Wyróżnienia dla Orange

22 października 2014

Wyróżnienia dla Orange

Lubię dzielić się z Wami informacjami o naszych nagrodach i wyróżnieniach. Niektóre z nich dostajemy po raz kolejny. Tak jest i tym razem, Orange Polska został drugi raz nagrodzony certyfikatem HR Najwyższej Jakości. Jest on przyznawany przez Polskie Stowarzyszenie Zarządzania Kadrami na podstawie badania, w którym oceniane jest praktyczne zastosowanie i realizacja procesów oraz narzędzi HR. W tej edycji badania zweryfikowane zostały najważniejsze obszary polityki personalnej, takie jak rekrutacja i outplacement, rozwój pracowników, wynagrodzenie i systemy motywacyjne, komunikacja wewnętrzna oraz employer branding. W tym samym czasie Orange Polska otrzymał także Znak Jakości w ramach Programu Polskich Ram Jakości Staży i Praktyk. Jest to pierwsza tego typu inicjatywa w Polsce, której celem jest wyznaczenie standardów w zakresie realizacji staży i praktyk w firmach. Zachęcam również do śledzenia naszej strony orange.jobs poświeconej karierze zawodowej.f6784d051372e2706c6ec81b91d217a0cf5

Udostępnij: Wyróżnienia dla Orange

Orange otrzymał certyfikat HR Najwyższej Jakości