Mikołajki w prepaid

30 listopada 2017

Mikołajki w prepaid

Do Mikołajek zostało kilka dni, więc czas na tradycyjną mikołajkową promocję. Tym razem skupiamy się na rozmowach – w końcu do tego służy, (nota bene ) telefon ;-). Chcemy trafić do tych z pośród naszych klientów, którzy dziesiątek GB nie potrzebują, a w zamian za to chcą (po prostu) zadzwonić do sąsiadki, koleżanki (lub sąsiada, czy kolegi). Bez stresu, że zje im to całą zawartość konta. Wiem, z komentarzy że wielu z Was stawia głównie na transfer danych (no może poza @Ron, który na swoim ulubionym 2G może mieć z tym mały problem), ale czasem rozmawiacie, prawda? Wasi bliscy, pewnie też.

Przechodząc do meritum. Za 3 zł możecie, w ramach promocji, kupić usługę „Rozmowy bez limitu do wszystkich” w wersji na 7 dni. Do tej pory kosztowała 7 zł, więc cena zaliczyła zjazd o ponad połowę. Aby włączyć usługę trzeba wysłać SMS o treści START pod numer 364 (koszt jak za  SMS w Orange). Możecie to zrobić w trakcie trwania promocji, czyli od dzisiaj do 13 grudnia.

Jednak to dopiero początek, bowiem wszyscy, którzy to uczynią będą mogli aktywować usługę (jednorazową lub cykliczną – do wyboru) w wersji 31-dniowej za 19 zł (wcześniej, dla przypomnienia – 25 zł). Co bardzo ważne, jeżeli to zrobicie, to taka cena za kolejne 31-dniowe aktywacje lub odnowienia pozostanie już dla Was na poziomie 19 zł. Na zawsze. O możliwości aktywowania usługi za 19 zł dowiecie się z SMS, którego wyślemy do Was po zakończeniu ważności usługi w wersji na 7 dni za 3zł.

Choć wiem, że te dwa akapity wydają się nieco skomplikowane to sprawa jest bardzo prosta – w ramach promocji dostajecie możliwość aktywowania na 7 dni usługi, a jeżeli to zrobicie Wasze rachunki mogą spaść już na stałe. Taki teaser!

Z promocji możecie skorzystać w taryfach Orange YES, Orange ONE, Orange POP, Orange Free na kartę, Orange SMART, Nowe Orange Go (w tym także Zetafon i Minutofon).

Skoro już przy wymieniłem Nowe Orange Go, to od razu dodam jeszcze jedną informację. Od dzisiaj usługa “Za darmo w Orange” dostępna jest także w niej.

A dla wszystkich chętnych regulamin promocji „Nielimitowane rozmowy ze wszystkimi komórkowymi na Mikołajki”.

Udostępnij: Mikołajki w prepaid

Wygadany pakiet na dłużej

11 października 2012

Wygadany pakiet na dłużej

Kiedy pod koniec sierpnia uruchamialiśmy nową wersję „Wygadanego Pakietu”, w którym minuta do wszystkich sieci komórkowych kosztuje tylko 18 groszy, podkreślaliscie jego atrakcyjność, ale zwróciliście też uwagę, że promocja obowiązuje do 17 października. Dlatego nie czekając dłużej informuję, że przedłużamy promocję co najmniej do końca listopada br. Myślę, że to dobra wiadomość dla wielu z Was, bo użytkowników pakietu jest całkiem sporo. Dla przypomnienia, pakiet 50 minut to jedna z najatrakcyjniejszych ofert na rynku, kosztuje 9 zł,  jest ważny 30 dni i dostępny dla użytkowników Orange POP i Orange One. Aby go aktywować wystarczy wysłać SMS o treści WYGADANY pod numer 474. Opłata jak za standardowy SMS, zgodnie z cennikiem. Szczegóły tutaj.

b7839a138e827463c84cbf75e90f67e9982

Udostępnij: Wygadany pakiet na dłużej

W pakiecie 18 groszy do wszystkich

28 sierpnia 2012

W pakiecie 18 groszy do wszystkich

Takie newsy lubię przekazywać wam najbardziej. Dziś ruszamy z nową odsłoną Wygadanego Pakietu, w którym minuta do wszystkich sieci komórkowych kosztuje tylko 18 gr z VAT. To najtańsza stawka all net w prepaidzie, spośród głównych operatorów. Pakiet jest dostępny dla klientów Orange One i Orange POP, zawiera 50 minut, kosztuje 9 zł i jest ważny 30 dni. Aby go aktywować wystarczy wysłać SMS o treści WYGADANY pod numer 474. Opłata jak za standardowy SMS, zgodnie z cennikiem. Szczegóły tutaj.

9ed3223f434e9becc7f6869dca51da5771b

Udostępnij: W pakiecie 18 groszy do wszystkich

600 SMS-ów do wszystkich sieci oraz 2000 minut i SMS-ów w Orange na kartę

26 kwietnia 2012

600 SMS-ów do wszystkich sieci oraz 2000 minut i SMS-ów w Orange na kartę

Od dziś, we wszystkich ofertach Orange na kartę można korzystać z pakietów – 600 SMS-ów do wszystkich sieci. Pakiet kosztuje tylko 6 zł (z VAT) i jest ważny przez 30 dni, co oznacza, że biorąc pod uwagę cenę i okres ważności, jest to najlepsza tego typu oferta na rynku. Dla klientów najczęściej łączących się z osobami w Orange, przygotowano też promocję Wielka Swoboda, w której już za 5 zł (z VAT) dostępny jest pakiet 2000 minut i SMS-ów.

Z pakietów 600 SMS-ów do wszystkich sieci można korzystać we wszystkich aktualnych planach taryfowych dla usług głosowych w Orange na kartę:

• Orange One,
  • Orange POP,
  • Nowy Orange Go.

Aby aktywować pakiet wystarczy wysyłać SMS o treści PAKIET pod nr 585 lub użyć kodu wpisując do telefonu: *110*55# i wciskając klawisz „zadzwoń”.

Czytaj także więcej o nowszych ofertach Orange na Kartę: 1410 GB neta za doładowanie w Orange Free na kartę

Klienci, którzy najczęściej rozmawiają z przyjaciółmi w Orange mogą skorzystać z pakietu Wielka Swoboda, w którym dostaną 2000 minut i SMS-ów do wykorzystania w sieci. Do wyboru są trzy warianty różniące się czasem ważności (ceny z VAT):

• Wielka Swoboda 5 – pakiet w cenie 5 zł, ważny 5 dni,
  • Wielka Swoboda 10 – pakiet w cenie 10 zł, ważny 10 dni,
  • Wielka Swoboda 20 – pakiet w cenie 20 zł, ważny 25 dni.

Aby włączyć wybrany pakiet wystarczy SMS o treści odpowiadającej wariantowi: 5, 10 lub 20, wysłany pod numer 176. Aktywacji można dokonać także za pomocą krótkich kodów: *110*87*X#, gdzie X to cyfra odpowiadająca wybieranemu wariantowi pakietu.

Więcej o usłudze na www.orange.pl

* * *

Orange jest liderem polskiego rynku telekomunikacyjnego. Udostępnia unikatową ofertę konwergentną – Orange Open, łączącą usługi stacjonarne i mobilne z telewizją oraz rozrywką. Oferuje plany taryfowe bez limitów połączeń ze wszystkimi sieciami mobilnymi i stacjonarnymi w Polsce a także numerami międzynarodowymi. Orange ma największą sieć telekomunikacyjną w Polsce, obejmującą cały kraj i jest najprzyjaźniejszym operatorem dla użytkowników smartfonów. Oferuje specjalne plany telefoniczne z dostępem do Internetu i bezpłatnym korzystaniem z portali społecznościowych. Ma także pakiety transmisji danych pozwalające w pełni korzystać z sieci, bez obaw o wysokość rachunku. Ponadto klienci mogą wybierać z bogatej oferty najnowocześniejszych smartfonów, tabletów i netbooków w najlepszych cenach na rynku. W kwietniu nowościami oferty smartfonów są: HTC One X, LG Swift L3, Motorola Motoluxe i Motorola Defy Mini.
Dlaczego warto wybrać smartfona w Orange szukaj na: www.orange.pl/smartfony oraz www.mojtelefon.info Recenzje, wideoprezentacje, testy i instruktaże na stronach: www.orange.pl/telefony

Osoba kontaktowa:
Wojciech Jabczyński, Rzecznik Orange Polska
Tel.: 22 527 19 39
e-mail: biuro.prasowe@orange.com

Udostępnij: 600 SMS-ów do wszystkich sieci oraz 2000 minut i SMS-ów w Orange na kartę

Pakiety Internetowe w ofertach Orange na kartę

13 grudnia 2011

Pakiety Internetowe w ofertach Orange na kartę

Od 11 stycznia w taryfach Orange na kartę są dostępne trzy Pakiety Internetowe, dzięki którym można aktywnie korzystać z internetu w telefonie, bez obawy o koszty transmisji danych. Z pakietów może korzystać każdy użytkownik taryf Orange One, Orange POP oraz Nowe Orange Go.

Do wyboru są Pakiety Internetowe o różnej wartości i okresie ważności. Można je aktywować wielokrotnie, w zależności od potrzeb:

Pakiet Liczba MB Cena Ważność
Pakiet Internetowy 1-dniowy 100 MB 2 zł 1 dzień
Pakiet Internetowy 7-dniowy 50 MB 5 zł 7 dni
Pakiet Internetowy 30-dniowy 100 MB 10 zł 30 dni

Aby skorzystać z Pakietów Internetowych wystarczy je aktywować. Można to zrobić na jeden z dwóch sposobów –  wysyłając SMS pod numer 570 (opłata jak za zwykły SMS zgodnie z taryfą klienta) lub wpisując do telefonu krótki kod i zatwierdzając go klawiszem połączenia:

Pakiet SMS o treści Krótki kod
Pakiet Internetowy 1 – dniowy INTERNET1 *110*65#
Pakiet Internetowy 7 – dniowy INTERNET7 *110*66#
Pakiet Internetowy 30 – dniowy INTERNET30 *110*67#

W każdej chwili można też sprawdzić stan pakietu oraz jego ważność. Wystarczy SMS o treści ILE wysłany pod numer 570.

Więcej szczegółów i regulamin można znaleźć na www.orange.pl

Udostępnij: Pakiety Internetowe w ofertach Orange na kartę