Obsługa i Relacje z Klientami

Z nju razem zawsze jest lepiej

19 lutego 2019

Z nju razem zawsze jest lepiej

Bycie razem daje nam większą siłę i ułatwia wiele spraw. Czasem… pozwala też skorzystać ze specjalnych ofert czy programów. Przypomina o tym żółty kolega z nju mobile. W kampanii nju nie tylko dzielnie walczył z „żółcią”, ale pokazał, że w parze wszystkie usługi (rozmowy, SMS-y, MMS-y i pakiet gigabajtów) macie tylko za 19 zł na głowę.

By łatwiej było Wam skorzystać z oferty dla par w abonamentowej wersji nju możecie od niedawna jednocześnie kupić oba numery: główny i dodatkowy. Wcześniej, by kupić dodatkowy, trzeba już było korzystać z głównego. Teraz wystarczy jedna wizyta w sklepie internetowym i załatwione. Kurier w dostarczy dwie umowy na oba numery + oczywiście karty SIM. Chyba, że przechodzicie do nju z Orange, wtedy możecie zachować dotychczasowe karty. Można? Można 🙂

A na deser mały konkurs. Najciekawsze odpowiedzi nagrodzę gadżetami nju mobile. Do 28 lutego czekam na odpowiedź na pytanie:

Pozytywy bycia w parze, w nju i nie tylko to…

Odpowiedź tradycyjnie poprzez formularz, nie dłuższa niż 300 znaków (ze spacjami).

Udostępnij: Z nju razem zawsze jest lepiej

Mikołajki w nju mobile

6 grudnia 2018

Mikołajki w nju mobile

Pamiętaliście o wystawieniu buta? Znaleźliście w nim swój upominek? Jeśli nie, jeszcze nic straconego. Na Mikołajki nju mobile nie zwalnia tempa.

Choć nadal trwa promocja z przeniesieniem numeru, to żółty kolega zaprasza po kolejne prezenty. By je dostać, wystarczy być klientem sieci i polecić ją znajomemu. Jeśli kupi on plan nju podstawowy lub nju internetowy, bądź przeniesie swój numer do nju, to obaj zgarną taki sam zestaw nagród.

To pierwsza taka akcja w nju mobile. Zyskują obie strony: polecający i korzystający z tego polecenia, więc jeśli jesteście w nju lub chcecie zmienić swoją sieć to do dzieła. Do wygrania zestaw gadżetów: głośnik, smycz USB (ładuje telefony działające na iOS i na Androidzie), ring na smartfona oraz chustka marki „Buff”.

Jak się do tego zabrać przeczytacie w regulaminie promocji. W skrócie trzeba złożyć zamówienie przez WWW, zarejestrować je na stronie promocji podając jego numer i co ważne pamiętajcie o wpisaniu tam numeru telefonu klienta nju, który polecił Wam akcję. A potem noga na nogę i czekacie na prezenty 🙂

Udostępnij: Mikołajki w nju mobile

Nju twoim Mikołajem

23 listopada 2018

Nju twoim Mikołajem

To już ten czas, gdy nawet otwierając lodówkę możemy usłyszeć christmas song. Jedni uwielbiają ten okres roku, innych to trochę przytłacza. Nie zmienia to faktu, że to właśnie ten moment roku, gdy nie tylko myślimy o świętach, ale również upominkach dla najbliższych.

Myślą o tym także firmy. Stąd wysyp ofert z prezentami. Jedną są trafione inne nie. A na tym tle prostotą (trzymając się swojej filozofii) wyróżnia się nju mobile, który oferuje nam taki prezent, jakiego sami chcemy… Od dziś rusza promocja, w ramach której za przeniesienie numeru do nju możecie liczyć na bon podarunkowy na zakupy – na 60 złotych. Możecie go wydać na książkę, kino, perfum czy coś do ubrania. W praktyce decydujecie sami, bo możliwości jest bez liku, a wszystkie sprawdzicie tutaj.

Jak go zdobyć? Wystarczy przenieść numer do nju a potem wpisać tutaj numer zamówienia + oczywiście zaakceptować regulamin promocji, znajdziecie go tu. Ci, którzy się pospieszą zdążą zrobić sobie prezent jeszcze przed końcem roku, bon trafi do nich kurierem po pierwszym okresie rozliczeniowym.

A czy warto? Tych, którzy znają tę ofertę nie trzeba przekonywać. Jest bardzo prosta i atrakcyjna cenowo. Ja zachęciłem do niej m.in. moją mamę. Ci z Was, którzy jeszcze się jej nie przyjrzeli najlepiej niech poczytają dostępne w mediach oceny, choćby tu i tu.

Udostępnij: Nju twoim Mikołajem

Jeszcze więcej dobra od nju

4 czerwca 2018

Jeszcze więcej dobra od nju

W nju mobile bardzo lubią te wszystkie elektroniczne gadżety. Znowu dorzucają ich kolejną paczkę dla wszystkich, którzy zdecydują się przenieść numer do nju z rachunkiem. Wystarczy, że na www.njumobile.pl złożycie zamówienie na plan nju podstawowy, a później je zarejestrujecie na stronie www.njumobile.pl/oferta/gadzet-od-njumobile  przy okazji zaakceptować regulamin promocji. Po czym pozostaje Wam jedynie czekać na kuriera, który przyjedzie do Was po pełnym okresie rozliczeniowym. Do wyboru są trzy „zabawki”, a cała akcja trwa do momentu gdy się nie skończą. Więc, jak to u „Żółtego” jasne zasady gry. Trzeba pamiętać jednak o małym szczególiku – przenoszenie numerów z Orange i z nju na kartę się nie liczy.

Tym razem do zgarnięcia są kamerka samochodowa, smartwatch i myszka komputerowa. A teraz do szczegółów – wideorejestrator Prestigio Roadrunner 140, z szerokim kątem widzeniem, 4-warstwowym szklanym obiektywem, które zapewnia nagranie w jakości Full HD. Do tego dochodzi fajny silikonowy smartwatch, zbierający dane o kaloriach, ruchu, śnie. Do ma alarm i wyświetlanie połączeń przychodzących. Jak to było? Latam, gadam, pełen serwis 😉

A bezprzewodowa myszka jaka jest każdy widzi.

Udostępnij: Jeszcze więcej dobra od nju

Nju mobile ze statuetką Superbrands Polska Marka 2018

25 maja 2018

Nju mobile ze statuetką Superbrands Polska Marka 2018

Wczoraj podczas uroczystej gali Superbrands Polska po raz dwunasty wręczono statuetki Superbrands i Superbrands Polska Marka. Jedną z 33 wyróżnionych marek zostało nju mobile.

Nagroda cieszy nas tym bardziej, że po raz pierwszy w historii działalności organizacji Superbrands w Polsce laureatów wybrali wyłącznie konsumenci. Zrealizowane przez instytut badawczy ARC Rynek i Opinia na grupie ponad 10000 Polaków badanie objęło niemal 2000 marek konsumenckich i uwzględniało ich znajomość i stopień, w jakim respondenci byliby gotowi je zarekomendować.

Organizacja Superbrands jest jedyną na świecie niezależną jednostką promującą ideę brandingu poprzez identyfikację, nagradzanie i prezentację studiów przypadku marek, które osiągnęły rynkowy sukces. Superbrands funkcjonuje od ponad 20 lat na całym świecie, a od 12 w Polsce.

Udostępnij: Nju mobile ze statuetką Superbrands Polska Marka 2018