Orange dołącza do programu Karta Dużej Rodziny

9 czerwca 2016

Orange dołącza do programu Karta Dużej Rodziny

Każda rodzina z co najmniej trójką dzieci, może korzystać ze zniżek i ulg na usługi Orange Polska przygotowanych specjalnie dla nich w ramach programu Karta Dużej Rodziny. To jeden z największych programów społecznej odpowiedzialności biznesu w Polsce. Zniżki na usługi telekomunikacyjne przynoszą realne, comiesięczne oszczędności w rodzinnym budżecie.

Karta Dużej Rodziny to ogólnopolski program mający na celu pomoc rodzinom wielodzietnym poprzez system zniżek i bonusów. W programie bierze udział już ponad 1000 firm i instytucji.  Karta obniża koszty codziennego życia i ułatwia  dużym rodzinom dostęp do rekreacji. Posiadacze Karty Dużej Rodziny mogą korzystać z oferty w ponad 10 tys. miejsc zgłoszonych przez prawie tysiąc firm i instytucji z całej Polski. Do tej grupy dołącza teraz Orange oferując specjalne zniżki na usługi telekomunikacyjne.

Zaangażowanie się Orange Polska w Kartę Dużej Rodziny jest kolejnym dowodem dla naszych obecnych i potencjalnych klientów, iż wsłuchujemy się i odpowiadamy na ich potrzeby. Przygotowaliśmy ofertę, dzięki której klienci Orange, którzy mają  dużą rodzinę, będą mogli korzystać z usług telekomunikacyjnych na preferencyjnych warunkach, a co za tym idzie zyskają realne oszczędności. Dzięki temu cała rodzina może być ze sobą w stałym kontakcie – powiedziała Bożena Leśniewska, Członek Zarządu ds. Sprzedaży i Komercyjnej Digitalizacji w Orange Polska.

W ramach dostępnych w ofercie abonamentów rodzina otrzyma w sumie bez dodatkowych opłat aż 5 kart SIM, które będą współdzieliły nielimitowane usługi i pakiety przypisane do numeru głównego, 4   karty SIM do dzielenia Internetu oraz dodatkowych 20 GB na start do wykorzystania w czasie trwania umowy. Daje to  45 zł zniżki w ciągu każdego miesiąca.

Duże rodziny mogą wybrać dla siebie jeden z abonamentów rodzinnych w ofercie Smart Plan LTE Wspólny:

• z telefonem 99,99 zł/m-c  lub 149,99 zł /m-c (z dodatkowym rabatem 30 zł dla klientów posiadających stacjonarne usługi w Orange);
  • bez telefonu 79,99 zł/m-c lub 129,99zł/m-c (z dodatkowym rabatem 30 zł dla klientów posiadających stacjonarne usługi w Orange)

W ramach abonamentu klienci otrzymują:

• 0 zł za abonament przez 6 miesięc przy przenoszeniu numeru do Orange
  • nielimitowane połączenia, SMS-y i MMS-y do wszystkich sieciInternet od 10GB do 50GB (w zależności od wybranego planu)
  • 20 GB dodatkowy pakiet danych na start do wykorzystania w czasie trwania umowy;
  • 400 minut na połączenia przychodzące i wychodzące w roamingu UE;
  • 100 minut na połączenia międzynarodowe wychodzące z Polski (Strefa 1);
  • Internet w UE 0,1GB;
  • dodatkowy rabat Orange Open – dla tych klientów, którzy posiadają inne usługi Orange.

Orange jest największym w kraju dostawcą usług konwergentnych – korzystnych pakietów usług stacjonarnych i mobilnych, które zaspakajają potrzeby całej  rodziny. Ma największą w Polsce sieć szybkiego internetu  – w zasięgu najszybszego mobilnego internetu 4G LTE od Orange jest ponad 90%, do końca 2016 roku będzie to nawet 98%. Orange Polska rozwija też zasięg internetu światłowodowego, umożliwiającego surfowanie w sieci z prędkością nawet 600 Mb/s. 7,6 miliona gospodarstw domowych korzysta z minimum jednej usługi od Orange.
Wojciech Jabczyński
Rzecznik Orange Polska
biuro.prasowe@orange.com

Zainteresował Cie wpis? Jeśli chcesz otrzymywać informacje prasowe, zostaw nam swój adres e-mail
Napisz do Nas
Udostępnij: Orange dołącza do programu Karta Dużej Rodziny

Karta Dużej Rodziny w Orange

9 czerwca 2016

Karta Dużej Rodziny w Orange

Jestem mamą trójki dzieci i korzystam z Karty Dużej Rodziny, która daje mi zniżki i bonusy. To jeden z największych programów społecznej odpowiedzialności biznesu w Polsce. Kiedyś program był ubogi, ale teraz bierze w nim udział ponad 1000 firm i instytucji. Do tej grupy dołączył dzisiaj Orange, oferując realne comiesięczne oszczędności w rodzinnym budżecie.

W ramach dostępnych w ofercie abonamentów rodzina otrzyma w sumie bez dodatkowych opłat aż 5 kart SIM, które będą współdzieliły nielimitowane usługi i pakiety przypisane do numeru głównego, 4   karty SIM do dzielenia Internetu oraz dodatkowych 20 GB na start do wykorzystania w czasie trwania umowy. Daje to  45 zł zniżki w ciągu każdego miesiąca. Brzmi nieźle. Moje dzieci są na razie za małe na własne telefony, ale czas szybko leci… 🙂

184e12e6cd7ef02934e3ea27ea152bfc2fe

Umowę podpisały Bożena Leśniewska, Członek Zarządu ds. Sprzedaży i Komercyjnej Digitalizacji w Orange Polska oraz Elżbieta Rafalska,  Minister Rodziny, Pracy i Polityki Społecznej

Udostępnij: Karta Dużej Rodziny w Orange