Zima bez limitu w Orange na kartę i… -50% na próbę

16 stycznia 2020

Zima bez limitu w Orange na kartę i… -50% na próbę

Trwają ferie, a więc czas dobrej zabawy i nowych doświadczeń. Tej zimy w Orange na kartę można sprawdzić, jak to jest mieć wszystko bez limitu oraz pakiet 15 GB przez miesiąc za połowę ceny. Promocja trwa od 16/01 do 29/02/2020 włącznie. W tym czasie każdy klient Orange na kartę (z wyłączeniem użytkowników taryfy „Zawsze bez limitu”) może włączyć usługę „Rozmowy, SMS-y i MMS-y bez limitu + 15 GB” na 31 dni w cenie obniżonej z 30 zł na 15 zł.

Każdy w Orange na kartę, niezależnie od tego czy korzystał już wcześniej z usług bez limitu, może włączyć usługę jeden raz na próbę.

Usługa ma dwa warianty.

Wariant usługi Cena aktywacji Cena odnowienia co

31 dni

Jak włączyć bezpłatnym SMS-em?
Jednorazowa 15 zł nie dotyczy START pod 815
Odnawialna 15 zł 30 zł CYKL pod 816

A jeżeli chcecie wiedzieć o naszych najnowszych promocjach w Orange na kartę zajrzyjcie tutaj. Możecie także zajrzeć na stronę orange.pl, gdzie poznacie szczegóły naszej oferty prepaid.

Udostępnij: Zima bez limitu w Orange na kartę i… -50% na próbę

Błyskawiczne doładowania w Orange na kartę

20 grudnia 2019

Błyskawiczne doładowania w Orange na kartę

W Orange na kartę możecie już skorzystać z nowej usługi, BŁYSKAWICZNE DOŁADOWANIE, która znacznie przyspieszy i ułatwi proces zasilania konta użytkownika.

Jak to działa? Uruchomienie usługi wymaga założenia konta w serwisie doladowania.orange.pl oraz zapamiętania danych karty płatniczej lub kodu BLIK podczas pierwszego doładowania.

Po aktywacji usługi kolejna transakcja przebiega w tle, nie wymaga przechodzenia do systemu banku, a całość trwa kilka sekund. Przy kolejnych doładowaniach wystarczy zalogować się na konto, wybrać numer telefonu i kwotę doładowania, a następnie kliknąć przycisk „BŁYSKAWICZNE DOŁADOWANIE”. Na koniec otrzymacie mailowe potwierdzenie transakcji.

Przy płatności BLIKiem należy zapamiętać kod w serwisie transakcyjnym oraz zapisać adres sklepu, czyli doladowania.orange.pl w aplikacji mobilnej banku, z której pozyskano kod BLIK.

W serwisie znajdziecie instrukcję ułatwiającą aktywację usługi: Błyskawiczne Doładowanie

Korzystanie z usługi nie wiąże się z żadnymi dodatkowymi opłatami.

Usługa BŁYSKAWICZNE DOŁADOWANIE powstała we współpracy z Blue Media S.A. operatorem serwisu https://doladowania.orange.pl

Udostępnij: Błyskawiczne doładowania w Orange na kartę

Mikołajki w Orange na kartę

5 grudnia 2019

Mikołajki w Orange na kartę

W  tym roku w Orange na kartę Mikołajki zaczynamy dzień wcześniej. Specjalnie dla naszych klientów przygotowaliśmy prezent: usługę „Nielimitowane Rozmowy, SMS-y i MMS-y oraz pakiet 0,5GB internetu” do wykorzystania do końca kolejnego dnia za 0 zł.

Aby skorzystać z promocji należy wysłać bezpłatny SMS o treści MIKOLAJKI pod nr 277. Ważna informacja: numer abonenta musi mieć możliwość wykonywania połączeń wychodzących. Włączenie usługi nastąpi automatycznie, a potwierdzenie otrzymacie SMS-em.

Promocja potrwa od 5 do 6 grudnia 2019 r. do godziny 23:59.

Szczegóły w regulaminie.

Udostępnij: Mikołajki w Orange na kartę

Święta w Orange na kartę

15 listopada 2019

Święta w Orange na kartę

Pisałam Wam ostatnio (o tu), że w Orange już święta. Dla klientów indywidualnych mamy smartfon za złotówkę i telewizor. W komentarzach pytaliście o Orange na kartę. I proszę, również tu mamy już świąteczną kampanię. Jest Robert Górski, Mikołaj Cieślak, śnieg, choinki, turoń… czy tam inna koza. 😉 No a jak święta, to tradycyjnie prezenty (ech, jak ja to lubię!). W Orange na kartę dajemy to co moim zdaniem liczy się najbardziej – spokój. I to w dużej dawce, bo aż 365 dni. Podoba Wam się taki prezent?

A kampanię o świętym spokoju przygotowaliśmy dla Was wspólnie z Leo Burnett (kreacja), Film Produkcją (produkcja), Studiem Badi Badi (postprodukcja), Initiative Media (zakup mediów) i Mikołajem Łebkowskim (reżyseria). Oczywiście na planie nie mogło też zabraknąć Ulki i Michała z #EkipyOrange, którzy przygotowali dla Was materiał m.in. o tym skąd przy +15 stopniach bierze się śnieg na planie. Stay tuned bo to już niebawem! 🙂

Ho, ho, ho! 🙂

Udostępnij: Święta w Orange na kartę

Teraz przedłużysz ważność „Za darmo w Orange”

30 października 2019

Teraz przedłużysz ważność „Za darmo w Orange”

„Za darmo w Orange” to usługa, dzięki której możecie korzystać z nielimitowanych połączeń i  SMS na numery komórkowe w Orange zawsze wtedy, gdy aktywne jest konto na połączenia wychodzące. Od dzisiaj przedłużenie jego ważności nie będzie wymagało kolejnego doładowania. Wdrożyliśmy opcję „Więcej czasu na wszystko”.

Więcej czasu na Wasze rozmowy. Prosimy jednak o umiar 😉

Pozwala ona wykorzystać zgromadzone na koncie głównym środki na zakup dodatkowych dni ważności konta, a tym samym także ważności usługi „Za darmo w Orange”. Dzięki temu nie będziecie niepotrzebnie zbierać na koncie środków z kolejnych doładowań. Dodatkowe dni można dokupić wielokrotnie, w dowolnym momencie. Będą się one sumować.

Koszt poszczególnych pakietów, ważność i sposób aktywacji wygląda dokładnie rzecz ujmując tak:

Przedłuż aktualną ważność konta głównego o: Cena SMS pod 131

(koszt SMS w Orange)

Krótki kod

(bezpłatny)

+7 dni 5 zł AKT7 *105*7#
+31 dni 15 zł AKT31 *105*31#
+365 dni 99 zł AKT365 *105*365#

Za darmo w Orange – dobre rozwiązanie dla fanów rozmów i SMS

Aby włączyć „Za darmo w Orange” wystarczy SMS o treści START pod 131 (koszt SMS w Orange). Pamiętajcie, że wyklucza się ona z usługą „Konto Ważne Rok”, a jeżeli aktywujecie ją w Orange Free na Kartę nie otrzymacie bonusowych GB za doładowanie, a te zgromadzone przepadną.

Wielu z Was pisze na blogu, że nasza oferta jest skierowana raczej do tych, którzy potrzebują dużo GB, a brakuje rozwiązań dla dzwoniących i wysyłających SMS. Sądzę, że zmiana w „Za darmo w Orange” może być tutaj czymś dla Was. Szczególnie, że jak mówią nasze wyniki finansowe tylko w trzecim kwartale tego roku przybyło nam 88 tys. kart prepaid i łącznie 176 tys. numerów. Więc nawet wewnątrz naszej sieci macie coraz więcej osób, do których możecie zadzwonić 😉

Jeżeli chcecie wiedzieć o naszych najnowszych promocjach w Orange na kartę zajrzyjcie tutaj. Możecie także zajrzeć na stronę orange.pl, gdzie poznacie szczegóły naszej oferty prepaid.

Udostępnij: Teraz przedłużysz ważność „Za darmo w Orange”