25 maja 2018

Zbliżają nas muzyczne emocje. Tego lata miłośników muzyki na żywo czekają aż trzy świetne festiwale. Z tej okazji każdy, kto ma usługi mobilne Orange może odebrać darmowy pakiet po 10 GB w prezencie na każdy z festiwali, łącznie nawet 30 GB. Pakiet będzie można aktywować w czasie oficjalnych dni trwania Orange Warsaw Festival (1 i 2. 06), Open’er Festival Powered by Orange (od 4  do 7.07) oraz Kraków Live Festival (17 i 18. 08). Do oferty trafia także muzyczny zestaw: najnowszy Huawei P20 lite dual SIM z głośnikiem w supercenie.

Pakiet 10 GB w prezencie na każdy z trzech festiwali, czyli łącznie 30 GB, może aktywować klient usług mobilnych Orange. Dotyczy to wszystkich klientów, zarówno klientów biznesowych i indywidualnych. Z jednorazowego pakietu będzie można korzystać na terenie Polski przez 7 dni od momentu aktywacji. Będzie on wykorzystywany przed innymi pakietami danych, bonusami za doładowanie czy usługami na kartę (nie dotyczy to Klientów planu biznesowego Firma). Żeby go aktywować, wystarczy wysłać w oficjalnych dniach festiwali czyli odpowiednio 1 i 2 czerwca (dla Orange Warsaw Festival), od 4 do 7 lipca (dla Open’er Festival Powered by Orange) oraz 17 i 18 sierpnia (dla Kraków Live Festival) bezpłatny SMS o treści FESTIWAL pod numer 80830. Klienci, którzy wyślą SMSa przed startem danego festiwalu otrzymają wiadomość z informacją, że promocja rozpoczyna się w dniu startu festiwalu i należy ponownie wysłać SMSa aktywacyjnego w oficjalne dni festiwalu.

Niezależnie od darmowych pakietów GB klienci Orange będą mogli kupić najnowszy telefon Huawei P20 lite dual SIM z głośnikiem Huawei AM08 Bluetooth w zestawie za 0 zł na start i 58 zł miesięcznie w Planie Optymalnym. Fani muzyki mogą zaopatrzyć się także w kolorowe akcesoria muzyczne Fresh ‘n Rebel i czerpać radość z muzyki jeszcze długo po letnich festiwalach. Przy zakupie dowolnego akcesorium muzycznego tej marki w Orange, każdy klient będzie mógł dokupić głośnik Slice Fresh ‘n Rebel za pół ceny.

Orange po raz jedenasty wspiera Orange Warsaw Festival. Sam Smith, Florence + The Machine, Dua Lipa i inni zagrają 1 i 2 czerwca na terenie Toru Wyścigów Konnych na Służewcu w Warszawie. Open’er Festival Powered by Orange odbędzie się od 4 do 7 lipca na Lotnisku Gdynia – Kosakowo. Największymi gwiazdami będą tam m.in. Arctic Monkeys, Depeche Mode, Massive Attack i Bruno Mars. Trzeci festiwal sponsorowany przez Orange to Kraków Live Festival. Wystąpią tam m.in. Die Antwoord, Kendrik Lamar i Martin Garrix.

Kontakt dla mediów:

Wojciech Jabczyński
Rzecznik Orange Polska
biuro.prasowe@orange.com

Udostępnij: Zaczynamy sezon festiwalowy – 30 GB w prezencie i muzyczny zestaw z Huawei P20 lite w dobrej cenie od Orange

Majówkowa promocja w Orange na kartę

28 kwietnia 2018

Majówkowa promocja w Orange na kartę

Majówkowa promocja dla „karciarzy” to u nas już pewna świecka tradycja. Od kilku lat mamy coś dla Was z okazji jednego z najbardziej radosnych „długich weekendów” roku. Nie inaczej jest tym razem. Bo przecież majówka to wycieczki, grillowanie, las, rzeka, jezioro. Czyli czynności z dala od miasta i naszych domowych WiFi. Dlatego postanowiliśmy się uśmiechnąć do tych, którzy z telefonu na kartę korzystają w ramach limitowanych pakietów minut czy SMS i pokazać, że no-limit i duże paczki GB są fajne.

Dlatego od 27 kwietnia do 6 maja, czyli przez całą majówkę zapłacicie nie jak do tej pory 12 zł, lecz 7 zł. 7 zł za nielimitowane rozmowy, SMS i 10 GB – na mój gust nie jest źle. Usługę można włączyć w planach Orange YES, Orange ONE, Orange POP, Orange Free na kartę, Orange SMART, Nowe Orange Go oraz ofertach Zetafon i Minutofon. By włączyć usługę, trzeba być w okresie aktywnym, lecz to chyba dość oczywiste. Wystarczy SMS o treści START na numer 364. Tak jak pisałem na początku – to raczej rozwiązanie, dla tych, którzy na co dzień nie korzystają z no-limit, gdyż usługa wyklucza się z wersja za 12 zł oraz wersją na 30 dni za 25 zł.

Jeżeli chcecie wiedzieć więcej, a co bardziej dociekliwi – zajrzeć do regulaminu, to znajdziecie go na stronie orange.pl (link od razu prowadzi na właściwą podstronę).

Udostępnij: Majówkowa promocja w Orange na kartę

Mamy awans, a kibice duuużo GB!

8 października 2017

Mamy awans, a kibice duuużo GB!

Rekord frekwencji na narodowym – ponad 57 tys. kibiców, 4 bramki i piękna piłka nożna. Tak w skrócie można podsumować zwycięski mecz z Czarnogórą. Mecz, dzięki któremu polska reprezentacja weszła z pierwszego miejsca w grupie do Mistrzostw Świata w Piłce Nożnej. Pierwsza połowa nasza, potem Czarnogóra wyrównała, a na koniec przyszedł Lewandowski i pozamiatał. „Uff, dobrze, że mamy w drużynie gościa, który zarabia 20 mln euro rocznie.” cytując kolegę ;-).

Ale czy godzi się, by takie zwycięstwo, takie nerwy i taki awans uczcić jedynie pakietem 4 GB za 4 bramki? Na pewno nie!

Dlatego tym razem w ramach „Pakietu Kibica” mamy dla Was 28 GB ważne przez 10 dni. Dokładnie tyle, ile bramek strzeliła nasza reprezentacja w ciągu całych eliminacji. To dużo, dlatego zdecydowaliśmy się wydłużyć okres ważności pakietu do 10 dni. Pakiet będzie można aktywować do 11.10 wysyłając hasło MAMYAWANS na numer 277. Oczywiście nie trzeba być kibicem piłki nożnej, by aktywować pakiet 😉

Tutaj znajdziecie regulamin „Pakietu Kibica”.

Korzystajcie! 28 GB piechotą nie chodzi, szczególnie przez 10 dni.

Udostępnij: Mamy awans, a kibice duuużo GB!

Awans blisko – 6 GB za 6 goli

5 października 2017

Awans blisko – 6 GB za 6 goli

Nie można powiedzieć, że się udało. Po prostu Polacy zagrali tak jak na to zasługują polscy kibice – wyśmienicie. Jesteśmy o krok od awansu do Mistrzostw Świata w piłce nożnej. Nadal musimy obserwować, jak potoczną się losy meczu Dani z Czarnogórą, jednak odskoczyliśmy rywalom.

Poza ogromną radością oznacza to dla Was także 6 bonusowych GB, po jednym za każdą strzeloną bramkę. Oczywiście gdy wyślecie SMS o treści  AWANSBLISKO pod numer 277. Tradycyjnie z promocji mogą skorzystać zarówno klienci abonamentu jak i oferty na kartę. Bonusowy pakiet ważny jest przez 5 dni, możecie go aktywować do północy w niedzielę.

Wszystkie informacje znajdziecie w regulaminie.

Obok zwycięstwa cieszę się, że Polacy zagrali w Erywaniu. Mecz naszej reprezentacji stał się bowiem świetną okazją do pokazania tego pięknego, choć nieco pomijanego w naszym kraju państwa. A Armenia ma się czym pochwalić. Więc jeżeli zainteresowaliście się nim przy okazji meczu, warto kontynuować tę fascynację. Szczególnie, że łatwo tam dolecieć i bezpiecznie podróżować. Więc apeluję: nie kończy naszej znajomości z Armenią na meczu w Erywaniu.

Pamiętajcie też, że 8 października czeka nas kolejny mecz. Więc znowu Wasze konto mogą zasilić kolejne GB. Obserwujcie naszego Facebooka i bloga.

Udostępnij: Awans blisko – 6 GB za 6 goli

1 giga na pocieszenie. I gramy dalej ;-)

1 września 2017

1 giga na pocieszenie. I gramy dalej ;-)

To już tradycja – klienci Orange, zarówno Ci abonamentowi jak i z telefonami na kartę dostają GB po każdym meczu reprezentacji w ramach „pakietu kibica”. Razem z Wami przeżywaliśmy każdą chwilę walki naszej reprezentacji. I choć dzisiaj nie udało się wygrać, to 1 GB trafia na Wasze konto. Duńczycy okazali się nieco lepsi, niż sądziliśmy.

By aktywować 1 GB wystarczy wysłać SMS z hasłem pod numer 277. Informacje znajdziecie na naszym Facebooku 😉 Możecie też zajrzeć do regulaminu promocji. Promocja dotyczy klientów posiadających abonament, usługi na kartę , zetafon lub minutofon. Bonus możecie odebrać od zakończenia meczu do poniedziałku, 4 września do godziny 23:59. Zostanie on przyznany w ciągu maksimum 24 godzin, a potwierdzenie otrzymacie SMS-em. Na wykorzystanie pakietu macie aż 5 dni od momentu aktywacji. Ten GB schodzi jako pierwszy, przed GB z abonamentu czy otrzymanymi w ramach usług na kartę.

Pakiet kibica - grafika ilustracyjna

Szansa na kolejny pakiet już w poniedziałek po meczu z Kazachstanem – jak tradycja to tradycja! Jeżeli skorzystacie z obu promocji pakiety się zsumują i będą ważne w terminie ważności drugiego z nich.

Udostępnij: 1 giga na pocieszenie. I gramy dalej ;-)