Wideoinstrukcje dwóch nowych telefonów na mojtelefon.info

5 stycznia 2016

Wideoinstrukcje dwóch nowych telefonów na mojtelefon.info

W ubiegłym roku pisałem Wam o stronie mojtelefon.info, na której możecie znaleźć instrukcje obsługi telefonów w wersji wideo. I to bardzo rozbudowane. Zobaczycie tam nie tylko podstawowe informacje o modelu, lecz także opis procesu konfiguracji, czy zaawansowane opcje.

A przypominam to wszystko, gdyż na stronie pojawiły się dwa nowe modele marki HTC – Desire 620 i Desire 820.

Tak jak wspomniałem na mojetelefony.info znajdziecie zarówno prezentacje sprzętu:

Jak i instrukcje obsługi:

Dla przypomnienia Desire 620 to mocny produkt ze średniej półki, a Desire 820 telefon o dobrych parametrach, przeznaczony jednak dla specyficznych odbiorców.

I wszystkiego najlepszego, szczęścia i zdrowia… w końcu to mój pierwszy wpis w Nowym Roku!

Udostępnij: Wideoinstrukcje dwóch nowych telefonów na mojtelefon.info

Wypasione modele w animalsach

7 lutego 2011

Wypasione modele w animalsach

Od jutra do oferty abonamentowej Delfin, Pelikan i Pantera wprowadzamy kilka wypasionych telefonów, dostępnych dotychczas głównie dla biznesu. Myślę, że zadowolą najbardziej wybrednych z Was. Chodzi o aparaty: Nokia N900, Samsung S5830 Galaxy Ace, Samsung S8530 Wave II, Sony Ericsson XperiaTM X10 mini pro, HTC 7 Mozart i HTC Desire Z. Zakończyliśmy też promocję studencką Sony Ericssona Hazel Quicksilver, który teraz będzie dostępny dla wszystkich klientów. Dodatkowo w animalsach  zmieniliśmy na lepsze ceny niektórych telefonów, dlatego jeśli ktoś szukuje się do przedłużenia umowy albo ma chęć wybrać naszą ofertę, jest dobry moment na zakupy. Jak zawsze zachęcam do ponegocjowania z naszymi konsultantami. Nie zapominajcie też o bonusach 20 lub 40 proc. więcej minut dla tych, co są z nami od kilku lat.

Udostępnij: Wypasione modele w animalsach

Desire w duecie z tabletem Archos

30 listopada 2010

Desire w duecie z tabletem Archos

Od jutra wprowadzamy do sprzedaży kolejny tablet – Archos 101, który tym razem będziemy oferować w parze z HTC Desire, gdyż samo urządzenie nie ma modułu GSM. Komunikacyjny duet jest tak pomyślany, że klient dostanie stały dostęp do mobilnego Internetu dla tabletu dzięki funkcji Wi-Fi Router w HTC i sieci WLAN w Archosie. Telefon dobrze znacie, dlatego skupię się na tablecie. Ma duży 10,1 calowy ekran, waży 480 g i tylko12 mm grubości. Wbudowaną pamięć 8 giga, wejście na kartę MicroSD, port USB do podłączenia zewnętrznej pamięci i wbudowany odtwarzacz z możliwością odtwarzania filmów z napisami w większości popularnych formatów. Szczegóły znajdziecie wkrótce na stronie orange.pl.

archos-android-froyo.jpg

Udostępnij: Desire w duecie z tabletem Archos

Update Desire do Froyo we wrześniu

2 sierpnia 2010

Update Desire do Froyo we wrześniu

Ponieważ temat update`u telefonów, zwłaszcza tych z Androidem, zawsze wzbudza sporo emocji chcę was poinformować, że pod koniec ubiegłego tygodnia HTC podjęło decyzję o zaaplikowaniu Froyo dla Desire. Obecnie współpracujemy, aby jak najszybciej udostępnić update dla aparatów działających w sieci Orange we wszystkich krajach. To standardowa procedura dla całej grupy. Oprogramowanie musi przejść wnikliwe testy, aby zapewnić jak najlepsze działanie m.in. z naszymi aplikacjami i ustawieniami. Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem update do Froyo powiniem być dostępny w pierwszej połowie września.

Udostępnij: Update Desire do Froyo we wrześniu

8 lipca 2010