Muzyka na lato od TIDAL i Orange

5 lipca 2019

Muzyka na lato od TIDAL i Orange

Z okazji letnich festiwali Orange Polska wspólnie z TIDAL przygotował dla fanów muzyki specjalną promocję. Dzięki niej swojej ulubionej muzyki w ramach aplikacji można słuchać już od 0.99 zł za 90 dni, bez obawy o uciekające GB w ramach usługi Music Pass od Orange. Akcji towarzyszy konkurs, którego nagrodami głównymi są bilety na Kraków Live Festival 2019.

TIDAL to platforma zawierająca ponad 60 milionów utworów i 250 tysięcy materiałów wideo, oryginalne playlisty, wywiady, bilety na koncerty i wiele więcej. Dzięki promocji od Orange i Tidal użytkownicy mogą być bliżej artystów i doświadczać najlepszych wrażeń muzycznych, w najlepszej jakości dźwięku i promocyjnej cenie. Każdy nowy użytkownik za dostęp do aplikacji przez 90 dni zapłaci jedynie 0,99 zł dla konta Premium oraz 1,99 zł dla wersji HiFi.

Więcej informacji o promocji w linku: https://try.tidal.com/musicpass

Dodatkowo zapraszamy do konkursu, w którym do wygrania są podwójne wejściówki na Kraków Live Festival 2019. Aby wygrać festiwalowy karnet należy założyć konto w TIDAL, stworzyć swoją playlistę (minimum 10 utworów) i link do niej wraz z odpowiedzią na pytanie konkursowe umieścić w formularzu dostępnym na stronie: https://try.tidal.com/orangemusicpass

To nie jedyna promocja od Orange dla fanów muzyki. Wszyscy, którzy do 17 sierpnia aktywują w swoich telefonach Orange Flex albo kupią nowe Plany Mobilne, będą mogli skorzystać z Music Pass za free. To muzyka bez limitu danych przez 100 dni, a w przypadku Planów Mobilnych przez 3 miesiące, obejmująca najpopularniejsze platformy muzyczne.

Zainteresował Cie wpis? Jeśli chcesz otrzymywać informacje prasowe, zostaw nam swój adres e-mail
Napisz do Nas
Udostępnij: Muzyka na lato od TIDAL i Orange

Muzyka

Zlot blogowy Orange za nami

29 sierpnia 2018

Zlot blogowy Orange za nami

Dziękujemy, że mogliśmy spotkać się z najaktywniejszymi czytelnikami bloga w realu.

Razem z pozdrowieniami udostępniamy krótki teledysk ze zlotu. Tym razem bawiliśmy się podczas Kraków Live Festival. Zobaczcie jakie muzyczne emocje nam towarzyszyły.

Udostępnij: Zlot blogowy Orange za nami

Muzyka

Festiwalowe lato z Orange za nami

24 sierpnia 2018

Festiwalowe lato z Orange za nami

Powoli kończymy wakacje ale po raz pierwszy kończymy lato muzycznie – wspierając Kraków Live Festival 2018. Za nami najpierw czerwcowy Orange Warsaw Festival, potem lipcowy Open’er Festival Powered by Orange i na koniec w sierpniu Kraków Live Festival. To idealna okazja na podsumowania. Trzy największe festiwale muzyczne wspierane przez Orange to łącznie 250 tysięcy osób bawiących się pod scenami. Miło nam, że aż 105 tysięcy osób skorzystało z atrakcji zaproponowanych w Orange strefie m.in z darmowego Wi-Fi czy ładowania telefonów. Generalnie festiwalowicze dużo rozmawiali przez komórki i korzystali z sieci. Dzielili się emocjami podczas koncertów i oznaczali na facebooku. Łącznie pobrano 725 GB danych dzięki darmowemu Wi-Fi od Orange. Przy okazji festiwali proponowaliśmy muzyczny prezent – po 10 GB dla każdego mobilnego klienta z tytułu trzech festiwali. Promocyjny pakiet 10 GB w prezencie aktywowano aż 300 tysięcy razy.

Zobaczcie materiał z Kraków Live Festival 2018. 17 i 18 sierpnia w Krakowie zagrali m.in. Kendrick Lamar, Martin Garrix czy Jassie Ware. Pod scenami bawiło się ponad 50 tysięcy fanów muzyki.

Udostępnij: Festiwalowe lato z Orange za nami

10 GB w muzycznym prezencie od Orange

17 sierpnia 2018

10 GB w muzycznym prezencie od Orange

Kraków Live Festival to kolejne muzyczne wydarzenie tego lata wspierane przez Orange. Wystąpią na nim m.in. Die Antwoord, Kendrick Lamar i Martin Garrix. Z tej okazji każdy, kto korzysta ze smartfona z internetem od Orange dostanie darmowy pakiet 10 GB w prezencie. Będzie można aktywować go w dniach festiwalowych, czyli  17 i 18 sierpnia.

Pakiet 10 GB w prezencie może aktywować klient usług mobilnych Orange. Dotyczy to wszystkich klientów, zarówno klientów biznesowych jak i indywidualnych. Z jednorazowego pakietu będzie można korzystać na terenie Polski przez 7 dni od momentu aktywacji. Będzie on wykorzystywany przed innymi pakietami danych, bonusami za doładowanie czy usługami na kartę (nie dotyczy to klientów planu biznesowego Firma). Żeby go aktywować, wystarczy wysłać w dniach festiwalu czyli odpowiednio 17 i 18 sierpnia bezpłatny SMS o treści FESTIWAL pod numer 80830.

Dla festiwalowiczów Kraków Live Festival  przygotowano  także Orange strefę w której będzie można skorzystać z darmowego wi-fi, aby podzielić się festiwalowymi emocjami i naładować swój telefon w 100 punktach do ładowania od Orange Energii. Wszyscy chętni będą mogli się tu bawić  w rytmie najlepszej muzyki.

Kraków Live Festival to trzeci w tym roku festiwal obok Orange Warsaw Festival oraz Open’er Festival Powered by Orange sponsorowany przez markę. Z okazji tych wydarzeń fani muzyki otrzymali w prezencie od Orange łącznie nawet po 30 GB do wykorzystania.

Kontakt dla mediów:

Wojciech Jabczyński
Rzecznik Orange Polska
biuro.prasowe@orange.com

Udostępnij: 10 GB w muzycznym prezencie od Orange

Martin Garrix kolejnym headlinerem Kraków Live Festival!

15 lutego 2018

Martin Garrix kolejnym headlinerem Kraków Live Festival!

Martin Garrix, jeden z najpopularniejszych i najlepszych światowych twórców muzyki elektronicznej wystąpi 18 sierpnia w Krakowie! Artysta jest kolejnym headlinerem tegorocznej edycji Kraków Live Festival.

Martin Garrix swój pierwszy spektakularny sukces zaliczył w wieku lat 17-tu, kiedy na rynku pojawił się jego singiel „Animals”. W ciągu kilku tygodni trzyminutowe nagranie uczyniło z holenderskiego DJ-a światową gwiazdę. Dziś tylko ten jeden utwór ma ponad miliard wyświetleń na YouTube, a liczone w setkach milionów streamy i pierwsze miejsca na listach przebojów przypieczętowały status ikony EDM-u, muzycznego fenomenu XXI wieku. Garrix ma na swoim koncie zwycięstwa w kilku prestiżowych rankingach, a co ważne, w wielu wypadkach był najmłodszą osobą, jaka znalazła się na szczycie tych podsumowań. Dla przykładu: 2013 rok Garrix kończył na 40. miejscu prestiżowej listy najlepszych DJ-ów przygotowywanej przez „DJ’s Magazine”. Rok później był już na miejscu 4-tym, później 3-cim i wreszcie w 2016 stanął na najwyższym miejscu podium. W rankingu za rok 2017 pozycji nie oddał i tym samym do Krakowa przyjedzie jako najlepszy DJ na świecie! Wyniki na papierze łatwo zakwestionować. Ale wystarczyło pojawić się na jednym z setów artysty, by zrozumieć w czym tkwi siła jego sukcesu. Młodość, muzyka, bezpretensjonalność, kontakt z publiką i niepodrabialne wizualne show. Największe sale koncertowe na świecie i najpopularniejsze festiwale EDM miały wymarzonego headlinera, który pociągnął za sobą tłumy fanów. Oto obraz idola naszych czasów, który jako dziecko marzył o byciu DJ-em i spełnił je z nawiązką. I będzie spełniał dalej! Czy w 2018 roku wreszcie doczekamy się pełnowymiarowego debiutu Garrixa? Jakim singlami i kolaboracjami nas zaskoczy w ciągu najbliższych miesięcy? Po sukcesach przebojów „In the Name of Love” z Bebe Rexhą i „Scared to Be Lonely” z Duą Lipą, współpracy z Davidem Guettą i niewydaną, okrytą legendą współpracą z Edem Sheeranem do holenderskiego producenta muszą ustawiać się kolejki chętnych. Na szczęście my musimy ustawić się wyłącznie pod sceną – 18 sierpnia Martin Garrix będzie headlinerem Kraków Live Festival!    Kraków Live Festival jest kolejnym wydarzeniem muzycznym organizowanym przez Alter Art, którego partnerem jest Orange Polska. Po Orange Warsaw Festival i Open’er Festival Powered by Orange, także uczestnicy krakowskiego sierpniowego festiwalu będą bawić się dzięki współpracy obu firm. Ogłoszona wczoraj kontynuacja i rozszerzenie współpracy to efekt wielkiego sukcesu organizowanych wspólnie wydarzeń muzycznych, a także rozwoju rynku festiwalowego.

EARY BIRD TICKETS dostępne w ALTERSKLEPIE oraz w eBilet.

Sprzedaż od 5.02.2018 do 18.02.2018 lub do wyczerpania puli biletów (w zależności od tego, co nastąpi wcześniej).

karnet 2-dniowy – 339 PLN

karnet 2-dniowy + pole namiotowe – 399 PLN

Kontakt dla mediów:

Wojciech Jabczyński
Rzecznik Orange Polska
biuro.prasowe@orange.com

Udostępnij: Martin Garrix kolejnym headlinerem Kraków Live Festival!