Sieć

Dziękuję za ocenę, nagrody jadą do…

23 marca 2011

Dziękuję za ocenę, nagrody jadą do…

Bardzo dziękuję za szczerą ocenę naszych plusów i minusów w kontaktach z klientami. Przeczytałem wszystko dwa razy i wysłałem wielu osobom w firmie, aby także mogli poznać Wasze opinie. Wytypowanie najlepszej dziesiątki nie było łatwe, daliście wiele ciekawych i wartościowych wypowiedzi, które na pewno pomogą nam poprawiać obsługę. W mojej ocenie przyjąłem strategię, że będę zwłaszcza doceniał sposób przedstawienia plusów i minusów, wartość rekomendowanych zmian i formę ich przekazania. Tak, w bardzo subiektywny sposób, powstała lista nagrodzonych. Oto ona: Monia (58.); Feodor (44.); Marcin (69.); Pomaranczowy (31.) Astis (27.) – wszyscy otrzymują z magicznej szafy rzecznika vouchery do Cinema City dla dwóch osób; RobertS (4) – piłka na Euro 2012; M. (90.) – maskotki Serce i Rozum;  luk (111.); Prezesek (10.) – koszulki Orange oraz Potter28 (18.) – wyróżnienie za aktywność i próby moderacji dyskusji odbiegającej od tematyki wątku – plecak Orange. Tradycyjnie proszę o kontakt e-mailowy wraz z podaniem adresu na jaki wysłać nagrody. Ewentualne wymiany możliwe są tylko między Wami, jak się dogadacie. Jeszcze raz wszystkim gratuluję.

Udostępnij: Dziękuję za ocenę, nagrody jadą do…

Sieć

Napiszcie, jak Was obsługujemy