Nowa oferta nju na abonament

25 października 2021

Nowa oferta nju na abonament

Nowa oferta nju mobile wystartuje od 27 października ale zapowiadamy ją już dzisiaj. Zwiększymy w niej pakiet GB dostępny do wykorzystania w ofertach: „bez limitu 19 zł”, „bez limitu 29 zł”, „bez limitu 39 zł” w planie nju podstawowy oraz w planie nju internetowy (29 zł). Nowe pakiety GB będą się łączyć się z usługą „im dłużej, tym lepiej” i co ważne, gigabajtów będzie więcej, w zależności od długości stażu w nju mobile. Szczegóły w poniżej tabelce:

tabela-cennik-nju

Oferta numerów dodatkowych: nju internet dodatkowy, nju dodatkowy 9 zł oraz nju dodatkowy 19 zł nie ulega zmianie.

Dodatkowo, w usłudze „bez limitu 19 zł” zwiększymy limit GB do wykorzystania w roamingu UE z 1 GB do 2,23 GB. W pozostałych ofertach limit GB w UE nie zmieni się. Warto zwrócić też uwagę, że dla obecnych klientów w nowej ofercie będzie się liczył dotychczasowy staż.

Wszystkie zmiany dla nowych klientów nju na abonament wejdą w życie od 27 października, a dla obecnych użytkowników nju na abonament od początku najbliższego okresu rozliczeniowego, rozpoczynającego się po 27 października. Pakiet GB zostanie zwiększony automatycznie.

Udostępnij: Nowa oferta nju na abonament

Więcej GB w pakiecie od nju

7 lipca 2021

Więcej GB w pakiecie od nju

Ruszyła wakacyjna promocja w nju. To zwiększenie ilości GB w pakiecie 9 GB za 9 zł. Teraz jest ich 20 GB. Promocja trwa w okresie od 5.07 do 31.08 i jest kierowana do wszystkich klientów nju na abonament oraz nju na kartę. Wystarczy wysłać sms o treści AKT pod nr 80355

Ważność GB:

– w nju na abonament pakiet ważny jest w kraju i w roamingu w UE do końca danego okresu rozliczeniowego

– w nju na kartę pakiet ważny jest w kraju i w roamingu UE przez 31 dni

Więcej informacji na stronie nju

Udostępnij: Więcej GB w pakiecie od nju

Wakacyjne 60 GB w nju

1 lipca 2021

Wakacyjne 60 GB w nju

Lato w pełni i w nju jesteśmy przygotowani na wakacje. Dokładamy 60 GB, które podzielone są na 2 paczki po 30 GB. Każda ważna 30 dni od chwili jej włączenia. Promocja trwa do 31 sierpnia br. Z oferty mogą skorzystać nowi klienci, którzy zakupią ofertę abonamentową od dzisiaj (1 lipca) do końca sierpnia. Usługę można włączyć wysyłając SMS o treści WAKACJE pod nr 80855. Pakiet 60 GB jest do wykorzystania tylko na numerze, który wysłał SMS. Gigabajty nie są współdzielone. Link do strony https://www.njumobile.pl/oferta/wakacje-60GB

Udostępnij: Wakacyjne 60 GB w nju

30 GB lub 60 GB extra od nju na wiosnę

2 marca 2021

30 GB lub 60 GB extra od nju na wiosnę

Każdy nowy klient nju, który do 22 marca br. kupi ofertę nju na abonament lub internet mobilny otrzyma bonus 30 GB. Po aktywacji karty wystarczy wysłać pod nr 80855 bezpłatnego SMS-a o treści BONUS.

Ważna informacja, jeżeli chcecie skorzystać z oferty w parze, należy aktywować bonus na każdym numerze osobno i cieszyć się aż 60 GB. Gigabajty ważne są 30 dni od dnia ich włączenia. Można je wykorzystać w kraju. Już ponad milion osób korzysta z nju. Warto, bo ilość GB rośnie wraz ze stażem. Drugi numer w parze kosztuje tylko 9 zł a umowę można wypowiedzieć kiedy się chce. Więcej informacji i regulamin promocji tutaj.

Udostępnij: 30 GB lub 60 GB extra od nju na wiosnę

10 GB dla wszystkich klientów nju na nowy rok

8 stycznia 2021

10 GB dla wszystkich klientów nju na nowy rok

Nju daje w prezencie pakiet 10 GB do wykorzystania jeszcze w ferie lub po. Promocja skierowana jest do wszystkich klientów oferty nju na abonament oraz nju na kartę. Otrzymane  GB można wykorzystać przez 30 dni od momentu ich włączenia. Aby otrzymać pakiet należy wysłać bezpłatnego SMS-a o treści PAKIET10GB pod numer 80955. Promocja ważna jest do 31 stycznia b.r. Informacja o promocji na dedykowanej stronie  https://www.njumobile.pl/oferta/10gb-w-prezencie

Tym sposobem nju dołącza do #jestesmyzwami na ferie, o której pisaliśmy wczoraj. Dla wszystkich swoich klientów, Orange przygotował darmowy pakiet 10 GB, hity kinowe w Środy z Orange na VOD za złotówkę oraz 44 filmy familijne w niższych cenach.

Udostępnij: 10 GB dla wszystkich klientów nju na nowy rok