Orange One z pakietem GB za doładowanie

25 września 2017

Orange One z pakietem GB za doładowanie

Orange One to taryfa stworzona dla tych którzy lubią tak zwane „celowane zakupy”. Chcecie pogadać – możecie kupić pakiet 120 minut do wszystkich sieci. Albo więcej – na przykład 1000 minut. Są też na przykład paczki SMS. Jak możecie domyśleć się z powyżej wyliczanki to przede wszystkim rozwiązania dla tych, którzy stawiają na tradycyjne formy wykorzystania telefonu komórkowego – rozmowy i SMS-y.

Jednak czasy się zmieniają i widzimy, że wykorzystujecie coraz większy transfer danych. Zresztą wystarczy spojrzeć na ten wykres (więcej przeczytacie tutaj). Dlatego postanowiliśmy ruszyć z promocją i dorzucić GB do Orange One.

Transfer danych w sieci mobilnej Orange Polska

Mechanizm, który postanowiliśmy zastosować jest analogiczny do tego z Orange Free – taryfy znanej i lubianej. Oznacza to, że za każde doładowanie konta otrzymacie bonusowo pakiet GB, którego wielkość i ważność zależy od kwoty doładowania. Zaczyna się od pakietu 2,5 GB, ważnego przez 2 dni, który otrzymujecie za doładowanie wysokości 5 zł, a kończy na 100 GB, ważnych przez 200 dni, który otrzymacie za doładowanie kwotą 200 zł. To co znajduje się pomiędzy znajdziecie w tabeli.

Kwota doładowania 5zł 10zł 30zł 50zł 100zł 200zł
Bonus internetowy 2,5GB 5GB 15GB 25GB 50GB 100GB
Ważność bonusa 2 dni 5 dni 30 dni 50 dni 100 dni 200 dni

Bonus otrzymujecie automatycznie, nie trzeba go włączać, wysyłać SMS, czy wpisywać kodów. Co oczywiste, kwota doładowania pozostaje na Waszym koncie – możecie za nią aktywować dodatkowe usługi bądź po prostu wykorzystać na rozmowy czy SMS-y. Pamiętajcie, że ten pakiet działa tylko w Polsce, nie przekłada się na ilość GB, które możecie wykorzystać w roamingu. Ważność i ilość bonusowych GB można sprawdzić SMS-em lub logując się na naszej stronie. Promocja obowiązuje do 31 grudnia 2017 r.

Pamiętajcie że Orange One to taryfa archiwalna – nie możecie na nią przejść, ani jej aktywować. Możecie jednak skorzystać z nowych możliwości, jakie Wam damy. Więcej o ofercie przeczytacie oczywiście na orange.pl

P.S. nie mylcie Orange One z naszym nowym planem strategicznym Orange.one

Udostępnij: Orange One z pakietem GB za doładowanie

Jagiełło i 1410 GB

19 czerwca 2017

Jagiełło i 1410 GB

Całkiem niedawno Piotr informował Was o tym, że do końca wakacji za doładowanie Orange Free na kartę kwotą 200 zł dostaniecie 1410 GB transferu, do wykorzystania przez 5 miesięcy. Ruszyliśmy z nieco szerszą komunikacją tego tematu. W telewizji nasz nowy spot z samym Władysławem Jagiełło w roli głównej. Oczywiście u jego boku Robert Górski.

Za kreacje spotu odpowiada agencja Publicis. Jego produkcją zajął się Lemon Film, a postprodukcją Orka Films. Spot wyreżyserował Michał Gazda znany m.in. z Belle Epoque, Drugiej Szansy czy Watahy.

Udostępnij: Jagiełło i 1410 GB

iPad Air od jutra w ofercie Orange

31 października 2013

iPad Air od jutra w ofercie Orange

Od 1 listopada w ofertach Orange będzie dostępny najnowszy tablet firmy Apple – iPad Air umożliwiający korzystanie z szybkiego internetu mobilnego oraz dostępu do sieci WiFi. Klienci będą mieli do wyboru wersje z pamięcią o pojemności 16, 32 i 64 GB, które będą mogli kupić razem z atrakcyjnymi ofertami mobilnego internetu Orange Free dla klientów indywidualnych oraz Business Everywhere, dla firm. Już niedługo w Orange dostępny będzie także iPad mini z wyświetlaczem Retina oraz iPad Air 128 GB.

iPad Air — to tablet najnowszej generacji, wyposażony w fantastyczny wyświetlacz Retina o przekątnej 9,7 cala. iPad Air został zaprojektowany z niezwykłą starannością, aby jego waga nie przekraczała 0,5 kg. Został zamknięty w nowej, smuklejszej i lżejszej obudowie – jest o 20 procent cieńszy i o 28 procent lżejszy niż iPad czwartej generacji. Dzięki nowej ramce krawędzie iPada Air są znacznie węższe, a oglądane na nim multimedia robią jeszcze większe wrażenie.

iPad  Air, podobnie jak spodziewany wkrótce nowy iPad mini Retina, jest wyposażony w wydajny oraz energooszczędny procesor Apple A7 o 64-bitowej architekturze. Tablet oferuje również ultraszybką łączność bezprzewodową przez nowy, szybszy interfejs Wi-Fi i rozbudowany interfejs sieci komórkowej, obsługujący m. in. technologie szybkiego mobilnego internetu dostępne w Orange – UMTS, HSPA, HSPA +DC oraz LTE. Urządzenie pracuje pod kontrolą najnowszego systemu operacyjnego  iOS 7 z setkami nowych, wspaniałych funkcji.

Klienci Orange będą mogli kupić iPada Air już 1 listopada, korzystając z oferty e-sklepu na stronie www.orange.pl. W wybranych salonach sprzedaży będzie on dostępny począwszy od 2 listopada br.

Kolejną nowością Apple dostępną w Orange będzie nowy iPad mini z wyświetlaczem Retina. Jego premiera jest spodziewana w ciągu najbliższych tygodni.

Więcej informacji o ofercie Orange można znaleźć na stronie: www.orange.pl
Więcej informacji o iPad’zie Air można uzyskać na stronie: www.apple.com/ipad.

Kontakt dla mediów:
Wojciech Jabczyński, rzecznik Orange Polska
biuro.prasowe@orange.com

Udostępnij: iPad Air od jutra w ofercie Orange

Innowacje

Tydzień bez kabla z b(v)logerami

8 maja 2013

Tydzień bez kabla z b(v)logerami

Transfer danych w sieci mobilnej Orange Polska

Kwota doładowania 5zł 10zł 30zł 50zł 100zł 200zł
Bonus internetowy 2,5GB 5GB 15GB 25GB 50GB 100GB
Ważność bonusa 2 dni 5 dni 30 dni 50 dni 100 dni 200 dni

P.S. nie mylcie Orange One z naszym nowym planem strategicznym Orange.one

Udostępnij: Tydzień bez kabla z b(v)logerami

Smart dla prepaidowych smartfonów

17 kwietnia 2013

Smart dla prepaidowych smartfonów

Ruszamy z ofertą, której wspólnie poświęciliśmy wiele czasu na blogu, było sporo emocji i przecieków. Zgodnie z tym, co pisałem wcześniej do znanych Wam korzyści Orange Free na kartę dołożyliśmy usługi obniżające koszty połączeń i SMS-ów oraz zrównaliśmy stawki do Play. Takie sugestie pojawiały się m.in. na moim blogu. Smart z założenia był przygotowany pod posiadaczy smartfonów i jest naturalnym rozwinięciem OFnk, który wykorzystywaliście dotychczas głównie, jako mobilny dostęp do Internetu w laptopie, czy tablecie. I moim zdaniem OFnk pozostaje dalej najlepszą ofertą prepaid na te urządzenia. Szacujemy, że obecnie jedna czwarta wszystkich użytkowników na rynku prepaid posiada smartfona, co nie znaczy, że korzysta ze wszystkich jego możliwości. Przeciętnie użytkownik smartfona w OFnk zużywał miesięcznie niecałe 0,5 GB danych, w porównaniu z ponad 1 GB tych, co korzystają z modemów. Dlatego moim zdaniem limity transferu w Smarcie są wystarczające do swobodnego surfowania, a teraz dołożyliśmy jeszcze możliwość tańszego dzwonienia i SMS-owania. Warto też zauważyć, że przy najniższych doładowaniach za 5 i 10 zł, które są bardzo popularne, OFnk i Smart dają najwięcej MB na rynku. Wiem po komentarzach, że spodziewaliście się innej oferty, idącej bardziej w kierunku obniżenia stawek za połączenia i SMS-y do wszystkich sieci, ale to inna bajka marketingowa. Zapewniam Was, że o tym nie zapominamy. Szczegóły Smarta wraz z usługami obniżającymi koszty znajdziecie poniżej na slajdzie i tutaj.

1965a6f137d9bf40fc6d0af0a260b1825d0

a6d411cf5ef3ab5396b16bdaef4051e52de