Last Christmas do pobrania za darmo na długi, świąteczny Weekend z Orange

30 listopada 2012

Last Christmas do pobrania za darmo na długi, świąteczny Weekend z Orange

Dziś o godzinie 12.00 rozpoczęła się świąteczna edycja Weekendu z Orange, który wyjątkowo potrwa do 21 grudnia. Przez cały ten czas klienci Orange mogą bezpłatnie włączyć na swoim telefonie usługę Halo Granie z utworem Last Christmas zespołu Wham! Dzięki temu dzwoniące do nich osoby, w czasie oczekiwania na połączenie usłyszą świąteczny przebój. Ponadto, klienci, którzy nigdy wcześniej nie włączyli usługi Halo Granie, otrzymają ją bezpłatnie na 30 dni.
Aby skorzystać z promocji wystarczy wysłać bezpłatny SMS o treści „W” pod numer 80200. Od tego momentu każdy dzwoniący zamiast zwykłego sygnału oczekiwania na połączenie usłyszy kultowy utwór od lat kojarzący się ze świąteczną atmosferą Bożego Narodzenia.
Z wyjątkowej świątecznej promocji mogą skorzystać wszyscy klienci Orange, niezależnie od tego, z jakiej oferty korzystają. Wystarczy, że mają aktywną kartę SIM w sieci Orange i wyślą z niej SMS aktywacyjny. Usługę można wyłączyć w każdej chwili, wysyłając SMS o treści „WYLACZ” pod bezpłatny numer 3333.
Weekendy z Orange to specjalna oferta promocyjna, dzięki której można bezpłatnie i bez zobowiązań poznawać i testować wybrane usługi. Oferta jest dostępna w jeden wybrany weekend miesiąca.

Więcej o Weekendach z Orange na www.orange.pl/weekendyzorange

*  *  *
Wojciech Jabczyński, Rzecznik Orange Polska
Tel.: 22 527 19 39