„Polskie Davos” zakończone

10 września 2013

„Polskie Davos” zakończone

Zapraszam Was na relację wideo z Forum Ekonomicznego w Krynicy Zdroju, największego tego typu spotkania w Europie Środkowo-Wschodniej. Na krynickie forum – nazywane także „polskim Davos” – przyjechały najważniejsze postaci świata polityki i biznesu. Ostatnie Forum to już potęga. Ponad 120 paneli, 2,5 tys. uczestników. Dziesiątki tematów do dyskusji. W tym gronie nie mogło oczywiście zabraknąć przedstawicieli Orange Polska, która  od kilku lat bardzo aktywnie uczestniczy w Forum.

Udostępnij: „Polskie Davos” zakończone

Na Forum o pracy i EURO 2012

10 września 2012

Na Forum o pracy i EURO 2012

Udostępnij: Na Forum o pracy i EURO 2012

Forum Ekonomiczne

15 września 2011

Forum Ekonomiczne

Zapraszam Was na relację wideo z Forum Ekonomicznego w Krynicy Zdroju, największego tego typu spotkania w Europie Środkowo-Wschodniej. Przybyło ponad 2 tys. gości z 60 krajów: politycy, przedstawiciele największych światowych i regionalnych firm, naukowcy.  W ciągu trzech dni odbyło się ponad 150 dyskusji panelowych. W tym gronie nie mogło oczywiście zabraknąć przedstawicieli Grupy TP, która  od kilku lat bardzo aktywnie uczestniczy w Forum.

Udostępnij: Forum Ekonomiczne

Naszym okiem – XX Forum Ekonomiczne w Krynicy

10 września 2010

Naszym okiem – XX Forum Ekonomiczne w Krynicy

Grupa TP od kilku lat bardzo aktywnie uczestniczy w Forum Ekonomicznym w Krynicy. W tym roku bezpośrednio śledziłem przebieg konferencji, poważne dyskusje o gospodarce, wystąpienia sławnych gości, ale też kuluarowe życie podczas tego wydarzenia.

Dzięki kamerze blogowej mogę podzielić się z Wami spostrzeżeniami z Krynicy. Zapraszam do obejrzenia filmu. Dajcie też znać co sądzicie o takich konferencjach. My uważamy, że duża polska firma musi być obecna tam, gdzie dyskutuje się o kierunkach rozwoju naszej gospodarki.

Udostępnij: Naszym okiem – XX Forum Ekonomiczne w Krynicy