Majówka w Orange na kartę za 2 zł!

29 kwietnia 2019

Majówka w Orange na kartę za 2 zł!

W ubiegłym tygodniu informowałam na blogu o nowej wersji usługi w Orange na kartę, w której otrzymujecie nielimitowane połączenia i SMSy oraz 1 TB przy jednorazowym doładowaniu na cały rok. Kurz po tej promocji jeszcze nie opadł, a wracam z nową, bardzo przyjemną promocją majówkową.

Od 29 kwietnia do 5 maja 2019 r. klienci Orange na kartę mogą włączyć usługę „Rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich+2 GB” za jedyne 2 zł!

Aby skorzystać z promocji należy:

• posiadać na koncie głównym co najmniej 2 zł,
  • wysłać SMS-a o treści MAJOWKA pod nr 80111.

Włączenie usługi nastąpi automatycznie, a potwierdzenie zostanie wysłanie SMS-em.

Usługa umożliwia  wykonywanie nielimitowanych połączeń głosowych na numery komórkowe i stacjonarne, wysyłanie nielimitowanej liczby SMS-ów na numery komórkowe oraz zawiera pakiet 2 GB danych, do wykorzystania przez 5 dni.

Z  promocyjnej usługi można skorzystać tylko raz. Nie odnawia się ona także po upływie terminu ważności.

Promocja trwa od 29 kwietnia do 5 maja 2019 r. do godziny 23:59.

Szczegóły promocji: Regulamin promocji „Rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich + 2 GB w prezencie na Majówkę”

Udostępnij: Majówka w Orange na kartę za 2 zł!

Rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich + pakiet GB za 25zł/mc

8 kwietnia 2019

Rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich + pakiet GB za 25zł/mc

Czy widzieliście już rowerowy spot z udziałem Roberta Górskiego i Mikołaja Cieślaka? Znani i lubiani aktorzy tym razem przypominają o usłudze cyklicznej w ofercie Orane na kartę, czyli „Rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich + pakiet GB” za 25zł/miesięcznie. Jeśli jeszcze nie widzieliście, to szybko zerknijcie.

Jak to działa?

Usługa cykliczna na 31 dni daje nielimitowane połączenia z krajowymi numerami komórkowymi i stacjonarnymi oraz 15 GB internetu w kraju i 2,09 GB w UE. Pakiet internetu powiększa się z każdym miesiącem. Za pierwszy miesiąc otrzymujecie 15 GB, drugi miesiąc –16 GB, trzeci – 17 GB, a każdy kolejny to + 1 GB.

W usłudze wielkość pakietu zależy od stażu w Orange na kartę. Jeśli korzystacie z prepaid poniżej 1 roku, to otrzymacie 15 GB w usłudze cyklicznej lub 10 GB w usłudze jednorazowej. Jeśli wasz staż wynosi od 1 roku do 3 lat –17 GB. natomiast dla klientów korzystających powyżej 3 lat –20 GB.

Usługę można aktywować kodem, wybierając *115*2*31# i naciskając zieloną słuchawkę, lub SMSem, wysyłając wiadomość START CYKL pod numer 696.

Regulamin usługi oraz szczegóły znajdziecie na stronie: „Rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich + pakiet GB” za 25zł/mc

Udostępnij: Rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich + pakiet GB za 25zł/mc

Z Orange na kartę na Ukrainę za 29 groszy

31 stycznia 2019

Z Orange na kartę na Ukrainę za 29 groszy

Po dłuższej przerwie postanowiłem napisać coś o naszym prepaid, w ramach małej odskoczni od pisania o naszej sieci. Od dzisiaj korzystający z Orange na kartę będą mogli zadzwonić na Ukrainę za jedynie 29 groszy za minutę połączenia. Bez względu, czy dzwonicie na numer stacjonarny i komórkowy. Oferta „na bogato”, bo jedyna w Polsce obejmująca wszystkich operatorów na Ukrainie. I to jeszcze za owe 29 groszy za minutę.

By włączyć promocję wystarczy wysłać SMS o treści START na 80156 lub odpalić kod *110*12#. Kosztuje to 1 zł. Jest ona dostępna dla abonentów oferty Orange na kartę, Zetafon oraz Minutofon w ofertach: Orange Yes, Orange One, Orange POP, Nowe Orange Go, Orange Smart i Orange Free na kartę. Promocja działa od 31.01.2019 do 31.07.2019. Ta druga data to także kres jej trwania. Ważność promocji można sprawdzić SMS na ten numer o treści INFO lub kodem*110*12*1#.

P.S. podrzucam regulamin, dla tych, którzy nie mogą znaleźć.

P.S.2 Mamy specjalną stronę w języku naszych wschodnich sąsiadów, na której możecie przeczytać więcej o promocji. Albo, jak ja – podszkolić nieco język 😉

Udostępnij: Z Orange na kartę na Ukrainę za 29 groszy

Nawet 100 GB za doładowanie – szczegóły promocji

29 stycznia 2019

Nawet 100 GB za doładowanie – szczegóły promocji

Na blogu Stelka napisała o nowej kampanii prepaid Sypnęło gigabajtami w Orange na kartę.

Dlatego tylko dla formalności przypominam, na czym polega promocja. Bonus wysokości 100 GB otrzymacie po doładowaniu za 200 zł. Każde doładowanie w Orange Free na kartę daje internet za darmo – od 2,5 GB na 2 dni za doładowanie 5 zł, do 100 GB na 5 miesięcy za 200 zł. Wystarczy kupić starter lub skorzystać z kodu – *101*40#. Szczegóły na stronie Orange.

Mam nadzieję, że ta promocja umili Wam oczekiwanie na wiosnę (o ile tak, jak ja nie przepadacie za zimą 🙂 )

Regulamin promocji „Internet za darmo”.

Udostępnij: Nawet 100 GB za doładowanie – szczegóły promocji

Sypnęło gigabajtami w Orange na kartę

25 stycznia 2019

Sypnęło gigabajtami w Orange na kartę

Ciekawi jesteście co nowego u duetu Górski – Cieślak? Spieszę donieść, że panowie tym razem popadli w konflikt na stoku. No może nie konflikt, ale delikatne przekomarzanie. A o co tym razem? To zobaczycie w spocie, który od dziś emitujemy m.in. w telewizji. Powiem tylko, że panowie tym razem w scenerii śnieżnej, w której zostają zasypani. Ale nie śniegiem, tylko gigabajtami internetu. Jak w naszym Orange na kartę, gdzie przy każdym doładowaniu otrzymujecie bonus, nawet do 100 GB. Jeśli jesteście ciekawi co robi kot Mikołaja Cieślaka, jak pilnie potrzebuje skorzystać z kuwety, to ten spot jest dla Was. 😉

I garść informacji mało przydatnych, ale jakże ciekawych:

Kreacja – Leo Burnett

Produkcja – Film Produkcja

Postprodukcja – Orka

Reżyser –  Michał Gazda

Zakup mediów – Initiative Media

P.S. Ta liczba 100 jest bardzo symboliczna w dzisiejszym wpisie. 100 GB jak mój setny wpis na blogu Orange. Chyba czas otworzyć szampana (po pracy oczywiście i tylko 100 ml!).  🙂

Jeżeli chcecie przeczytać więcej więcej o promocji, zajrzyjcie do wpisu Marty: Nawet 100 GB za doładowanie – szczegóły promocji.

Udostępnij: Sypnęło gigabajtami w Orange na kartę