Rusza maraton promocji Flex Nocą

2 sierpnia 2022

Rusza maraton promocji Flex Nocą

Użytkownicy Orange Flex wiedzą, że w każdy wtorek warto zaglądać do Sklepu Flex w poszukiwaniu urządzeń tańszych nawet do 55%. Dziś tym bardziej, bo startuje maraton obniżek.

Od 2 sierpnia rusza tygodniowy cykl promocji w ramach Flex Nocą. Codziennie do 9 sierpnia pomiędzy godz. 17:00 a 5:00 będzie okazja zdobyć urządzenia w atrakcyjnych cenach. Wśród przecenionych produktów znajdą się m.in. smartfony, słuchawki bezprzewodowe, hulajnogi elektryczne i smartwatche.

Promocja cieszy się dużym zainteresowaniem, dlatego warto szybko podejmować decyzję o zakupie i nie odkładać jej na później. W Orange Flex wszystko jest proste i szybkie – wystarczy kilka kliknięć, a zamówiony produkt trafi pod drzwi w kilka dni roboczych.

Jak skorzystać z promocji?

1. Ustaw budzik na godz. 17:00.
  2. Znajdź wymarzone produkty i korzystaj ze zniżek.
  3. Poczekaj na kuriera, który dowiezie przesyłkę w kilka dni roboczych (zazwyczaj 2/3 dni).
  4. Nie znalazłeś nic dla siebie? Regularnie odwiedzaj aplikację i wyczekuj kolejnych rabatów.

Szczegółowe informacje o promocjach i urządzeniach znajdują się w aplikacji Orange Flex i na stronie flex.orange.pl/sklep

Udostępnij: Rusza maraton promocji Flex Nocą

Wakacje z promocjami w Orange na kartę

1 sierpnia 2022

Wakacje z promocjami w Orange na kartę

Za nami połowa wakacji i już co 10 klient Orange na kartę aktywował promocję 300 GB za darmo przez rok. A od dziś możecie skorzystać z kolejnego hitu – 1200 GB za darmo przez rok dla wszystkich klientów, którzy mają aktywną usługę Rozmowy, SMS-y, MMS-y bez limitu + pakiet GB w wersji cyklicznej miesięcznej.

Przypomnę, że promocja 300 GB za darmo przez rok to 12 paczek po 25 GB każda, przyznawanych co 31 dni. Jedyne, co trzeba zrobić, to doładować się za minimum 5 zł i wysłać SMS-a rejestracyjnego. Gigabajty z promocji sumują się z gigabajtami po doładowaniu, więc można zebrać pokaźną sumę GB. A przecież właśnie o to chodzi – im więcej GB, tym lepiej!

Nic dziwnego, że promocja zebrała wielu zwolenników, ale również niedowiarków, którzy wątpili, że nie ma czegoś „małym druczkiem”. Nic z tych rzeczy. Wystarczy kilka złotych i można cieszyć się promocją. Więcej o ofercie możecie przeczytać tutaj.

Bez limitu robi różnicę

Jako ciekawostkę mogę podać, że niemal 50% naszych klientów Orange na kartę korzysta z oferty Bez limitu. Ponadto, w 2022 roku rozdaliśmy za darmo ponad milion usług nielimitowanych. Cieszymy się z Waszego zainteresowania ofertą, dlatego kilka razy w roku udostępniamy wszystkim klientom Orange na kartę możliwość włączenia tej usługi na próbę – za darmo na 5 dni.

1200 GB za darmo przez rok

To nie koniec dobrych wiadomości i niespodzianek wakacyjnych. Od dziś, aż na pół roku (do 31 stycznia 2023) uruchamiamy promocję 1200 GB za darmo przez rok dla wszystkich klientów, którzy mają aktywną usługę Rozmowy, SMS-y, MMS-y bez limitu + pakiet GB w wersji cyklicznej miesięcznej. Nasza oferta to 12 paczek po 100 GB każda, które włączają się po aktywacji usługi, a także po każdorazowym odnawianiu jej w kolejnych miesiącach.

Aby skorzystać z promocji, należy wysłać SMS-a o treści 1200 GB na numer 811, następnie włączyć usługę Rozmowy, SMS-y, MMS-y bez limitu + pakiet GB na 31 dni (cykliczna). Możecie to łatwo zrobić za pomocą: SMS-a, kodu USSD lub w aplikacji Mój Orange. Regulamin promocji znajdziecie tutaj.

Przypominam przy okazji, jak włączyć usługę Rozmowy, SMS-y, MMS-y bez limitu + pakiet GB na 31 dni (cykliczna). Można to zrobić za pomocą: SMS-a: START CYKL pod numer 630, kodu USSD: *101*2*31# lub w aplikacji Mój Orange.

Na koniec mam dla Was kilka rad, jak możecie ulepszyć swoją ofertę Orange na kartę. Każda z poniższych promocji łączy się z 1200 GB za darmo:

Wypróbuj Bez limitu tylko za 15 zł

Nie korzystaliście z usługi Bez limitu? Możecie to zrobić za 50% ceny. Rozmowy, SMS-y i MMS-y bez limitu oraz pakiet GB tylko za 15 zł na 31 dni. Wystarczy wysłać SMS-a o treści CYKL pod numer 816. Pierwszy miesiąc kosztuje 15 zł, a po 31 dniach usługa automatycznie odnowi się za 30 zł.

Włącz w aplikacji i zyskaj 2x więcej GB

Włączając usługę Rozmowy, SMS-y i MMS-y bez limitu oraz pakiet GB w aplikacji Mój Orange, otrzymacie 2x więcej GB: 30 GB zamiast 15 GB.

Doładuj się w aplikacji i zyskaj 20 GB extra

Jeśli doładujecie swój numer na kartę w aplikacji Mój Orange za przynajmniej 5 zł, my dodamy 20 GB do Waszego konta. I to za każde doładowanie!

Udostępnij: Wakacje z promocjami w Orange na kartę

Niedzielna okazja ze smartwatchami Huawei

30 lipca 2022

Niedzielna okazja ze smartwatchami Huawei

W niedzielę, 31 lipca polecam śledzić naszą stronę. W cyklicznej „Niedzielnej Okazji” będziecie mogli kupić przecenione o 200 zł smartwatche Huawei. Niższa cena będzie dotyczyć 2 modeli w ofercie bez abonamentu: Huawei Watch GT 3 42mm Elegant i Huawei Watch GT 3 46mm Active.

Huawei Watch GT 3 Active jest idealnym kompanem do bycia aktywnym. Ma ponad 100 trybów treningów, a „ukryty” w nim osobisty trener dostarcza plany treningowe, dostosowane do aktualnej kondycji fizycznej. Zaawansowany monitoring aktywności pozwala też śledzić postępy w realizacji ustawionych celów.

Huawei Watch GT3 Elegant przekonuje minimalistycznym designem. Klasyczna okrągła tarcza jest pokryta zakrzywionym szkłem 3D. Można na niej wyświetlać jedną z wielu opcji w wybranym stylu. Zegarek pomoże ustalić cele treningowe i monitorować wyniki. Dużym ułatwieniem są powiadomienia głosowe, które słychać podczas ćwiczeń.

Udostępnij: Niedzielna okazja ze smartwatchami Huawei

Oferta tygodnia: Samsung w roli głównej

28 lipca 2022

Oferta tygodnia: Samsung w roli głównej

Dzisiaj czwartek i kolejna oferta tygodnia. Jeśli planowaliście zakup ciekawych modeli Samsunga, dobrze trafiliście! Właśnie przeceniliśmy modele Galaxy Z Flip3 5G i Galaxy Z Fold3 5G o różnych pojemnościach pamięci, nawet o 408 zł taniej z wybranymi Planami i pakietami Orange Love.

Oba smartfony polecamy także w zestawach ze słuchawkami Samsung Galaxy Buds 2 – taniej o 360 zł z Planem 50 i pakietem Orange Love Mini oraz o 408 zł taniej z innymi, wybranymi ofertami abonamentowymi. Oferta tygodnia obowiązuje do 3 sierpnia. Warto się pośpieszyć. Szczegóły tutaj.

Szczególnie polecam Waszej uwadze designerski Samsung Galaxy Z Flip3 5G, który przykuwa uwagę oryginalnym wyglądem. Nie trzeba rozkładać telefonu, żeby szybko i wygodnie sprawdzić stan naładowania baterii, przychodzące wiadomości czy sterować muzyką. Rozkładając telefon pod kątem 90 stopni, można wygodnie pozować do zdjęć i filmów. Samsung Galaxy Z Flip3 5G ma 8 GB RAM i obsługuje sieć 5G.

Udostępnij: Oferta tygodnia: Samsung w roli głównej

Okazja na tańsze smartfony

22 lipca 2022

Okazja na tańsze smartfony

Ruszyliśmy z kolejną promocją. Tym razem w ofercie tygodnia czeka Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/64 GB. Kupując go z ofertą abonamentową, we wszystkich pakietach Orange Love oraz w Planach 60 i 80, zapłacicie 120 zł mniej. W ofercie bez abonamentu, obniżka na smartfona wynosi 100 zł. Oferta tygodnia jest dostępna do 27 lipca br. Szczegóły znajdziecie tutaj.

Redmi Note 10 5G to telefon z dużą baterią 5000 mAh i szybkim ładowaniem, który zapewnia działanie przez cały dzień, nawet podczas intensywnego użytkowania. Posiada też wydajny procesor i potrójny tylny aparat, idealny do kreatywnego tworzenia w fotografii.

Prócz oferty tygodnia mamy też obniżki wybranych telefonów odnowionych. W ofertach abonamentowych (w pakietach Orange Love: Standard, Extra, Premium oraz w Planach 60 i 80) cena iPhone’a X 64 GB – zarówno Renewd, jak i Nanowo – spada o 96 zł.

W ofercie bez abonamentu w promocji, mamy obniżki o 100 zł dla następujących odnowionych modeli:

• iPhone X 64 GB NANOWO klasa A+
  • iPhone 8 64 GB NANOWO klasa A+
  • iPhone X 256 GB NANOWO klasa A+
  • iPhone XR 64 GB NANOWO klasa A+
  • Motorola moto G 5G plus
  • Xiaomi Mi 11 Lite 5G 6/128 GB
  • Xiaomi 11 Lite 5G NE 8/128 GB
  • Samsung Galaxy A52s 5G 128 GB

Więcej informacji znajdziecie tutaj. Przypominam, że odnowione urządzenia poddawane są gruntownej renowacji i doprowadzane do stanu “jak nowy”. Zakup takiego smartfona to świetne rozwiązanie dla Waszych portfeli i troska o środowisko.

Udostępnij: Okazja na tańsze smartfony