Już milion klientów korzysta z Orange Love

25 października 2018

Już milion klientów korzysta z Orange Love

Polacy przekonali się do zalet konwergencji i coraz chętniej łączą potrzebne usługi w atrakcyjne cenowo pakiety. W ciągu 19 miesięcy ofertę Orange Love wybrało milion klientów.

Polacy pokochali usługi konwergentne, bo dostali ofertę, która odpowiada na ich potrzeby. Orange Love to superszybki internet, telefonia mobilna i stacjonarna oraz telewizja w atrakcyjnej cenie, bo już za około 100 złotych miesięcznie. Stale rozbudowujemy nasze pakiety. Superszybki internet światłowodowy jest już dostępny w opcji do 1 Gb/s, najważniejsze wydarzenia sportowe i filmowe hity pokazujemy w 4K, a flagowe smartfony można kupić w ramach Love w bardzo atrakcyjnych cenach. Bardzo się cieszę z sukcesu Orange Love, ponad milion klientów w nieco ponad półtora roku potwierdza, że konwergencja to słuszny kierunek – powiedział Jean-François Fallacher, prezes Orange Polska.

Jean-François Fallacher o milionie klientów Orange Love – wideo (MP4, 49 MB)

Klienci Orange Love korzystają średnio z ponad 4 usług. Na jednego klienta przypadają już niemal 2 karty SIM, co oznacza, że wielu z nich korzysta z możliwości dokupienia usług mobilnych w korzystnej cenie dla kolejnych członków rodziny. Aż 600 tysięcy klientów ogląda telewizję z Orange TV, a ponad 150 tysięcy ma światłowodowy internet. Z badań wynika, że klienci Orange Love są bardziej skłonni polecać usługi Orange innym, niż klienci usług internetowych i mobilnych sprzedawanych poza pakietem. Są też bardziej zadowoleni z oferty niż ci, którzy kupili tylko internet lub same usługi mobilne.

Orange Love to wygoda i komfort. Wystarczy jedna umowa, by korzystać z wybranego zestawu usług. Klient otrzymuje jedno podsumowanie płatności, na które składają się koszty wszystkich elementów Orange Love oraz ewentualnych dodatkowych zakupów.

W ramach pakietu klienci otrzymują:

• internet domowy, np. Orange Światłowód o prędkości nawet do 1 Gb/s,
  • telefon komórkowy z nielimitowanymi rozmowami, SMS-ami, MMS-ami w Polsce i Unii Europejskiej i 5 GB internetu (w tym 3,22 GB do wykorzystania w UE);
  • telefon domowy z nielimitowanymi rozmowami krajowymi (na numery stacjonarne) i międzynarodowymi (numery stacjonarne w UE, USA i Kanadzie oraz komórkowe w USA i Kanadzie);
  • telewizję z pakietem ponad 100 kanałów, w tym 47 w jakości HD. Klienci korzystający ze światłowodu od Orange mogą też oglądać programy i transmisje w najwyższej dostępnej w warunkach domowych jakości obrazu, czyli 4K – dzięki temu, że w cenie pakietu dostają dekoder Samsung 4K.

Orange Love składający się z 4 usług jest dostępny już za 99,99 zł miesięcznie. W ofercie jest także pakiet łączący 2 usługi – internet domowy w wybranej technologii i prędkości oraz telefonię mobilną.

Klienci mogą też korzystać z bogatej oferty nowoczesnych smartfonów w atrakcyjnych cenach oraz poszerzyć posiadany pakiet telewizyjny o dodatkowe kanały. Mogą również dokupić dodatkowe abonamenty komórkowe ze smartfonami w dobrej cenie. Za każdy taki abonament co miesiąc zapłacą o 20 zł mniej.

Więcej informacji: www.orange.pl

Wyniki finansowe Orange Polska po III kw. 2018 r.

Kontakt dla mediów:

Wojciech Jabczyński, Rzecznik Orange Polska

biuro.prasowe@orange.com
Twitter: @RzecznikOrange

Mediateka

Udostępnij: Już milion klientów korzysta z Orange Love

Orange TV – repertuar sierpniowy VOD

1 sierpnia 2018

Orange TV – repertuar sierpniowy VOD

W sierpniu w Orange VOD nie zabraknie hitów. Niektóre można obejrzeć także w jakości 4K Ultra HD. Polecam takie filmy jak: „Rampage: Dzika furia” z Dwaynem Johnsonem, „Winchester. Dom duchów” z Helen Mirren czy „Cudowny chłopak” z Julią Roberts. Co jeszcze? Zapraszam do obejrzenia wideo.

Komedie, horrory czy dramaty – do wyboru na VOD w Orange TV?

3 sierpnia zapraszam na spektakularną komedię „Raz się żyje”, w której wystąpili Charlize Theron, Amanda Seyfried oraz Joel Edgerton. To przezabawna historia o biznesmenie, który będąc o krok od życiowego sukcesu, daje się wmanewrować w przekręt, który postawi jego życie na głowie.
13 sierpnia polecam zaskakujący film „Maria Magdalena” o jednej z najbardziej tajemniczych i kontrowersyjnych kobiet w historii. W rolę tytułową wcieliła się Rooney Mara, a postać Jezusa zagrał Joaquin Phoenix.
15 sierpnia obejrzyjcie doskonałą komedię „Straż wiejska 2”. To kontynuacja hitu z 2001 roku o pięciu przebojowych strażnikach z małego miasteczka, którzy w nietypowy sposób wykonują swoje obowiązki i sieją postrach wśród wszystkich tych, którzy odważą się złamać prawo.
Lubicie się bać? 16 sierpnia rewelacyjny horror „Winchester. Dom duchów”, w którym wystąpiła Helen Mirren. To oparta na prawdziwej historii opowieść o przerażających wydarzeniach, jakie miały miejsce w jednym z najsłynniejszych nawiedzonych domów w historii.
17 sierpnia polecam niezwykle wzruszający film pt.: „Cudowny chłopak”. To opowieść o tym, że niełatwo jest być innym, ale wystarczy jedna „pomocna dłoń”, aby przezwyciężyć wszelkie trudności. W hicie wystąpili Julia Roberts i Owen Wilson. To mój faworyt w sierpniowym repertuarze.
22 sierpnia obejrzyjcie najnowszy film animowany Wesa Andersona (twórcy hitu „Fantastyczny Pan Lis”). Tym razem reżyser prezentuje niesamowitą „Wyspę Psów”, w której nie zabraknie pięknych kadrów, mądrego przesłania i inteligentnego humoru.
24 sierpnia w Orange VOD czeka porcja galaktycznej zabawy: przezabawna i pełna wzruszeń animacja „Luis i obcy” o chłopcu, który zaprzyjaźnia się z kosmitami.

Nowości VOD w jakości 4K

Dla klientów Orange TV z dekoderem Samsung ICU 100, od 27 sierpnia proponuję doskonały film w jakości 4K Ultra HD – „Rampage: Dzika Furia”. To pełen brawurowej akcji, humoru i efektów specjalnych fantastyczny hit, w którym Dwayne „The Rock” Johnson musi poradzić sobie ze zwierzętami, zmienionymi w wyniku nieudanego eksperymentu genetycznego.

Udostępnij: Orange TV – repertuar sierpniowy VOD

Film

4 czerwca 2018

Kolejne nowości filmowe do obejrzenia na VOD w Orange TV. Zobaczcie co polecam w kolejnym odcinku „Na co do kina”. Filmy obejrzycie w wideo na życzenie (Orange VOD), usłudze dostępnej w dekoderze telewizyjnym Orange TV.

Usługa jest dostępna wyłącznie dla abonentów Orange TV.  https://www.orange.pl/lp/vod

Komedie i oskarowe hity w czerwcu

6 czerwca czeka Cię prawdziwy „Atak paniki”! Obejrzyj doskonalą, polską komedię o zwykłych ludziach, którzy wpadają w wir nieoczekiwanych zdarzeń, co radykalnie odmieni ich życie. W filmie wystąpiły takie gwiazdy polskiego kina jak Artur Żmijewski czy Dorota Segda.
6 czerwca polecam także rewelacyjny dramat „Trzy billboardy za Ebbing, Missouri”. W hicie wystąpili Frances McDormand oraz Sam Rockwell. Za znakomite kreacje aktorskie oboje otrzymali statuetkę Oscara. To niezwykła historia kobiety, która po tragicznej śmierci swojej córki w niekonwencjonalny sposób stara się wymusić na lokalnej policji większe zaangażowanie w odnalezienie sprawcy morderstwa.

22 czerwca polecam oparty na faktach, doskonały dramat Stevena Spielberga pt.: „Czwarta władza” ze znakomitymi rolami Meryl Streep i Toma Hanksa. Jest to opowieść o najsłynniejszym śledztwie w dziejach dziennikarstwa, które doprowadziło do ujawnienia najgłębiej skrywanych sekretów władz Stanów Zjednoczonych.

Animacje i fantastyka na VOD w Orange TV

15 czerwca w Orange VOD będzie rządził „Jaskiniowiec”! Obejrzyj pełną humoru i zaskakujących zwrotów akcji animacji o dzielnym Dugu, który musi zjednoczyć swą jaskiniową ferajnę przeciw nadchodzącemu zagrożeniu… Epoce Brązu.

22 czerwca w Orange VOD  będzie czekała na Ciebie napakowana akcją po samą czapeczkę komediowa animacja dla małych i dużych – „Gnomy rozrabiają”. Obejrzyj opowieść zwariowanych krasnalach ogrodowych, które wraz z dwójką dzieciaków będą musiały poradzić sobie z pozaziemskim zagrożeniem.
20 czerwca polecam dwie megaprodukcje. Pierwsza to nagrodzony czterema Oscarami „Kształt wody” w reżyserii Guillermo del Toro. Produkcja urzeka niezwykłą muzyką, scenografią i wspaniałymi kreacjami aktorskimi Sally Hawkins oraz Octavii Spencer. To opowieść o kobiecie, która odkrywa, że w tajnym rządowym laboratorium przeprowadzany jest eksperyment, który zaważyć może na przyszłych losach świata.

Drugi hit dostępny w naszej ofercie 20 czerwca to produkcja pełna brawurowej akcji, spuperbohaterskich potyczek, niezwykłej scenografii i doskonałego humoru. Obejrzyj najnowszy film ze studia Marvela, pt.:  „Czarna Pantera”.  Kiedy na  świecie pojawia się nowy, potężny wróg, młody władca Wakandy – T’Challa – musi założyć strój Czarnej Pantery i stanąć do walki w obronie ludzkości.

Trochę przyjemności przed ekranem

11 czerwca zapraszam na „Nowe oblicze Greya”, trzecią część ekranizacji światowego bestselleru – trylogii autorstwa E.L. James. Szczęśliwi Christian i Ana wiodą dostatnie, pełne miłości życie. Codzienność nie zabiła w nich namiętności. Jednak wkrótce nad ich związek nadciągają czarne chmury.
25 czerwca polecam doskonałą, czarną komedię „Wieczór gier”. Rachel McAdams i Jason Bateman wezmą udział w grze, w której nie obowiązują żadne reguły, która może okazać się najlepszą grą w ich życiu albo… ostatnią.

Miłego oglądania!

Udostępnij: VOD w Orange TV: oscarowe „Trzy billboardy za Ebbing, Missouri” i „Czwarta Władza”

HBO i HBO GO w prezencie z Orange Love

13 kwietnia 2018

HBO i HBO GO w prezencie z Orange Love

Jak pisaliśmy wcześniej, teraz kupując teraz Orange Love otrzymacie pakiet trzech kanałów HBO oraz HBO GO w prezencie na 12 miesięcy. Dobrze wiecie, że HBO to kultowe seriale między innymi „Gra o tron”, „Westworld” czy „Wataha”. Do wyboru jest 800 filmów, 200 seriali oraz 200 dokumentów. Rejestracja HBO GO jest bardzo prosta. Zobaczcie małą ściągę w materiale wideo, jak to zrobić.

A co jest do obejrzenia w kwietniu?

Filmy w HBO

W najbliższych  tygodniach na HBO w Orange TV warto obejrzeć „Za niebieskimi drzwiami” – nastoletni chłopak odkrywa, że jedne drzwi w jego pokoju prowadzą do zupełnie innej rzeczywistości. Filmowa podróż do pełnej magii krainy, w której nie brakuje tajemniczych bohaterów i nieprawdopodobnych zdarzeń. Do obejrzenia polecam także „Paterno” – Al Pacino w filmie produkcji HBO jako odnoszący ogromne sukcesy szkolny trener, który musi przyznać się do porażki w obliczu skandalu seksualnego. Historia oparta na faktach. 26 kwietnia premiera w HBO „Witamy u Hartmannów” – historia niemieckiej zamożnej rodziny, która decyduje się zaprosić pod swój dach emigranta z Nigerii. Komediodramat poruszający aktualny problem dotyczący fali migrantów. Dzień później nie przegapcie „To nie jest kraj dla starych ludzi” – Josh Brolin w roli myśliwego przypadkowo przejmującego walizkę z dwoma milionami dolarów. To obsypane nagrodami dzieło braci Coen (emisja 27 kwietnia, HBO)

Serialowe premiery w HBO

Oprócz filmów oczywiście możecie wkręcić się w premierowe odcinki seriali. Całkiem nowy serial to „Syrena” – pełen tajemnic serial dramatyczny z elementami fantasy przywołujący legendę o syrenach (premiera 22 kwietnia, kolejne odcinki w niedziele, HBO3). Rusza także drugi sezon serialu HBO „Westworld”, który jest mroczną odyseją o narodzinach sztucznej inteligencji i ewolucji grzechu (premiera pierwszego odcinka o 3:00 23 kwietnia, powtórka tego samego dnia o 20:10, kolejne w poniedziałki, HBO). Ciekawie zapowiada się także serial „Opowieść podręcznej” – Elisabeth Moss w dystopijnej opowieści o świecie, gdzie kobiety zostały całkowicie podporządkowane państwu (premiera pierwszego odcinka 27 kwietnia, HBO)

Zmieniają się trendy konsumowania telewizji. Coraz więcej osób ogląda TV nielinearną, serwisy VOD itp. Czy jesteście w tym trendzie bing-watching i ciekawość nie pozwala wam czekać tygodnia na kolejny odcinek serialu HBO? Jeśli tak, mam dla was konkurs. Napiszcie jak zmieniły się wasze przyzwyczajenia w oglądaniu seriali i filmów, które historie fabularne was najbardziej pochłonęły i dlaczego. Dla 5 wybranych osób będę darmowe kody HBO na 3 miesiące. Piszcie do poniedziałku do końca dnia.

Udostępnij: HBO i HBO GO w prezencie z Orange Love

Orange Love z HBO i HBO GO w prezencie

12 kwietnia 2018

Orange Love z HBO i HBO GO w prezencie

Na wiosnę Orange przygotował atrakcyjną propozycję dla kinomanów i miłośników seriali telewizyjnych. Kupując Orange Love, klienci otrzymają pakiet trzech kanałów HBO oraz HBO GO w prezencie na 12 miesięcy. HBO to kultowe seriale nieprzerywane reklamami między innymi „Gra o tron”, „Westworld” czy „Wataha”. Do wyboru jest 800 filmów, 200 seriali oraz 200 dokumentów.

Aby cieszyć się bezpłatnym dostępem do kanałów HBO (HBO HD, HBO2 HD oraz HBO3 HD), także przez aplikację HBO GO, wystarczy kupić pakiet Orange Love składający się 4 usług: Internetu domowego, telewizji Orange TV, abonamentu komórkowego i telefonu domowego lub zestaw 3 usług: internet LTE 4G z telewizją i abonamentem komórkowym. Oferta obowiązuje do 14 czerwca 2018, przy podpisaniu umowy na 24 miesiące. Mogą z niej skorzystać także obecni klienci operatora, przechodzący do Orange Love i np. dokupujący jedną z usług wchodzących w skład pakietu, czy zmieniający technologię internetu domowego na światłowód.

W HBO klienci znajdą hollywoodzkie hity z najsłynniejszymi gwiazdami filmowymi, premiery kultowych seriali własnej produkcji, kontrowersyjne dokumenty. Ponadto, do dyspozycji będą mieli bibliotekę pełnych sezonów seriali m.in. „Gra o tron”, „ Rodzina Soprano”, „Zakazane Imperium” czy polska „Wataha”.

W kwietniu z nowości będzie można obejrzeć „Za niebieskimi drzwiami” – film Mariusza Paleja, który zabiera widzów w niezwykłą podróż do „świata we śnie”, „Paterno” z Alem Pacino w roli futbolowego trenera Joego Paterno, uznawanego za najlepszego trenera w historii uniwersyteckiego futbolu, serial „Howards End” – ekranizację powieści pokazującą zmiany zachodzące w brytyjskim społeczeństwie XX wieku. Do tego co tydzień premiera hitów filmowych bez reklam.

Klienci korzystający z HBO mogą także oglądać filmy i seriale w aplikacji HBO GO. Wygodny dostęp możliwy jest przez www, na tablecie albo na smartfonie, na smart tv lub konsolach do gier.

Po zakończeniu 12 miesięcy bezpłatnego dostępu do pakietu HBO z HBO GO, zostanie on automatycznie wyłączony. Klienci zainteresowani ponownym dostępem w ramach Orange TV, mogą go aktywować dzwoniąc na infolinię 801 234 567 lub w salonie Orange.

***

Orange Love to unikatowa oferta, która łączy wiele usług dla domu w jednym pakiecie, w korzystnej cenie, nawet poniżej 100 zł miesięcznie za 4 usługi:

• szybki domowy internet, także w technologii światłowodowej o prędkości do 100 Mb/s, bez limitu transferu danych
  • abonament komórkowy z nielimitowanymi połączeniami do sieci komórkowych i stacjonarnych, nielimitowanymi SMS-ami i MMS-ami oraz pakietem 5GB danych (w tym 3,2 do wykorzystania w roamingu w UE)
  • telewizję oferującą ponad 100 kanałów dla całej rodziny, w tym 47 w jakości HD. Do tego nowoczesny dekoder  Samsung ICU 100 4K UHD, umożliwiający oglądanie filmów i programów TV w najwyższej jakości obrazu 4K za 0 zł.
  • telefon domowy  z nielimitowanymi rozmowami na numery stacjonarne w Polsce, UE, USA i Kanadzie (oraz komórkowe w USA i Kanadzie).

Do tego klienci mogą dokupić całą gamę dodatkowych pakietów TV oraz dobre sprzęty (smartfony, tablety, telewizory) w atrakcyjnych ratach.

Kontakt dla mediów:

Wojciech Jabczyński