Polska – Ukraina, promocje w Orange na kartę

24 marca 2020

Polska – Ukraina, promocje w Orange na kartę

W Polsce przebywa już ponad milion obywateli Ukrainy. Z myślą o naszych klientach pochodzących ze Wschodu uruchomiliśmy dwie promocje: możliwość subskrypcji platformy Megogo oraz pakiet 60 minut na połączenia z Polski na Ukrainę.

Filmy i seriale za 0 zł

W Orange na kartę uruchomiliśmy możliwość subskrypcji na platformie Megogo. Jest to aplikacja z filmami, serialami i programami w języku ukraińskim.

Jak uruchomić Megogo? Należy pobrać  aplikację mobilną, następnie założyć konto przez naszą stronę internetową i już można korzystać z 60 kanałów i wybierać z biblioteki ponad 6000 filmów. W ofercie są dostępne dwa rodzaje subskrypcji:

• na 7 dni za 3,99 zł
  • na 30 dni za 11,99 zł.

Uwaga: zakładając konto przez naszą stronę internetową www.orange.pl/lp/ukraine,  pierwsze 7 dni otrzymacie za 0 zł.

Środki zostaną pobrane bezpośrednio z konta głównego, a wybrana subskrypcja będzie odnawiała się automatycznie.

Pakiet 60 minut na Ukrainę

Dodatkowo dla klientów Orange na kartę wprowadziliśmy przyjemny pakiet na połączenia na telefony komórkowe i stacjonarne z Polski na Ukrainę. Pakiet 60 minut kosztuje 10 zł i jest ważny 31 dni.

Usługę można włączyć bezpłatnym kodem *101*49#, przez wysłanie SMS-a o treści START pod numer 310 (koszt zgodny z obowiązującym abonenta cennikiem) lub w aplikacji Mój Orange.

Z pakietu można korzystać wielokrotnie. Nie działa na numery numery specjalne i premium. Szczegóły w regulaminie: Pakiet 60 minut na Ukrainę

Nowe Plany Firmowe i nie tylko

To nie pierwszy raz, kiedy w Orange działamy z myślą o naszych klientach pochodzących z Ukrainy. W nowych Planach Firmowych znajdziecie paczkę połączeń na Ukrainę, czyli 40 minut do wykorzystania na telefony z Polski na Ukrainę. Minuty można wymieniać na SMS-y lub MMS-y. Więcej na ten temat przeczytacie w informacji prasowej: Nowe Plany Firmowe w Orange

W ubiegłym roku udostępniliśmy możliwość transferów pieniężnych na Ukrainę w aplikacji Mój Orange. Więcej przeczytacie w informacji prasowej: Orange rozpoczął współpracę z PayUkraine. Przelewy pieniężne na Ukrainę za darmo w aplikacji Mój Orange.

Udostępnij: Polska – Ukraina, promocje w Orange na kartę

[Aktualizacja] Początek wiosny z Orange na kartę

20 marca 2020

[Aktualizacja] Początek wiosny z Orange na kartę

Dzisiaj zaczyna się astronomiczna wiosna. Z tej okazji w Orange na kartę przygotowaliśmy promocję: usługę „Nielimitowane Rozmowy, SMS-y i MMS-y+pakiet 3 GB” dostaniecie na 3 pierwsze wiosenne dni za 0 zł.

Aby skorzystać z promocji należy wysyłać bezpłatny SMS o treści WIOSNA pod numer 364. Numer abonenta musi mieć możliwość wykonywania połączeń wychodzących.

Włączenie usługi nastąpi automatycznie, a potwierdzenie przyjdzie SMS-em.

Promocja potrwa od 20 do 22 marca 2020 r. do godziny 23:59.

Szczegóły w regulaminie: Regulamin promocji „Pierwszy Dzień Wiosny”

[Aktualizacja 1 z dn. 21.03, godz. 20]: UWAGA: jeśli już korzystacie z usługi cyklicznej „Rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich+pakiet GB”, to włączenie wersji darmowej spowoduje wyłączenie cyklicznej i utratę zgromadzonych GB. Zostaniecie o tym poinformowani SMS-em z pytaniem, czy na pewno chcecie to zrobić. Jeśli nie zdecydujecie się na to, należy odesłać SMS z rezygnacją z tej promocji.

[Aktualizacja 2 z dn. 23.03, godz. 15]:  Przeanalizowaliśmy sygnały, jakie dostaliśmy od Was w związku z włączeniem promocyjnej usługi „Rozmowy, SMS i MMS bez limitu do wszystkich+pakiet GB” i utratą GB zgromadzonych w usłudze „Rozmowy i SMSy bez limitu do wszystkich+pakiet GB”. Od rana pracujemy nad naprawieniem tej sytuacji. Wkrótce poinformujemy Was o rozwiązaniu. Przepraszamy za niedogodności.

[Aktualizacja 3 z dn. 24.03, godz. 14]: Wszystkim, którzy w wyniku skorzystania w promocji wiosennej utracili dotychczasową wersję usługi bez limitu i zgromadzone GB, przywróciliśmy posiadane GB oraz dodaliśmy 30 GB extra. Wszystkie GB są ważne przez rok, niezależnie od innych posiadanych usług. Jeszcze raz przepraszamy za brak precyzyjnej informacji o ograniczeniach promocji. Mamy nadzieję, że to wynagrodzi nasze niedopatrzenie.

Udostępnij: [Aktualizacja] Początek wiosny z Orange na kartę

Za mało internetu? Włącz dodatkowe 5GB!

19 marca 2020

Za mało internetu? Włącz dodatkowe 5GB!

Już dawno nie informowałam Was o zmianach w Orange na kartę. Co nie znaczy, że nic się nie dzieje. Od dzisiaj wprowadzamy zmieniony pakiet dodatkowy 5 GB dla użytkowników usług „bez limitu”.

Nowe rozwiązania dla usług bez limitu

Od dzisiaj użytkownicy popularnych usług bez limitu mogą dokupić dodatkowe 5 GB za 5 zł w każdym momencie korzystania z usługi. Dodatkowe gigabajty trafią do pakietu bazowego z usługi i będą ważne tak długo, jak sama usługa. Wszystko w jednym miejscu, z tą samą ważnością. Dodatkowy pakiet można kupić wielokrotnie w okresie ważności usługi bez limitu, także po wykorzystaniu pakietu bazowego.

Pakiet 5 GB za 5 zł dotyczy dowolnej wersji usług „Rozmowy, SMS-y i MMS-y bez limitu do wszystkich+ pakiet GB” oraz „Rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich+pakiet GB”

Jak włączyć pakiet 5 GB w usłudze bez limitu

Wystarczy wysłać SMS na numer usługi (*koszt jak za SMS w Orange).

Usługa Numer*
Treść SMS-a
Rozmowy, SMS-y i MMS-y bez limitu do wszystkich+pakiet GB 630 PAKIET
Rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich+pakiet GB 696 PAKIET

Ilość i ważność pozostałych środków można sprawdzić poprzez wysłanie SMS-a o treści ILE pod numer obsługowy aktywnej usługi (630 lub 696). Koszt jak za SMS w Orange.

Ważne: wykorzystanie pakietu bazowego z usługi bez limitu w okresie ważności usługi i brak aktywnych innych usług na internet skutkuje włączeniem ograniczenia prędkości transferu danych.

Szczegóły w regulaminach:

Udostępnij: Za mało internetu? Włącz dodatkowe 5GB!

Zima bez limitu w Orange na kartę i… -50% na próbę

16 stycznia 2020

Zima bez limitu w Orange na kartę i… -50% na próbę

Trwają ferie, a więc czas dobrej zabawy i nowych doświadczeń. Tej zimy w Orange na kartę można sprawdzić, jak to jest mieć wszystko bez limitu oraz pakiet 15 GB przez miesiąc za połowę ceny. Promocja trwa od 16/01 do 29/02/2020 włącznie. W tym czasie każdy klient Orange na kartę (z wyłączeniem użytkowników taryfy „Zawsze bez limitu”) może włączyć usługę „Rozmowy, SMS-y i MMS-y bez limitu + 15 GB” na 31 dni w cenie obniżonej z 30 zł na 15 zł.

Każdy w Orange na kartę, niezależnie od tego czy korzystał już wcześniej z usług bez limitu, może włączyć usługę jeden raz na próbę.

Usługa ma dwa warianty.

Wariant usługi Cena aktywacji Cena odnowienia co

31 dni

Jak włączyć bezpłatnym SMS-em?
Jednorazowa 15 zł nie dotyczy START pod 815
Odnawialna 15 zł 30 zł CYKL pod 816

A jeżeli chcecie wiedzieć o naszych najnowszych promocjach w Orange na kartę zajrzyjcie tutaj. Możecie także zajrzeć na stronę orange.pl, gdzie poznacie szczegóły naszej oferty prepaid.

Udostępnij: Zima bez limitu w Orange na kartę i… -50% na próbę

Błyskawiczne doładowania w Orange na kartę

20 grudnia 2019

Błyskawiczne doładowania w Orange na kartę

W Orange na kartę możecie już skorzystać z nowej usługi, BŁYSKAWICZNE DOŁADOWANIE, która znacznie przyspieszy i ułatwi proces zasilania konta użytkownika.

Jak to działa? Uruchomienie usługi wymaga założenia konta w serwisie doladowania.orange.pl oraz zapamiętania danych karty płatniczej lub kodu BLIK podczas pierwszego doładowania.

Po aktywacji usługi kolejna transakcja przebiega w tle, nie wymaga przechodzenia do systemu banku, a całość trwa kilka sekund. Przy kolejnych doładowaniach wystarczy zalogować się na konto, wybrać numer telefonu i kwotę doładowania, a następnie kliknąć przycisk „BŁYSKAWICZNE DOŁADOWANIE”. Na koniec otrzymacie mailowe potwierdzenie transakcji.

Przy płatności BLIKiem należy zapamiętać kod w serwisie transakcyjnym oraz zapisać adres sklepu, czyli doladowania.orange.pl w aplikacji mobilnej banku, z której pozyskano kod BLIK.

W serwisie znajdziecie instrukcję ułatwiającą aktywację usługi: Błyskawiczne Doładowanie

Korzystanie z usługi nie wiąże się z żadnymi dodatkowymi opłatami.

Usługa BŁYSKAWICZNE DOŁADOWANIE powstała we współpracy z Blue Media S.A. operatorem serwisu https://doladowania.orange.pl

Udostępnij: Błyskawiczne doładowania w Orange na kartę