Wakacje z Orange na kartę

25 czerwca 2020

Wakacje z Orange na kartę

Już za chwilę długo oczekiwane wakacje. Po ciężkiej pracy i nauce, każdy zasługuje na odpoczynek. I nawet jeśli nie będą to dalekie podróże, warto być ze sobą w kontakcie. Dla klientów Orange na kartę  przygotowaliśmy prezent na start wakacji – „Rozmowy, SMS-y i MMS-y bez limitu do wszystkich + pakiet 5GB” do wykorzystania przez 5 dni. Zupełnie za darmo.

Aby skorzystać z promocji należy:

• wysyłać bezpłatny SMS o treści WAKACJE pod nr 364
  • numer musi mieć możliwość wykonywania połączeń wychodzących
  • numer nie może mieć aktywnej usługi Bez limitu

Usługę można włączyć do 30 czerwca 2020. Po aktywacji przychodzi SMS z potwierdzeniem.

Klientom Orange na kartę życzymy nielimitowanych wrażeń! Udanych i bezpiecznych wakacji.

Regulamin promocji.

Udostępnij: Wakacje z Orange na kartę

Rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich + pakiet GB za 25zł/mc

8 kwietnia 2019

Rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich + pakiet GB za 25zł/mc

Czy widzieliście już rowerowy spot z udziałem Roberta Górskiego i Mikołaja Cieślaka? Znani i lubiani aktorzy tym razem przypominają o usłudze cyklicznej w ofercie Orane na kartę, czyli „Rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich + pakiet GB za 25zł/mc”. Jeśli jeszcze nie widzieliście, to szybko zerknijcie.

Jak działa nowa usługa „Rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich + pakiet GB za 25zł/mc?”

Usługa cykliczna na 31 dni daje nielimitowane połączenia z krajowymi numerami komórkowymi i stacjonarnymi oraz 15 GB internetu w kraju i 2,09 GB w UE. Pakiet internetu powiększa się z każdym miesiącem. Za pierwszy miesiąc otrzymujecie 15 GB, drugi miesiąc –16 GB, trzeci – 17 GB, a każdy kolejny to + 1 GB. Sądzę, że większa paczka danych może się każdemu przydać, szczególnie że jak pokazują nasze dane – transfer w sieci mobilnej z każdym miesiącem rośnie. Pisał o tym na początku tego roku Piotrek, podsumowując nasze inwestycje w sieć mobilną w 2018 roku.

Jeżeli chcecie dowiedzieć się więcej o najnowszych promocjach i okazjach w Orange na kartę wejdźcie tutaj.

W usłudze wielkość pakietu zależy od stażu w Orange na kartę. Jeśli korzystacie z prepaid poniżej 1 roku, to otrzymacie 15 GB w usłudze cyklicznej lub 10 GB w usłudze jednorazowej. Jeśli wasz staż wynosi od 1 roku do 3 lat –17 GB. natomiast dla klientów korzystających powyżej 3 lat –20 GB.

Usługę można aktywować kodem, wybierając *115*2*31# i naciskając zieloną słuchawkę, lub SMSem, wysyłając wiadomość START CYKL pod numer 696.

Regulamin usługi oraz szczegóły znajdziecie na stronie: „Rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich + pakiet GB” za 25zł/mc .

Poszukujecie MMS w Orange na kartę? Znajdziecie je w taryfie „Zawsze bez limitu”!

Udostępnij: Rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich + pakiet GB za 25zł/mc