Zlot blogowy Orange za nami

29 sierpnia 2018

Zlot blogowy Orange za nami

Dziękujemy, że mogliśmy spotkać się z najaktywniejszymi czytelnikami bloga w realu.

Razem z pozdrowieniami udostępniamy krótki teledysk ze zlotu. Tym razem bawiliśmy się podczas Kraków Live Festival. Zobaczcie jakie muzyczne emocje nam towarzyszyły.

Udostępnij: Zlot blogowy Orange za nami

Festiwalowe lato z Orange za nami

24 sierpnia 2018

Festiwalowe lato z Orange za nami

Powoli kończymy wakacje ale po raz pierwszy kończymy lato muzycznie – wspierając Kraków Live Festival 2018. Za nami najpierw czerwcowy Orange Warsaw Festival, potem lipcowy Open’er Festival Powered by Orange i na koniec w sierpniu Kraków Live Festival. To idealna okazja na podsumowania. Trzy największe festiwale muzyczne wspierane przez Orange to łącznie 250 tysięcy osób bawiących się pod scenami. Miło nam, że aż 105 tysięcy osób skorzystało z atrakcji zaproponowanych w Orange strefie m.in z darmowego Wi-Fi czy ładowania telefonów. Generalnie festiwalowicze dużo rozmawiali przez komórki i korzystali z sieci. Dzielili się emocjami podczas koncertów i oznaczali na facebooku. Łącznie pobrano 725 GB danych dzięki darmowemu Wi-Fi od Orange. Przy okazji festiwali proponowaliśmy muzyczny prezent – po 10 GB dla każdego mobilnego klienta z tytułu trzech festiwali. Promocyjny pakiet 10 GB w prezencie aktywowano aż 300 tysięcy razy.

Zobaczcie materiał z Kraków Live Festival 2018. 17 i 18 sierpnia w Krakowie zagrali m.in. Kendrick Lamar, Martin Garrix czy Jassie Ware. Pod scenami bawiło się ponad 50 tysięcy fanów muzyki.

Udostępnij: Festiwalowe lato z Orange za nami

10 GB w muzycznym prezencie od Orange

17 sierpnia 2018

10 GB w muzycznym prezencie od Orange

Kraków Live Festival to kolejne muzyczne wydarzenie tego lata wspierane przez Orange. Wystąpią na nim m.in. Die Antwoord, Kendrick Lamar i Martin Garrix. Z tej okazji każdy, kto korzysta ze smartfona z internetem od Orange dostanie darmowy pakiet 10 GB w prezencie. Będzie można aktywować go w dniach festiwalowych, czyli  17 i 18 sierpnia.

Pakiet 10 GB w prezencie może aktywować klient usług mobilnych Orange. Dotyczy to wszystkich klientów, zarówno klientów biznesowych jak i indywidualnych. Z jednorazowego pakietu będzie można korzystać na terenie Polski przez 7 dni od momentu aktywacji. Będzie on wykorzystywany przed innymi pakietami danych, bonusami za doładowanie czy usługami na kartę (nie dotyczy to klientów planu biznesowego Firma). Żeby go aktywować, wystarczy wysłać w dniach festiwalu czyli odpowiednio 17 i 18 sierpnia bezpłatny SMS o treści FESTIWAL pod numer 80830.

Dla festiwalowiczów Kraków Live Festival  przygotowano  także Orange strefę w której będzie można skorzystać z darmowego wi-fi, aby podzielić się festiwalowymi emocjami i naładować swój telefon w 100 punktach do ładowania od Orange Energii. Wszyscy chętni będą mogli się tu bawić  w rytmie najlepszej muzyki.

Kraków Live Festival to trzeci w tym roku festiwal obok Orange Warsaw Festival oraz Open’er Festival Powered by Orange sponsorowany przez markę. Z okazji tych wydarzeń fani muzyki otrzymali w prezencie od Orange łącznie nawet po 30 GB do wykorzystania.

Kontakt dla mediów:

Wojciech Jabczyński
Rzecznik Orange Polska
biuro.prasowe@orange.com

Udostępnij: 10 GB w muzycznym prezencie od Orange

Martin Garrix kolejnym headlinerem Kraków Live Festival!

15 lutego 2018

Martin Garrix kolejnym headlinerem Kraków Live Festival!

Martin Garrix, jeden z najpopularniejszych i najlepszych światowych twórców muzyki elektronicznej wystąpi 18 sierpnia w Krakowie! Artysta jest kolejnym headlinerem tegorocznej edycji Kraków Live Festival.

Martin Garrix swój pierwszy spektakularny sukces zaliczył w wieku lat 17-tu, kiedy na rynku pojawił się jego singiel „Animals”. W ciągu kilku tygodni trzyminutowe nagranie uczyniło z holenderskiego DJ-a światową gwiazdę. Dziś tylko ten jeden utwór ma ponad miliard wyświetleń na YouTube, a liczone w setkach milionów streamy i pierwsze miejsca na listach przebojów przypieczętowały status ikony EDM-u, muzycznego fenomenu XXI wieku. Garrix ma na swoim koncie zwycięstwa w kilku prestiżowych rankingach, a co ważne, w wielu wypadkach był najmłodszą osobą, jaka znalazła się na szczycie tych podsumowań. Dla przykładu: 2013 rok Garrix kończył na 40. miejscu prestiżowej listy najlepszych DJ-ów przygotowywanej przez „DJ’s Magazine”. Rok później był już na miejscu 4-tym, później 3-cim i wreszcie w 2016 stanął na najwyższym miejscu podium. W rankingu za rok 2017 pozycji nie oddał i tym samym do Krakowa przyjedzie jako najlepszy DJ na świecie! Wyniki na papierze łatwo zakwestionować. Ale wystarczyło pojawić się na jednym z setów artysty, by zrozumieć w czym tkwi siła jego sukcesu. Młodość, muzyka, bezpretensjonalność, kontakt z publiką i niepodrabialne wizualne show. Największe sale koncertowe na świecie i najpopularniejsze festiwale EDM miały wymarzonego headlinera, który pociągnął za sobą tłumy fanów. Oto obraz idola naszych czasów, który jako dziecko marzył o byciu DJ-em i spełnił je z nawiązką. I będzie spełniał dalej! Czy w 2018 roku wreszcie doczekamy się pełnowymiarowego debiutu Garrixa? Jakim singlami i kolaboracjami nas zaskoczy w ciągu najbliższych miesięcy? Po sukcesach przebojów „In the Name of Love” z Bebe Rexhą i „Scared to Be Lonely” z Duą Lipą, współpracy z Davidem Guettą i niewydaną, okrytą legendą współpracą z Edem Sheeranem do holenderskiego producenta muszą ustawiać się kolejki chętnych. Na szczęście my musimy ustawić się wyłącznie pod sceną – 18 sierpnia Martin Garrix będzie headlinerem Kraków Live Festival!    Kraków Live Festival jest kolejnym wydarzeniem muzycznym organizowanym przez Alter Art, którego partnerem jest Orange Polska. Po Orange Warsaw Festival i Open’er Festival Powered by Orange, także uczestnicy krakowskiego sierpniowego festiwalu będą bawić się dzięki współpracy obu firm. Ogłoszona wczoraj kontynuacja i rozszerzenie współpracy to efekt wielkiego sukcesu organizowanych wspólnie wydarzeń muzycznych, a także rozwoju rynku festiwalowego.

EARY BIRD TICKETS dostępne w ALTERSKLEPIE oraz w eBilet.

Sprzedaż od 5.02.2018 do 18.02.2018 lub do wyczerpania puli biletów (w zależności od tego, co nastąpi wcześniej).

karnet 2-dniowy – 339 PLN

karnet 2-dniowy + pole namiotowe – 399 PLN

Kontakt dla mediów:

Wojciech Jabczyński
Rzecznik Orange Polska
biuro.prasowe@orange.com

Udostępnij: Martin Garrix kolejnym headlinerem Kraków Live Festival!

Orange zaprasza na Kraków Live Festival 2018

14 lutego 2018

Orange zaprasza na Kraków Live Festival 2018

To świetna wiadomość, że Orange będzie obecny jako sponsor także na Kraków Live Festival. Chcemy rozwijać kulturę festiwalową w Polsce i dostarczać fanom niezapomnianych wrażeń. W tym roku zaplanowaliśmy muzyczną podróż z Orange przez całą Polskę: w czerwcu można się bawić na Orange Warsaw Festival, w lipcu na Open’er Festival Powered by Orange a w sierpniu na Kraków Live Festival.

Kraków Live Festival to impreza, która ma swoją kilkuletnią historię. W minionej edycji bawiło się na nim ponad 35 tys. uczestników. To były 2 dni przepełnione różnorodną muzyką w niezapomnianej atmosferze. 16 koncertów zostało zagranych na 2 scenach muzycznych: Main Stage i Kraków Stage. Wystąpili między innymi: Lana Del Rey, Ellie Goulding, ALT-J, Bovska, Ten Typ Mes. W tym roku miło nam zaprosić wszystkich na festiwal 17 i 18 sierpnia na terenie Lotniska – Muzeum Lotnictwa Polskiego. A pierwszym ogłoszonym headlinerem jest Kendrick Lamar – świeżo upieczony zdobywca 5 nagród Grammy, autor najlepiej ocenianej płyty 2017 roku i aktualnie najbardziej wpływowy światowy muzyk. Pamiętajcie, że do 18 lutego można jeszcze zakupić bilety Early Birds Tickets.

Udostępnij: Orange zaprasza na Kraków Live Festival 2018