Oglądanie reklamy może być o wiele ciekawsze

27 marca 2018

Oglądanie reklamy może być o wiele ciekawsze

Co powiecie na możliwość samodzielnego decydowania o tym, jak ma się potoczyć akcja filmu? Kiedyś brzmiało to jak Science Fiction, ale mamy przecież XXI wiek i telewizja jest interaktywna – sami wybieramy, co i kiedy chcemy zobaczyć. Teraz taka interaktywność wchodzi także do reklam Orange. Właśnie ruszamy z pierwszą tego typu kampanią przygotowaną dla oferty Orange Love. W ciągu kilku najbliższych dni wyślemy do wybranych klientów SMS lub e-mail z personalizowanym linkiem, który po kliknięciu zaprowadzi ich do filmu. Zobaczymy w nim znanego z reklam wujka, który lubi się zakładać. Tym razem będziemy mogli podglądać go w wielu różnych, życiowych sytuacjach. Jakich?

Hmmm… I tu dochodzimy do sedna sprawy. Sami zdecydujemy w jakich.

Wybieraj to, co Cię interesuje

Oglądając film każdy z nas będzie mógł zdecydować o wyborze alternatywnych scen. Ich tematyka w humorystyczny sposób opowiada o możliwościach, jakich dostarczają poszczególne usługi pakietu Orange Love. Wybieranie jest banalnie proste – wystarczy kliknąć jedno z dwóch okienek z tytułem kolejnej sceny.  Film można oglądać wielokrotnie, za każdym razem dokonując innych wyborów i odkrywając wcześniej nie oglądane scenki. Zresztą… Co ja Wam będę opowiadał jak wygląda świat – sami zobaczcie:

Wujek reklama

Technikalia

Kampania wysyłki SMS-ów i e-maili potrwa do 4 kwietnia. Planujemy dotrzeć do około 300 tysięcy klientów, którym chcemy opowiedzieć o zaletach szybkiego internetu światłowodowego, nowoczesnej telewizji cyfrowej 4K, a także możliwościach telefonu, z których być może nie zdawali sobie sprawy.

Za kreację odpowiada Imagine i Videomill, która jest także producentem, reżyserem całości jest Adam Gołub.

W roli wujka – osobiście sam wujek 😉

Udostępnij: Oglądanie reklamy może być o wiele ciekawsze

Film

Interaktywny blok reklamowy i konkurs