9 listopada 2015

Łączenie usług stacjonarnych i mobilnych w Orange staje się bardziej opłacalne dzięki nowej ofercie pięciu Smart Planów LTE Open. Klienci Neostrady lub telefonu domowego mogą teraz zyskać co miesiąc nawet 50 zł rabatu w abonamencie komórkowym oraz pakiety do 30 GB mobilnego internetu. Dwa spośród nowych planów umożliwiają korzystanie z kilku kart SIM w ramach jednego abonamentu. Pozwala to użytkownikowi dzielić się usługami ze swoimi bliskimi.

To rozwinięcie dostępnej od czerwca specjalnej oferty mobilnej dla użytkowników usług stacjonarnych. Nowe plany oparte są na wprowadzonych pod koniec sierpnia  Smart Planach LTE.

Klienci mają do dyspozycji dwa warianty Smart Planów LTE Open bez telefonu oraz trzy warianty z telefonem. Wszystkie zawierają – oprócz nielimitowanych rozmów oraz sms-ów i mms-ów do wszystkich krajowych sieci –  pakiety rozmów międzynarodowych, a także pakiety danych i minut w roamingu do wykorzystania co miesiąc.

Na przykład użytkownik Smart Planu LTE Open bez telefonu za 79,99 zł oszczędzi miesięcznie 50 zł w stosunku do normalnej ceny (129,99 zł), będzie miał do dyspozycji pakiet 30 GB mobilnego internetu zamiast standardowych 20 GB, a także 100 min rozmów międzynarodowych oraz 400 minut rozmów i 100 MB danych w roamingu  w UE. W celu wspólnego korzystania z usług z rodziną lub przyjaciółmi ma do dyspozycji trzy karty SIM i jedną dodatkową do internetu. Może też stworzyć większą grupę bliskich dokupując dodatkowe karty SIM w najlepszej cenie na rynku – za 15 zł miesięcznie.

Poniżej szczegóły planów taryfowych z nowej oferty:

Więcej informacji pod adresem: www.orange.pl/SmartPlanLteOpen.
Kontakt dla mediów:

Wojciech Jabczyński
Rzecznik Orange Polska
biuro.prasowe@orange.com

Udostępnij: Smart Plany LTE Open – więcej mobilnych korzyści dla klientów Neostrady i telefonu domowego