Pierwszy miesiąc w Orange Flex za złotówkę

26 października 2020

Pierwszy miesiąc w Orange Flex za złotówkę

Jeśli nie korzystaliście z Orange Flex i mocno Was kusi, teraz jest dobry moment. Wróciliśmy z promocją tylko dla nowych klientów, w której z kodem promocyjnym FLEX możecie aktywować dowolny plan w Orange Flex za 1 zł przez pierwszy miesiąc. Jak z niej skorzystać w kilku szybkich krokach podajemy na grafice poniżej.

Orange Flex jest w pełni cyfrową ofertą. Nie musicie przychodzić do salonu, wystarczy ściągnąć aplikację na smartfona. Usługi i plan taryfowy wybieracie sami w myśl zasady #chceszmasz. Aplikacja jest dostępna w trzech językach: polskim, angielskim i ukraińskim. Możecie też korzystać m.in. z przydatnego Social Pass, czyli nielimitowanego internetu na social media, a także Passów na filmy czy muzykę. Przy okazji przypominam, że jeśli jesteś studentem z Orange Flex dostaniesz za darmo dodatkowe 100 GB na 180 dni na naukę i rozrywkę.  Mamy również propozycję dla osób prowadzących jednoosobową działalność gospodarczą.

Udostępnij: Pierwszy miesiąc w Orange Flex za złotówkę

21 października 2020

Klienci Planów Mobilnych i Orange Love Mini mogą już skorzystać z usługi HBO GO, która zapewnia dostęp do filmów i seriali online w dowolnym miejscu i na dowolnym urządzeniu – smartfonie, laptopie, komputerze czy smart tv.

HBO GO to internetowy serwis wideo na życzenie, oferujący dostęp do filmów, seriali oraz programów z oferty kanałów HBO (HBO, HBO2, HBO3) i Cinemax.  Do tej pory serwis ten był dostępny tylko dla klientów posiadających Telewizję Orange. Od 21 października z usługi będą mogli skorzystać wszyscy klienci posiadający którykolwiek z Planów Mobilnych oraz klienci oferty Orange Love Mini, którzy zawarli umowę lub aneks po 18 czerwca 2019 r.

Pierwszy miesiąc korzystania z dostępu do ponad setek filmów i 300 seriali  jest darmowy, przy aktywacji usługi HBO GO pierwszy raz na danym numerze. Później opłata miesięczna to 25 zł. Aktywacji HBO GO można dokonać przy zawieraniu nowej umowy lub przedłużeniu kontraktu np. poprzez konto na stronie www.orange.pl. Usługę można wyłączyć w dowolnym momencie.

Na platformie HBO GO niemal codziennie pojawiają się nie tylko filmy czy pełne sezony seriali, ale także kolejne odcinki poszczególnych serii w formie cyklicznej. Październik to zazwyczaj miesiąc wypełniony produkcjami przeznaczonymi dla fanów horrorów. W najnowszej ramówce HBO GO nie braknie tytułów związanych z tematyką Halloween. Między innymi horror „To. Rozdział 2” oraz 10 sezon „The Walking Dead”, serialu o grupce ocalałych ludzi szukających bezpiecznego schronienia w świecie opanowanym przez śmiercionośne zombie.

W październiku, w ofercie HBO GO pojawia się wiele nowości o różnorodnej tematyce. Fani popularnego gatunku filmowego -dramatów na pewno będą zadowoleni. Rusza m.in. premiera miniserialu „Od nowa”. To produkcja z Nicole Kidman i Hugh Grantem o kobiecie w średnim wieku, która z dnia na dzień dowiaduje się, że jej perfekcyjnie poukładane życie jest tylko farsą.

Na koniec warto wspomnieć także o usłudze Video Pass, która jest dostępna w Planie Mobilnym 45,  55 i 75 lub w dowolnym pakiecie Orange Love. Usługa ta umożliwia oglądanie aż 15 serwisów wideo ( w tym HBO GO) bez pomniejszania paczki danych uruchomionej w ramach abonamentu.

Jak widać jesienne wieczory wcale nie muszą być nudne, zwłaszcza jeśli spędzimy je z rodziną w domu, oglądając ciekawe propozycje oferty telewizyjnej od Orange.

Mediateka

Udostępnij: HBO GO – najlepsza rozrywka bez końca, teraz także dla klientów Planów Mobilnych oraz Orange Love Mini

Urządzenia

Rozpoczęliśmy przedsprzedaż nowych iPhone`ów

19 października 2020

Rozpoczęliśmy przedsprzedaż nowych iPhone`ów

Dziękuję, że byliście cierpliwi. Właśnie wystartowaliśmy z przedsprzedażą iPhone`a 12 i iPhone`a 12 Pro. Dostawy zamówionych smartfonów przygotowaliśmy w ten sposób, abyście dostali je w piątek 23 października. Tego samego dnia ruszy regularna sprzedaż. Na obydwu modelach będziecie mogli korzystać z #hello5G.

Mamy pełną ofertę smartfonów

Szczegóły naszej oferty znajdziecie na specjalnie przygotowanej stronie. Nowe iPhone`y będą dostępne na raty zarówno w naszych ofertach abonamentowych, jak i kupując sam telefon. Z oferty mogą skorzystać klienci indywidualni oraz biznesowi.

Co wyróżnia iPhone`y 12?

Pewnie zastanawiacie się czym różni się seria 12 od poprzednich modeli? Mój kolega Karol Owczarek, na co dzień zajmujący się smartfonami, napisał ciekawy materiał, w którym dokładnie porównuje modele. Mocno polecam. Od siebie dodam, że niebieski jest piękny i mocno kusi rzecznika!!!

Udostępnij: Rozpoczęliśmy przedsprzedaż nowych iPhone`ów

Nowe zegarki Apple już w ofercie Orange. iPady wkrótce

18 września 2020

Nowe zegarki Apple już w ofercie Orange. iPady wkrótce

Trzy dni po premierze, zgodnie z naszą zapowiedzią, do oferty Orange Polska wprowadziliśmy zegarki Apple Watch 6 i Apple Watch SE. Od razu informacja o tabletach. Nowy iPad będzie dostępny po weekendzie, a iPad Air w przyszłym miesiącu.

Nie będę rozpisywał się na blogu o nowych urządzeniach. Techniczne opisy przeczytacie na naszej stronie, tam znajdziecie też ceny z możliwością zakupów na raty. Oferta jest przygotowana zarówno dla klientów indywidualnych, jak i biznesowych.

Nowa oferta jest dobrą okazją, aby przypomnieć o eSIM. Spośród wielkiej czwórki polskich operatorów – w zegarkach Apple zainstalujecie go tylko w Orange. Nasz eSIM będzie działał na Apple Watch 6 i Apple Watch SE. Jakie to ułatwienie, wie każdy kto korzysta.

Fajne porównanie różnych typów zegarków jest na stronie Apple. Główną nowością, na którą warto zwrócić uwagę w „szóstce” jest nowy czujnik potrafiący mierzyć natlenienie krwi. Ciekawe rozwiązanie zwłaszcza dla aktywnych sportowo użytkowników.

Udostępnij: Nowe zegarki Apple już w ofercie Orange. iPady wkrótce

Innowacje

Przyszłość jest dziś. Przyjazne i inteligentne miasto.

17 września 2020

Przyszłość jest dziś. Przyjazne i inteligentne miasto.

Polityka Insight wraca z kolejną odsłoną technologicznego podcastu „Przyszłość jest dziś”, którego jesteśmy partnerem. Co dwa tygodnie, zawsze w czwartek, będziecie mogli posłuchać rozmów o inteligentnych miastach. Dowiecie się, jak nowoczesne technologie mogą ułatwić życie mieszkańców metropolii oraz mniejszych miejscowości.

W pierwszym odcinku Marta Wójcicka ze stowarzyszenia Miasto Jest Nasze opowiada, jak zmieniała się koncepcja inteligentnych miast oraz czym powinny się one charakteryzować. Vadim Makarenko, prowadzący podcast Jutronauci, mówi o znaczeniu danych i informacji. Z natury technopesymista nawołuje, by firmy technologiczne, które zbierają dane o mieszkańcach, dzieliły się nimi z władzami miast. Z kolei Sebastian Grabowski z Orange Polska uważa, że do powstania naprawdę inteligentnych miast konieczna jest równowaga w trójkącie: infrastruktura, społeczeństwo i środowisko.

Podcast posłuchacie na SoundCloud, Spotify, Google Podcasts i Apple Podcasts. Archiwalne odcinki „Przyszłość jest dziś” znajdziecie tutaj: SoundCloud; Apple Podcasts; Spotify i Google Podcasts.

Udostępnij: Przyszłość jest dziś. Przyjazne i inteligentne miasto.