Wyprzedażowe hity na koniec roku

27 grudnia 2017

Wyprzedażowe hity na koniec roku

Ruszyliśmy z wyprzedażami poświątecznymi. Jeżeli nie wydaliście całego domowego budżetu na świąteczne prezenty, to sądzę, że warto zrobić to teraz. Informacje prasową o wyprzedażach pewnie już czytaliście. Z Piotrem Domańskim postanowiliśmy jednak przygotować subiektywne zestawienie najlepszych ofert, które znajdziecie w wyprzedażowej promocji.

TAKIE flagowce w TAKIEJ cenie

Na pierwszym miejscu jest bez wątpienia LG V30. To świetny, nieco niedoceniony flagowiec. Dużo opowiada o nim Michał Rosiak, więc zapraszamy do obejrzenia jego wideo recenzji, a jeśli poczujecie niedosyt, o LG V30 przeczytacie także tutaj. W naszej wyprzedaży możecie zgarnąć go z Orange Love, za 0 zł na start, a późnej za 69 zł przez 36 miesięcy. W Orange Love dla Firm w Multipaku XXL kupicie ten produkt o 546 zł taniej, za 0 zł na start i 98,75 zł + VAT miesięcznie przez 24 miesiące. Obciążenie dla portfela niewielkie, a dostaniecie telefon, za który nawet na Allegro zapłacilibyście ponad 3,5 tysiąca – u nas o tysiąc złotych taniej. Za nowiutki pierwszorzędny flagowiec zapłacicie 2484 zł.

Drugim smartfonem, który znajdziecie na naszej wyprzedaży – w bardzo dobrej jak na flagowce cenie – jest Samsung Galaxy S8, a w ofercie dla firm także Samsung Galaxy S8+.

Średnia półka także wygląda godnie

Naszą uwagę przykuł także Huawei Mate 10 lite – świetny telefon, którym Piotr miał okazję się przez chwilę „opiekować” i z całą odpowiedzialnością go poleca, szczególnie biorąc pod uwagę jego cenę. A u nas kupicie go jeszcze taniej. Łącznie zapłacicie za niego bowiem 936 zł – 0 zł na start i 39 zł miesięcznie – w ofercie Orange Love (24 raty), a w Orange Love dla Firm 0 zł na start i 26,75 zł + VAT miesięcznie. Za taką kwotę otrzymujecie duży ekran (5,9 cala, proporcje 18:9, FullHD), bardzo dobry procesor (ośmiordzeniowy, 4 x Cortex-A53 2,36 i 4 x Cortex-A53 1,7 GHz), 4 GB pamięci RAM, 64 GB pamięci wewnętrznej i dwa dwuobiektywowe aparaty fotograficzne. Do tego bateria 3340 mAh.

Pełną specyfikację Huawei Mate 10 lite znajdziecie pod tym linkiem.

Czy trzeba czegoś więcej do szczęścia?

Hmmm…. Może Xbox One S 500 GB z grą (do wyboru: Minecraft Pakiet Ulubione Dodatki lub Assassin’s Creed Origins). Choć w komunikacje prasowym skupiamy się na smartfonach, to wydaje nam się, że ta konsola w takiej cenie to świetna sprawa. Wiemy, że weszła już wersja One X (dostępna także u nas), ale One S z grą za niespełna tysiąc złotych? Naszym zdaniem to świetna promocja.

Ze średniopółkowców wspomnieliśmy tylko o Mate 10 lite, ale w naszej promocji poniżej 1000 złotych znajdziecie jeszcze Samsung Galaxy J7 (2017) dual SIM i LG Q6. Za pierwszy zapłacicie teraz w sumie 936 zł, za drugi 888 zł, w Love dla Firm w Multipaku XL za pierwszy 534 zł + VAT, za drugi 546 zł + VAT. Oczywiście cena zostanie rozłożona na 24 miesiące, więc obciążenie dla Waszego portfela będzie praktycznie żadne.

„Budżetowce”, także w pakiecie

A co znajdziecie na naszej wyprzedaży jeśli szukacie „budżetowca”? Do wyboru macie Samsung Galaxy J3 (2016) w zestawie ze szkłem ochronnym i pleckami, Huawei P9 lite mini dual SIM i LG K10 2017. Ostatnie dwa dostępne są także łącznie, jako zestaw – możecie wziąć oba, razem z dwoma planami mobilnymi. Warto przyjrzeć się temu rozwiązaniu, bo kupując dwa plany, za każdy zapłacicie jedynie 29,99 zł. W Orange Love dla Firm za LG K10 2017 zapłacicie 13,75 zł miesięcznie, a za Huawei P9 lite mini dual SIM tylko 11,75 zł + VAT miesięcznie. Oba są tańsze o 144 zł.

W promocji Samsung znalazły się także telewizory w wersji 32, 50 i 55 calowej. Ceny są bardzo korzystne, co więcej dzielimy je na 36 miesięcy, więc zakup się ładnie rozkłada na dłuższy czas 😉

Tradycyjnie liczba egzemplarzy w wyprzedażach jest ograniczona. Pamiętajcie o tym.

Udostępnij: Wyprzedażowe hity na koniec roku

Ruszyły wyprzedaże w Orange. Można zaoszczędzić ponad 1000 zł

28 grudnia 2015

Ruszyły wyprzedaże w Orange. Można zaoszczędzić ponad 1000 zł

Do 21 stycznia potrwa sezon wyprzedażowy w Orange. Dzięki niemu klienci mogą zaoszczędzić od kilkuset do ponad 1000 zł. Do wyboru są m.in. usługi telefonii komórkowej ze specjalnym rabatem dla klientów telefonu domowego lub Neostrady. W promocyjnym trójpaku otrzymają abonament po obniżonej cenie, nowoczesny smartfon i popularny gadżet czyli kijek do selfie. Na wysoki rabat oraz zestaw z dwoma tabletami mogą także liczyć klienci zamawiający mobilny Internet Orange LTE FreeNet. Wyprzedaż to także okazje w ofercie Orange dla Firm. Przedsiębiorcy znajdą w niej najtańszy na rynku pakiet usług mobilnych z trzema kartami SIM.

W noworocznej ofercie komórkowej, Orange proponuje specjalny wyprzedażowy trójpak dla klientów korzystających z telefonu domowego lub Neostrady. Zamawiając nową aktywację lub przedłużając umowę otrzymają:

• Plan abonamentowy – Smart Plan LTE Open 69,99 zł w specjalnej, obniżonej cenie 39,99 zł, która obowiązuje przez cały czas trwania umowy.
  • Smartfon – Samsung Galaxy A5 w obniżonej o 310,01 zł cenie – 199 zł.
  • Kijek do selfie w prezencie.

Suma oszczędności jakie uzyskają klienci wynosi 1039,01 zł. W abonamencie, za który zapłacą jedyne 39,99 zł zyskują nielimitowane połączenia do wszystkich sieci komórkowych i stacjonarnych, nielimitowane  SMS-y i MMS-y do wszystkich sieci komórkowych, pakiet 50 minut oraz 50 MB na Internet w roamingu na terenie UE. W abonamencie jest także pakiet, co najmniej 2 GB na mobilny dostęp do Internetu LTE. Wielkość pakietu może być znacznie większa ponieważ klienci przedłużający umowę, w zależności od stażu w Orange otrzymują dodatkowe GB.

Klienci, którzy chcą skorzystać z najszybszego Internetu mobilnego również mogą wybrać promocyjny trójpak z planem abonamentowym Orange LTE FreeNet 59,90 zł, w którym przy zakupie usługi przez www.orange.pl zyskają ponad 500 zł rabatu, a jeśli zdecydują się na zakup w dowolnym salonie Orange, ich rabat wyniesie ponad 300 zł. W promocyjnym trójpaku otrzymają:

• Rabat na abonamenty o wartości 240 zł na cały czas trwania umowy.
  • Tablet Lenovo TAB 2A10 oraz dodatkowo Tablet Alcatel One Touch Pixi 8 WiFi – ze zniżką 100 zł.
  • Dodatkowy rabat za zakup przez www.orange.pl.

Oferta jest adresowana do klientów posiadających co najmniej jedną usługę mobilną Orange z abonamentem w wysokości min. 29 zł.

Noworoczna wyprzedaż, to także atrakcyjna oferta dla klientów biznesowych korzystających już z Internetu mobilnego w Orange dla Firm. Za 49,99 zł + VAT miesięcznie, mogą oni mieć najtańszy na rynku pakiet 3 kart SIM z nielimitowanymi połączeniami telefonicznymi do wszystkich sieci komórkowych i stacjonarnych, a także nielimitowanym Internetem LTE.

Dodatkowych informacji udzieli:
Wojciech Jabczyński, rzecznik Orange Polska