Urządzenia

Wjechał iPhone 8 RED

25 kwietnia 2018

Wjechał iPhone 8 RED

Po raz kolejny Apple wypuścił smartfony w kolorze (choć tu nie tylko o kolor się rozchodzi) czerwonym.  Każdy zakup iPhone 8 i iPhone 8 Plus (PRODUCT) RED bezpośrednio wspiera Globalny Fundusz na rzecz walki z AIDS. Więc warto. Po za tym jest po prostu ładny, a co więcej iPhone 8 (PRODUCT) RED właśnie wjechał na naszą stronę 😉

Tym bardziej że zaszła spora zmiana w wyglądzie w porównaniu z czerwonym iPhone 7. Tym razem front telefonu jest czarny, co moim zdaniem jest strzałem w 10. Ale co prawda to prawda – mi po prostu czarne telefony bardziej odpowiadają.

Opakowanie iPhone 8 (Product) RED

Sam iPhone 8 dla przypomnienia to bardzo solidny flagowiec, działający w oparciu o iOS (zadziwieni prawda?), wyposażony w nowe wyświetlacze Retina HD. Mniejsza wersja ma ekran o przekątnej 4,7 cala, a większa – 5,5 cala. Do tego dorzućcie ładowanie bezprzewodowe, bardzo mocny procesor i sporo RAM. Generalnie – iPhone wywołuje dużo emocji albo się go bardzo lubi (są nawet wyznawcy), albo nie przepada. Generalnie wybór należy do Was. Pamiętajcie jednak, że nie tylko telefon śliczny, ale i cel szczytny, więc zachęcam.

W Orange iPhone 8 (PRODUCT) RED wyceniony jest dokładnie tak samo jak urządzenie w innym kolorze. Tutaj link do i Phone 8 (PRODUCT) RED na stronie orange.pl.  Wystarczy, zmienić kolor na czerwony. iPhone 8 Plus (PRODUCT) RED wjedzie w przyszłym tygodniu.

Jeżeli chcecie zdecydować się nową umowę i przy okazji kupić czerwonego iPhone 8 warto przyjrzeć się ofercie w Planie Optymalnym. To rozsądna kwota na start (799 zł) i miesięczna opłata za telefon (102 zł). Tradycyjnie, decydując się na nową umowę Plan Wzbogacony zapewni Wam obniżenie kwoty na start (do 199 zł) i delikatne podniesienie miesięcznej opłaty. W sumie w Planie Wzbogaconym zapłacicie za ten telefon nieco ponad 3127 zł. Tradycyjnie przedłużający umowę nie płacą nic na start. Tutaj wraz z wyborem bogatszego pakietu minut, GB i SMS spada miesięczna opłata za telefon, więc dużo zależy od Waszych preferencji. Jest także Orange Love, w którym za telefon zapłacicie 149 zł na start, a miesięczna opłata wyniesie Was 132 zł.

Udostępnij: Wjechał iPhone 8 RED

Urządzenia

Od północy iPhone 8 już jest! Premiera w Orange

29 września 2017

Od północy iPhone 8 już jest! Premiera w Orange

Dzisiaj, tuż po północy rozpoczęliśmy sprzedaż nowych iPhone 8 i iPhone 8 Plus. Zamiast spać byłem gościem salonu w warszawskiej Arkadii, gdzie najwcześniej można było kupić nowe smartfony Apple. Tłoku nie było. Spotkałem kilku klientów i dwóch dziennikarzy, zagorzałych fanów iPhone`a. Dominik i Wojtek, miło było spotkać Was gościć.

Nowe iPhone`y na żywo prezentują się świetnie chociaż na pierwszy rzut oka wielkich różnić w porównaniu z „siódemką” nie ma. Wnętrze to co innego, zwłaszcza aparat. O możliwościach smartfona pisaliśmy na blogu przy okazji przedsprzedaży. Zajrzyjcie do tego tekstu.

Nasze ceny – szczególnie w ofercie Orange Love – zdecydowanie atrakcyjne. Za iPhone 8 64 GB zapłacicie na start 149 zł, a później 132 zł miesięcznej raty + abonament za usługi. Z kolei iPhone 8 Plus 64 GB kosztuje – w tej samej ofercie – tyle samo na start, a później 152 zł miesięcznie. Warto także przyjrzeć się tym telefonom w Planie Wzbogaconym. Więcej dowiecie się na stronie orange.pl.

iPhone 8 Plus w Orange Polska

iPhone 8 w ofercie Orange

Udostępnij: Od północy iPhone 8 już jest! Premiera w Orange

Odliczamy z fanami iPhone’a

27 września 2017

Odliczamy z fanami iPhone’a

O pojawieniu się nowego iPhone`a wiedzą wszyscy, zarówno zwolennicy – zwani czasem wyznawcami, jak również przeciwnicy. Jeszcze kilka dni i w Polsce także ruszy oficjalna sprzedaż iPhone’a 8 oraz iPhone’a 8 Plus.

Jak być może pamiętacie – pierwsza w historii premiera iPhone’a w Polsce odbywała się we współpracy z Orange. Każdego roku wprowadzamy go do naszej oferty w szczególny sposób. Tym razem odpaliliśmy dla Was przedsprzedaż. Dzięki niej wszyscy niecierpliwie oczekujący mogą sobie zaklepać „ósemkę”. Ponadto w nocy z czwartku na piątek  specjalnie dla fanów Apple, będą otwarte trzy salony Orange – w warszawskiej Arkadii, gdańskiej Galerii Bałtyckiej i Galerii Krakowskiej. Sprzedaż iPhone 8 i iPhone’a 8 Plus ruszy po północy.

Jeśli jednak nie spieszy się Wam aż tak bardzo, od 29 września będziecie mogli zamówić sobie smartfony na www.orange.pl, a następnie odebrać go od kuriera w domu. Można będzie go kupić w ofercie zarówno z abonamentem jak i bez – w tzw. opcji SIM Free – czyli bez zobowiązań – tylko telefon. Słyszałem, że ceny będą niezłe.

Pozostało już niewiele czasu. Dla części z Was na pewno będzie to wyczekiwany moment i dlatego – specjalnie dla Was zaczynamy odliczanie, a Wy zastanawiajcie się jaki model wybrać?

Udostępnij: Odliczamy z fanami iPhone’a