nju mobile znów rozdaje bonusy

21 lutego 2018

nju mobile znów rozdaje bonusy

nju mobile – nasza sieć najbardziej zadowolonych klientów stale rośnie. Jak pamiętacie, niedawno stuknęło nam 500 000 aktywnych (ważne słowo) klientów nju z rachunkiem. Ogółem mogliśmy się pochwalić, że z usług nju korzysta już blisko 800 000 klientów. I co ważne nie były to czcze przechwałki.

Pipik jednak nie zamierza zasypiać gruszek w popiele (nie dopatrujcie się analogii 😉 ). Koleżanki i koledzy z nju przygotowali kolejną promocję, w której premiujemy przeniesienie numeru do nju mobile z rachunkiem. Tym razem jest ona skierowana do wszystkich posiadających numer w sieciach innych operatorów – czyli poza nju na kartę i Orange.

Co można zyskać?

Oczywiście – przede wszystkim super ofertę na tanie usługi. Na przykład – przechodząc do nju z kimś bliskim albo po prostu z dwoma numerami, za rozmowy na komórki i stacjonarne, SMS-y i MMS-y bez limitu, roaming w UE bez dodatkowych opłat i do tego 10 GB (a już po 6 miesiącach 20 GB) zapłacicie na głowę tylko 19 zł miesięcznie. Inne możliwości wyglądają równie atrakcyjnie, a i tak wszystko zaczyna się od przeniesienia pierwszego numeru do planu „Wszystko – Nie więcej niż 29 zł”. Czy Wam się opłaca? Łatwo policzycie za pomocą kalkulatora.

To jednak nie wszystko, bo mówiłem przecież o bonusach za przeniesienie numeru, a tu mamy do wyboru:

gadzety nju

• Powerbank 4000 mAh
  • Słuchawki  bluetooth SNAKE
  • Mini głośnik bluetooth Eggi XG21016

Zasady – nie kwasy

Zasady są takie jak zwykle – czyli proste. Żeby cieszyć się niższym rachunkiem za telefon i jeszcze dostać za to nagrodę wystarczy skorzystać z formularza na stronie, która dla Was przygotowaliśmy. Przed Wami 4 łatwe kroki, wg wskazówek jakie tam znajdziecie. Nie zabierze Wam to dużo czasu, choć czas ma tu pewne znaczenie. Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem i Wasz numer w nju mobile będzie aktywny przez co najmniej jeden, pełny okres rozliczeniowy – czyli miesiąc, to…

Możecie zaczynać wypatrywać kuriera, który przyniesie Wam wybrany wcześniej gadżet.

I teraz to właściwie wszystko. Promocja trwa do wyczerpania zapasu gadżetów. Jak się dowiedziałem – jest tego trochę ale… Nigdy nie wiadomo na jak długo starczy. Rzućcie więc okiem na kalkulator i nie bójcie się przenieść numeru do nju. Wy też możecie być najbardziej zadowolonymi klientami na rynku.

Udostępnij: nju mobile znów rozdaje bonusy

60 GB na Walentynki dla „duetów”… i nie tylko!

12 lutego 2018

60 GB na Walentynki dla „duetów”… i nie tylko!

Idą Walentynki, a my także postanowiliśmy się dołączyć do ogólnego świętowania z bardzo fajną promocją dla „duetów” i nie tylko. Jeżeli między 12 a 18 lutego zdecydujecie się na dwa lub więcej planów mobilnych (poza Podstawowym) na 24 miesiące lub dokupicie Plan Komórkowy Standardowy do posiadanego już konta klienckiego otrzymacie po 60 GB transferu ważne do końca 2018 roku. Z pakietu będziecie mogli skorzystać na wszystkich Planach Komórkowych, nie licząc planu Podstawowego. Co oczywiste, możecie dokupić nowy plan także do najbardziej walentynkowej z naszych ofert – Orange Love.

Dlaczego akurat 60 GB? Otóż badania CBOS wskazują, że dokładnie taki odsetek Polaków wierzy w miłość od pierwszego wejrzenia! Sami rozumiecie – miłość od pierwszego wejrzenia, Orange Love, duety…  😉

W jaki sposób stworzyć udany duet?

Tego nie wiem, tylko miłość zna te ścieżki.

Wiem jednak, jak należy złożyć nasze Plany Mobilne i Orange Love, by skorzystać z tej promocji. Pierwszą metodą jest zawarcie równocześnie co najmniej dwóch umów na 24 miesiące, z których minimum jedna będzie na Plan Komórkowy Standardowy, Optymalny lub Wzbogacony, a druga na Plan Komórkowy Standardowy. By wszystko zagrało jedna z nich musi być z telefonem.

Jeżeli już macie u nas umowę na Plan Komórkowy (poza Planem Komórkowym Podstawowym) lub Orange Love możecie dokupić do niego Plan Standardowy z telefonem na 24 miesiące. Muszą one być jednak na tym samym koncie abonenckim. Wtedy także możecie skorzystać z promocji.

Jak pisałem nieco wyżej pakiet przyznawany jest zarówno na te numery, na które właśnie podpisaliście umowę jak i na pierwszy z numerów w ramach „duetu”. Podobnie będzie w przypadku Orange Love – z dodatkowych 60 GB będzie mógł skorzystać zarówno nowy numer, jak i ten będący częścią pakietu.

„Walentynkowa” promocja to nie wszystko

Pamiętajcie także, że Plan Komórkowy Standardowy dobierany do innego Planu Komórkowego (oprócz Podstawowego) i Orange Love kosztuje tylko 19,99 zł. Niezła cena jak za nielimitowane połączenia, MMS, SMS i 5 GB danych w Polsce oraz kilka GB w ramach UE.

Gdy już zdecydujecie się na taki „duet”  po zakończeniu akcji promocyjnej otrzymacie informacje jak aktywować bonus. Bonus możecie aktywować najpóźniej do 4.03.2018. Informacje znajdziecie także na stronie www.orange.pl/view/duety

A tak przy okazji mamy dwa fajne telefony, które za niewielkie pieniądze możecie dobrać do tych planów – Huawei P9 lite (2017) Dual SIM, który w Planie Komórkowym Optymalnym możecie mieć za 0 zł na start i 30 zł miesięcznie oraz Huawei P8 lite ze szkłem ochronnym i pleckami za 25 zł miesięcznie w Planie Komórkowym Standardowym.

Udostępnij: 60 GB na Walentynki dla „duetów”… i nie tylko!

1 GB dla smakoszy Knorr w Orange na kartę ;-)

4 stycznia 2018

1 GB dla smakoszy Knorr w Orange na kartę ;-)

Czasem trafiają się promocje z kategorii tych nieco lżejszych, ale nadal bardzo przyjemnych. Może się nawet przy nich zakręcić łezka w oku. W końcu przez wiele lat aż roiło się od różnego rodzaju bonusów i kodów za zdrapkami.

Promocja, która właśnie ruszyła raczej nie powali na kolana naszych najbardziej aktywnych klientów prepaid (choć kto wie?). Dla wielu będzie jednak bardzo miłą niespodzianką. W końcu 1 GB transferu piechotą nie chodzi. Szczególnie, że by go dostać wystarczy kupić Gorący Kubek Knorr, Nudle, Knorr Danie w kubku a następnie zgłosić się poprzez formularz na stronie www.smakdoladowuje.pl. Po wszystkim dostajecie maila, a w nim kod który odsyłacie pod numer 817. 1 GB ważny jest do końca kolejnego dnia.

Cała akcja trwa do 28.02, więc na zakup Gorącego Kubka (i nie tylko) macie nieco czasu. Nie płacicie za nic ponad to, co i tak poszłoby na „małe co-nie-co”. Całość akcji wspiera promocja z udziałem CyberMariana. A tym, którzy na co dzień nie jadają Gorących Kubków przypominam – zimą w górach to jedna z najlepszych (i najbardziej przystępnych cenowo) metod rozgrzania się. W końcu wrzątek można dostać w prawie każdym schronisku, Kubek niewiele waży. Same plusy 😉

Regulamin promocji znajdziecie tutaj.

Udostępnij: 1 GB dla smakoszy Knorr w Orange na kartę ;-)

Mikołaj ma dla Was wór z tanimi smartfonami

6 grudnia 2017

Mikołaj ma dla Was wór z tanimi smartfonami

Mikołajki w prepaid już ruszyły, teraz czas na ofertę abonamentową. Tak, jak to zwykle bywa skupiamy się na smartfonach.

Dobrych smartfonach w jeszcze lepszych cenach!

Cenach, które moją uwagę przykuły bardzo, bardzo mocno.

Mojego wzroku nie mogłem oderwać szczególnie od HTC U11. Jeżeli kupicie go w ofercie plan Komórkowy Wzbogacony zaoszczędzicie nawet 843 zł . Cena na start to 0 zł a rata miesięczna spadła ze 100 do 69 zł. Najlepiej jednak pod względem oszczędności HTC wypada w pakiecie Orange Love , gdzie przecena wynosi aż 936 zł. HTC U11 testowaliśmy na blogu, zajrzyjcie do tego tekstu.

Ale przecież jak to się mówi „jeden smartfon promocji nie czyni”. Na całe szczęście jest ich więcej. Na przykład LG x power 2, którego cena na start w Planie Standardowym poleciała w dół o 100 zł do 99 zł. Miesięczne opłaty w tym planie oraz Planach Optymalnym, Wzbogaconym i Orange Love także spadła, dzięki czemu łącza kwota, którą zapłacicie za telefon nie przekroczy kilkuset złotych. Skoro już przy LG jesteśmy – w promocji znalazł się także LG V30, którego test od wczoraj wisi na blogu. Najlepiej wygrać go w ramach Orange Love. Zaoszczędzicie na nim wtedy ponad 900 zł w stosunku do ceny poza promocją. Bardzo dobrze prezentuje się także oferta w planie Wzbogaconym – telefon jest tańszy o ponad 600 zł. W obu przypadkach pierwsza wpłata za telefon pozostała na dotychczasowym poziomie, lecz obniżyliśmy miesięczną opłatę za urządzenie – w przypadku Planu Wzbogaconego o 26 zł, w przypadku Orange Love o 38 zł. Niby nic, ale po dwóch latach robi się z tego spore „coś”.

Promocyjne ceny objęły także dwa smartfony Samsung – J5 2017 Dual SIM i J3 2017 Dual SIM, także w wersji z eleganckim etui i szkłem ochronnym. Ten ostatni smartfon, obecny jest także w naszej ofercie Świątecznej. Jeżeli chcecie go jednak kupić samodzielnie pojawia się teraz dobra okazja.  W przypadku tegorocznego „średniopółkowca” od Samsunga w dół poszły miesięczne opłaty za urządzenie. Tutaj na start zapłacicie również 0 zł, a później kilkanaście złotych w Planie Optymalnym i Wzbogaconym oraz około 30 zł w Planie Standardowym i Orange Love.

Do mikołajowego wora z prezentami trafiły także smartfony Huawei – P9, P9 Dual SIM i P8 Lite. Przy okazji, widzieliście już konkurs na blogu?

W promocji nie zabrakło także tabletów. O kilkaset złotych poleciały w dół ceny między innymi Huawei MediaPad T2 10.0 Pro, 8.0 Pro, Lenovo Tab A8 oraz Samsung Galaxy A 10.1 (2016). Widać to zarówno w po pierwszej wpłacie jak i opłacie miesięcznej.

Oferta tradycyjnie dostępna jest tylko poprzez naszą stronę orange.pl i trwa do 12 grudnia lub też do wyczerpania zapasów.

Udostępnij: Mikołaj ma dla Was wór z tanimi smartfonami

100 zł na rozmowy prezentem w Orange na kartę

16 listopada 2017

100 zł na rozmowy prezentem w Orange na kartę

Święta Bożego narodzenia stały się już tradycyjnie okazją do promocji, wyprzedaży, okazji, a także prezentów. Szczególnie prezentów! Na przykład takich jak 100 zł, które otrzyma każdy, kto kupi nasz starter, zarejestruje go i aktywuje promocje. Kwotę tę można wykorzystać na rozmowy, także w roamingu na terenie Unii Europejskiej i kilku innych krajach. Będziecie mieli na to 30 dni od momentu przyznania bonusu.

Wszystko jest bardzo proste – kupujecie starter , wysyłacie darmowego SMS o treści PREZENT pod 815 i zgarniacie pakiet. Czas na aktywację macie do Sylwestrowej północy. Stan pakietu możecie sprawdzić wysyłając SMS o treści ILE MINUTY pod 901 . Bonusu nie można przedłużyć Rokiem Ważności Konta.

Na razie nie podaję jeszcze bezpośredniego linka do strony. Dzisiaj będziecie o niej wiedzieć tylko Wy – czytelnicy bloga. Mam także regulamin 😉

Niedługo ruszy kampania w mediach (w tym także społecznościowych), w której będziemy mówić o tej akcji, więc pewnie jeszcze o niej usłyszycie.

Udostępnij: 100 zł na rozmowy prezentem w Orange na kartę