F1 GP Hiszpanii z udziałem Roberta Kubicy w Orange TV w 4K

10 maja 2018

F1 GP Hiszpanii z udziałem Roberta Kubicy w Orange TV w 4K

W najbliższy piątek ELEVEN SPORTS przeprowadzi transmisję oficjalnego treningu w ramach FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA EMIRATES 2018, w którym po raz pierwszy w tym sezonie udział weźmie Robert Kubica. Relacja na żywo w kanale Eleven Sports 1 rozpocznie się o godzinie 10:55, a specjalne studio nadawane z Barcelony wystartuje już o 10:00. W ofercie Orange TV piątkowy trening oraz niedzielny wyścig o Grand Prix™ Hiszpanii będą dostępne dla widzów Eleven Sports 1 w technologii 4KPierwszy wyścig Formuły 1 w 4K w Polsce pokazywaliśmy w Orange TV w marcu tego roku.

Robert Kubica zaliczy oficjalny występ w Formula 1™ po raz pierwszy od siedmiu lat. Polski kierowca przed obecnym sezonem podpisał kontrakt z Williams Martini Racing, dzięki czemu, jako zawodnik rezerwowy, weźmie udział w trzech sesjach treningowych: 11 maja przed Grand Prix™ Hiszpanii, 29 czerwca przed Grand Prix™ Austrii i 23 listopada przed Grand Prix™ Abu Zabi. W barwach brytyjskiego zespołu będzie go można oglądać już w najbliższy piątek na torze w Barcelonie. Faworytami są Sebastian Vettel z zespołu Scuderia Ferrari oraz Lewis Hamilton, jeżdżący bolidem Mercedes AMG Petronas Motorsport.

Szczegółowy program poniżej:
• 1. sesja treningowa (Robert Kubica), piątek,11 kwietnia, 10:55 (studio od 10:00), Eleven Sports 1
• 2. sesja treningowa, piątek,11 kwietnia, 14:55 (studio od 14:30), Eleven Sports 1
• 3. sesja treningowa, sobota, 12 kwietnia, 11:55 (studio od 11:30), Eleven Sports 1
• Sesja kwalifikacyjna, sobota, 12 kwietnia, 14:55 (studio od 14:00), Eleven Sports 2
• Parada kierowców, niedziela, 13 kwietnia, 13:30, Eleven Sports 1
• Wyścig, niedziela, 13 kwietnia, 15:05 (studio od 14:10), Eleven Sports 1

Udostępnij: F1 GP Hiszpanii z udziałem Roberta Kubicy w Orange TV w 4K

Obsługa i Relacje z Klientami

Jak założyć konto w serwisie Netflix w Orange TV? Konkurs

7 lutego 2018

Jak założyć konto w serwisie Netflix w Orange TV? Konkurs

Zima zawitała ponownie. Jednych to cieszy, a inni trochę mogą kręcić nosem. Każdy ma swój niezawodny pomysł na spędzenie np. zimowych wieczorów. Wraz z Orange Ekspertem podsuwamy może mało oryginalny sposób – oglądania filmów, ale za to w jakości 4K z serwisu Netflix, oczywiście w ofercie Orange TV.

Od ubiegłego roku korzystając z Orange TV macie jeszcze więcej przyjemności oglądania. Dzięki pojawieniu się w naszej ofercie TV internetowego giganta rozrywki – serwisu Netflix.  Z ogromną ilością filmów i seriali. W większości są one do obejrzenia w wysokiej jakości obrazu – rozdzielczości 4K na urządzaniach z tą technologią. Wystarczy więc założyć konto na Netflix, żeby oglądać najnowsze produkcje filmowe i programy o każdej porze. Zresztą zobaczcie i posłuchajcie Kasi naszej Orange Ekspertki, aby dowiedzieć się jak szybko założyć konto z poziomu dekodera Orange:

Prawda, że to proste. A teraz mam szybki konkurs dla uważnych. Proszę o podanie największej liczby urządzeń, na których można jednocześnie korzystać z Netflix? Dwie osoby, które poprawnie odpowiedzą otrzymają darmowy kod dostępu na oglądanie Netflix przez pół roku. Czas na odpowiedzi krótki – dziś do końca dnia. Odpowiedzi oczywiście w komentarzach poniżej, liczy się kolejność zgłoszeń 😉

Więcej filmów Orange Ekspert znajdziecie jak zawsze na kanale Orange Polska  w serwisie YouTube – Playlisty/Orange Ekspert: Pomoc Techniczna, Faktury i Płatności, Zarządzanie Kontem.

Mediateka

Udostępnij: Jak założyć konto w serwisie Netflix w Orange TV? Konkurs