Okazje na Black Friday w Orange

23 listopada 2017

Okazje na Black Friday w Orange

Jeszcze parę lat temu nikt o tym nie słyszał, a jednak z roku na rok – dzień totalnych wyprzedaży znany na zachodzie pod nazwą Black Friday – zyskuje coraz większą popularność w naszym kraju. Nic dziwnego bo, to świetna okazja nie tylko by taniej kupić coś fajnego dla siebie, ale także by zaopatrzyć się w świąteczne prezenty dla bliskich.

W Orange ta okazja kumuluje się dodatkowo z ofertą świąteczną, w której można wybierać zestawy dla siebie i najbliższej osoby albo dla całej rodziny. Dzięki temu, pod choinką mogą znaleźć się smartfony, telewizory 4K, a nawet konsole, komputery i akcesoria z naszej oferty dla graczy. Do tego oczywiście proponujemy bogatą ofertę telewizyjną, światłowodową, internetową i komórkową. Jak wiecie, można ją łączyć w pakiet Orange Love – oszczędzając w ten sposób na comiesięcznych abonamentach, czyli połączyć przyjemne z pożytecznym. Warto przy tym przypomnieć, że w ofercie świątecznej, na kupujących Orange Love czeka też super prezent. To smartfon Samsung Galaxy J3 (2016) dual SIM, który można dostać za 1 zł. Uwaga – to nie jest cena na start, ale jego całkowity koszt. To naprawdę smartfon za 1 zł. Jeśli mimo wszystko ktoś chciałby kupić wyłącznie telefon – dla niego też mamy coś ciekawego na Black Friday – pisał o tym Piotrek.

Do poniedziałku ceny jeszcze bardziej      w dół

Żeby jeszcze bardziej uatrakcyjnić przedświąteczną ofertę, od czarnego piątku – 24 listopada, aż do poniedziałku – 27 listopada obniżamy (po raz kolejny i kolejny) ceny smartfonów oraz towarzyszących im akcesoriów. W dół idą też ceny konsoli Xbox One S 500 i tabletów Huawei MediaPad. Konsolę w zestawie z grą można kupić nawet o 240 zł taniej, podobnie jak sporą część smartfonów. Ceny wielu z nich spadają nawet o ponad 300 zł. Przez weekend tanieją m.in:

• Huawei P8 Lite,
  • Huawei P9 dual sim,
  • Huawei MediaPad T2 10.0,
  • Huawei MediaPad T2 8.0 Pro,
  • LG Q6,
  • LG K10 (2017)
  • Samsung Galaxy A5 (2017),
  • Samsung Galaxy S8.

Jeszcze większa gratka czeka na tych, którzy chcą kupić iPhona 7 32GB. W Planie Komórkowym – Wzbogacony, zapłacą za niego o 408 zł mniej, a przy wyborze pakietu Orange Love, nawet w jego podstawowej wersji zaoszczędzą 530 zł – na samym smartfonie.

Wszystkie wymienione smartfony można kupić także w zestawach z fajnymi akcesoriami. Znajdziecie wśród nich dodatkowe „plecki”, szkła ochronne, powerbanki, słuchawki BT lub zestawy czyszczące.

Black Friday dla wszystkich

Black Friday to także okazja do tańszych zakupów w ofercie Orange dla Firm. Zasady są podobne, bo co komplikować. W obu ofertach – dla klientów indywidualnych i dla firm, wielkość obniżek dla poszczególnych asortymentów jest różna. Zależą od wartości wybranego abonamentu lub pakietu. Szczegóły bez kłopotu znajdziecie (już jutro) na naszej stronie www, a także u konsultantów w naszych Salonach i na infolinii 801 234 567.

I na koniec refleksja… Zastanawiałem się, skąd wzięła się nazwa Black Friday? Brzmi trochę ponuro, a z punktu widzenia polujących na cenowe okazje – raczej nie pasuje. Szukałem odpowiedzi w internecie, ale jak się okazuje sprawa genezy Black Friday wcale nie jest jednoznaczna. Krąży na ten temat wiele teorii i chyba żadna do końca do mnie nie przemawia. Mówią za to liczby… Znalazłem informację według, której w samych Stanach Zjednoczonych, tego dnia większe zakupy robi… blisko 250 milionów ludzi. Szacuje się, że wydają oni łącznie około 50 miliardów (50 000 000 000) dolarów. A ile Wy macie w planie wydać w weekend?

Udostępnij: Okazje na Black Friday w Orange

„Szalony weekend” z Samsungiem. Przed świętami ceny poszły w dół

11 grudnia 2015

„Szalony weekend” z Samsungiem. Przed świętami ceny poszły w dół

Kolejny weekend, a razem z nim spora obniżka cen w naszym sklepie z telefonami bez umowy. Okazało się, że pomysł się Wam podoba, więc zorganizowaliśmy kolejną odsłonę promocji. Tym razem jednak ze smartfonami Samsunga w roli głównej. Telefony potaniały średnio o kilkanaście procent, a jeden prawie o 30%. Samsunga Galaxy S6, o którym pisałem jakiś czas temu przeceniliśmy o 16% z  2379zł do 1999 zł. Cena Samsunga S5 Neo spadła również znacznie, a dokładnie o 17% – z 1509zł na 1249zł. To również bardzo fajny model, z dobrym aparatem i procesorem. Przeceniliśmy też Samsung Grand Prime G531F i Samsung Galaxy Trend 2 Lite. Pierwszy z 669zł na 549zł, drugi potaniał z 349zł na 249zł. A procentowo? Pierwszy o 18%, a drugi aż o 29%. A to już naprawdę sporo.

Porównałem ceny, z tymi, które można znaleźć w sklepach internetowych i są one bardzo konkurencyjne. A my, dodatkowo, dorzucamy starter Orange Free na Kartę z 2GB transferu internetu.

A tutaj znajdziecie link do naszego e-sklepu z telefonami bez umowy.

Udostępnij: „Szalony weekend” z Samsungiem. Przed świętami ceny poszły w dół

„Szalony weekend” z Huawei. Ścinamy ceny nawet o 30%!

4 grudnia 2015

„Szalony weekend” z Huawei. Ścinamy ceny nawet o 30%!

Podobnie jak w zeszłym tygodniu, tym razem również znajdziecie spore rabaty w naszym sklepie z telefonami bez umowy. Obniżyliśmy ceny trzech telefonów marki Huawei. Pierwszy z nich Huawei Y5, który można określić, jako model „budżetowy” kosztuje w ten weekend tylko 299zł, a więc potaniał o równo 30%. Drugi, to już telefon z nieco wyższej półki –  Huawei P8 Lite. Ten kupicie przez najbliższe kilka dni o 17% taniej – zapłacicie jedynie 749 zł. Na koniec zostawiłem największy smaczek (dosłownie i w przenośni) – Huawei P8, którego cena w e-sklepie z telefonami bez abonamentu spadła w promocji o 16% do 1599 zł.
Co prawda, to już drugi „szalony weekend”, ale przypomnę reguły tej zabawy. Ceny spadają począwszy od godziny 14:00 w 04.12.2015 (piątek) do godziny 8:00 07.12.2015 (poniedziałek). Liczba egzemplarzy w ramach promocji jest ograniczona, więc kto pierwszy ten lepszy!
I  żebyście nie musieli szukać strony naszego sklepu, to jest ona tutaj.

Udostępnij: „Szalony weekend” z Huawei. Ścinamy ceny nawet o 30%!

Obniżamy ceny w sklepie z telefonami bez abonamentu!

26 listopada 2015

Obniżamy ceny w sklepie z telefonami bez abonamentu!

Do poniedziałku ceny jeszcze bardziej      w dół

• Huawei P8 Lite,
  • Huawei P9 dual sim,
  • Huawei MediaPad T2 10.0,
  • Huawei MediaPad T2 8.0 Pro,
  • LG Q6,
  • LG K10 (2017)
  • Samsung Galaxy A5 (2017),
  • Samsung Galaxy S8.

Black Friday dla wszystkich

Udostępnij: Obniżamy ceny w sklepie z telefonami bez abonamentu!

Na jesienną aurę – Szalone Dni!

5 listopada 2015

Na jesienną aurę – Szalone Dni!

Ostatnio w czasie Szalonych Dni dostaliście od nas bony do sklepu. Teraz zdecydowaliśmy się połączyć przygotowywanie Was do zimy z frajdą dla melomanów. Każdy z telefonów możecie bowiem kupić zarówno samodzielnie, oczywiście, po bardzo atrakcyjnych cenach… lub z nausznikami (i nadal w atrakcyjnych cenach). W sumie to nawet nauszniko-słuchawkami 🙂

Oczywiście najważniejszym elementem szalonych dni są telefony. Tym razem są to Sony Xperia Z3 Compact za 99 złotych, Huawei P8 za 29 czy HTC One M8 za 199. To są ceny bez słuchawek, które będą Was kosztować dodatkowe 25 złotych. Inne telefony, które możecie znaleźć tym razem w promocji to Sony Xperia™ M4 Aqua, Samsung Galaxy A5 i LG 4G Stylus czy Lumia 830 i 735. Ta druga wraz z odnowionym modelem Noki.

Pamiętajcie, że jeżeli posiadacie Neostradę lub telefon stacjonarny w Orange abonament wyniesie Was 30 złotych taniej. Wszystko co musicie wiedzieć o kolejnej edycji Szalonych Dni, znajdziecie tutaj.

Udostępnij: Na jesienną aurę – Szalone Dni!