Kilka zmian w Orange na kartę. Dodajemy MMS-y i zrównujemy gigabajty

19 września 2019

Kilka zmian w Orange na kartę. Dodajemy MMS-y i zrównujemy gigabajty

Od dzisiaj modyfikujemy naszą ofertę unlimited i wprowadzamy nowość – „Rozmowy, SMS-y i MMS-y bez limitu do wszystkich + pakiet GB”. Od poprzedniczki różni się przede wszystkim dołożeniem nielimitowanych MMS-ów i równym pakietem gigabajtów dla wszystkich, niezależnie od stażu w ofercie.

W nowej ofercie dostaniecie: nielimitowane połączenia do wszystkich sieci komórkowych i stacjonarnych w Polsce, nielimitowane SMS-y i MMS-y do wszystkich sieci komórkowych w kraju oraz stały pakiet danych np. zawsze 15 GB w wariancie na 31 dni. Usługa jest dostępna dla klientów wszystkich taryf Orange na kartę (z wyjątkiem taryfy „Zawsze bez limitu”). Nowa wersja unlimited kosztuje 30 zł w wariancie na 31 dni, czyli 5 zł więcej niż dotychczas.

Od razu ważna informacja. Poprzednia wersja unlimited dalej działa i możecie z niej korzystać na starych zasadach jeśli dołączyliście do Orange na kartę przed 19 września 2019. Nie będzie natomiast dostępna dla nowych numerów w Orange na kartę.

Nowy unlimited za 30 zł odzwierciedla zmiany na rynku. Z jednej strony klient płaci więcej, ale ceny usług dalej pozostają niskie oraz ma ich więcej, z drugiej Orange Polska może inwestować więcej w rozwój sieci mobilnej (przed nami 5G) i światłowodowej (światłowód to nie tylko szybki internet w domu, ale również transfer mobilnych petabajtów danych).

W nowej usłudze wielkości pakietów danych są niezależne od stażu, wersji usługi czy kolejnego odnowienia. Po ich wykorzystaniu automatycznie włączy się „lejek” chroniący przed utratą środków z konta głównego. Jeśli potrzebujecie więcej danych, zawsze możecie dokupić pakiet 5 GB za 5 zł po wykorzystaniu pakietu bazowego. Pamiętajcie proszę, że usługi w wersji jednorazowej i cyklicznej wykluczają się, a niewykorzystane gigabajty nie sumują się z tymi z kolejnych aktywacji usługi.

Szczegóły nowej oferty i zasady włączania w tabelach poniżej:

Warianty usługi i dni ważności 1 dzień 3 dni 5 dni 7 dni 10 dni 31 dni 365 dni
Pakiet GB 0.5 GB 1 GB 2 GB 3 GB 5 GB 15 GB 1 TB
Jednorazowa 1 zł 3 zł 5 zł 7 zł 10 zł 30 zł 360 zł
Cykliczna

SMS pod 630 (koszt SMS w Orange) 1 dzień 3 dni 5 dni 7 dni 10 dni 31 dni 365 dni
Jednorazowa AKT1 AKT3 AKT5 AKT7 AKT10 AKT31 AKT365
Cykliczna AKT7 CYKL AKT31 CYKL

Krótki kod (bezpłatny) 1 dzień 3 dni 5 dni 7 dni 10 dni 31 dni 365 dni
Jednorazowa *101*1*1# *101*1*3# *101*1*5# *101*1*7# *101*1*10# *101*1*31# *101*1*365#
Cykliczna *101*2*7# *101*2*31#
Online (bezpłatnie) Logując się do Mój Orange

Regulaminy:

„Rozmowy, SMS-y i MMS-y bez limitu do wszystkich + pakiet GB” – usługa jednorazowa

„Rozmowy, SMS-y i MMS-y bez limitu do wszystkich + pakiet GB” – usługa cykliczna

Udostępnij: Kilka zmian w Orange na kartę. Dodajemy MMS-y i zrównujemy gigabajty

Huragan czy wichura? Nie to Ekipa Orange na planie nowej reklamy

16 września 2019

Huragan czy wichura? Nie to Ekipa Orange na planie nowej reklamy

I na dodatek prawie z energią tajfunu. 😉 Ale po kolei. Od piątku możecie oglądać naszą nową reklamę Orange na kartę. Robert Górski i Mikołaj Cieślak to duet, którego nigdy nie mam dość. Wiem, że Wy ich też lubicie. Tym razem sprzeczają się o huragan i wichurę. Ale w gruncie rzeczy nie to jest najważniejsze jaki wieje wiatr tylko co ten wiatr przywiał. A w Orange na kartę przywiał… A z resztą, zobaczcie sami co w naszym nowym spocie, który od piątku możecie zobaczyć między innymi w telewizji. I tu kilka informacji dla większości nieprzydatnych, ale są tacy, co dopytują, więc napiszę: Kreacja – Leo Burnett, produkcja – F25, postprodukcja – Coloroffon, media – Initiative Media i reżyseria – Marcin Filipek.

Ale, ale. Skoro jesteśmy przy elektryzujących duetach, to nie sposób nie wspomnieć o Ulce i Michale, czyli naszej Ekipie Orange. Lubię ich i widzę, że Wy też coraz bardziej.  Może dlatego, że na pewne rzeczy pozwalają Wam spojrzeć od kuchni (Michał to nawet dosłownie od kuchni czy innego barobusa 😉 ). Tym razem sprawdzali jak wygląda plan zdjęciowy kampanii Orange na kartę i skąd się bierze wiatr… Zachęceni do obejrzenia? To zapraszam. 🙂

Udostępnij: Huragan czy wichura? Nie to Ekipa Orange na planie nowej reklamy

Powrót do szkoły z Orange na kartę

6 września 2019

Powrót do szkoły z Orange na kartę

Z okazji rozpoczęcia nowego roku szkolnego przygotowaliśmy specjalny prezent dla klientów Orange na kartę. Od dnia 6 do 8 września 2019 r. włącznie możecie włączyć darmowy pakiet 3 GB.

Aby skorzystać z promocji należy wysyłać SMS o treści SZKOLA pod nr 80111. Włączenie usługi nastąpi automatycznie, a potwierdzenie otrzymacie SMS-em. Uwaga, numer abonenta musi mieć możliwość wykonywania połączeń wychodzących. Taka mała paczuszka może się przydać, szczególnie że początek roku szkolnego to zawsze zmiana sposobu w jaki korzystacie z internetu. Skąd to wiemy? Dowiecie się z tego wpisu.

Powrót do szkoły – jak włączyć prezent dla klientów Orange na kartę?

Pakiet 3 GB kosztuje okrągłe 0 zł i  jest ważny przez 3 dni lub do jego wcześniejszego wyczerpania. Z promocyjnej usługi można skorzystać tylko raz. Promocja trwa od 6 do 8 września 2019 r. do godziny 23:59. Z promocji nie mogą skorzystać klienci usługi „Zawsze bez limitu” – powód jest prosty: oni i tak mają zawsze bez limitu 😉

Szczegóły: Regulamin promocji „3 GB w prezencie na rozpoczęcie roku szkolnego”

A jeżeli chcecie wiedzieć o naszych najnowszych promocjach w Orange na kartę zajrzyjcie tutaj. Możecie także zajrzeć na stronę orange.pl, gdzie poznacie szczegóły naszej oferty prepaid.

Udostępnij: Powrót do szkoły z Orange na kartę

Tegoroczne Filmowe Lato z Orange na kartę za nami

29 sierpnia 2019

Tegoroczne Filmowe Lato z Orange na kartę za nami

10 tys. widzów, 8 tys. przejechanych kilometrów, 35 pokazów w 18 miejscowościach, 2000 litrów zjedzonego popcornu – to liczbowy bilans tegorocznego filmowego lata. Emocji i wzruszeń towarzyszących filmom nie da się już tak łatwo podsumować.

Orange wraz z Multikinem po raz kolejny udowodnili, że rozrywka i kultura w najlepszej odsłonie może docierać w każdy, nawet najdalszy zakątek Polski.  Lista regionów jest długa i urozmaicona: Bory Tucholskie, Wielkopolska, Wybrzeże, Pojezierze Drawskie, Kaszuby, Kujawy i Pałuki, Mazury i Mazury Garbate, Zamojszczyzna, Bieszczady, Tatry i Podhale, Karkonosze, Ziemia Lubuska, Żuławy Wiślane, Pobrzeże Gdańskie, Suwalszczyzna…

Tego roku letnicy spędzający wakacyjne miesiące w polskich kurortach mieli okazję zasmakować najlepszego kina festiwalowego, mądrych filmów środka i propozycji familijnych. Śmialiśmy się z gagów Woody’ego Allena, Roberta De Niro i Sama Rockwella, zaciskaliśmy palce na oparciach leżaków śledząc emocjonujące losy bohaterów granych przez Jessicę Biel, Edwarda Nortona czy Toni Colette, ocieraliśmy łzy wzruszenia w pięknych scenach z udziałem Julii Roberts czy Helen Mirren.

Kino dostarczyło nam najlepszej rozrywki i masę wartościowych refleksji – dopisała tez pogoda: większość pokazów odbyło się podczas pięknych, ciepłych, wakacyjnych wieczorów, w malowniczych okolicznościach, gdzie nasz plenerowe audytorium stawało na stoku narciarskim, w środku bieszczadzkiego lasu, czy na nadmorskich lub mazurskim bulwarze.

Do obejrzenia galerii zapraszamy na www.facebook.com/filmowelatozorangenakarte

To było piękne lato. Filmowe Lato!

Mediateka

Zainteresował Cie wpis? Jeśli chcesz otrzymywać informacje prasowe, zostaw nam swój adres e-mail
Napisz do Nas
Udostępnij: Tegoroczne Filmowe Lato z Orange na kartę za nami

100 zł na start w Orange na kartę

29 sierpnia 2019

100 zł na start w Orange na kartę

Od dzisiaj każdy nowy klient w Orange na kartę może otrzymać w prezencie 100 zł na rozmowy. Jak skorzystać z promocji? Wystarczy aktywować oraz zarejestrować nowy starter Orange na kartę (za wyjątkiem startera „Zawsze bez limitu po doładowaniu”), a następnie bezpłatnie włączyć promocję, wysyłając SMS o treści BONUS pod nr 815.

Bonus wysokości 100zł jest ważny przez 30 dni od dnia aktywacji i może być wykorzystany na rozmowy ze wszystkimi sieciami komórkowymi i stacjonarnymi. Środki z bonusu są wykorzystywane w pierwszej kolejności przed środkami pochodzącymi z doładowań. Bonus obowiązuje także w roamingu w Strefie 1. Do połączeń w roamingu doliczamy 5 gr za minutę.

Stan i ważność środków pozostałych do wykorzystania w ramach bonusu, można sprawdzić wysyłając SMS o treści ILE MINUT pod nr 901 (koszt standardowego SMSa) lub logując się na konto w Orange Online.

Promocja potrwa do 31.10.2019 r. Regulamin promocji„100 zł na start”

Pamiętajcie o naszych ofertach w Orange na kartę:

1 GB w roamingu w Orange na kartę

„Za darmo w Orange” teraz w Orange Free na kartę

Zawsze bez limitu w Orange na kartę

Udostępnij: 100 zł na start w Orange na kartę