Mikołajki w prepaid

30 listopada 2017

Mikołajki w prepaid

Do Mikołajek zostało kilka dni, więc czas na tradycyjną mikołajkową promocję. Tym razem skupiamy się na rozmowach – w końcu do tego służy, (nota bene ) telefon ;-). Chcemy trafić do tych z pośród naszych klientów, którzy dziesiątek GB nie potrzebują, a w zamian za to chcą (po prostu) zadzwonić do sąsiadki, koleżanki (lub sąsiada, czy kolegi). Bez stresu, że zje im to całą zawartość konta. Wiem, z komentarzy że wielu z Was stawia głównie na transfer danych (no może poza @Ron, który na swoim ulubionym 2G może mieć z tym mały problem), ale czasem rozmawiacie, prawda? Wasi bliscy, pewnie też.

Przechodząc do meritum. Za 3 zł możecie, w ramach promocji, kupić usługę „Rozmowy bez limitu do wszystkich” w wersji na 7 dni. Do tej pory kosztowała 7 zł, więc cena zaliczyła zjazd o ponad połowę. Aby włączyć usługę trzeba wysłać SMS o treści START pod numer 364 (koszt jak za  SMS w Orange). Możecie to zrobić w trakcie trwania promocji, czyli od dzisiaj do 13 grudnia.

Jednak to dopiero początek, bowiem wszyscy, którzy to uczynią będą mogli aktywować usługę (jednorazową lub cykliczną – do wyboru) w wersji 31-dniowej za 19 zł (wcześniej, dla przypomnienia – 25 zł). Co bardzo ważne, jeżeli to zrobicie, to taka cena za kolejne 31-dniowe aktywacje lub odnowienia pozostanie już dla Was na poziomie 19 zł. Na zawsze. O możliwości aktywowania usługi za 19 zł dowiecie się z SMS, którego wyślemy do Was po zakończeniu ważności usługi w wersji na 7 dni za 3zł.

Choć wiem, że te dwa akapity wydają się nieco skomplikowane to sprawa jest bardzo prosta – w ramach promocji dostajecie możliwość aktywowania na 7 dni usługi, a jeżeli to zrobicie Wasze rachunki mogą spaść już na stałe. Taki teaser!

Z promocji możecie skorzystać w taryfach Orange YES, Orange ONE, Orange POP, Orange Free na kartę, Orange SMART, Nowe Orange Go (w tym także Zetafon i Minutofon).

Skoro już przy wymieniłem Nowe Orange Go, to od razu dodam jeszcze jedną informację. Od dzisiaj usługa “Za darmo w Orange” dostępna jest także w niej.

A dla wszystkich chętnych regulamin promocji „Nielimitowane rozmowy ze wszystkimi komórkowymi na Mikołajki”.

Udostępnij: Mikołajki w prepaid

100 zł na rozmowy prezentem w Orange na kartę

16 listopada 2017

100 zł na rozmowy prezentem w Orange na kartę

Święta Bożego narodzenia stały się już tradycyjnie okazją do promocji, wyprzedaży, okazji, a także prezentów. Szczególnie prezentów! Na przykład takich jak 100 zł, które otrzyma każdy, kto kupi nasz starter, zarejestruje go i aktywuje promocje. Kwotę tę można wykorzystać na rozmowy, także w roamingu na terenie Unii Europejskiej i kilku innych krajach. Będziecie mieli na to 30 dni od momentu przyznania bonusu.

Wszystko jest bardzo proste – kupujecie starter , wysyłacie darmowego SMS o treści PREZENT pod 815 i zgarniacie pakiet. Czas na aktywację macie do Sylwestrowej północy. Stan pakietu możecie sprawdzić wysyłając SMS o treści ILE MINUTY pod 901 . Bonusu nie można przedłużyć Rokiem Ważności Konta.

Na razie nie podaję jeszcze bezpośredniego linka do strony. Dzisiaj będziecie o niej wiedzieć tylko Wy – czytelnicy bloga. Mam także regulamin 😉

Niedługo ruszy kampania w mediach (w tym także społecznościowych), w której będziemy mówić o tej akcji, więc pewnie jeszcze o niej usłyszycie.

Udostępnij: 100 zł na rozmowy prezentem w Orange na kartę

Zmiany w „Za darmo w Orange”

27 października 2017

Zmiany w „Za darmo w Orange”

Wiemy, że czytacie blogowe notki o naszej ofercie prepaid. Widać to choćby po liczbie komentarzy pod nimi. Wnioskuję z tego, że jest to kategoria w której trzeba pisać więcej, a nawet małe zmiany mogą Was zainteresować. Na przykład takie, jak wprowadzone dzisiaj w „Za darmo w Orange”. Jak sama nazwa wskazuje możecie w niej rozmawiać i SMS-ować za darmo ze wszystkimi numerami komórkowymi w naszej sieci.

Zmiany są kosmetyczne, ale sądzę, że Wam się spodobają. Pierwsza aktywacja jest tak jak do tej pory darmowa, ale od teraz nie będzie także opłaty 2,90 zł za drugą i kolejne aktywacje. Jednak to nie wszystko. Jeżeli w trakcie działania usługi będzie przerwa w ważności konta, to nie trzeba ponownie aktywować usługi. Wystarczy doładować konto, aby znowu móc rozmawiać i SMS-ować za darmo w Orange.

„Za darmo w Orange” działa taryfie Orange YES. By ją aktywować wystarczy wysłać SMS o treści START pod numer 131, użyć kodu *110*47# lub zalogować się na Mój Orange. Jeżeli macie już włączoną usługę nic nie musicie robić. Jeżeli poszukujecie regulaminu, znajdziecie go tutaj.

Podoba się? Czy wolelibyście mniej kosmetyczne zmiany?

Dajcie znać w komentarzach!

Udostępnij: Zmiany w „Za darmo w Orange”

Coraz prościej i lepiej w prepaid

29 września 2017

Coraz prościej i lepiej w prepaid

Przyznaję, że używam prepaid raczej sporadycznie. Aktualnie mam Orange Free na kartę, z którego korzystam jako z internetu domowego (jestem w trakcie przeprowadzki i jeszcze nie mam światłowodu). Od prepaid zawsze odstraszała mnie wizja licznych taryf, pakietów, promocji i bonusów, które wzajemnie  się wykluczały i a czasem z perspektywy laika – dublowały. Dla ludzi, którzy siedzieli w temacie, wszystko to było oczywiste, a dla mnie niczym czarna magia. Dlatego, gdy koledzy z prepaid stwierdzili, że upraszają ofertę byłem naprawdę zadowolony. Krok po kroku, pracowali, by stała się przyjaźniejsza i dostępniejsza dla nowych użytkowników, a jednocześnie nie straciła nic ze swojej elastyczności. Część taryf trafiła do archiwum, wprowadzaliśmy także nowe bonusy, tak by bardziej odpowiadały Waszym potrzebom.

Czasy się zmieniają – prepaid także

Proces trwa, a jednym z jego elementów jest rozpowszechnianie rozwiązań, z których najchętniej korzystanie na inne oferty, gdzie nie były do tej pory dostępne. Jeżeli coś działa dobrze, a Wy chcecie z tego korzystać to naturalnym wydaje mi się, że warto, by każdy mógł to zrobić. To także kwestia elastyczności, która moim zdaniem jest kluczem prepaid. Jego kolejną odsłoną jest wprowadzenie czterech usług – Masz Minuty, Masz SMS, 120 minut do wszystkich komórkowych oraz Bezpiecznego konta w tych taryfach, gdzie nie było do tej pory dostępne. Trzy pierwsze to usługi, które dają dostęp do rozmów i SMS za bardzo przyjemne dla oka kwoty.

Dwie pierwsze dają dostęp do gratisowych minut lub SMS za każdą złotówkę doładowania konta. W pierwszym przypadku chodzi o 1 minutę do wszystkich sieci lub 3 SMS za każdą złotówkę. Aktywacja w każdym z przypadku kosztuję złotówkę, można jej dokonać poprzez kod lub SMS. Więcej o usługach na naszej stronie, a dokładnie pod tym linkiem. Teraz możecie je aktywować we wspomnianym już w teście Orange Free na kartę, a także Yes i Smart

W nazwie usługi „120 minut do wszystkich sieci” zawarte jest wszystko to, co trzeba o niej wiedzieć. Jest to przede wszystkim alternatywa dla wszystkich droższych  Ważna jest ona przez 31 dni i kosztuje 9 zł, a można z niej skorzystać zarówno w wersji cyklicznej jak i jednorazowej. Stała się teraz dostępna także w Orange Free na kartę i Yes. Zainteresowanych zapraszam do lektury.

Z kolei większa dostępność usługi Bezpieczne Konto ucieszy wszystkich opiekunów – zarówno tych najmłodszych jak i najstarszych. Pozwala ona monitorować stan konta dziecka i ewentualnie doładować je zdalnie SMS. Obowiązkowy link do usługi tutaj.

Udostępnij: Coraz prościej i lepiej w prepaid

Rozszerzamy rozmowy bez limitu w taryfach prepaid

27 sierpnia 2015

Rozszerzamy rozmowy bez limitu w taryfach prepaid

Mała rzecz, ale moim zdaniem warto o niej wspomnieć. Od dziś usługę „Rozmowy bez limitu do wszystkich”, z której wcześniej mogliście korzystać tylko w Orange YES, rozszerzyliśmy na pozostałe taryfy Orange na kartę. Przypomnę, że dzięki niej możecie rozmawiać bez limitu ze wszystkimi sieciami komórkowymi w kraju. Przy okazji rozszerzenia dodaliśmy jeszcze wersję cykliczną usługi. Szczegóły znajdziecie w tabeli poniżej, a regulamin i sposoby włączenia tutaj. I jeszcze dodam, że podobna usługa, ale zawierająca prócz rozmów, także nielimitowane SMS jest dostępna w Orange od połowy maja.
3fa56629a2fc962e5eb5cacb250793ad313

Udostępnij: Rozszerzamy rozmowy bez limitu w taryfach prepaid