Polska – Ukraina, promocje w Orange na kartę

24 marca 2020

Polska – Ukraina, promocje w Orange na kartę

W Polsce przebywa już ponad milion obywateli Ukrainy. Z myślą o naszych klientach pochodzących ze Wschodu uruchomiliśmy dwie promocje: możliwość subskrypcji platformy Megogo oraz pakiet 60 minut na połączenia z Polski na Ukrainę.

Filmy i seriale za 0 zł

W Orange na kartę uruchomiliśmy możliwość subskrypcji na platformie Megogo. Jest to aplikacja z filmami, serialami i programami w języku ukraińskim.

Jak uruchomić Megogo? Należy pobrać  aplikację mobilną, następnie założyć konto przez naszą stronę internetową i już można korzystać z 60 kanałów i wybierać z biblioteki ponad 6000 filmów. W ofercie są dostępne dwa rodzaje subskrypcji:

• na 7 dni za 3,99 zł
  • na 30 dni za 11,99 zł.

Uwaga: zakładając konto przez naszą stronę internetową www.orange.pl/lp/ukraine,  pierwsze 7 dni otrzymacie za 0 zł.

Środki zostaną pobrane bezpośrednio z konta głównego, a wybrana subskrypcja będzie odnawiała się automatycznie.

Pakiet 60 minut na Ukrainę

Dodatkowo dla klientów Orange na kartę wprowadziliśmy przyjemny pakiet na połączenia na telefony komórkowe i stacjonarne z Polski na Ukrainę. Pakiet 60 minut kosztuje 10 zł i jest ważny 31 dni.

Usługę można włączyć bezpłatnym kodem *101*49#, przez wysłanie SMS-a o treści START pod numer 310 (koszt zgodny z obowiązującym abonenta cennikiem) lub w aplikacji Mój Orange.

Z pakietu można korzystać wielokrotnie. Nie działa na numery numery specjalne i premium. Szczegóły w regulaminie: Pakiet 60 minut na Ukrainę

Nowe Plany Firmowe i nie tylko

To nie pierwszy raz, kiedy w Orange działamy z myślą o naszych klientach pochodzących z Ukrainy. W nowych Planach Firmowych znajdziecie paczkę połączeń na Ukrainę, czyli 40 minut do wykorzystania na telefony z Polski na Ukrainę. Minuty można wymieniać na SMS-y lub MMS-y. Więcej na ten temat przeczytacie w informacji prasowej: Nowe Plany Firmowe w Orange

W ubiegłym roku udostępniliśmy możliwość transferów pieniężnych na Ukrainę w aplikacji Mój Orange. Więcej przeczytacie w informacji prasowej: Orange rozpoczął współpracę z PayUkraine. Przelewy pieniężne na Ukrainę za darmo w aplikacji Mój Orange.

Udostępnij: Polska – Ukraina, promocje w Orange na kartę

Huawei Mate 20 Pro nawet 1000 zł taniej

28 lutego 2019

Huawei Mate 20 Pro nawet 1000 zł taniej

Dzisiaj Tłusty Czwartek, a my mamy dla Was pyszną (chciałoby się napisać, że równie tłuściutką ;-D) promocję na Huawei Mate 20 Pro dual SIM, czyli bardzo dobry smartfon wyposażony w potrójny aparat marki Leica i wykorzystujący możliwości sztucznej inteligencji.

To prawdziwa gratka dla tych, którzy chcieli kupić ten model, ale zniechęcała ich cena – teraz możecie go mieć nawet 1000 zł taniej. Tak wyglądają ceny Mate 20 Pro w planach komórkowych.

Całkowity koszt Pierwsza wpłata+rata Obniżka
Plan Podstawowy
(29,99 zł)
4 299,00 zł 4299 zł + 0 zł/mc
Plan Standardowy
(39,99 zł)
3 662,89 zł 999 zł + 111 zł/mc -624 zł
Plan Optymalny
(49,99 zł)
3 385,06 zł 49 zł + 139 zł/mc -762 zł
Plan Wzbogacony
(69,99 zł)
3 072,15 zł 0 zł + 128 zł/mc -1 023 zł
Orange Love
(36 miesięcy)
3 599,96 zł 0 zł + 100 zł/mc -711 zł

Telefon jest dostępny w sklepie orange i w salonach stacjonarnych. Promocja potrwa do wyczerpania zapasów.

Testowałam Huawei Mate 20 Pro, gdy wchodził do oferty Orange Polska. Zobaczcie, co mi się w nim spodobało.

Udostępnij: Huawei Mate 20 Pro nawet 1000 zł taniej

Na Walentynki zestaw smartfonów w świetnej cenie

8 lutego 2019

Na Walentynki zestaw smartfonów w świetnej cenie

Wiem, że lubicie nasze oferty kiedy są w bardzo dobrych cenach. A że Walentynki to wyjątkowa okazja, a my jesteśmy całym sercem za miłością (nie bez powodu nasza sztandarowa oferta nosi nazwę Love), mamy promocję, która ucieszy was i wasze drugie połówki.

Drugi smartfon w pakiecie

Od dzisiaj w Planach Komórkowych: Optymalnym i Wzbogaconym możecie mieć w promocyjnej cenie wybrany smartfon:  Samsung S9 lub Huawei Mate 20 lite, a do tego drugi smartfon lub inne urządzenie w pakiecie. Do wyboru jest HTC U12 life, HTC Desire 12, Huawei P Smart 2019 lub Huawei Y6 oraz zegarek Huawei GT SPORT lub powerbank. Poniżej koszty zestawów w planach komórkowych.

Promocja potrwa do 18 lutego br. lub do wyczerpania zapasów. Szczegóły w salonach Orange oraz na stronie: Walentynki w Orange.

Plan Komórkowy Optymalny 49,99 zł Plan Komórkowy Wzbogacony 69,99 zł
Huawei Mate 20 lite+HTC U12 life
+zegarek Huawei GT SPORT
1 zł na start+126 zł/mc 1 zł na start+110 zł/mc
Samsung S9+HTC Desire 12+powerbank 1 zł na start+126 zł/mc 1 zł na start+110 zł/mc
Huawei Mate 20 lite+Huawei P smart 2019 1 zł na start+76 zł/mc 1 zł na start+59 zł/mc
Huawei Mate 20 lite+HTC U12 life 1 zł na start+97 zł/mc 1 zł na start+83 zł/mc
Huawei Mate 20 lite+Huawei Y6 2018 1 złna start+66 zł/mc 1 zł na start+56 zł/mc

Zastanawiacie się, który kupić? Zobaczcie naszą recenzję Huawei Mate 20 lite.

Udostępnij: Na Walentynki zestaw smartfonów w świetnej cenie

Mikołajki w nju mobile

6 grudnia 2018

Mikołajki w nju mobile

Pamiętaliście o wystawieniu buta? Znaleźliście w nim swój upominek? Jeśli nie, jeszcze nic straconego. Na Mikołajki nju mobile nie zwalnia tempa.

Choć nadal trwa promocja z przeniesieniem numeru, to żółty kolega zaprasza po kolejne prezenty. By je dostać, wystarczy być klientem sieci i polecić ją znajomemu. Jeśli kupi on plan nju podstawowy lub nju internetowy, bądź przeniesie swój numer do nju, to obaj zgarną taki sam zestaw nagród.

To pierwsza taka akcja w nju mobile. Zyskują obie strony: polecający i korzystający z tego polecenia, więc jeśli jesteście w nju lub chcecie zmienić swoją sieć to do dzieła. Do wygrania zestaw gadżetów: głośnik, smycz USB (ładuje telefony działające na iOS i na Androidzie), ring na smartfona oraz chustka marki „Buff”.

Jak się do tego zabrać przeczytacie w regulaminie promocji. W skrócie trzeba złożyć zamówienie przez WWW, zarejestrować je na stronie promocji podając jego numer i co ważne pamiętajcie o wpisaniu tam numeru telefonu klienta nju, który polecił Wam akcję. A potem noga na nogę i czekacie na prezenty 🙂

Udostępnij: Mikołajki w nju mobile

Nju twoim Mikołajem

23 listopada 2018

Nju twoim Mikołajem

To już ten czas, gdy nawet otwierając lodówkę możemy usłyszeć christmas song. Jedni uwielbiają ten okres roku, innych to trochę przytłacza. Nie zmienia to faktu, że to właśnie ten moment roku, gdy nie tylko myślimy o świętach, ale również upominkach dla najbliższych.

Myślą o tym także firmy. Stąd wysyp ofert z prezentami. Jedną są trafione inne nie. A na tym tle prostotą (trzymając się swojej filozofii) wyróżnia się nju mobile, który oferuje nam taki prezent, jakiego sami chcemy… Od dziś rusza promocja, w ramach której za przeniesienie numeru do nju możecie liczyć na bon podarunkowy na zakupy – na 60 złotych. Możecie go wydać na książkę, kino, perfum czy coś do ubrania. W praktyce decydujecie sami, bo możliwości jest bez liku, a wszystkie sprawdzicie tutaj.

Jak go zdobyć? Wystarczy przenieść numer do nju a potem wpisać tutaj numer zamówienia + oczywiście zaakceptować regulamin promocji, znajdziecie go tu. Ci, którzy się pospieszą zdążą zrobić sobie prezent jeszcze przed końcem roku, bon trafi do nich kurierem po pierwszym okresie rozliczeniowym.

A czy warto? Tych, którzy znają tę ofertę nie trzeba przekonywać. Jest bardzo prosta i atrakcyjna cenowo. Ja zachęciłem do niej m.in. moją mamę. Ci z Was, którzy jeszcze się jej nie przyjrzeli najlepiej niech poczytają dostępne w mediach oceny, choćby tu i tu.

Udostępnij: Nju twoim Mikołajem