Powrót do szkoły z Orange na kartę

1 września 2022

Powrót do szkoły z Orange na kartę

Wakacje za nami, ale na pocieszenie przygotowaliśmy dla Was dwie promocje. Pierwsza to Rozmowy, SMS-y i MMS-y bez limitu do wszystkich i 5 GB na 5 dni za darmo dla użytkowników Orange na kartę.

Jak aktywować? Wystarczy wysłać SMS-a o treści SZKOLA pod bezpłatny numer 364 lub wejść do aplikacji „Mój Orange” i w zakładce pakiety i usługi odpalić promocję. Usługę można włączyć do 4 września br. Prezent jest ważny przez 5 dni od aktywacji.

Regulamin znajdziecie tutaj.

Kolejna propozycja w Orange na kartę to jesienna promocja dla nowych klientów oraz dla przenoszących do nas swój numer. W ramach usługi otrzymacie bezpłatnie Rozmowy, SMS-y i MMS-y bez limitu do wszystkich na 31 dni + 1200 GB przez cały rok (w paczkach po 100 GB przez 12 miesięcy).

Usługa włączy się automatycznie po spełnieniu warunku doładowania za minimum 5 zł i po wysłaniu bezpłatnego SMS-a o treści START na 814. Promocja trwa do 31 października br.

Regulamin tutaj.

Udostępnij: Powrót do szkoły z Orange na kartę

Wakacje z promocjami w Orange na kartę

1 sierpnia 2022

Wakacje z promocjami w Orange na kartę

Za nami połowa wakacji i już co 10 klient Orange na kartę aktywował promocję 300 GB za darmo przez rok. A od dziś możecie skorzystać z kolejnego hitu – 1200 GB za darmo przez rok dla wszystkich klientów, którzy mają aktywną usługę Rozmowy, SMS-y, MMS-y bez limitu + pakiet GB w wersji cyklicznej miesięcznej.

Przypomnę, że promocja 300 GB za darmo przez rok to 12 paczek po 25 GB każda, przyznawanych co 31 dni. Jedyne, co trzeba zrobić, to doładować się za minimum 5 zł i wysłać SMS-a rejestracyjnego. Gigabajty z promocji sumują się z gigabajtami po doładowaniu, więc można zebrać pokaźną sumę GB. A przecież właśnie o to chodzi – im więcej GB, tym lepiej!

Nic dziwnego, że promocja zebrała wielu zwolenników, ale również niedowiarków, którzy wątpili, że nie ma czegoś „małym druczkiem”. Nic z tych rzeczy. Wystarczy kilka złotych i można cieszyć się promocją. Więcej o ofercie możecie przeczytać tutaj.

Bez limitu robi różnicę

Jako ciekawostkę mogę podać, że niemal 50% naszych klientów Orange na kartę korzysta z oferty Bez limitu. Ponadto, w 2022 roku rozdaliśmy za darmo ponad milion usług nielimitowanych. Cieszymy się z Waszego zainteresowania ofertą, dlatego kilka razy w roku udostępniamy wszystkim klientom Orange na kartę możliwość włączenia tej usługi na próbę – za darmo na 5 dni.

1200 GB za darmo przez rok

To nie koniec dobrych wiadomości i niespodzianek wakacyjnych. Od dziś, aż na pół roku (do 31 stycznia 2023) uruchamiamy promocję 1200 GB za darmo przez rok dla wszystkich klientów, którzy mają aktywną usługę Rozmowy, SMS-y, MMS-y bez limitu + pakiet GB w wersji cyklicznej miesięcznej. Nasza oferta to 12 paczek po 100 GB każda, które włączają się po aktywacji usługi, a także po każdorazowym odnawianiu jej w kolejnych miesiącach.

Aby skorzystać z promocji, należy wysłać SMS-a o treści 1200 GB na numer 811, następnie włączyć usługę Rozmowy, SMS-y, MMS-y bez limitu + pakiet GB na 31 dni (cykliczna). Możecie to łatwo zrobić za pomocą: SMS-a, kodu USSD lub w aplikacji Mój Orange. Regulamin promocji znajdziecie tutaj.

Przypominam przy okazji, jak włączyć usługę Rozmowy, SMS-y, MMS-y bez limitu + pakiet GB na 31 dni (cykliczna). Można to zrobić za pomocą: SMS-a: START CYKL pod numer 630, kodu USSD: *101*2*31# lub w aplikacji Mój Orange.

Na koniec mam dla Was kilka rad, jak możecie ulepszyć swoją ofertę Orange na kartę. Każda z poniższych promocji łączy się z 1200 GB za darmo:

Wypróbuj Bez limitu tylko za 15 zł

Nie korzystaliście z usługi Bez limitu? Możecie to zrobić za 50% ceny. Rozmowy, SMS-y i MMS-y bez limitu oraz pakiet GB tylko za 15 zł na 31 dni. Wystarczy wysłać SMS-a o treści CYKL pod numer 816. Pierwszy miesiąc kosztuje 15 zł, a po 31 dniach usługa automatycznie odnowi się za 30 zł.

Włącz w aplikacji i zyskaj 2x więcej GB

Włączając usługę Rozmowy, SMS-y i MMS-y bez limitu oraz pakiet GB w aplikacji Mój Orange, otrzymacie 2x więcej GB: 30 GB zamiast 15 GB.

Doładuj się w aplikacji i zyskaj 20 GB extra

Jeśli doładujecie swój numer na kartę w aplikacji Mój Orange za przynajmniej 5 zł, my dodamy 20 GB do Waszego konta. I to za każde doładowanie!

Udostępnij: Wakacje z promocjami w Orange na kartę

Więcej gigabajtów za doładowania

5 lipca 2022

Więcej gigabajtów za doładowania

Internetu nigdy za dużo, zwłaszcza w wakacje. Dlatego dzisiaj startujemy z kolejną promocją dla klientów Orange na kartę. Jeśli doładujecie się przez aplikację Mój Orange lub stronę, dostaniecie dodatkowe 20 GB za darmo. Gigabajty przyznamy po każdym doładowaniu zrobionym do 31 sierpnia 2022 roku.

Szczegółowe informacje znajdziecie w regulaminie.

Udostępnij: Więcej gigabajtów za doładowania

Więcej rozmów i internetu na wakacje

22 czerwca 2022

Więcej rozmów i internetu na wakacje

Dzisiaj przypada pierwszy dzień kalendarzowego lata, a za 2 dni startują wakacje. Gdziekolwiek będziecie spędzać czas i wypoczywać, warto być ze sobą w kontakcie. Żeby było łatwiej, dla klientów Orange na kartę przygotowaliśmy prezent – Rozmowy, SMS-y i MMS-y bez limitu do wszystkich i 5 GB na 5 dni zupełnie za darmo.

Aby go otrzymać, wystarczy wysłać SMS o treści WAKACJE pod bezpłatny numer 364. Usługę można włączyć od 22 do 26 czerwca 2022. Prezent jest ważny przez 5 dni od dnia aktywacji.

Regulamin znajdziecie tutaj.

Miłego korzystania oraz udanych wakacji!

Udostępnij: Więcej rozmów i internetu na wakacje

300 GB za darmo przez rok + 100 GB na start

2 czerwca 2022

300 GB za darmo przez rok + 100 GB na start

Wystartowaliśmy z kolejną promocją w Orange na kartę, w której możecie dostać 300 GB za darmo na cały rok – 12 miesięcy x 25 GB. Jeszcze mało? To zakładając konto w Mój Orange, możecie dołożyć sobie dodatkowe 100 GB na start.

Jak skorzystać z promocji po zakupie nowego startera:

• Aktywuj nowy starter
  • Doładuj konto za minimum 5 zł
  • Wyślij SMS o treści 300GB pod numer 811, aby włączyć promocję i odebrać pierwszą paczkę 25 GB
  • Załóż konto w Mój Orange, aby automatycznie dostać 100 GB na start na 31 dni
  • Kolejne paczki 25 GB będziesz otrzymywać co 31 dni, pod warunkiem doładowania za minimum 5 zł. W sumie dostaniesz 12 x po 25 GB, czyli 300 GB w ciągu roku
  • Promocja trwa od 1 czerwca do 31 sierpnia (za wyjątkiem starterów 300 GB, na których promocja trwa do końca ważności startera).

Jeśli Twoja karta jest już aktywna:

• Doładuj konto za minimum 5 zł (tylko w Mój Orange lub przez stronę)
  • Wyślij SMS o treści START pod 811, aby włączyć promocję i odebrać pierwszą paczkę 25 GB
  • Kolejne paczki 25 GB będziesz otrzymywać co 31 dni, pod warunkiem doładowania za minimum 5 zł (tylko w Mój Orange lub przez stronę). W sumie dostaniesz 12 razy po 25 GB, czyli 300 GB w ciągu roku
  • Promocji trwa od 1 czerwca do 31 sierpnia

Regulamin znajdziecie tutaj.
Więcej informacji na stronie.

Udostępnij: 300 GB za darmo przez rok + 100 GB na start