Nowa kampania Orange na Kartę

18 czerwca 2018

Nowa kampania Orange na Kartę

Świat pełen jest problemów egzystencjalnych. A już świat kuchni, to w ogóle. Bo na przykład sernik z rodzynkami czy bez? Albo taka pizza. Z ananasem czy może jednak bez? A pomidorowa z ryżem czy z makaronem? No i placki ziemniaczane. Sami powiedzcie czy jadacie je z cukrem. Dla mnie placek z cukrem, to wybryk natury, ale znam takich, którym przy ich jedzeniu cukier chrzęści w zębach. I takim sposobem dochodzimy do naleśników – rulon czy trójkąt? Dla mnie zawsze trójkąt. A jak dla Roberta Górskiego i Mikołaja Cieślaka? O tym przekonacie się oglądając nasz nowy spot Orange na Kartę.

I jeszcze garść informacji niepraktycznych: kreacja – Leo Burnett, produkcja – Tyrka Studio, postprodukcja – Studio Orka, reżyseria – Michał Gazda i zakup mediów – Initiative Media.

Ktoś kiedyś śpiewał, że już nigdy nie będzie takiego lata. Ale kto wie. Tymczasem cieszmy się latem pełnym internetu! I słońca! 🙂

Udostępnij: Nowa kampania Orange na Kartę

Majówkowa promocja w Orange na kartę

28 kwietnia 2018

Majówkowa promocja w Orange na kartę

Majówkowa promocja dla „karciarzy” to u nas już pewna świecka tradycja. Od kilku lat mamy coś dla Was z okazji jednego z najbardziej radosnych „długich weekendów” roku. Nie inaczej jest tym razem. Bo przecież majówka to wycieczki, grillowanie, las, rzeka, jezioro. Czyli czynności z dala od miasta i naszych domowych WiFi. Dlatego postanowiliśmy się uśmiechnąć do tych, którzy z telefonu na kartę korzystają w ramach limitowanych pakietów minut czy SMS i pokazać, że no-limit i duże paczki GB są fajne.

Dlatego od 27 kwietnia do 6 maja, czyli przez całą majówkę zapłacicie nie jak do tej pory 12 zł, lecz 7 zł. 7 zł za nielimitowane rozmowy, SMS i 10 GB – na mój gust nie jest źle. Usługę można włączyć w planach Orange YES, Orange ONE, Orange POP, Orange Free na kartę, Orange SMART, Nowe Orange Go oraz ofertach Zetafon i Minutofon. By włączyć usługę, trzeba być w okresie aktywnym, lecz to chyba dość oczywiste. Wystarczy SMS o treści START na numer 364. Tak jak pisałem na początku – to raczej rozwiązanie, dla tych, którzy na co dzień nie korzystają z no-limit, gdyż usługa wyklucza się z wersja za 12 zł oraz wersją na 30 dni za 25 zł.

Jeżeli chcecie wiedzieć więcej, a co bardziej dociekliwi – zajrzeć do regulaminu, to znajdziecie go na stronie orange.pl (link od razu prowadzi na właściwą podstronę).

Udostępnij: Majówkowa promocja w Orange na kartę

Dama z gronostajem w kolejnej kampanii Orange na Kartę

5 kwietnia 2018

Dama z gronostajem w kolejnej kampanii Orange na Kartę

Od kilku dni możecie zobaczyć w telewizji nasz nowy spot Orange na Kartę. Tradycyjnie pojawia się w niej Robert Górski, któremu od jakiegoś czasu partneruje Mikołaj Cieślak. Tym razem u boku Roberta i Mikołaja pojawia się nowa postać – Dama z gronostajem. Kampania towarzyszy promocji, w ramach której po aktywacji startera można otrzymać 100 zł bonusu na rozmowy w sieciach stacjonarnych i komórkowych. Bonus jest ważny przez 30 dni, a można go aktywować do końca maja.

I jeszcze garść informacji – za kreację odpowiada Leo Burnett, produkcję – Film Produkcja, postprodukcję – Studio Orka, a media kupił dom mediowy Initiative Media. Spot wyreżyserował Michał Gazda, którego możecie kojarzyć między innymi z seriali TVN (Belle Epoque, Druga Szansa czy Usta Usta). Oceńcie sami kunszt aktorski naszej tchórzofretki, która wcieliła się w rolę gronostaja ;-).

Udostępnij: Dama z gronostajem w kolejnej kampanii Orange na Kartę

Stówka na start w Orange na kartę

2 kwietnia 2018

Stówka na start w Orange na kartę

Jak to szło? „Słuchajcie uważnie bo nie będę powtarzać”! Sprawa jest prosta, więc nie będę się rozpisywał. Wszyscy, który między 28 marca a 31 maja aktywują dowolny starter Orange, lub przeniosą numer do Orange na kartę mogą zgarnąć bonus – 100 zł na rozmowy do wszystkich sieci, ważne przez 30 dni. By odpalić bonus wystarczy wysłać darmowy SMS o treści BONUS pod numer 815. O promocji pisał już Wojtek na Twitterze, ale jeszcze nie wspominaliśmy o tym na blogu, więc najwyższy czas.

P.S. jeżeli chcecie więcej GB pamiętajcie jeszcze o naszej akcji na 20-lecie 😉

Udostępnij: Stówka na start w Orange na kartę

Więcej GB w starterach Orange

1 marca 2018

Więcej GB w starterach Orange

Każdą ilość giga można „przepalić”, a transferu nigdy nie za dużo. Pomyśleliśmy więc, że ucieszy Was informacja, że od 1 marca w starterach Orange na kartę czeka więcej GB niż do tej pory. Z tego co widziałem najwięcej na rynku. Każdy starter za 5 zł zapewni Wam 6 GB internetu, starter za 7 zł – 7 GB, a starter za 20 zł – 50 GB. Dla przypomnienia – do tej pory 5 zł przekładało się na 1 GB neta, a za 7 zł otrzymywaliście 2 GB.

Zaczynamy także wprowadzać nowe opakowania, w których kryją się SIM-y. Całkowitemu przeobrażeniu uległa kolorystyka. Teraz będzie prosto z mostu – pomarańczowe tło, czarny pasek z logo w dolnej części i duże, białe litery. Znajdziecie tam także bardzo klarowny opis tego, co można zyskać w naszej ofercie. Trudno będzie je przeoczyć. I chyba o to chodzi… prawda?

Jako pierwsze pojawią się startery Orange Free na kartę, w którym po każdym doładowaniu klient otrzymuje darmowe pakiety GB, aż do 100 GB po doładowaniu za 200 zł.  Można to połączyć z innymi pakietami tworząc bardzo fajne zestawy.

Wszystkie informacje o zmianach znajdziecie pod adresem www.orange.pl/lp/nowe-startery

Skoro już przy starterze jesteśmy – pamiętajcie, że możecie go także wykorzystać by wymienić kartę SIM w Waszym telefonie. Wystarczy do tego wizyta w kiosku, starter za 5 zł i kilkanaście minut wolnego czasu. Cały proces opisałem w tekście: Samodzielna wymiana SIM w Orange i nju. Zapraszam do lektury 😉

Udostępnij: Więcej GB w starterach Orange