogą w dowolnej chwili zmienić swój pakiet na wyższy – CANAL+ Prestige i korzystać z tych 4 dodatkowych kanałów cały czas, nie tylko w okresie promocyjnym. Stając się nowym klientem zarówno pakietu Prestige, jak i Select, przez 3 pierwsze miesiące opłata za dostęp to… 0 złotych.

Warto więc zapewnić sobie kinową i sportową rozrywkę w domu – na długie zimowe wieczory i nie tylko!

Szczegóły oferty na stronie www.orange.pl

pakiet canal+ w orange

Udostępnij: Odkodowane kanały w prezencie od Canal+

Oglądaj mecze Ekstraklasy na odkodowanych kanałach Canal +

11 marca 2020

Oglądaj mecze Ekstraklasy na odkodowanych kanałach Canal +

Z duchem sportu i z myślą o kibicach, najbliższa kolejka PKO BP Ekstraklasy transmitowana w kanałach Canal + zostanie odkodowana dla wszystkich abonentów Orange TV. To znaczy, że nawet jeśli nie macie CANAL+ w swoim abonamencie, to będziecie mogli przeżywać sportowe emocje razem ze swoimi drużynami – pomimo niedostępnych stadionów.

Plan transmisji

13 marca (piątek) 18:00 ŁKS Łódź – Górnik Zabrze, CANAL+ Sport, CANAL+ Sport 3 Komentarz: Tomasz Ćwiąkała, Remigiusz Jezierski
20:00 – 23:00 Super Piątek, CANAL+ Sport, CANAL+ Sport 3 Prowadzący: Żelisław Żyżyński; gość: Andrzej Juskowiak
20:30 Śląsk Wrocław – Raków Częstochowa, CANAL+ Sport, CANAL+ Sport 3
Komentarz: Robert Skrzyński, Tomasz Wieszczycki

14 marca (sobota) 15:00 Pogoń Szczecin – KGHM Zagłębie Lubin, CANAL+ Sport, CANAL+ Sport 3 Komentarz: Żelisław Żyżyński, Maciej Murawski17:30 Piast Gliwice – Wisła Kraków, CANAL+ Sport, CANAL+ Sport 3 Komentarz: Adam Marchliński, Marcin Baszczyński
20:00 Lech Poznań – Legia Warszawa, TVP Sport, CANAL+ Sport, CANAL+ Sport 3 Komentarz: Przemysław Pełka, Kazimierz Węgrzyn 22:00 Liga+, CANAL+ Sport Prowadzący: Rafał Dębiński; gość: Radosław Majdan 22:00 Liga+, CANAL+ SPORT Prowadzący: Rafał Dębiński; gość: Radosław Majdan 15 marca (niedziela) 15:00 Cracovia – Jagiellonia Białystok, CANAL+ Sport, CANAL+ Sport 3 Komentarz: Bartosz Gleń, Kamil Kosowski

15 marca (niedziela) 15:00 Cracovia – Jagiellonia Białystok, CANAL+ Sport, CANAL+ Sport 3 Komentarz: Bartosz Gleń, Kamil Kosowski 17:30 Lechia Gdańsk – Arka Gdynia, CANAL+ Sport, CANAL+ Sport 3 Komentarz: Rafał Wolski, Tomasz Wieszczycki 19:30 Liga+ Extra, CANAL+, CANAL+ Sport 3 Prowadzący: Krzysztof Marciniak, Andrzej Twarowski 21:00 Turbokozak,  CANAL+ Sport 3 Prowadzący: Bartek Ignacik 16 marca (poniedziałek) 18:00 Wisła Płock – Korona Kielce, CANAL+ Sport, CANAL+ Sport 3 Komentarz: Marcin Rosłoń, Wojciech Jagoda 20:00 Ekstraklasa po godzinach, CANAL+ Sport, CANAL+ Sport 3 Prowadzący: Żelisław Żyżyński; gość: Marcin Baszczyński

Udostępnij: Oglądaj mecze Ekstraklasy na odkodowanych kanałach Canal +

Mamy komplet pakietów nc+

11 lipca 2013

Mamy komplet pakietów nc+

Regularnie informuję Was o nowościach w naszej ofercie telewizyjnej. Pisałem niedawno o pakietach nc+, które możecie korzystnie połączyć z Orange Free i Smart Planami, a dziś donoszę, że dołożyliśmy do kompletu CANAL+ Platinium. To najlepszy z pakietów nc+, bo zawiera aż 128 kanałów, w tym 41 w technologii HD. Mogą go mieć klienci FanPacka i Neostrady z TV. Pakiet jest bez wątpienia moim ulubionym, ponieważ zawiera kanały premium, na których można obejrzeć ligi: angielską, hiszpańską i polską, ponadto piłkarską Ligę Mistrzów, NBA i żużel. Dla tych, co nie lubią sportu, są za to „świeże” filmowe hity i seriale. Płaci się więcej, ale jak ktoś lubi warto zainwestować w taką rozrywkę.

]d3a912e4b26da538ff6a910f1e6feebacf1

Udostępnij: Mamy komplet pakietów nc+