Orange Flex – bonusy na start z Revolut

9 października 2019

Orange Flex – bonusy na start z Revolut

To proste. Każdy kto dołączy do Orange Flex i podczas aktywacji oferty doda w aplikacji  kod promocyjny otrzyma 50 zł. Wystarczy, że zostaniesz w Orange Flex ponad miesiąc, a bonus w wysokości 50 zł wpłynie na Twoje konto w aplikacji Orange Flex. Pieniądze z łatwością można zwrócić na kartę płatniczą poprzez jedno kliknięcie w zakładce „Polecaj i zarabiaj” w aplikacji. Jeżeli chcesz skorzystać z promocji, pobierz aplikację klikając w link a kod promocyjny wczyta się automatycznie! #chceszmasz

Nie masz jeszcze karty Revolut?

Dobrze się składa. Teraz w promocji możesz zgarnąć kolejne 50 zł. Wystarczy, że klikniesz w link promocyjny  i założysz bezpłatne konto w Revolut, a bonus w wysokości 50 zł wpłynie w formie przelewu na otworzone konto w Revolut.

Promocja trwa do odwołania. Więcej informacji o promocji znajdziesz tu: https://flex.orange.pl/#/revolut

Jeżeli zainteresował Cię Orange Flex, a słyszysz o tej ofercie zajrzyj do naszych wcześniejszych tekstów. Przede wszystkim tego, w którym piszemy o tym jak prezentuje się (i dlaczego tak dobrze) oferta Flex. By dowiedzieć się więcej o aplikacji warto także zajrzeć do tekstu Piotrka, który opisuje swoje wrażenia z testów beta Orange Flex. Warto także zajrzeć do Q&A, który przygotował Wojtek, w którym odpowiadamy na najważniejsze pytania o Flex.

Udostępnij: Orange Flex – bonusy na start z Revolut

Polecaj-zarabiaj z Orange Flex – mamy po 50 zł dla Was!

26 września 2019

Polecaj-zarabiaj z Orange Flex – mamy po 50 zł dla Was!

Jeśli korzystasz z Orange Flex na pewno cenisz sobie wolność, wygodę i bezpieczeństwo. Wystarczy pobrać aplikację Orange Flex, zainstalować eSIM-a lub skorzystać z tradycyjnej karty SIM. Plan możesz zmieniać, kiedy chcesz (do wyboru masz 4 opcje). Wszystko bez okresu wypowiedzenia i bez zobowiązań.

Polecaj – zarabiaj

A jeśli chcesz dołączyć lub jesteś już użytkownikiem Orange Flex możesz skorzystać z programu „polecam-zarabiam”. Mechanizm jest prosty: wystarczy zachęcić swoich znajomych, by korzystali z Orange Flex. Za każde polecenie, które zakończy się sukcesem (czyli osoba z polecenia aktywuje ofertę oraz będzie z niej korzystać ponad miesiąc) otrzymasz 50 zł. Tyle samo dostanie polecony przez Ciebie nowy użytkownik Orange Flex.  Każda ze stron będzie zadowolona.

Przydatna skarbonka

W aplikacji uruchomiliśmy skarbonkę, gdzie będą gromadzone pieniądze z twoich poleceń. W kolejnym kroku pieniądze te można zwrócić na kartę podpiętą w aplikacji Orange Flex. Każdy Klient Orange Flex będzie miał przypisany swój kod polecający, który może udostępnić swoim znajomym z poziomu aplikacji Orange Flex. Osoba polecana wpisuje kod podczas rejestracji w usłudze.

3 kroki i macie po 50 zł – to takie proste

Krok 1. Pobierz apkę i aktywuj plan

Krok 2. Wyślij kod polecający znajomemu do wpisania podczas aktywacji

Krok 3. Po pierwszym miesiącu korzystania przez znajomego z Orange Flex otrzymacie po 50 zł

A wkrótce kolejne nowości w Orange Flex

#chceszmasz

Udostępnij: Polecaj-zarabiaj z Orange Flex – mamy po 50 zł dla Was!

Gdzie odebrać kartę SIM Orange Flex?

5 września 2019

Gdzie odebrać kartę SIM Orange Flex?

Orange Flex działa już od prawie czterech miesięcy.Za nami już kilka ciekawych zmian, które są odpowiedzią na potrzeby naszych klientów. Między innymi dajemy więcej gigabajtów, proponując  4 różne plany komórkowe. Pisaliśmy już o tym na blogu. Więcej info znajdziecie w linku.

Już od początku września rozszerzyliśmy także dystrybucję kart SIM Orange Flex. Kartę SIM nadal można odebrać samodzielnie w salonach Orange na terenie całej Polski. Może ją także dostarczyć bezpłatny kurier – wcześniej wystarczy złożyć zamówienie w aplikacji. Dla fanów nowych technologii i posiadaczy wybranych modeli smartfonów mamy również możliwość skorzystania z eSIM.

A teraz kartę SIM do Orange Flex można zakupić w blisko 2000 nowych punktów sprzedaży. Znajdziecie je w sieci Ruch, Inmedio, Relay, 1-Minute, czy Komputronik. Pełna lista punktów jest dostępna na stronie www.flex.orange.pl

Udostępnij: Gdzie odebrać kartę SIM Orange Flex?

13 sierpnia 2019

Kraków Live Festival sponsorowany przez Orange to dwa dni nieograniczonej zabawy. 16 i 17 sierpnia na lotnisku Muzeum Lotnictwa Polskiego w Krakowie wystąpią m.in. Post Malone, Calvin Harris, Rosalie, Krzysztof Zalewski, PRO8L3M. Atmosferę koncertów można już dziś poczuć dzięki usłudze Music Pass dostępnej w ofertach Orange. Umożliwia ona darmowy, nielimitowany transfer danych w najlepszych serwisach muzycznych.

Trzy tegoroczne festiwale muzyczne – Orange Warsaw Festival, Open’er Festival Powered by Orange i Kraków Live Festival – sponsorowane przez Orange i oferta Orange Flex są dokładnie tym, czego fani dobrej muzyki oczekiwali.

Kraków Live Festival to ostatni moment, żeby uzyskać darmowy dostęp do Music Pass i cieszyć się ulubioną muzyką bez limitu danych w takich serwisach jak: TIDAL, Spotify, Deezer, Amazon Music, Apple Music i Polskie Radio. Music Pass można aktywować w Planie Mobilnym i w aplikacji Orange Flex jeszcze do 17 sierpnia. W ofercie planów mobilnych Music Pass będzie aktywny przez 3 miesiące, a w Orange Flex 100 dni. W obu przypadkach usługa wyłączy się automatycznie.

Więcej o Orange Flex w linku: https://flex.orange.pl/

a o planach mobilnych tutaj: https://www.orange.pl/lp/nowe-plany-mobilne.

#chceszmasz czyli jeszcze więcej muzyki i atrakcji w Orange Strefie.

W Orange Strefie można bawić się przy najlepszych imprezowych dźwiękach proponowanych przez DJ-a, nawet po zakończeniu koncertów. Darmowe Wi-Fi pozwoli w prosty sposób podzielić się festiwalowymi emocjami ze znajomymi i udostępnić relacje w mediach społecznościowych. Chętni mogą zrobić sobie festiwalowy „look” ozdabiając swoje ciało holotatuażami.

W tym roku Orange zaprasza wszystkich do własnego foodtrucka Orange Flex, gdzie każdy będzie mógł skomponować swojego festiwalowego burgera. Aby zgarnąć voucher zniżkowy na burgera – wystarczy zrobić festiwalowego gif-a w Orange Strefie i udostępnić go w swoich mediach społecznościowych, oznaczając @Orange_Flex i #chceszmasz. Pula zniżek jest ograniczona.

Informacje na temat programu festiwalowego i atrakcji pozamuzycznych znajdują się na stronie http://livefestival.pl/pl

Do zobaczenia na festiwalu.

Zainteresował Cie wpis? Jeśli chcesz otrzymywać informacje prasowe, zostaw nam swój adres e-mail
Napisz do Nas
Udostępnij: Kraków Live Festival – jeszcze więcej muzyki na zakończenie festiwalowego lata z Orange

Klienci zmieniają Orange Flex. Nowe plany i więcej GB, czyli #chceszmasz

12 sierpnia 2019

Klienci zmieniają Orange Flex. Nowe plany i więcej GB, czyli #chceszmasz

Teraz wybór planu w Orange Flex jest jeszcze prostszy i szybszy. Ucieszy to klientów, fanów mobilnego surfowania po internecie. W ofercie znajdą się większe pakiety internetu, w tym 30 GB za 30 zł.

Przez pierwsze trzy miesiące od wprowadzenia Orange Flex uważnie słuchaliśmy komentarzy i sugestii naszych klientów. Użytkownicy Orange Flex to bardzo aktywni internauci, zużywają średnio ponad 13 GB miesięcznie. Dlatego zdecydowaliśmy się wprowadzić zmiany w ofercie, żeby dostarczyć jak najlepszy produkt, odpowiadający na ich potrzeby – mówi Artur Stankiewicz, dyrektor Marketingu Rynku Konsumenckiego w Orange Polska.

Orange Flex – nowy wymiar abonamentu

Orange Flex to zupełnie nowy wymiar abonamentu, z którego chętnie korzystają fani technologicznych nowinek. Blisko połowa użytkowników Orange Flex to millenialsi, czyli osoby w wieku 25-39 lat. Cenią super wygodne i innowacyjne rozwiązania np. eSIM. Są również niezwykle aktywni w sieci. Tylko na korzystanie z mediów społecznościowych zużywają średnio prawie 3 GB miesięcznie. A dzięki temu, że w Orange Flex każdy plan zawiera Social Pass, nie pomniejsza to ich pakietu danych. Klienci docenili też Music i Video Pass oraz możliwość korzystania z dodatkowej karty SIM. Aż 45% klientów Orange Flex aktywowało co najmniej jedną usługę dodatkową w ramach subskrypcji.

Bazując na tym, w jaki sposób klienci korzystają z oferty oraz usług dodatkowych, Orange zdecydował się wprowadzić zmiany w planach komórkowych. Nowa oferta Orange Flex to cztery różne plany, w tym dwie zupełnie nowe propozycje. Każdy plan zawiera dużą paczkę GB, nielimitowane rozmowy, SMS-y, MMS-y w Polsce i UE oraz Social Pass. Teraz z oferty można skorzystać jeszcze szybciej, dzięki uproszczeniu ścieżki zakupowej w aplikacji.

Od teraz do wyboru są:

15 GB za 25 zł

To jedna z najlepszych ofert na rynku. Do tej pory najtańszy plan komórkowy w Orange Flex oferował 6 GB za 31 zł. Teraz za 6 zł mniej otrzymujemy ponad dwa razy więcej gigabajtów.

30 GB za 30 zł

Prawdziwy bestseller. Płacąc złotówkę mniej niż dotychczas, klient może surfować po sieci i zużyć aż pięć razy więcej GB. Taki pakiet danych wystarczy, by być na bieżąco w nowościach serialowych i posłuchać ulubionej muzyki.

50 GB za 50 zł oraz 100 GB za 80 zł

To propozycja dla najbardziej aktywnych internautów.

Orange Flex - informacja o taryfach

Klient potrzebujący więcej, może dodatkowo aktywować usługę Video i Music Pass by oglądać filmy i seriale oraz cieszyć się ulubioną muzyką bez limitu danych.

Więcej informacji o nowościach znajduje się  na stronie www.flex.orange.pl . Na najczęściej zadawane pytania o Orange Flex odpowiadamy także na blogu.

Oferta specjalna dotyczy nowych oraz obecnych klientów. W Orange Flex plan komórkowy można zmienić w każdej chwili, wystarczy wejść w aplikacji w „Mój Plan” i aktywować nowe plany.

Napisz do Nas
Udostępnij: Klienci zmieniają Orange Flex. Nowe plany i więcej GB, czyli #chceszmasz