Darmowe gigabajty od nju mobile. Zostańcie w domu i konsumujcie internet

6 kwietnia 2020

Darmowe gigabajty od nju mobile. Zostańcie w domu i konsumujcie internet

Od dziś klienci nju mobile mogą, podobnie jak klienci usług mobilnych Orange, korzystać z darmowego pakietu danych, który ułatwi czas spędzany w domu. Pakiet 9 GB za 0 zł będą mogli w kwietniu włączyć dwa razy.

Z darmowych gigabajtów mogą skorzystać wszyscy klienci nju mobile: abonamentowi i ci, którzy korzystają z oferty na kartę. Pakiet 9 GB, który w standardowej ofercie dostępny jest za 9 zł, mogą uruchomić za darmo – i to dwa razy w ciągu miesiąca, co oznacza, że do wykorzystania będą mieli nawet 18 GB. Aby włączyć pakiet wystarczy wysłać bezpłatny SMS o treści START. Osoby korzystające z nju na abonament wysyłają go na numer 80955, a użytkownicy nju na kartę na numer 80855.

Dotyczy to również klientów, którzy korzystają z oferty dla par. W takim przypadku należy pamiętać, że pakiet można włączyć tylko z numeru głównego (plan nju podstawowy), a gigabajty są współdzielone przez oba numery.

Klienci nju na abonament z 9 GB mogą korzystać do końca okresu rozliczeniowego. Dla użytkowników nju na kartę jest on ważny przez 31 dni od aktywacji. Darmowe gigabajty wykorzystywane są w pierwszej kolejności, oferta dotyczy transmisji w kraju.

By sprawdzić zużycie danych, należy wysłać bezpłatny SMS o treści ILE na numer 80355 (w nju na abonament) lub na numer 80138 (w nju na kartę).

Udostępnij: Darmowe gigabajty od nju mobile. Zostańcie w domu i konsumujcie internet

Obsługa i Relacje z Klientami

Mówisz nju mobile – myślisz fajnie

11 czerwca 2019

Mówisz nju mobile – myślisz fajnie

Powiedzieć, że komunikacja marketingowa nie jedno ma imię, to nic nie powiedzieć. Można na przykład tak: „liczba gigabajtów w ramach Limitu wydatków na transfer danych, określonego w Regulaminie planu nju podstawowy… ulega zwiększeniu, natomiast kwota, po przekroczeniu której opłata za transfer danych nie jest naliczana, nie ulega zmianie”… lub prościej: „w nju gigabajty pięknie rosną”.

To ważne rzeczy. Jak i gdzie rozmawiać z klientem? Czy tak jak lubi i rozumie, czy przez paragrafy? Tam gdzie on jest, czy tam gdzie nam wygodnie? Łatwo czy skomplikowanie. Detale? Raczej klucz do zrozumienia i sukcesu. A dlaczego o tym przy nju?

Okazją jest Konkurs Twórców Reklamy (KTR), gdzie nju znalazł się w trójce najlepszych kampanii zrealizowanych na platformach Facebook’a i dostał brązową statuetkę w kategorii The Best of Facebook + wyróżnienia za: branded entertainment, use of social platforms, social activations i design. Wyróżniona kampania udowodniła, że z pomocą kreatywności nawet regulamin może wyjść poza schemat i nudę.

Na Instagramie – wybrany ze względu na popularność wśród młodszej grupy klientów – nju przez kilka miesięcy publikował posty, które w prosty, obrazkowy sposób tłumaczyły zasady oferty. W ten sposób kolejne paragrafy regulaminów zostały przetłumaczone z języka prawniczego na obrazkowy. Jak się okazało nie tylko z sukcesem komunikacyjnym, ale też branżowym.

Udostępnij: Mówisz nju mobile – myślisz fajnie

Obsługa i Relacje z Klientami

Z nju razem zawsze jest lepiej

19 lutego 2019

Z nju razem zawsze jest lepiej

Bycie razem daje nam większą siłę i ułatwia wiele spraw. Czasem… pozwala też skorzystać ze specjalnych ofert czy programów. Przypomina o tym żółty kolega z nju mobile. W kampanii nju nie tylko dzielnie walczył z „żółcią”, ale pokazał, że w parze wszystkie usługi (rozmowy, SMS-y, MMS-y i pakiet gigabajtów) macie tylko za 19 zł na głowę.

By łatwiej było Wam skorzystać z oferty dla par w abonamentowej wersji nju możecie od niedawna jednocześnie kupić oba numery: główny i dodatkowy. Wcześniej, by kupić dodatkowy, trzeba już było korzystać z głównego. Teraz wystarczy jedna wizyta w sklepie internetowym i załatwione. Kurier w dostarczy dwie umowy na oba numery + oczywiście karty SIM. Chyba, że przechodzicie do nju z Orange, wtedy możecie zachować dotychczasowe karty. Można? Można ?

A na deser mały konkurs. Najciekawsze odpowiedzi nagrodzę gadżetami nju mobile. Do 28 lutego czekam na odpowiedź na pytanie:

Pozytywy bycia w parze, w nju i nie tylko to…

Odpowiedź tradycyjnie poprzez formularz, nie dłuższa niż 300 znaków (ze spacjami).

Udostępnij: Z nju razem zawsze jest lepiej

Przenieś numer do nju i zagarnij gadżet

27 sierpnia 2018

Przenieś numer do nju i zagarnij gadżet

Zapraszamy do nowej promocji, która właśnie wystartowała. Za przeniesienie numeru do nju z rachunkiem, otrzymacie gadżet. Do wyboru są słuchawki Bluetooth oraz bezprzewodowy głośniczek. Promocja nie jest skomplikowana i składa się z kilku prostych kroków. Po pierwsze i najważniejsze należy przenieść numer do nju mobile. Po drugie wpisać numer zamówienia na dedykowanej stronie. Numer zamówienia generuje się automatycznie a otrzymacie go  mailem.
Trzeci krok to sama przyjemność czyli wybór 1 z 2 gadżetów. Na koniec należy zaakceptować regulamin promocji.
Gadżet otrzymacie po pierwszym pełnym okresie rozliczeniowym. Promocja trwa do wyczerpania zapasów.

Udostępnij: Przenieś numer do nju i zagarnij gadżet

nju mobile znów rozdaje bonusy

21 lutego 2018

nju mobile znów rozdaje bonusy

nju mobile – nasza sieć najbardziej zadowolonych klientów stale rośnie. Jak pamiętacie, niedawno stuknęło nam 500 000 aktywnych (ważne słowo) klientów nju z rachunkiem. Ogółem mogliśmy się pochwalić, że z usług nju korzysta już blisko 800 000 klientów. I co ważne nie były to czcze przechwałki.

Pipik jednak nie zamierza zasypiać gruszek w popiele (nie dopatrujcie się analogii 😉 ). Koleżanki i koledzy z nju przygotowali kolejną promocję, w której premiujemy przeniesienie numeru do nju mobile z rachunkiem. Tym razem jest ona skierowana do wszystkich posiadających numer w sieciach innych operatorów – czyli poza nju na kartę i Orange.

Co można zyskać?

Oczywiście – przede wszystkim super ofertę na tanie usługi. Na przykład – przechodząc do nju z kimś bliskim albo po prostu z dwoma numerami, za rozmowy na komórki i stacjonarne, SMS-y i MMS-y bez limitu, roaming w UE bez dodatkowych opłat i do tego 10 GB (a już po 6 miesiącach 20 GB) zapłacicie na głowę tylko 19 zł miesięcznie. Inne możliwości wyglądają równie atrakcyjnie, a i tak wszystko zaczyna się od przeniesienia pierwszego numeru do planu „Wszystko – Nie więcej niż 29 zł”. Czy Wam się opłaca? Łatwo policzycie za pomocą kalkulatora.

To jednak nie wszystko, bo mówiłem przecież o bonusach za przeniesienie numeru, a tu mamy do wyboru:

gadzety nju

• Powerbank 4000 mAh
  • Słuchawki  bluetooth SNAKE
  • Mini głośnik bluetooth Eggi XG21016

Zasady – nie kwasy

Zasady są takie jak zwykle – czyli proste. Żeby cieszyć się niższym rachunkiem za telefon i jeszcze dostać za to nagrodę wystarczy skorzystać z formularza na stronie, która dla Was przygotowaliśmy. Przed Wami 4 łatwe kroki, wg wskazówek jakie tam znajdziecie. Nie zabierze Wam to dużo czasu, choć czas ma tu pewne znaczenie. Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem i Wasz numer w nju mobile będzie aktywny przez co najmniej jeden, pełny okres rozliczeniowy – czyli miesiąc, to…

Możecie zaczynać wypatrywać kuriera, który przyniesie Wam wybrany wcześniej gadżet.

I teraz to właściwie wszystko. Promocja trwa do wyczerpania zapasu gadżetów. Jak się dowiedziałem – jest tego trochę ale… Nigdy nie wiadomo na jak długo starczy. Rzućcie więc okiem na kalkulator i nie bójcie się przenieść numeru do nju. Wy też możecie być najbardziej zadowolonymi klientami na rynku.

Udostępnij: nju mobile znów rozdaje bonusy