Przenieś numer do nju i zagarnij gadżet

27 sierpnia 2018

Przenieś numer do nju i zagarnij gadżet

Zapraszamy do nowej promocji, która właśnie wystartowała. Za przeniesienie numeru do nju z rachunkiem, otrzymacie gadżet. Do wyboru są słuchawki Bluetooth oraz bezprzewodowy głośniczek. Promocja nie jest skomplikowana i składa się z kilku prostych kroków. Po pierwsze i najważniejsze należy przenieść numer do nju mobile. Po drugie wpisać numer zamówienia na dedykowanej stronie. Numer zamówienia generuje się automatycznie a otrzymacie go  mailem.
Trzeci krok to sama przyjemność czyli wybór 1 z 2 gadżetów. Na koniec należy zaakceptować regulamin promocji.
Gadżet otrzymacie po pierwszym pełnym okresie rozliczeniowym. Promocja trwa do wyczerpania zapasów.

Udostępnij: Przenieś numer do nju i zagarnij gadżet

nju mobile znów rozdaje bonusy

21 lutego 2018

nju mobile znów rozdaje bonusy

nju mobile – nasza sieć najbardziej zadowolonych klientów stale rośnie. Jak pamiętacie, niedawno stuknęło nam 500 000 aktywnych (ważne słowo) klientów nju z rachunkiem. Ogółem mogliśmy się pochwalić, że z usług nju korzysta już blisko 800 000 klientów. I co ważne nie były to czcze przechwałki.

Pipik jednak nie zamierza zasypiać gruszek w popiele (nie dopatrujcie się analogii 😉 ). Koleżanki i koledzy z nju przygotowali kolejną promocję, w której premiujemy przeniesienie numeru do nju mobile z rachunkiem. Tym razem jest ona skierowana do wszystkich posiadających numer w sieciach innych operatorów – czyli poza nju na kartę i Orange.

Co można zyskać?

Oczywiście – przede wszystkim super ofertę na tanie usługi. Na przykład – przechodząc do nju z kimś bliskim albo po prostu z dwoma numerami, za rozmowy na komórki i stacjonarne, SMS-y i MMS-y bez limitu, roaming w UE bez dodatkowych opłat i do tego 10 GB (a już po 6 miesiącach 20 GB) zapłacicie na głowę tylko 19 zł miesięcznie. Inne możliwości wyglądają równie atrakcyjnie, a i tak wszystko zaczyna się od przeniesienia pierwszego numeru do planu „Wszystko – Nie więcej niż 29 zł”. Czy Wam się opłaca? Łatwo policzycie za pomocą kalkulatora.

To jednak nie wszystko, bo mówiłem przecież o bonusach za przeniesienie numeru, a tu mamy do wyboru:

gadzety nju

• Powerbank 4000 mAh
  • Słuchawki  bluetooth SNAKE
  • Mini głośnik bluetooth Eggi XG21016

Zasady – nie kwasy

Zasady są takie jak zwykle – czyli proste. Żeby cieszyć się niższym rachunkiem za telefon i jeszcze dostać za to nagrodę wystarczy skorzystać z formularza na stronie, która dla Was przygotowaliśmy. Przed Wami 4 łatwe kroki, wg wskazówek jakie tam znajdziecie. Nie zabierze Wam to dużo czasu, choć czas ma tu pewne znaczenie. Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem i Wasz numer w nju mobile będzie aktywny przez co najmniej jeden, pełny okres rozliczeniowy – czyli miesiąc, to…

Możecie zaczynać wypatrywać kuriera, który przyniesie Wam wybrany wcześniej gadżet.

I teraz to właściwie wszystko. Promocja trwa do wyczerpania zapasu gadżetów. Jak się dowiedziałem – jest tego trochę ale… Nigdy nie wiadomo na jak długo starczy. Rzućcie więc okiem na kalkulator i nie bójcie się przenieść numeru do nju. Wy też możecie być najbardziej zadowolonymi klientami na rynku.

Udostępnij: nju mobile znów rozdaje bonusy

500 000 najbardziej zadowolonych klientów nju z rachunkiem!

14 grudnia 2017

500 000 najbardziej zadowolonych klientów nju z rachunkiem!

Pamiętam zamieszanie jakie wywołało pojawienie się na rynku marki nju mobile. Nawet Play musiał niechętnie wyciągnąć z piwnicy jedną ze swoich kserokopiarek, które swego czasu hojnie rozdawał innym, by spróbować dostosować swoją ofertę do… No właśnie – najbardziej innowacyjnej oferty dla klientów indywidualnych jaka pojawiła się na rynku. Kopiarki jednak nie wszystko skopiowały, choć niektórzy próbowali dwa razy. Mimo to nju nadal może szczycić się unikalną ofertą.

Od pierwszego do 500 000 klienta

Wystartowaliśmy z dwiema ofertami – na kartę i z rachunkiem. W obu zaproponowaliśmy prawdziwy „no limit” na rozmowy do wszystkich sieci za maksimum 29 zł miesięcznie – w nju z rachunkiem, dodatkowo – w ofercie na kartę można było rozmawiać za nie więcej niż 2 zł dziennie. O ile oferta na kartę działała jak każdy prepaid – jednak z maksymalnym limitem dziennym, o tyle oferta z rachunkiem – nazywana czasem błędnie „abonamentową” była całkowitą nowością. Najlepiej określała ją zasada – „Wchodzisz i wychodzisz kiedy chcesz”. Niektórym klientom wręcz trudno było to zrozumieć. „Ale jak to? Bez umowy na określony czas? To tak można?” Trzeba było tłumaczyć i potwierdzać po dwa razy, bo na prawdę niektórzy nie wierzyli.

Pojawienie się nju było bardzo pozytywnym szokiem. Nic więc dziwnego, że nowa marka szybko zaczęła zyskiwać na popularności i to mimo nieporównywalnie mniejszych środków promocję w stosunku do budżetów dużych marek. W ciągu zaledwie roku nju zyskało blisko 480 tys. klientów, w tym około 110 tysięcy klientów oferty z rachunkiem.

Tak świętowaliśmy pierwsze urodziny – w barze, do którego można wejść i wyjść kiedy się chce… W tym samym, w którym ogłaszaliśmy start oferty

nju mobile 1 rok

500 000 nju z rachunkiem

Dziś, stuknęło nam 500 000 aktywnych klientów nju z rachunkiem. Można się zastanawiać, czy to dużo czy mało – wychodzi średnio po 100 tys. na rok rozwoju, ale wiecie jak to jest ze statystyką. Idąc na spacer z psem, statystycznie macie po trzy nogi. Trzeba się więc przyjrzeć tej liczbie, a mamy powody do zadowolenia. Na tak wymagającym i konkurencyjnym rynku jaki mamy w Polsce, pół miliona klientów oferty z rachunkiem jest naprawdę niezłym wynikiem. Do tej liczby możemy dodać także klientów, którzy wybrali nju na kartę i okazuje się, że z żółto niebieskiej marki korzysta już prawie 800 tysięcy klientów.  Co ciekawe, okazuje się, że wśród nich zauważalną większość stanowią mężczyźni, których jest 62%. Być może zaskakujące będzie to, że ponad 80 proc. klientów nju to osoby powyżej 25 roku życia. Jak widać, nie tylko młodzież łapie, gdzie jest naprawdę dobrze i tanio, a młodzieżowy styl komunikacji nie jest dla nich przeszkodą.

Sporo się zmieniło

Od startu – w kwietniu 2013 minęło już 4,5 roku. W tym czasie rynek się zmienił i poszedł do przodu. Bez fałszywej skromności możemy powiedzieć, że niektóre zmiany jakie na nim zaszły są bezpośrednim następstwem pojawienia się nju mobile. Rozwiązania zaproponowane przez nju w dalszym ciągu pozostają unikalne – bo jednak nie wszyscy mieli odwagę wdrożyć je u siebie. Mam na myśli na przykład zasadę – „jak nie używasz to nie płacisz”, z której nadal można skorzystać tylko w nju. Oznacza ona, że za usługi płaci się po ich wykorzystaniu, a nie z góry jak w przypadku abonamentu czy prepaida. Jeśli w miesiącu korzystasz mniej – płacisz mniej, a jeśli korzystasz na całego – wiesz, że nie zapłacisz więcej niż wynosi maksymalna kwota za cały miesiąc. Podobnie jest w nju na kartę też płacisz tylko wtedy kiedy faktycznie dzwonisz – do wysokości dziennego lub miesięcznego maksimum i ani grosza więcej.

Oczywiście oferta nju też mocno się zmieniła – nie tylko cenowo. I na kartę i z rachunkiem – w cenie maksymalnej są już wszystkie połączenia, SMS-y, MMS-y w kraju i w roamingu na terenie UE. Mamy poza tym bardzo fajną ofertę na dodatkowy numer, dzięki czemu w parze miesięczny koszt za nielimitowane rozmowy, SMS-y i MMS-y oraz 10 GB do podziału wynosi tylko 19 zł na głowę.

Do ceny jaką płacicie – jeśli korzystacie, wliczamy też znacznie większe pakiety na internet w kraju i w UE. Dodatkowo, po pół roku stażu podwajamy pakiet na internet w kraju, a po dwóch latach nawet potrajamy. To oznacza, że w zależności od oferty, klienci z większym stażem dostają 30 a nawet 60 GB miesięcznie. Takich klientów, którzy mogą korzystać z potrojonych pakietów jest już 213 tysięcy. Uruchomiliśmy też sklep z telefonami. Można w nim zapłacić punktami PAYBACK, które dostaniecie… na przykład za zakup oferty nju. I możecie być pewni, że to nie jest nasze ostatnie słowo.

Jednak nie wszystko się zmienia. Są rzeczy, które są stałe. Do nich zaliczamy na przykład to, że nasza oferta nadal jest bardzo konkurencyjna, a ze stale prowadzonych badań wynika, że nju mobile jest niezmiennie siecią najbardziej zadowolonych klientów.

Udostępnij: 500 000 najbardziej zadowolonych klientów nju z rachunkiem!

5x Black Friday w nju mobile

23 listopada 2017

5x Black Friday w nju mobile

Zbliża się czwartkowy wieczór – pora by zacząć cieszyć się zbliżającym piątkiem i rozpocząć snucie planów na weekend… Ale chyba wszyscy już wiedzą, że ten weekend nie jest zwykły! To weekend wielkich polowań na okazje. Nie brakuje ich w Orange i nie mogło zabraknąć w nju.

W prawdzie Pan Pipik nie dał się namówić na okazjonalne przemalowanie na czarno, bo podobno czarny wyszczupla, ale za to postanowił wyszczuplić ceny na kilka fajnych telefoników. Do wyboru macie oczywiście wszystkie smartfony, które znajdziecie w nju, ale uwadze polecam cztery z nich. Mamy je od niedawna w sklepie njumobile, są to:

Black Friday w nju 1

Black Friday w nju 2

A teraz muszę się do czegoś przyznać. Z tym wyszczuplaniem to nie cała prawda, bo z drugiej strony zrobiło się grubo. Do każdego zamówionego smartfona dodajemy nie tylko darmową dostawę do domu i voucher na wypasione plecki – wg własnego projektu, ale także…

Markowe, wyczesane rękawiczki Napo umożliwiające korzystanie ze smartfona bez ich zdejmowania. To nie byle jakie rękawiczki – sami zobaczcie:

Pipik_BF

Niestety Pipik swoich nie odda, ale mamy dla Was dobrą wiadomość – do wyboru są niemal takie same – damskie lub męskie:

Black Friday w nju mobile - napo rękawiczki

Rękawiczki są w trzech standardowych rozmiarach – S, M lub L. Zamawiając któryś ze smartfonów lub innych urządzeń ze sklepu nju, dostaniecie je osobną przesyłką – po 14 dniach od pierwszego zakupu. Czyli spokojnie zdążycie zanim zima rozkręci się na całego.

Podsumowując…

Jeśli planujecie jakieś szaleństwa na Black Friday – pamiętajcie, że w ten weekend w nju mobile czeka na Was aż pięć korzyści: Smartfon w fajnej cenie, darmowa dostawa, plecki do telefonu wg własnego projektu, starter gratis i świetne rękawiczki, w których przez całą zimę wygodnie będziecie mogli korzystać ze swojego nowego telefonu bez zmarzniętych rąk. Co najważniejsze – żeby to wszystko mieć, nie musicie biegać po sklepach i stać w kolejkach – wszystko zamówicie przez internet i dostaniecie do domu.

Udostępnij: 5x Black Friday w nju mobile

Gadżety na Święta w nju mobile

17 listopada 2017

Gadżety na Święta w nju mobile

Połowa listopada za pasem więc chyba już nikogo nie dziwi, że myślimy o świątecznych atrakcjach, prezentach i okazjach jakich przed świętami dużo. Tak jest też u żółtego Mikołaja w nju. Już od dziś w promocji „Zgarnij gadżet na Święta od nju mobile” – na wszystkich, którzy zamówią nju z rachunkiem na telefon lub internet czeka upominek  do wyboru. Może nim być powerbank MC5, ładowarka samochodowa CC2 lub unikatowy głośnik bluetooth – SP608.

Aby dostać gadżety na Święta wystarczy złożyć zamówienie przez www.njumobile.pl wybierając  plan taryfowy nju buzz lub nju internetowy, zarejestrować zamówienie na stronie promocji i oczywiście zawrzeć umowę, która zostanie dostarczona przez kuriera. Wybrany sprzęt zostanie wysłany na adres podany w zamówieniu, po upływie pierwszego okresu rozliczeniowego – czyli po wystawieniu pierwszego rachunku miesięcznego.

Do Świąt pozostało trochę ponad miesiąc. Jeśli więc nie będziecie za długo zwlekać, jest duża szansa, że uwiniecie się z zamówieniem i pierwszy okres rozliczeniowy zaliczycie  przed świętami, a tym samym wybrany gadżet, też trafi do Was na święta. Nasza promocja potrwa do 30 listopada 2017.

Szczegóły regulaminu promocji znajdziecie na http://www.njumobile.pl/b/articles/regulaminy/gadzety-na-swieta.pdf

Gadżety na święta nju

Udostępnij: Gadżety na Święta w nju mobile