Muzyka

Festiwalowe lato z Orange za nami

24 sierpnia 2018

Festiwalowe lato z Orange za nami

Powoli kończymy wakacje ale po raz pierwszy kończymy lato muzycznie – wspierając Kraków Live Festival 2018. Za nami najpierw czerwcowy Orange Warsaw Festival, potem lipcowy Open’er Festival Powered by Orange i na koniec w sierpniu Kraków Live Festival. To idealna okazja na podsumowania. Trzy największe festiwale muzyczne wspierane przez Orange to łącznie 250 tysięcy osób bawiących się pod scenami. Miło nam, że aż 105 tysięcy osób skorzystało z atrakcji zaproponowanych w Orange strefie m.in z darmowego Wi-Fi czy ładowania telefonów. Generalnie festiwalowicze dużo rozmawiali przez komórki i korzystali z sieci. Dzielili się emocjami podczas koncertów i oznaczali na facebooku. Łącznie pobrano 725 GB danych dzięki darmowemu Wi-Fi od Orange. Przy okazji festiwali proponowaliśmy muzyczny prezent – po 10 GB dla każdego mobilnego klienta z tytułu trzech festiwali. Promocyjny pakiet 10 GB w prezencie aktywowano aż 300 tysięcy razy.

Zobaczcie materiał z Kraków Live Festival 2018. 17 i 18 sierpnia w Krakowie zagrali m.in. Kendrick Lamar, Martin Garrix czy Jassie Ware. Pod scenami bawiło się ponad 50 tysięcy fanów muzyki.

Udostępnij: Festiwalowe lato z Orange za nami