W Orange na kartę już święta

16 listopada 2018

W Orange na kartę już święta

A jak święta, to oczywiście prezenty, a do tego jeszcze nowy spot z Robertem Górskim i Mikołajem Cieślakiem. Ale po kolei. Idą święta, więc czas już myśleć o prezentach. W Orange na kartę mamy dla Was 200 zł na rozmowy do wszystkich sieci komórkowych i stacjonarnych. Ofercie promocyjnej od dziś towarzyszy uroczy spot z moim ulubionym duetem, w którym panowie starają się ustalić czym udekorować choinkę. W Waszych domach to gwiazda czy czubek? U mnie gwiazda.

I tradycyjna garść informacji mniej lub bardziej przydatnych. Za kreację spotu odpowiada agencja Leo Burnett. Jego produkcją zajęło się studio produkcyjne M5. Postprodukcja to Studio Orka. Reżyserię powierzyliśmy Michałowi Łebkowskiemu, a media zaplanował i kupił dom mediowy Initiative Media.

Udostępnij: W Orange na kartę już święta

Dajemy 200 zł na start w Orange na kartę

2 listopada 2018

Dajemy 200 zł na start w Orange na kartę

Dzisiaj startujemy z nową promocją „200 zł na start” w Orange na kartę. Każdy nowy klient, który zdecyduje się na zakup naszych usług na kartę, może otrzymać 200 zł na rozmowy. Wystarczą dwa kroki:

• W pierwszym należy aktywować oraz zarejestrować nowy starter Orange na kartę,
  • W drugim – włączyć promocję wysyłając bezpłatny SMS o treści PREZENT pod nr 815.

Bonus w wysokości 200 zł jest ważny 30 dni od dnia aktywacji. Można je wykorzystać na połączenia ze wszystkimi sieciami komórkowymi i stacjonarnymi.

Ważność środków pozostałych do wykorzystania w ramach bonusu można sprawdzić wysyłając SMS o treści ILE MINUT pod nr 901 (koszt standardowego SMSa) lub poprzez konto w Orange Online.

Promocja trwa do 31.12.2018 r. Regulamin promocji.

Udostępnij: Dajemy 200 zł na start w Orange na kartę

Jogging w Orange na Kartę

17 września 2018

Jogging w Orange na Kartę

W telewizji, radio i internecie nowa kampania Orange na Kartę. Nowa, ale wspierająca najlepiej sprzedającą się ofertę, czyli  Rozmowy i SMSy bez limity + 15 GB. Oferta jest dostępna dla obecnych klientów jak i dla wszystkich, którzy zdecydują się na przeniesienie do nas numeru czy też zakup dowolnego startera Orange. W każdym z tych przypadków klient zapłaci zawsze tylko 25zł za korzystanie z oferty przez cały miesiąc.

A w kampanii tradycyjnie Mikołaj Cieślak i Robert Górski. Po sporze kulinarnym, teraz swoją dyskusję przenieśli na pole sportu. A Wam chrupie czy strzyka? Mi jeszcze ani jedno ani drugie, ale coś czuję, że po przyszłotygodniowych okrągłych urodzinach to wszystko przede mną. 😉

I tradycyjnie garść informacji. Za kreację odpowiada Leo Burnett, produkcją zajęło się Studio M5, a  postprodukcją Orka. Spot udźwiękowił Lunapark, a wyreżyserował go Damian Kotzur.

Miłego oglądania! 🙂

Udostępnij: Jogging w Orange na Kartę

Nowa kampania Orange na Kartę

18 czerwca 2018

Nowa kampania Orange na Kartę

Świat pełen jest problemów egzystencjalnych. A już świat kuchni, to w ogóle. Bo na przykład sernik z rodzynkami czy bez? Albo taka pizza. Z ananasem czy może jednak bez? A pomidorowa z ryżem czy z makaronem? No i placki ziemniaczane. Sami powiedzcie czy jadacie je z cukrem. Dla mnie placek z cukrem, to wybryk natury, ale znam takich, którym przy ich jedzeniu cukier chrzęści w zębach. I takim sposobem dochodzimy do naleśników – rulon czy trójkąt? Dla mnie zawsze trójkąt. A jak dla Roberta Górskiego i Mikołaja Cieślaka? O tym przekonacie się oglądając nasz nowy spot Orange na Kartę.

I jeszcze garść informacji niepraktycznych: kreacja – Leo Burnett, produkcja – Tyrka Studio, postprodukcja – Studio Orka, reżyseria – Michał Gazda i zakup mediów – Initiative Media.

Ktoś kiedyś śpiewał, że już nigdy nie będzie takiego lata. Ale kto wie. Tymczasem cieszmy się latem pełnym internetu! I słońca! 🙂

Udostępnij: Nowa kampania Orange na Kartę

Majówkowa promocja w Orange na kartę

28 kwietnia 2018

Majówkowa promocja w Orange na kartę

Majówkowa promocja dla „karciarzy” to u nas już pewna świecka tradycja. Od kilku lat mamy coś dla Was z okazji jednego z najbardziej radosnych „długich weekendów” roku. Nie inaczej jest tym razem. Bo przecież majówka to wycieczki, grillowanie, las, rzeka, jezioro. Czyli czynności z dala od miasta i naszych domowych WiFi. Dlatego postanowiliśmy się uśmiechnąć do tych, którzy z telefonu na kartę korzystają w ramach limitowanych pakietów minut czy SMS i pokazać, że no-limit i duże paczki GB są fajne.

Dlatego od 27 kwietnia do 6 maja, czyli przez całą majówkę zapłacicie nie jak do tej pory 12 zł, lecz 7 zł. 7 zł za nielimitowane rozmowy, SMS i 10 GB – na mój gust nie jest źle. Usługę można włączyć w planach Orange YES, Orange ONE, Orange POP, Orange Free na kartę, Orange SMART, Nowe Orange Go oraz ofertach Zetafon i Minutofon. By włączyć usługę, trzeba być w okresie aktywnym, lecz to chyba dość oczywiste. Wystarczy SMS o treści START na numer 364. Tak jak pisałem na początku – to raczej rozwiązanie, dla tych, którzy na co dzień nie korzystają z no-limit, gdyż usługa wyklucza się z wersja za 12 zł oraz wersją na 30 dni za 25 zł.

Jeżeli chcecie wiedzieć więcej, a co bardziej dociekliwi – zajrzeć do regulaminu, to znajdziecie go na stronie orange.pl (link od razu prowadzi na właściwą podstronę).

Udostępnij: Majówkowa promocja w Orange na kartę