Nowa promocja w Orange na kartę. Poleć usługę i zgarnij 10 GB

12 lipca 2019

Nowa promocja w Orange na kartę. Poleć usługę i zgarnij 10 GB

Trwa nowa, wakacyjna promocja dla klientów Orange na kartę, w której możecie zdobyć dodatkowe GB. Za skuteczne polecenie usługi „Rozmowy i SMS-y bez limitu + pakiet GB” zgarniecie bonusowe 10 GB ważne przez 30 dni.

Jak to działa?

W okresie promocji każdy klient, który włączy usługę „Rozmowy i SMS-y bez limitu + pakiet GB” w wersji jednorazowej lub cyklicznej na 31 dni otrzyma SMS-em kod promocyjny. Kod ten może przekazać swoim znajomym i zaprosić ich do skorzystania z usługi.

Gdy zapraszany klient włączy usługę „Rozmowy i SMS-y bez limitu + pakiet GB” za 25 zł w wersji jednorazowej na 31 dni, zarówno on, jak i osoba, która przekazała mu kod otrzymają bonus – po 10 GB ważne 30 dni. Warunek: zapraszany klient musi właczć usługę poprzez wysłanie kodu na nr 811.

Każdy kod jest ważny przez 30 dni i może być wykorzystany 10 razy. Osoba zapraszana może skorzystać z promocji maksymalnie 3 razy. Promocja potrwa do 22 lipca 2019 r.

Regulamin promocji „Polecam usługę – Rozmowy i SMS-y bez limitu+pakiet GB

Udostępnij: Nowa promocja w Orange na kartę. Poleć usługę i zgarnij 10 GB

Wakacje na 5 GB

19 czerwca 2019

Wakacje na 5 GB

Ostatni szkolny dzwonek za nami, świadectwa odebrane, uczniowie i rodzice zaczynają wakacje. Hurrrraaaa…  I z tej okazji przygotowaliśmy specjalny prezent dla klientów Orange na kartę. Od dnia 19 do północy 23 czerwca 2019 r. każdy klient w Orange na kartę może włączyć darmowy pakiet 5 GB.  Po prostu wyślij  SMS-a o treści WAKACJE pod nr 80111. Oczywiście, numer abonenta musi mieć możliwość wykonywania połączeń wychodzących. Włączenie usługi nastąpi automatycznie.

Pakiet 5 GB jest darmowy i ważny do dnia 23.06 do godziny 23:59 lub do jego wcześniejszego wyczerpania. Z promocji można skorzystać tylko raz. Pakiet 5 GB mobilnego dostępu do Internetu i WAP wykorzystaj na wakacjach w Polsce. Regulamin znajdziecie tutaj.

Niedawno wystartowaliśmy też z kampanią „2x więcej internetu”. Podwoiliśmy bonus gigabajtów po każdym doładowaniu w Orange Free na kartę. Dodatkowe gigabajty z promocji „2x więcej internetu” przyznawane są automatycznie, bez potrzeby aktywacji i sumują się ze standardowym bonusem.

Efekt jest taki, że klientom Orange na kartę na pewno nie zabraknie w te wakacje internetu. Dzielcie się wspomnieniami, publikujcie zdjęcia ciekawych miejsc. Miłego i bezpiecznego wypoczynku!

Udostępnij: Wakacje na 5 GB

Są wakacje, czas na lody

10 czerwca 2019

Są wakacje, czas na lody

A jak wakacje, to lodów można mieć dwa razy więcej. Zupełnie jak internetu po każdym doładowaniu w Orange na kartę. Pisała o tym całkiem niedawno Marta. O tu. Wiecie dlaczego w wakacje można sobie pozwolić bezkarnie na dwa razy więcej lodów? Ja mam taką teorię, że jak coś jest białe (na przykład lody waniliowe), to ma tyle kalorii co śnieg. U mnie działa. 😉 A jeśli już jesteśmy przy lodach, to wolicie świderki czy gałki? Ja te drugie. A co wybiorą nasi uroczy Robert Górski i Mikołaj Cieślak w najnowszej kampanii Orange na kartę? Zobaczcie sami.

I garść informacji nie związanych z lodami. Za kreację materiału odpowiada agencja Leo Burnett. Produkcją spotu zajęło się M5. Postprodukcją Lemon/ ICE. Reżyserię powierzyliśmy Michałowi Gaździe. A media zaplanował i kupił dom mediowy Initiative Media.

To jak – świderki czy gałki? 🙂

Udostępnij: Są wakacje, czas na lody

2x więcej internetu po każdym doładowaniu w Orange na kartę

5 czerwca 2019

2x więcej internetu po każdym doładowaniu w Orange na kartę

Wakacje coraz bliżej, więc mamy dla was letnią niespodziankę. Od dzisiaj podwajamy bonus gigabajtów po każdym doładowaniu w Orange Free na kartę. Dodatkowe gigabajty z promocji „2x więcej internetu” przyznawane są automatycznie, bez potrzeby aktywacji i sumują się ze standardowym bonusem.

Kwota doładowania Bonus standardowy
z promocji „Internet za darmo”
Bonus dodatkowy
z promocji
„2x więcej internetu”
Suma gigabajtów z obu promocji Ważność sumy gigabajtów z obu promocji
5 zł 2.5 GB + 2.5 GB 5 GB 2 dni
10 zł 5 GB + 5 GB 10 GB 5 dni
25 zł 15 GB + 15 GB 30 GB 31 dni
30 zł 15 GB +15 GB 30 GB 31 dni
40 zł 20 GB + 20 GB 40 GB 40 dni
50 zł 25 GB + 25 GB 50 GB 93 dni
100 zł 50 GB + 50 GB 100 GB 155 dni
200 zł 100 GB + 100 GB 200 GB 155 dni

Dodatkowy bonus przyznawany jest automatycznie i za darmo po każdym doładowaniu w Orange Free na kartę w okresie od 05 czerwca do 31 sierpnia 2019 (włącznie). Bonus z promocji „2x więcej internetu” sumuje się ze standardowym bonusem z promocji „Internet za darmo”. W ten sposób możecie otrzymać od 5 GB za doładowanie 5 zł do aż 200GB za doładowanie 200 zł! Ważność wszystkich zebranych gigabajtów można przedłużyć poprzez kolejne doładowanie dowolnym nominałem lub poprzez dokupienie dodatkowych dni ważności za pomocą usługi „Więcej czasu na Internet”:

Dodatkowe dni

SMS na numer 411
(koszt SMS w Orange)

+7 dni

3 zł

AKT7

+31 dni

9 zł

AKT31

+365 dni

30 zł

AKT365

Pozostałą ilość i ważność bonusowych gigabajtów sprawdzisz wysyłając SMS o treści ILE pod 411 (koszt SMS w Orange ). Jeśli jeszcze nie korzystacie z Orange Free na kartę, a chcielibyście zacząć, wystarczy kupić starter lub zmienić za darmo taryfę wpisując *101*40# i potwierdzając przyciskiem połączenia.

Wkrótce ruszamy też z nową odsłoną naszej kampanii reklamowej. Wypatrujcie w telewizji kolejnego spotu z udziałem dwójki znanych wam już bohaterów, Roberta Górskiego i Mikołaja Cieślaka.

Jeżeli chcecie dowiedzieć się więcej o najnowszych promocjach i okazjach w Orange na kartę wejdźcie tutaj.

Udostępnij: 2x więcej internetu po każdym doładowaniu w Orange na kartę

Majówka w Orange na kartę za 2 zł!

29 kwietnia 2019

Majówka w Orange na kartę za 2 zł!

W ubiegłym tygodniu informowałam na blogu o nowej wersji usługi w Orange na kartę, w której otrzymujecie nielimitowane połączenia i SMSy oraz 1 TB przy jednorazowym doładowaniu na cały rok. Kurz po tej promocji jeszcze nie opadł, a wracam z nową, bardzo przyjemną promocją majówkową.

Od 29 kwietnia do 5 maja 2019 r. klienci Orange na kartę mogą włączyć usługę „Rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich+2 GB” za jedyne 2 zł!

Aby skorzystać z promocji należy:

• posiadać na koncie głównym co najmniej 2 zł,
  • wysłać SMS-a o treści MAJOWKA pod nr 80111.

Włączenie usługi nastąpi automatycznie, a potwierdzenie zostanie wysłanie SMS-em.

Usługa umożliwia  wykonywanie nielimitowanych połączeń głosowych na numery komórkowe i stacjonarne, wysyłanie nielimitowanej liczby SMS-ów na numery komórkowe oraz zawiera pakiet 2 GB danych, do wykorzystania przez 5 dni.

Z  promocyjnej usługi można skorzystać tylko raz. Nie odnawia się ona także po upływie terminu ważności.

Promocja trwa od 29 kwietnia do 5 maja 2019 r. do godziny 23:59.

Szczegóły promocji: Regulamin promocji „Rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich + 2 GB w prezencie na Majówkę”

Udostępnij: Majówka w Orange na kartę za 2 zł!