Social Pass w Orange na kartę – AKTUALIZACJA

17 października 2021

Social Pass w Orange na kartę – AKTUALIZACJA

Każdy klient, który zakupi usługę Social Pass poprzez aplikację Mój Orange lub przez eCare dostanie dodatkowe dni ważności. W klasycznej wersji usługa kosztuje 7 zł na 31 dni. Teraz promocja przedłuży ważność do… 93 dni. Dla kogo jest ta promocja? Dla wszystkich użytkowników prepaid w taryfach Orange Free, POP, YES.

Regulamin promocji tutaj a szczegóły dotyczące samej usługi social pass w Orange na kartę poniżej we wpisie sprzed kilku dni.

***

Dziś wprowadziliśmy usługę Social Pass w Orange na kartę. Pozwala na nielimitowane korzystanie z komunikatorów i mediów społecznościowych: TikTok, Facebook, Instagram, Snapchat, Twitter, Pinterest, Messenger, WhatsApp, Viber, Telegram i Parrot One.

Cena Social Pass to 7 zł na 31 dni. Usługa występuje w wersji jednorazowej i automatycznie odnawialnej. Social Pass jest dostępny we wszystkich taryfach w Orange na kartę z wyjątkiem Zawsze bez limitu oraz Orange IoT na kartę. Warunkiem skorzystania jest posiadanie minimum 1 zł na koncie głównym. Pamiętajcie, nie można mieć włączonej równolegle wersji jednorazowej i automatycznie odnawialnej.

Usługę można włączyć wysyłając SMS pod nr 145 o treści SOCIAL (dla opcji jednorazowej) lub SOCIAL CYKL (dla wersji odnawialnej). Można ją także aktywować w aplikacji Mój Orange

Regulamin usługi znajdziecie w linku.

Udostępnij: Social Pass w Orange na kartę – AKTUALIZACJA

Orange na kartę – making of

14 września 2021

Orange na kartę – making of

Wrzesień obfituje w nowe kampanie. W końcu to Back2School i tradycyjny czas w marketingu na odświeżenie ofert. Nie od dziś wiadomo, że wraz z wrześniem i końcem wakacji lubimy porządkować tematy (na przykład wybrać nowy plan taryfowy czy zmienić operatora albo wykupić nową usługę). W moim wypadku to co roku między innymi dostęp do elektronicznego dziennika szkolnego. Lubię też na koniec sierpnia zrobić rachunek sumienia czy na pewno korzystam z aplikacji, za które co miesiąc płacę. Nie wiem jak jest u Was, ale w moim telefonie w trakcie pandemii do przesady rozmnożyła się ilość płatnych aplikacji, w których oglądam filmy i seriale, a także czytam książki. I żeby było śmieszniej, kończy się zawsze tym, że nie mam czego oglądać. Polećcie coś, bo ostatnio wszystko po mniej więcej 10 minutach mnie usypia. 😉

Ale wracając do września i Back2School. Mamy nową kampanię w Orange na kartę z Robertem Górskim i Mikołajem Cieślakiem. O samej ofercie Kasia Barys pisała Wam o tu. Ja dziś chcę napisać o spocie, jaki od kilku dni możecie zobaczyć w telewizji. Akcja rozgrywa się na boisku, a panowie grają w piłkę nożną. Jaki ten sport może mieć związek z Orange na kartę? Zobaczcie sami.

Dodam tylko (dla szczególnie zainteresowanych), że pomysł na skrypt wypracowaliśmy z Leo Burnett. Produkcją zajęło się Studio Tyrka. Postprodukcja to Orka. Spot wyreżyserował Amon Schulz. Media kupił dom mediowy Initiative, a social media zaplanowało Follow Agency.

Ale teraz mam coś specjalnego, bo wiem, że lubicie popatrzeć na naszą pracę od kuchni. Tym razem relacja z planu oczami Ulki Woźniakowskiej z Ekipy Orange. Zapraszam. 🙂

Udostępnij: Orange na kartę – making of

Konkurs: doładuj telefon i wygraj 30 000 zł!

6 lipca 2021

Konkurs: doładuj telefon i wygraj 30 000 zł!

Z początkiem lipca ruszyła kolejna edycja konkursu „Wakacje z Orange” – dla użytkowników oferty na kartę. Na zwycięzców, jak co roku, czekają: 30 000 zł, smartfony, doładowania i vouchery na zakupy w Media Expert – łącznie aż 369 nagród!

Jak wygrać?

Aby wziąć udział w konkursie wystarczy: doładować telefon online – za pośrednictwem strony banku, w aplikacji Mój Orange lub poprzez doladowania.orange.pl.
Następnie, na stronie konkursu (www.wakacjezorange.pl) wypełnić i wysłać formularz zgłoszeniowy udzielając w nim odpowiedzi na zadanie konkursowe.

Autorzy najlepszych prac, którzy w kreatywny sposób rozwiną konkursowe zdanie:
„Moje wakacje są zawsze z Orange ponieważ…”  mają szansę zostać nagrodzeni.

Szczegóły znajdują się na stronie konkursowej oraz w regulaminie.

Nagrody, które czekają na zwycięzców:

• 1x 30 000 pln
  • 3x iPhone 12 pro 128 GB
  • 5 x iPhone 12 mini 64 GB
  • 10 x Samsung Galaxy A72
  • 50 x bon o wart.1000 zł do Media Expert
  • 300 x doładowanie 30 zł

Konkurs trwa w okresie 01.07.- 31.08.2021 r., a prezenty przydadzą się na lato i nie tylko. Doładowujcie swoje konta, grajcie, wygrywajcie i cieszcie się wakacjami z Orange! Powodzenia.

Udostępnij: Konkurs: doładuj telefon i wygraj 30 000 zł!

Konto ważne od nowa i na dłużej w Orange na kartę

29 czerwca 2021

Konto ważne od nowa i na dłużej w Orange na kartę

Tylko w Orange na kartę można zapewnić nowe dni ważności konta bez kolejnego doładowania.

• Twoje konto wygasło i masz zablokowane środki? Możesz je odzyskać w tradycyjny sposób, czyli poprzez doładowanie lub – nowość! – zakup nowych dni ważności konta. Można to zrobić wysyłając bezpłatnego sms-a lub po zalogowaniu się na swoje konto w Mój Orange.
  • Opłata za kolejne dni ważności konta pobierana jest automatycznie z funduszy zgromadzonych w ramach „Nowej Gwarancji Zwrotu”. Pozostałe złotówki z blokady przywracane są automatycznie bez żadnych dodatkowych opłat. W efekcie konto znowu jest aktywne. Regulamin znajduje się tutaj.

Kto i jak może skorzystać z oferty?

• Usługa jest dostępna dla użytkowników taryf: Orange Free na kartę, Orange YES i Orange POP w ofercie Orange na kartę.
  • Z akcji można skorzystać wielokrotnie – za każdym razem, gdy konto główne znajdzie się w okresie pasywnym (zablokowane połączenia wychodzące).
  • Nowe dni ważności konta można zakupić w dowolnym momencie, pod warunkiem posiadania wystarczającej ilości pieniędzy zablokowanych w ramach „Nowej Gwarancji Zwrotu”.
  • Brak zablokowanych złotówek? Nic straconego. Wystarczy doładować konto w tradycyjny sposób, aby odzyskać aktywność konta. W tym przypadku polecamy doladowania.orange.pl .

orange na kartę

Udostępnij: Konto ważne od nowa i na dłużej w Orange na kartę

Morze internetu w Orange na kartę

11 czerwca 2021

Morze internetu w Orange na kartę

Pewnie zauważyliście (a jeśli nie, to niniejszym donoszę), że od wczoraj mamy nową kampanię z Robertem Górskim i Mikołajem Cieślakiem. Panowie jak zwykle pojawiają się przy okazji komunikacji ofert Orange na kartę. Tym razem mamy dla Was morze internetu – a konkretnie to 120 GB na całe lato, czyli trzy kolejne paczki po 40 GB na 31 dni każda. Pakiet jest obecny we wszystkich taryfach Orange na kartę, ale jeśli chcecie się dowiedzieć szczegółów to zapraszam do wpisu Beaty (o tutaj) , która doktoryzowała się dla Was z tego tematu.

Ja tymczasem skupię się na warstwie komunikacyjnej naszej kampanii. Mikołaj Cieślak i Robert Górski tym razem wylądowali na obozie przetrwania na wyspie i muszą się z niej wydostać. Ale czy na pewno muszą? Bo w końcu słońce, plaża, internet. A nawet całe morze internetu. Czy może być lepiej? Żeby zobaczyć jak to się kończy, zapraszam do spotu poniżej.

Jako ciekawostkę opowiem Wam, że nasze morze grała Wisła, a bezludną wyspę łacha na rzece na wysokości Ciszyc (niedaleko Konstancina). W końcu trzeba sobie jakoś radzić. Ja niestety nie byłam na planie zdjęciowym, bo miałam urlop, więc nie opowiem o jakichś smaczkach (a przy naszym duecie zawsze jest wesoło, co chyba świetnie widać w finalnych wersjach reklam) i bardzo żałuję. Tym bardziej, że teraz już (po wywiadach jakie przeprowadziłam z Robertem i Mikołajem – o tym i tym) wreszcie mam odwagę podejść i zagadać. 😉

I jak zwykle garść informacji branżowych. Kampanię przygotowano w agencji Leo Burnett Warszawa we współpracy z Orange Polska. Film wyprodukowało studio M5. Postprodukcję przygotowało studio Orka. Za udźwiękowienie odpowiada studio Lunapark. Reżyserował Marcin Filipek. A media zaplanował i kupił dom mediowy Initiative. No i jeszcze social media – tu agencja Follow.

Dobrego weekendu Wam życzę! 🙂

Udostępnij: Morze internetu w Orange na kartę