Pomaganie przez bieganie – rezultaty!

5 października 2013

Pomaganie przez bieganie – rezultaty!

Ja też wracam z tematem Orange Warsaw Festival. Może, pamietacie jak podczas tegorocznego OWF wraz z Fundacją Orange pomagaliśmy przez bieganie? Wybiegaliśmy wtedy 751 kilometrów, a każdy przebyty kilometr oznaczał 5 zł. na cel społeczny.
Wszystkim biegaczom jeszcze raz DZIĘKUJEMY!

Fundacja podwoiła kwotę i tak mielismy 7510 zł. na zakup Edukacyjnych Wysp, czyli multimedialnych stanowisk komputerowych, dzięki którym dzieci w szpitalach mogą się uczyć i bawić. Miejsca instalacji stanowisk wybrali nasi wolontariusze i tak dzieci leczone w szpitalach w Słupcy i w Płocku już korzystają z Edykacyjnych Wysp. Są z nich bardzo zadowolone, ale sami zobaczcie. Zapraszam na film:

PlayWyłącz głos

Przygotowujemy się już do nowego OWF i nie może zabrakąć na nim także naszej Fundacji. Na pewno macie fajne pomysły, jak zaangażować fanów zgromadzonych na koncertach w pomaganie?

Udostępnij: Pomaganie przez bieganie – rezultaty!

Pomaganie przez bieganie c.d.

7 czerwca 2013

Pomaganie przez bieganie c.d.

Nie odmówię sobie przyjemności pokazania Wam filmu z akcji „Pomaganie bieganiem„, którą zorganizowała Fundacja Orange podczas OWF. Tym bardziej, że rozpoznaję kilka znajomych twarzy. Jak widać, nieźle Wam szło mimo marudzenia, że byliście zmęczeni grą miejską i parę kilometrów dołożyliście do puli ;).

Ale sami zobaczcie:

PlayWyłącz głos

Udostępnij: Pomaganie przez bieganie c.d.