Jeszcze więcej dobra od nju

4 czerwca 2018

Jeszcze więcej dobra od nju

W nju mobile bardzo lubią te wszystkie elektroniczne gadżety. Znowu dorzucają ich kolejną paczkę dla wszystkich, którzy zdecydują się przenieść numer do nju z rachunkiem. Wystarczy, że na www.njumobile.pl złożycie zamówienie na plan nju podstawowy, a później je zarejestrujecie na stronie www.njumobile.pl/oferta/gadzet-od-njumobile  przy okazji zaakceptować regulamin promocji. Po czym pozostaje Wam jedynie czekać na kuriera, który przyjedzie do Was po pełnym okresie rozliczeniowym. Do wyboru są trzy „zabawki”, a cała akcja trwa do momentu gdy się nie skończą. Więc, jak to u „Żółtego” jasne zasady gry. Trzeba pamiętać jednak o małym szczególiku – przenoszenie numerów z Orange i z nju na kartę się nie liczy.

Tym razem do zgarnięcia są kamerka samochodowa, smartwatch i myszka komputerowa. A teraz do szczegółów – wideorejestrator Prestigio Roadrunner 140, z szerokim kątem widzeniem, 4-warstwowym szklanym obiektywem, które zapewnia nagranie w jakości Full HD. Do tego dochodzi fajny silikonowy smartwatch, zbierający dane o kaloriach, ruchu, śnie. Do ma alarm i wyświetlanie połączeń przychodzących. Jak to było? Latam, gadam, pełen serwis 😉

A bezprzewodowa myszka jaka jest każdy widzi.

Udostępnij: Jeszcze więcej dobra od nju

Nju mobile ze statuetką Superbrands Polska Marka 2018

25 maja 2018

Nju mobile ze statuetką Superbrands Polska Marka 2018

Wczoraj podczas uroczystej gali Superbrands Polska po raz dwunasty wręczono statuetki Superbrands i Superbrands Polska Marka. Jedną z 33 wyróżnionych marek zostało nju mobile.

Nagroda cieszy nas tym bardziej, że po raz pierwszy w historii działalności organizacji Superbrands w Polsce laureatów wybrali wyłącznie konsumenci. Zrealizowane przez instytut badawczy ARC Rynek i Opinia na grupie ponad 10000 Polaków badanie objęło niemal 2000 marek konsumenckich i uwzględniało ich znajomość i stopień, w jakim respondenci byliby gotowi je zarekomendować.

Organizacja Superbrands jest jedyną na świecie niezależną jednostką promującą ideę brandingu poprzez identyfikację, nagradzanie i prezentację studiów przypadku marek, które osiągnęły rynkowy sukces. Superbrands funkcjonuje od ponad 20 lat na całym świecie, a od 12 w Polsce.

Udostępnij: Nju mobile ze statuetką Superbrands Polska Marka 2018

Inne

Uwaga! Organizm wielokomórkowy

25 kwietnia 2018

Uwaga! Organizm wielokomórkowy

Czyli 5 urodziny nju mobile. Na Twitterze, Facebooku i blogu. A także w naszych sercach. Dziękuję, że jesteście z nami.

Jest też fajny konkurs na Facebooku nju 😉

Udostępnij: Uwaga! Organizm wielokomórkowy

Obsługa i Relacje z Klientami

Nowa, prostsza strona nju mobile

10 kwietnia 2018

Nowa, prostsza strona nju mobile

Minimalistyczna szata graficzna, czytelna nawigacja oraz przejrzystość z jednej strony, a z drugiej zabawne animacje niektórych elementów – to kluczowe elementy nowej strony nju mobile. Chociażby „żółciak” wodzący wzrokiem za kursorem. Nowa internetowa wizytówka sieci najbardziej zadowolonych klientów dostępna jest już pod adresem njumobile.pl. W sumie to dość ważne – miesięcznie odwiedza ją milion unikatowych użytkowników.

Nowa strona - nju mobile

Nowa strona nju mobile spełnia te same zadania co do tej pory – znajdują się na niej informacje o ofercie, można zakupić usługi, a także znaleźć wszystkie informacje na temat obsługi klienta. Jednocześnie jest lżejsza w formie i treści, zgodna ze wszystkim dwuliterowymi skrótowcami (UI/UX) oraz w pełni responsywna. W sumie nasze koleżanki i koledzy, którzy zajmują się nju mówią nawet, że to bardziej strona dla urządzeń mobilnych niż na desktop.

nowa strona nju mobile

Kilka rzeczy się nie zmieniło – w nju nadal im dłużej tym lepiej, nadal rachunek możecie wypowiedzieć praktycznie w dowolnym momencie i nadal płacicie tylko za to, z czego korzystacie. Czyli cud, miód i orzeszki. Nic dziwnego, że to sieć najbardziej zadowolonych klientów.

Udostępnij: Nowa, prostsza strona nju mobile

nju mobile znów rozdaje bonusy

21 lutego 2018

nju mobile znów rozdaje bonusy

nju mobile – nasza sieć najbardziej zadowolonych klientów stale rośnie. Jak pamiętacie, niedawno stuknęło nam 500 000 aktywnych (ważne słowo) klientów nju z rachunkiem. Ogółem mogliśmy się pochwalić, że z usług nju korzysta już blisko 800 000 klientów. I co ważne nie były to czcze przechwałki.

Pipik jednak nie zamierza zasypiać gruszek w popiele (nie dopatrujcie się analogii 😉 ). Koleżanki i koledzy z nju przygotowali kolejną promocję, w której premiujemy przeniesienie numeru do nju mobile z rachunkiem. Tym razem jest ona skierowana do wszystkich posiadających numer w sieciach innych operatorów – czyli poza nju na kartę i Orange.

Co można zyskać?

Oczywiście – przede wszystkim super ofertę na tanie usługi. Na przykład – przechodząc do nju z kimś bliskim albo po prostu z dwoma numerami, za rozmowy na komórki i stacjonarne, SMS-y i MMS-y bez limitu, roaming w UE bez dodatkowych opłat i do tego 10 GB (a już po 6 miesiącach 20 GB) zapłacicie na głowę tylko 19 zł miesięcznie. Inne możliwości wyglądają równie atrakcyjnie, a i tak wszystko zaczyna się od przeniesienia pierwszego numeru do planu „Wszystko – Nie więcej niż 29 zł”. Czy Wam się opłaca? Łatwo policzycie za pomocą kalkulatora.

To jednak nie wszystko, bo mówiłem przecież o bonusach za przeniesienie numeru, a tu mamy do wyboru:

gadzety nju

• Powerbank 4000 mAh
  • Słuchawki  bluetooth SNAKE
  • Mini głośnik bluetooth Eggi XG21016

Zasady – nie kwasy

Zasady są takie jak zwykle – czyli proste. Żeby cieszyć się niższym rachunkiem za telefon i jeszcze dostać za to nagrodę wystarczy skorzystać z formularza na stronie, która dla Was przygotowaliśmy. Przed Wami 4 łatwe kroki, wg wskazówek jakie tam znajdziecie. Nie zabierze Wam to dużo czasu, choć czas ma tu pewne znaczenie. Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem i Wasz numer w nju mobile będzie aktywny przez co najmniej jeden, pełny okres rozliczeniowy – czyli miesiąc, to…

Możecie zaczynać wypatrywać kuriera, który przyniesie Wam wybrany wcześniej gadżet.

I teraz to właściwie wszystko. Promocja trwa do wyczerpania zapasu gadżetów. Jak się dowiedziałem – jest tego trochę ale… Nigdy nie wiadomo na jak długo starczy. Rzućcie więc okiem na kalkulator i nie bójcie się przenieść numeru do nju. Wy też możecie być najbardziej zadowolonymi klientami na rynku.

Udostępnij: nju mobile znów rozdaje bonusy