Milion klientów w Orange Love w nowej kampanii

11 stycznia 2019

Milion klientów w Orange Love w nowej kampanii

Milion naszych klientów lubi bardzo różne rzeczy. A nasza nowa kampania jest o tym, że zbliża ich świetna rozrywka w pakiecie Orange Love. Spot od dziś w telewizji. Jego kreacją zajęła się agencja Leo Burnett, produkcją M5, postprodukcją Delapost, za dźwięk odpowiada Lunapark, a media zaplanował i kupił dom mediowy Initiative Media. Spot wyreżyserował Mikołaj Łebkowski, który realizował zdjęcia m.in. do Planety Singli 2 i seriali Twarzą w Twarz i Prawo Agaty.

Udostępnij: Milion klientów w Orange Love w nowej kampanii

Już milion klientów korzysta z Orange Love

25 października 2018

Już milion klientów korzysta z Orange Love

Polacy przekonali się do zalet konwergencji i coraz chętniej łączą potrzebne usługi w atrakcyjne cenowo pakiety. W ciągu 19 miesięcy ofertę Orange Love wybrało milion klientów.

Polacy pokochali usługi konwergentne, bo dostali ofertę, która odpowiada na ich potrzeby. Orange Love to superszybki internet, telefonia mobilna i stacjonarna oraz telewizja w atrakcyjnej cenie, bo już za około 100 złotych miesięcznie. Stale rozbudowujemy nasze pakiety. Superszybki internet światłowodowy jest już dostępny w opcji do 1 Gb/s, najważniejsze wydarzenia sportowe i filmowe hity pokazujemy w 4K, a flagowe smartfony można kupić w ramach Love w bardzo atrakcyjnych cenach. Bardzo się cieszę z sukcesu Orange Love, ponad milion klientów w nieco ponad półtora roku potwierdza, że konwergencja to słuszny kierunek – powiedział Jean-François Fallacher, prezes Orange Polska.

Jean-François Fallacher o milionie klientów Orange Love – wideo (MP4, 49 MB)

Klienci Orange Love korzystają średnio z ponad 4 usług. Na jednego klienta przypadają już niemal 2 karty SIM, co oznacza, że wielu z nich korzysta z możliwości dokupienia usług mobilnych w korzystnej cenie dla kolejnych członków rodziny. Aż 600 tysięcy klientów ogląda telewizję z Orange TV, a ponad 150 tysięcy ma światłowodowy internet. Z badań wynika, że klienci Orange Love są bardziej skłonni polecać usługi Orange innym, niż klienci usług internetowych i mobilnych sprzedawanych poza pakietem. Są też bardziej zadowoleni z oferty niż ci, którzy kupili tylko internet lub same usługi mobilne.

Orange Love to wygoda i komfort. Wystarczy jedna umowa, by korzystać z wybranego zestawu usług. Klient otrzymuje jedno podsumowanie płatności, na które składają się koszty wszystkich elementów Orange Love oraz ewentualnych dodatkowych zakupów.

W ramach pakietu klienci otrzymują:

• internet domowy, np. Orange Światłowód o prędkości nawet do 1 Gb/s,
  • telefon komórkowy z nielimitowanymi rozmowami, SMS-ami, MMS-ami w Polsce i Unii Europejskiej i 5 GB internetu (w tym 3,22 GB do wykorzystania w UE);
  • telefon domowy z nielimitowanymi rozmowami krajowymi (na numery stacjonarne) i międzynarodowymi (numery stacjonarne w UE, USA i Kanadzie oraz komórkowe w USA i Kanadzie);
  • telewizję z pakietem ponad 100 kanałów, w tym 47 w jakości HD. Klienci korzystający ze światłowodu od Orange mogą też oglądać programy i transmisje w najwyższej dostępnej w warunkach domowych jakości obrazu, czyli 4K – dzięki temu, że w cenie pakietu dostają dekoder Samsung 4K.

Orange Love składający się z 4 usług jest dostępny już za 99,99 zł miesięcznie. W ofercie jest także pakiet łączący 2 usługi – internet domowy w wybranej technologii i prędkości oraz telefonię mobilną.

Klienci mogą też korzystać z bogatej oferty nowoczesnych smartfonów w atrakcyjnych cenach oraz poszerzyć posiadany pakiet telewizyjny o dodatkowe kanały. Mogą również dokupić dodatkowe abonamenty komórkowe ze smartfonami w dobrej cenie. Za każdy taki abonament co miesiąc zapłacą o 20 zł mniej.

Więcej informacji: www.orange.pl

Wyniki finansowe Orange Polska po III kw. 2018 r.

Kontakt dla mediów:

Wojciech Jabczyński, Rzecznik Orange Polska

biuro.prasowe@orange.com
Twitter: @RzecznikOrange

Mediateka

Udostępnij: Już milion klientów korzysta z Orange Love

Orange TV – repertuar sierpniowy VOD

1 sierpnia 2018

Orange TV – repertuar sierpniowy VOD

W sierpniu w Orange VOD nie zabraknie hitów. Niektóre można obejrzeć także w jakości 4K Ultra HD. Polecam takie filmy jak: „Rampage: Dzika furia” z Dwaynem Johnsonem, „Winchester. Dom duchów” z Helen Mirren czy „Cudowny chłopak” z Julią Roberts. Co jeszcze? Zapraszam do obejrzenia wideo.

Komedie, horrory czy dramaty – do wyboru na VOD w Orange TV?

3 sierpnia zapraszam na spektakularną komedię „Raz się żyje”, w której wystąpili Charlize Theron, Amanda Seyfried oraz Joel Edgerton. To przezabawna historia o biznesmenie, który będąc o krok od życiowego sukcesu, daje się wmanewrować w przekręt, który postawi jego życie na głowie.
13 sierpnia polecam zaskakujący film „Maria Magdalena” o jednej z najbardziej tajemniczych i kontrowersyjnych kobiet w historii. W rolę tytułową wcieliła się Rooney Mara, a postać Jezusa zagrał Joaquin Phoenix.
15 sierpnia obejrzyjcie doskonałą komedię „Straż wiejska 2”. To kontynuacja hitu z 2001 roku o pięciu przebojowych strażnikach z małego miasteczka, którzy w nietypowy sposób wykonują swoje obowiązki i sieją postrach wśród wszystkich tych, którzy odważą się złamać prawo.
Lubicie się bać? 16 sierpnia rewelacyjny horror „Winchester. Dom duchów”, w którym wystąpiła Helen Mirren. To oparta na prawdziwej historii opowieść o przerażających wydarzeniach, jakie miały miejsce w jednym z najsłynniejszych nawiedzonych domów w historii.
17 sierpnia polecam niezwykle wzruszający film pt.: „Cudowny chłopak”. To opowieść o tym, że niełatwo jest być innym, ale wystarczy jedna „pomocna dłoń”, aby przezwyciężyć wszelkie trudności. W hicie wystąpili Julia Roberts i Owen Wilson. To mój faworyt w sierpniowym repertuarze.
22 sierpnia obejrzyjcie najnowszy film animowany Wesa Andersona (twórcy hitu „Fantastyczny Pan Lis”). Tym razem reżyser prezentuje niesamowitą „Wyspę Psów”, w której nie zabraknie pięknych kadrów, mądrego przesłania i inteligentnego humoru.
24 sierpnia w Orange VOD czeka porcja galaktycznej zabawy: przezabawna i pełna wzruszeń animacja „Luis i obcy” o chłopcu, który zaprzyjaźnia się z kosmitami.

Nowości VOD w jakości 4K

Dla klientów Orange TV z dekoderem Samsung ICU 100, od 27 sierpnia proponuję doskonały film w jakości 4K Ultra HD – „Rampage: Dzika Furia”. To pełen brawurowej akcji, humoru i efektów specjalnych fantastyczny hit, w którym Dwayne „The Rock” Johnson musi poradzić sobie ze zwierzętami, zmienionymi w wyniku nieudanego eksperymentu genetycznego.

Udostępnij: Orange TV – repertuar sierpniowy VOD

Film

4 czerwca 2018

Kolejne nowości filmowe do obejrzenia na VOD w Orange TV. Zobaczcie co polecam w kolejnym odcinku „Na co do kina”. Filmy obejrzycie w wideo na życzenie (Orange VOD), usłudze dostępnej w dekoderze telewizyjnym Orange TV.

Usługa jest dostępna wyłącznie dla abonentów Orange TV.  https://www.orange.pl/lp/vod

Komedie i oskarowe hity w czerwcu

6 czerwca czeka Cię prawdziwy „Atak paniki”! Obejrzyj doskonalą, polską komedię o zwykłych ludziach, którzy wpadają w wir nieoczekiwanych zdarzeń, co radykalnie odmieni ich życie. W filmie wystąpiły takie gwiazdy polskiego kina jak Artur Żmijewski czy Dorota Segda.
6 czerwca polecam także rewelacyjny dramat „Trzy billboardy za Ebbing, Missouri”. W hicie wystąpili Frances McDormand oraz Sam Rockwell. Za znakomite kreacje aktorskie oboje otrzymali statuetkę Oscara. To niezwykła historia kobiety, która po tragicznej śmierci swojej córki w niekonwencjonalny sposób stara się wymusić na lokalnej policji większe zaangażowanie w odnalezienie sprawcy morderstwa.

22 czerwca polecam oparty na faktach, doskonały dramat Stevena Spielberga pt.: „Czwarta władza” ze znakomitymi rolami Meryl Streep i Toma Hanksa. Jest to opowieść o najsłynniejszym śledztwie w dziejach dziennikarstwa, które doprowadziło do ujawnienia najgłębiej skrywanych sekretów władz Stanów Zjednoczonych.

Animacje i fantastyka na VOD w Orange TV

15 czerwca w Orange VOD będzie rządził „Jaskiniowiec”! Obejrzyj pełną humoru i zaskakujących zwrotów akcji animacji o dzielnym Dugu, który musi zjednoczyć swą jaskiniową ferajnę przeciw nadchodzącemu zagrożeniu… Epoce Brązu.

22 czerwca w Orange VOD  będzie czekała na Ciebie napakowana akcją po samą czapeczkę komediowa animacja dla małych i dużych – „Gnomy rozrabiają”. Obejrzyj opowieść zwariowanych krasnalach ogrodowych, które wraz z dwójką dzieciaków będą musiały poradzić sobie z pozaziemskim zagrożeniem.
20 czerwca polecam dwie megaprodukcje. Pierwsza to nagrodzony czterema Oscarami „Kształt wody” w reżyserii Guillermo del Toro. Produkcja urzeka niezwykłą muzyką, scenografią i wspaniałymi kreacjami aktorskimi Sally Hawkins oraz Octavii Spencer. To opowieść o kobiecie, która odkrywa, że w tajnym rządowym laboratorium przeprowadzany jest eksperyment, który zaważyć może na przyszłych losach świata.

Drugi hit dostępny w naszej ofercie 20 czerwca to produkcja pełna brawurowej akcji, spuperbohaterskich potyczek, niezwykłej scenografii i doskonałego humoru. Obejrzyj najnowszy film ze studia Marvela, pt.:  „Czarna Pantera”.  Kiedy na  świecie pojawia się nowy, potężny wróg, młody władca Wakandy – T’Challa – musi założyć strój Czarnej Pantery i stanąć do walki w obronie ludzkości.

Trochę przyjemności przed ekranem

11 czerwca zapraszam na „Nowe oblicze Greya”, trzecią część ekranizacji światowego bestselleru – trylogii autorstwa E.L. James. Szczęśliwi Christian i Ana wiodą dostatnie, pełne miłości życie. Codzienność nie zabiła w nich namiętności. Jednak wkrótce nad ich związek nadciągają czarne chmury.
25 czerwca polecam doskonałą, czarną komedię „Wieczór gier”. Rachel McAdams i Jason Bateman wezmą udział w grze, w której nie obowiązują żadne reguły, która może okazać się najlepszą grą w ich życiu albo… ostatnią.

Miłego oglądania!

Udostępnij: VOD w Orange TV: oscarowe „Trzy billboardy za Ebbing, Missouri” i „Czwarta Władza”

HBO i HBO GO w prezencie z Orange Love

13 kwietnia 2018

HBO i HBO GO w prezencie z Orange Love

Jak pisaliśmy wcześniej, teraz kupując teraz Orange Love otrzymacie pakiet trzech kanałów HBO oraz HBO GO w prezencie na 12 miesięcy. Dobrze wiecie, że HBO to kultowe seriale między innymi „Gra o tron”, „Westworld” czy „Wataha”. Do wyboru jest 800 filmów, 200 seriali oraz 200 dokumentów. Rejestracja HBO GO jest bardzo prosta. Zobaczcie małą ściągę w materiale wideo, jak to zrobić.

A co jest do obejrzenia w kwietniu?

Filmy w HBO

W najbliższych  tygodniach na HBO w Orange TV warto obejrzeć „Za niebieskimi drzwiami” – nastoletni chłopak odkrywa, że jedne drzwi w jego pokoju prowadzą do zupełnie innej rzeczywistości. Filmowa podróż do pełnej magii krainy, w której nie brakuje tajemniczych bohaterów i nieprawdopodobnych zdarzeń. Do obejrzenia polecam także „Paterno” – Al Pacino w filmie produkcji HBO jako odnoszący ogromne sukcesy szkolny trener, który musi przyznać się do porażki w obliczu skandalu seksualnego. Historia oparta na faktach. 26 kwietnia premiera w HBO „Witamy u Hartmannów” – historia niemieckiej zamożnej rodziny, która decyduje się zaprosić pod swój dach emigranta z Nigerii. Komediodramat poruszający aktualny problem dotyczący fali migrantów. Dzień później nie przegapcie „To nie jest kraj dla starych ludzi” – Josh Brolin w roli myśliwego przypadkowo przejmującego walizkę z dwoma milionami dolarów. To obsypane nagrodami dzieło braci Coen (emisja 27 kwietnia, HBO)

Serialowe premiery w HBO

Oprócz filmów oczywiście możecie wkręcić się w premierowe odcinki seriali. Całkiem nowy serial to „Syrena” – pełen tajemnic serial dramatyczny z elementami fantasy przywołujący legendę o syrenach (premiera 22 kwietnia, kolejne odcinki w niedziele, HBO3). Rusza także drugi sezon serialu HBO „Westworld”, który jest mroczną odyseją o narodzinach sztucznej inteligencji i ewolucji grzechu (premiera pierwszego odcinka o 3:00 23 kwietnia, powtórka tego samego dnia o 20:10, kolejne w poniedziałki, HBO). Ciekawie zapowiada się także serial „Opowieść podręcznej” – Elisabeth Moss w dystopijnej opowieści o świecie, gdzie kobiety zostały całkowicie podporządkowane państwu (premiera pierwszego odcinka 27 kwietnia, HBO)

Zmieniają się trendy konsumowania telewizji. Coraz więcej osób ogląda TV nielinearną, serwisy VOD itp. Czy jesteście w tym trendzie bing-watching i ciekawość nie pozwala wam czekać tygodnia na kolejny odcinek serialu HBO? Jeśli tak, mam dla was konkurs. Napiszcie jak zmieniły się wasze przyzwyczajenia w oglądaniu seriali i filmów, które historie fabularne was najbardziej pochłonęły i dlaczego. Dla 5 wybranych osób będę darmowe kody HBO na 3 miesiące. Piszcie do poniedziałku do końca dnia.

Udostępnij: HBO i HBO GO w prezencie z Orange Love