Dłuższa ważność konta w bonusie

17 maja 2022

Dłuższa ważność konta w bonusie

Dzisiaj obchodzimy Światowy Dzień Telekomunikacji i Społeczeństwa Informacyjnego. Data upamiętnia powstanie Międzynarodowego Związku Telekomunikacyjnego – 17 maja 1865 roku.

Z tej okazji, dla wszystkich użytkowników Orange na kartę mamy bonus – 2 razy więcej czasu na wykonywanie połączeń. Prezent przyznany po doładowaniu konta głównego w aplikacji Mój Orange lub na stronie. Promocja trwa do 19 maja br.

Nowa ważność doładowań dotyczy konta głównego i wygląda następująco:

Dla taryfy Orange Free na Kartę, IoT i Orange POP:
▪ Doładowanie 5 zł – 4 dni;
▪ Doładowanie 10 zł – 10 dni;
▪ Doładowanie 25 zł – 62 dni;
▪ Doładowanie 30 zł – 62 dni;
▪ Doładowanie 40 zł – 80 dni;
▪ Doładowanie 50 zł – 186 dni;
▪ Doładowanie 100 zł – 310 dni;
▪ Doładowanie 200 zł – 620 dni.

Dla taryfy Orange YES:
▪ Doładowanie 5 zł – 10 dni;
▪ Doładowanie 10 zł – 20 dni;
▪ Doładowanie 25 zł – 50 dni;
▪ Doładowanie 30 zł – 60 dni;
▪ Doładowanie 40 zł – 80 dni;
▪ Doładowanie 50 zł – 100 dni;
▪ Doładowanie 100 zł – 200 dni;
▪ Doładowanie 200 zł – 400 dni.

Regulamin znajdziecie tutaj.

Udostępnij: Dłuższa ważność konta w bonusie

Majówka z darmowymi rozmowami i gigabajtami

28 kwietnia 2022

Majówka z darmowymi rozmowami i gigabajtami

Przed nami jeden z najprzyjemniejszych „długich weekendów” w roku. Z tej okazji mamy dla Was promocję. Od dziś do 3 maja klienci Orange na kartę mogą włączyć za darmo usługę Rozmowy, SMS-y i MMS-y bez limitu do wszystkich i 5 GB na 5 dni.
Wystarczy wysłać SMS o treści MAJOWKA pod bezpłatny numer 364. Prezent jest ważny przez 5 dni od dnia aktywacji.

Szczegóły „majówki” w Orange na kartę znajdziecie tutaj.

Udostępnij: Majówka z darmowymi rozmowami i gigabajtami

Zapraszamy na plan zdjęciowy

22 kwietnia 2022

Zapraszamy na plan zdjęciowy

Dzień dobry poświątecznie! 🙂 Dziś przychodzę z making of naszej kampanii Orange na kartę. Dotyczy oferty, w której dostajecie 31 dni za darmo i 131 GB za 0 zł na start. Od kilku dni reklamę możecie zobaczyć w telewizji – zarówno TVN, Polsat, jak i TVP. Ale ja tradycyjnie chciałam zabrać Was na plan zdjęciowy i pokazać jak to wyglądało z drugiej strony kamery. A właściwie nie ja, tylko Bartek Graczyk z #EkipyOrange.

Modliński Top Gun

Tym razem było trochę jak w Top Gun (a przynajmniej ja mam takie skojarzenia), bo były kombinezony, zachodzące słońce i panowie w kaskach. A to wszystko dlatego, że przenieśliśmy się na tor wyścigowy. Zdjęcia odbyły się w Modlinie, a na torze ścigały się klimatyczne samochody, na moje oko wyprodukowane w tych samych latach co Top Gun (może stąd mam w głowie te skojarzenia, choć w naszym spocie nie ma ani jednego myśliwca). Za to jest potężny wiatr, co usłyszycie w pierwszych sekundach materiału.

Plan zdjęciowy od kuchni

Staram się być na planach, ale nie zawsze inne obowiązki na to pozwalają, bo to jednak cały dzień (od bladego świtu, do późnych godzin nocnych) z daleka od biurka i laptopa. A nie zawsze na miejscu są dobre warunki do pracy – zdarzały mi się calle z samochodu czy  barobusa. Ale nie narzekam, bo w końcu to plan, a nie biuro. Tym razem zostałam w Warszawie i powiem Wam, że żałuję. Od wszystkich, którzy byli na miejscu słyszałam, że niesamowita przygoda. Stare samochody, tor, szybkość, a do tego piękna pogoda. Niektórym udało się nawet w przerwie zdjęć zrobić kilka okrążeń. Zatem zapnijcie pasy i nie przedłużając w imieniu Bartka zapraszam na tor.

Kilka słów branżowych

I jak zawsze na koniec pokażę Wam jak wygląda nasz finalny spot oraz dla miłośników branży reklamowej dodam kilka informacji. Kreacją z Orange Polska zajęło się Leo Burnett. Produkcję powierzyliśmy studiu M5. Postprodukcja to tym razem Studio Orka. Reżyserem naszego spotu był Amon Schultz. Media zaplanował i kupił dom mediowy Value Media, a odsłona social mediowa naszej kampanii to Follow Agency. Oglądajcie i dajcie znać w komentarzu czy dla Was to też Top Gun, czy tylko ja się zafiksowałam mentalnie. 😉

Udostępnij: Zapraszamy na plan zdjęciowy

Dłuższy czas na odbieranie połączeń w Orange na kartę

4 kwietnia 2022

Dłuższy czas na odbieranie połączeń w Orange na kartę

Mam dla Was dobrą informację na początek tygodnia. Od dziś wydłużamy czas na odbieranie połączeń po doładowaniu konta w Orange na kartę. Teraz będzie to 12 miesięcy od chwili doładowania, nawet jeśli zasilicie swoje konto najniższym nominałem za 5 zł. Zmiana obowiązuje we wszystkich taryfach: Orange Free na kartę, Orange Yes, Orange POP, Zawsze Bez Limitu, IoT oraz Orange Ekstra Numer.

Szczegółowe informacje wraz z cennikami znajdziecie tutaj.

Udostępnij: Dłuższy czas na odbieranie połączeń w Orange na kartę

Bez limitu + 131 GB na 31 dni za darmo

1 kwietnia 2022

Bez limitu + 131 GB na 31 dni za darmo

Od 1 stycznia br. każdy nowy użytkownik Orange na kartę mógł otrzymać w prezencie nielimitowane rozmowy, SMS-y, MMS-y oraz pakiet aż 31 GB za darmo na 31 dni.

Mam dla Was dobrą informację. Nie tylko przedłużamy promocję, ale wzbogacamy ją dodatkowym bonusem 100 GB za założenie konta w Mój Orange.

Oznacza to, że do 31 maja br. każdy nowy klient w ofercie na kartę na dzień dobry w Orange będzie mógł otrzymać rozmowy SMS-y i MMS-y bez limitu + 131 GB za darmo na 31 dni.

Aby skorzystać, wystarczy dołączyć do Orange na kartę, aktywując starter i doładować konto za minimum 5 zł, a następnie wysłać bezpłatny SMS o treści START pod 814, aby otrzymać usługę Bez limitu + 31GB na 31 dni za darmo. Potem założyć konto w Mój Orange – dodatkowe 100 GB na 31 dni zostanie przyznane automatycznie.
Prezent można odebrać jeden raz na danym numerze telefonu.

Więcej informacji na ten temat znajdziecie tutaj.

Udostępnij: Bez limitu + 131 GB na 31 dni za darmo