Domowy plan zdjęciowy

2 czerwca 2020

Domowy plan zdjęciowy

Właśnie dokonałam szybkiej analizy kalendarza. To mój 82 dzień „z domu”. Ja wiem i cieszę się, że życie powoli wraca do normy, ale z perspektywy czasu uważam, że to był niesamowicie surrealistyczny czas. Te wszystkie „stracone” okazje – urodziny, święta, majówka, spotkania rodzinne i z przyjaciółmi. Nie wiem jak u Was, ale moje życie stało się cyfrowe – pracę spotykam w komputerze, przyjaciół na komunikatorach, a rodzinę w telefonie. Nawet moje ulubione restauracje od trzech miesięcy widuję tylko online. Oczywiście, jak pewnie każdy, za wieloma osobami/ rzeczami tęsknię. Mam też w głowie milion znaków zapytania – kiedy wreszcie zobaczę morze, za którym tak tęsknię? Jakie będą wakacje bez festiwali muzycznych? Jak zaplanować swój urlop, skoro właściwie wciąż nic nie wiemy? Była to dla mnie lekcja pokory – nagle okazało się, że są rzeczy, na które nie mam wpływu i właściwie mogę tylko z własnej kanapy kibicować takim osobom jak pablo_ck (Paweł, jeszcze raz dzięki! :-)), które były tam na zewnątrz, na pierwszej linii walki. Ale czy to był stracony czas? Nie sądzę. Każdego z nas wiele nauczył i myślę, że wielu z nas zrozumiało co tak naprawdę jest w życiu ważne. Ja z ręką na sercu przyznaje się – przestałam kompulsywnie kupować sukienki. 😉 Ba! Od trzech miesięcy właściwie żyję w dresach. Codziennie też poświęcam godzinę na telefony do osób, które potrzebują rozmowy z drugim człowiekiem. Przecież nie każdy został w domu z rodziną. Mam takie bliskie osoby, które te 82 dni spędziły same w domu. A jak jest u Was? Czego Was nauczył ten czas?

To oczywiście nie są tylko zmiany w moim życiu prywatnym. Pole zawodowe też obfituje w odkrycia. Pierwszym z nich jest to, że da się żyć bez notorycznych spotkań. Nagle okazało się, że projekty świetnie funkcjonują, jeśli prowadzi się je za pomocą maila/ telefonu. Nie potrzeba do tego dziesiątek narad i odpraw. Mam nadzieję, że akurat z tej lekcji wyciągniemy wnioski na przyszłość. 🙂 Nie uwierzycie, ale dzięki pandemii bywam też regularnie w domach moich kolegów i koleżanek z pracy. Co prawda wirtualnie, ale jednak wideo konferencje pozwalają mi poznać ludzi z zupełnie innej strony. Wiem jak wyglądają ich dzieci, poznałam psy, koty i współdomowników. To fajne. 🙂

Ale są takie rzeczy, co do których byłam wręcz pewna, że „zdalnie” nie są możliwe. I tu dochodzimy do sedna – plan zdjęciowy reklamy w czasach zarazy. I wiecie co? Da się! Szczególne sytuacje wymagają wyjątkowych rozwiązań. Z wielką radością donoszę Wam, że Orange z powodzeniem przeprowadził pierwszą filmową produkcję reklamową, w całości realizowaną zdalnie: od momentu briefu agencji, przez zdjęcia w dwóch różnych lokacjach, aż do etapu postprodukcji i wreszcie emisji. Mowa o najnowszej kampanii Orange na kartę. Jej bohaterowie spędzają czas epidemii w swoich domach, oddzieleni mnóstwem kilometrów, ale kolejny raz udowadniają, że Orange zbliża, cokolwiek by się działo! W kolejnym filmie nie tylko bawią słowną szermierką, ale nawet jedzą wspólnie obiad, a właściwie dwa obiady ‒ dzięki podwójnej porcji internetu w Orange na kartę.

Osoby odpowiedzialne kontrolowały cały przebieg produkcji online. Udało się zadbać nie tylko o bezpieczeństwo wszystkich zaangażowanych, ale również rozśmieszyć ich do łez, a przy okazji stworzyć wspaniały film.  Kampania ruszyła w piątek. 30-sekundowy film, który można obejrzeć w telewizji i internecie, jest wspierany przez działania w mediach społecznościowych i radiu. Orange przygotował ją we współpracy z agencją Leo Burnett Warszawa (kreacja), Busy Bee Film (produkcja), Studio Badi Badi (postprodukcja). Za udźwiękowienie odpowiada studio Lunapark. Reżyserował Daniel Jaroszek, a media kupił dom mediowy Initiative. Dajcie znać jak Wam się podoba i bądźcie zdrowi! 🙂

Udostępnij: Domowy plan zdjęciowy

2x więcej internetu na start w Orange na kartę

1 czerwca 2020

2x więcej internetu na start w Orange na kartę

Dzisiaj startujemy z nową promocją w Orange na kartę. Każdy nowy użytkownik, który zarejestruje i aktywuje starter za 5 zł, automatycznie otrzyma dwa razy więcej internetu. Czyli 12 GB zamiast 6 GB, ważne przez 14 dni. Promocja potrwa do końca sierpnia i nie wymaga aktywacji.

Sumę i ważność zgromadzonych gigabajtów można sprawdzić poprzez wysłanie SMS-a o treści ILE pod numer 411 (koszt 20 gr), wybór odpowiedniej opcji po zalogowaniu do Mój Orange lub kontakt z Biurem Obsługi Klienta. Promocja nie dotyczy startera o wartości 5 zł z bonusem 15 GB sprzedawanego w sklepach „Żabka”.

Szczegóły: Regulamin 2x więcej internetu na start w Orange na kartę

To niejedyny sposób, by pomnożyć GB w Orange na kartę. Każde doładowanie przez www.doladowania.orange.pl oraz aplikację Mój Orange podwaja GB dla użytkowników Orange Free na kartę. Więcej przeczytacie o tym tutaj: Dajemy 2x więcej internetu po doładowaniu online

W każdej chwili możecie także przedłużyć ważność bonusowych gigabajtów bez konieczności doładowania konta. Opłata zostanie pobrana ze środków na koncie głównym. O usłudze „Więcej czasu na internet” przeczytacie na stronie: Orange na kartę.

Dodatkowe dni Cena SMS pod 411 (20 gr)
+7 dni 5 zł AKT7
+31 dni 15 zł AKT31
+365 dni 99 zł

AKT365

Udostępnij: 2x więcej internetu na start w Orange na kartę

Więcej czasu na wszystko dla wszystkich

28 maja 2020

Więcej czasu na wszystko dla wszystkich

Od dzisiaj z usługi „Więcej czasu na wszystko” mogą skorzystać wszyscy klienci taryf Orange POP, Orange YES, Orange ONE i Orange Free na kartę.

„Więcej czasu na wszystko” daje możliwość odpłatnego przedłużenia ważności środków na koncie głównym. Do tej pory mogli z niej skorzystać tylko użytkownicy usługi „Za darmo w Orange”. Wydłużając ważność konta głównego mogli nadal za darmo wykonywać połączenia w ramach Orange.

Od dzisiaj wszyscy użytkownicy Orange na kartę mogą przedłużyć ważność swojego konta i zgromadzonych na nim środków, bez konieczności doładowania. Wystarczy wysłać SMS.  Cena usługi zależy od tego, czy użytkownika ma włączoną usługę „Za darmo w Orange”:

• nie mając „Za darmo w Orange” przedłużeniu ulega ważność konta głównego
  • z włączoną usługą „ Za darmo w Orange” przedłużeniu ulega i ważność konta głównego i ważność usługi

Przedłużenie ważności Konta Głównego o:

+ 7 dni 5 zł 3 zł AKT7 *105*7#
+ 31 dni 15 zł 7 zł AKT31 *105*31#
+ 365 dni 99 zł 29 zł AKT365 *105*365#

Regulamin usługi „Więcej czasu na wszystko”

Udostępnij: Więcej czasu na wszystko dla wszystkich

Dodatkowe 5 GB internetu w Orange na kartę

21 maja 2020

Dodatkowe 5 GB internetu w Orange na kartę

Niedawno pisałam, że dajemy 2x więcej internetu po doładowaniu online. A co w sytuacji, gdy macie na koncie środki i nie chcecie wykonywać kolejnego doładowania tylko po to, żeby zyskać bonusowe gigabajty? Odpowiadając na Wasze potrzeby, uruchomiliśmy nową usługę w Orange Free na kartę.

Jak to działa? W każdym momencie korzystania z bonusowych gigabajtów, możecie dokupić dodatkowe 5 GB za 5 zł. Wystarczy wysłać SMS o treści PAKIET pod 411 (koszt SMS-a to 20gr). Dodatkowe 5 GB zostanie dodane do bonusowych gigabajtów z doładowań i będzie ważne tak długo, jak one. Wszystko w jednym miejscu, z tą samą datą ważności.

Rozwiązanie przeznaczone jest dla tych użytkowników, którzy mają zgromadzone środki na koncie głównym i wolą dokupić pakiet, niż wykonywać kolejne doładowanie dla bonusowych gigabajtów.

Ważne informacje:

• Dodatkowy pakiet można kupić wielokrotnie w okresie ważności bonusowych gigabajtów, a także po ich wykorzystaniu, przed upływem ważności.
  • Ilość i ważność pozostałych środków możecie sprawdzić poprzez wysłanie SMS-a o treści ILE pod 411 (koszt SMS-a 20 gr).
  • Nie ma możliwości włączenia pakietu dodatkowego kodem USSD oraz online.
  • Wykorzystanie bonusowych gigabajtów w okresie ich ważności i brak aktywnych innych usług na internet skutkuje włączeniem ograniczenia prędkości transferu danych.

Szczegóły: Regulamin

Udostępnij: Dodatkowe 5 GB internetu w Orange na kartę

Dajemy 2x więcej internetu po doładowaniu online

14 maja 2020

Dajemy 2x więcej internetu po doładowaniu online

Dzisiaj startujemy z nową promocją w Orange na kartę. Użytkownicy taryfy Orange Free na kartę otrzymają 2x więcej bonusowych gigabajtów po każdym doładowaniu. Aby skorzystać z promocji należy wykonać je przez doladowania.orange.pl lub aplikację Mój Orange. Promocja nie wymaga aktywacji.

Bonus za doładowanie online sumuje się z bonusem po doładowaniu w ramach promocji „Internet za darmo”. Sprawdźcie, ile GB dostaniecie.

Kwota
doładowania
Standardowy bonus w usłudze „Internet za darmo” Dodatkowy bonus za doładowanie online Suma środków z obu bonusów GB Ważność sumy bonusów GB
5 zł 2.5 GB +2.5 GB 5 GB 2 dni
10 zł 5 GB +5 GB 10 GB 5 dni
25 zł 15 GB +15 GB 30 GB 31 dni
30 zł 15 GB +15 GB 30 GB 31 dni
40 zł 20 GB +20 GB 40 GB 40 dni
50 zł 25 GB +25 GB 50 GB 93 dni
100 zł 50 GB +50 GB 100 GB 155 dni
200 zł i więcej 100 GB +100 GB 200 GB 155 dni

Dodatkowe informacje:

• Sumę i ważność zgromadzonych gigabajtów sprawdzicie wysyłając SM o treści ILE pod numer 411 (cena SMS to 20 gr), po zalogowaniu do Mój Orange lub kontakt z Biurem Obsługi Klienta pod numerem *100.
  • Promocja nie wyklucza się ze standardowym bonusem +5 GB za doładowanie online.

Więcej informacji: Regulamin usługi promocyjnej „2x więcej internetu po doładowaniu online

Udostępnij: Dajemy 2x więcej internetu po doładowaniu online