Łatwe w obsłudze telefony w dobrych cenach na Dzień Babci i Dziadka

16 stycznia 2020

Łatwe w obsłudze telefony w dobrych cenach na Dzień Babci i Dziadka

Telefon to dla seniora przydatne narzędzie. Pozwala sprawdzić mapę, zadzwonić po pomoc, obejrzeć zdjęcia wnuka, który mieszka w innym mieście. Jednak smartfony i telefony nadal kojarzą się z czymś trudnym w obsłudze (choć jak pokazują liczne przykłady z naszego bloga – wcale tak nie jest). Żeby troszeczkę zachęcić osoby w sile wieku do korzystania z takich urządzeń z okazji zbliżającego się Dnia Babci i Dnia Dziadka obniżyliśmy ceny kilku z nich – naszym zdaniem najbardziej odpowiednich.

Meizu Note 8 4+64GB to budżetowy smartfon w wyposażony w całkiem niezłe podzespoły. Blisko 6 calowy ekran, 4 GB RAM i 8 – rdzeniowy Qualcomm Snapdragon 632 Kryo 250. Wyposażony jest w Dual SIM, więc mogą znaleźć się w nim dwa numery telefonu (polecam wtedy aplikację Orange Telefon). Od jutra do 23 stycznia będziecie mogli kupić go w naszych Planach Mobilnych nawet o 120 zł taniej.

Orange Dixo i Maxcom MM721 3G to z kolei dwa nieco bardziej tradycyjne telefony komórkowe, które choć nie wspierają sieci 4G LTE to jednak pozwalają dzwonić i pisać SMS, w czym bardzo przydatna może być fizyczna klawiatura, w którą są wyposażone. Cena pierwszego z nich została obniżona najbardziej w Planach Mobilnych 45, 55 i 75 – o 24 zł, drugiego o 120 zł w Planie Mobilnym 55.

Udostępnij: Łatwe w obsłudze telefony w dobrych cenach na Dzień Babci i Dziadka

8 stycznia 2020

Z usług nju mobile korzysta już 1 000 000 klientów, aż 70 proc. z nich wybrało ofertę na abonament. Marka wciąż wyróżnia się na polskim rynku brakiem długiej umowy i równymi warunkami dla wszystkich klientów.

Gdy ponad 6 lat temu uruchamialiśmy nju mobile zaproponowaliśmy klientom coś zupełnie nowego. Prostą i tanią ofertę bez limitów i długoterminowej umowy. To była rewolucja na rynku. Klienci docenili takie podejście i są z nami, bo tego chcą, a za staż dostają coraz większy pakiet gigabajtów do wykorzystania. Dziś najlepiej widać jak dobrze ten pomysł się sprawdził, bo już milion osób korzysta z nju mobile – powiedział Mariusz Gaca, wiceprezes Zarządu ds. rynku konsumenckiego Orange Polska.

Od wprowadzenia nju mobile, czyli kwietnia 2013 roku, z oferty korzysta 53 klientów. Dla nich przygotowaliśmy specjalny upominek. Ponadto dla wszystkich użytkowników mamy 1 000 000 GB internetu do wykorzystania, czyli po 1 GB dla każdego.

Nju mobile nadal wyróżnia się na polskim rynku brakiem długiej umowy i równymi warunkami dla wszystkich klientów. Z oferty abonamentowej można zrezygnować w ciągu miesiąca, a za usługi, z których w danym miesiącu klienci nie korzystają, nie płacą. Za to, za staż w nju mobile otrzymują rosnący pakiet gigabajtów, nawet do 60 GB miesięcznie w ofercie głosowej. Klienci najchętniej wybierają abonament za 29 zł, gdzie otrzymują nielimitowane rozmowy, SMS-y i MMS-y oraz pakiet gigabajtów, który z początkowych 10 GB rośnie w ciągu 2 lat do 30 GB. Można też korzystać z usług w parach, wystarczy dokupić dodatkowy numer za 9 zł miesięcznie.

Statystyczny klient nju mobile ma 31-45 lat i najczęściej mieszka w dużym mieście. Wybiera nju mobile dzięki rekomendacji rodziny i znajomych, którzy wcześniej skorzystali z usług sieci. Szczególnie docenia atrakcyjną ofertę cenową, możliwość korzystania za niewielką dopłatą z dwóch numerów oraz rosnący pakiet gigabajtów za staż. Aż 70 proc. klientów ma ofertę na abonament, a 40 proc. korzysta z dwóch lub więcej numerów w sieci.

Mediateka

Zainteresował Cię wpis? Jeśli chcesz otrzymywać informacje prasowe, zostaw nam swój adres e-mail
Napisz do Nas
Udostępnij: Nju mobile ma 1 milion klientów. Użytkownicy doceniają atrakcyjną cenę oferty i rosnący pakiet gigabajtów

Święta w Orange na kartę

15 listopada 2019

Święta w Orange na kartę

Pisałam Wam ostatnio (o tu), że w Orange już święta. Dla klientów indywidualnych mamy smartfon za złotówkę i telewizor. W komentarzach pytaliście o Orange na kartę. I proszę, również tu mamy już świąteczną kampanię. Jest Robert Górski, Mikołaj Cieślak, śnieg, choinki, turoń… czy tam inna koza. 😉 No a jak święta, to tradycyjnie prezenty (ech, jak ja to lubię!). W Orange na kartę dajemy to co moim zdaniem liczy się najbardziej – spokój. I to w dużej dawce, bo aż 365 dni. Podoba Wam się taki prezent?

A kampanię o świętym spokoju przygotowaliśmy dla Was wspólnie z Leo Burnett (kreacja), Film Produkcją (produkcja), Studiem Badi Badi (postprodukcja), Initiative Media (zakup mediów) i Mikołajem Łebkowskim (reżyseria). Oczywiście na planie nie mogło też zabraknąć Ulki i Michała z #EkipyOrange, którzy przygotowali dla Was materiał m.in. o tym skąd przy +15 stopniach bierze się śnieg na planie. Stay tuned bo to już niebawem! 🙂

Ho, ho, ho! 🙂

Udostępnij: Święta w Orange na kartę

Drapnij okazję w Orange dla Firm!

6 września 2019

Drapnij okazję w Orange dla Firm!

Ja wiem – nie każdy, kto czyta naszego bloga musi mieć od razu własną firmę. Ale zakładam, że są tu i tacy. A skoro są, to i ja i nasza nowa kampania przypominamy Wam, że ponad połowa firm w Polsce jest w Orange. Dlaczego? Bo u nas można drapnąć okazję! Na przykład teraz jest to Samsung Galaxy A50 w supercenie. Dlatego od dziś emitujemy spot o drapaniu… okazji. 😉

Za jego kreację odpowiada Havas Warsaw, produkcję Selfish 3, postprodukcję ICE Images, a zakup mediów Initiative Media. Spot wyreżyserował Tomek Nowak.

Kto marzy o Samsungu Galaxy A50? Albo o takich paznokciach? 😉

Udostępnij: Drapnij okazję w Orange dla Firm!

„Za darmo w Orange” teraz w Orange Free na kartę

8 sierpnia 2019

„Za darmo w Orange” teraz w Orange Free na kartę

Od dzisiaj popularna usługa „Za darmo w Orange” jest dostępna także w naszej wiodącej taryfie Orange Free na kartę. Usługa umożliwia nielimitowane połączenia i SMS-y na numery komórkowe w Orange zawsze wtedy, gdy aktywne jest konto na połączenia wychodzące.

„Za darmo w Orange” wymaga aktywacji – należy wysłać SMS o treści START pod 131, lub użyć krótkiego kodu *110*47#.

Usługa wyklucza się z bonusami gigabajtów po doładowaniu. Zawsze jednak można będzie do nich powrócić.

Pojawienie się „Za darmo w Orange” w Orange Free na kartę oznacza zniknięcie Orange YES z puli taryf na start. Ale bez obaw – startery z frontem „0 zł na rozmowy i SMS-y w Orange” nadal będą dostępne w dystrybucji. Po aktywacji takiego startera, zaczniecie korzystać z taryfy Orange Free na kartę z opcją włączenia usługi „Za darmo w Orange”.

P.S. Dzisiaj wprowadziliśmy także nową możliwość rejestracji kart w Orange – teraz jest to możliwe z wykorzystaniem konta bankowego. Na blogu napisał o niej Piotrek, więc zapraszam do jego wpisu. Robi się nam… „dzień Orange na kartę”. A jeżeli chcecie przeczytać więcej o naszych innych promocjach i nowościach w Orange na kartę, zapraszamy tutaj.

A jeżeli chcecie wiedzieć o naszych najnowszych promocjach w Orange na kartę zajrzyjcie tutaj. Możecie także zajrzeć na stronę orange.pl, gdzie poznacie szczegóły naszej oferty prepaid.

Udostępnij: „Za darmo w Orange” teraz w Orange Free na kartę