Piątkowe nowości w zwierzakach

25 lutego 2011

Piątkowe nowości w zwierzakach

Jak zauważyliście po naszych wynikach, coraz więcej z Was decyduje się na oferty abonamentowe Delfin, Pantera i Pelikan. Przez rok przybyło nam ponad 330 tys. klientów postpaid. Chętniej korzystacie z czerwonego dywanu, wybieracie smartphone`y za złotówkę i przedłużacie umowy (w IV kwartale churn spadł nam o 0,5 proc). Nigdy nie można spoczywać na laurach, dlatego od dziś proponujemy kolejne, ciekawe promocje. Do wyboru są: pakiet minut, usługa Pogaduchy w Orange lub rabat na abonament. Ale po kolei. Dodatkowe 100 minut na rozmowy do wszystkich sieci, przyznajemy na 3, 6, lub 9 miesięcy w zależności od wysokości kontraktu. Pogaduchy w Orange to bezpłatne połączenia wewnątrz sieci pomiędzy godz. 18.00, a 8.00 i przez całe weekendy. Wreszcie półroczny rabat na abonament, czyli Orange Poleca Bis to rabaty 20 lub 40 zł w trzech wybranych planach taryfowych: Delfin 79, Pelikan 59 i Pantera 99. Promocji nie można łączyć, czyli wybieracie jedną, która najbardziej Wam odpowiada. Szczegóły i regulaminy na www.orange.pl

Udostępnij: Piątkowe nowości w zwierzakach