5GB na Majówkę w Orange na kartę

27 kwietnia 2017

5GB na Majówkę w Orange na kartę

Na blogu dawno nie pisaliśmy nic o prepaidzie. Czas to zmienić, a okazja ku temu jest bardzo dobra – mamy dla Was darmowy pakiet 5 GB internetu na Majówkę. Po prostu. By poprawić Wam nastrój, byście mogli stremować w namiocie na majówce lub nie martwić się o transfer danych w nawigacji 😉 Każdy powód jest dobry. I każdy klient Orange na kartę może z tego pakietu skorzystać.

By zgarnąć 5 GB wystarczy wysłać bezpłatny SMS o treści (o dziwo!) MAJ pod numer 80850. Pakiet jest aktywny przez 5 dni i można go aktywować w dniach 27.04-03.05. A więcej na jego temat znajdziecie na stronie (uwaga zaskoczenie): www.orange.pl/maj.

Korzystajcie!

Udostępnij: 5GB na Majówkę w Orange na kartę

Net za free w Orange na kartę

2 sierpnia 2013

Net za free w Orange na kartę

Ostatnio informowaliśmy Was o pakiecie 1000 SMS do wszystkich, który udostępniliśmy w taryfie Orange SMART na kartę, a dzisiaj do naszych wakacyjnych propozycji dokładamy kolejną – darmowe pakiety internetowe. Znajdziecie je w naszych specjalnych starterach, które można kupić tam gdzie zwykle, czyli w kioskach, sklepach i na stacjach benzynowych.  Promocyjne startery łatwo rozpoznać – mają specjalną naklejkę „200MB gratis”. Oznacza to, że każdy, kto kupi i aktywuje jeden z promocyjnych starterów Orange na kartę za 5 zł lub 10 zł, otrzyma na start 200 MB ważne przez 30 dni. Nawet jeśli właśnie kupiliście zwykły starter bez naklejki, także możecie skorzystać z darmowego internetu. Aktywując go pomiędzy 1 a 31 sierpnia dostaniecie w naszej promocji 100 MB na internet ważne przez 30 dni – całkiem za darmo. Wasze pakiety zostaną włączone automatycznie po aktywacji startera, informację o tym dostaniecie też SMS-em.

2914820d7ce301425b4e70a44f8c004eb45

Udostępnij: Net za free w Orange na kartę