Pierwszy miesiąc w Orange Flex za złotówkę

26 października 2020

Pierwszy miesiąc w Orange Flex za złotówkę

Jeśli nie korzystaliście z Orange Flex i mocno Was kusi, teraz jest dobry moment. Wróciliśmy z promocją tylko dla nowych klientów, w której z kodem promocyjnym FLEX możecie aktywować dowolny plan w Orange Flex za 1 zł przez pierwszy miesiąc. Jak z niej skorzystać w kilku szybkich krokach podajemy na grafice poniżej.

Orange Flex jest w pełni cyfrową ofertą. Nie musicie przychodzić do salonu, wystarczy ściągnąć aplikację na smartfona. Usługi i plan taryfowy wybieracie sami w myśl zasady #chceszmasz. Aplikacja jest dostępna w trzech językach: polskim, angielskim i ukraińskim. Możecie też korzystać m.in. z przydatnego Social Pass, czyli nielimitowanego internetu na social media, a także Passów na filmy czy muzykę. Przy okazji przypominam, że jeśli jesteś studentem z Orange Flex dostaniesz za darmo dodatkowe 100 GB na 180 dni na naukę i rozrywkę.  Mamy również propozycję dla osób prowadzących jednoosobową działalność gospodarczą.

Udostępnij: Pierwszy miesiąc w Orange Flex za złotówkę

Polska – Ukraina, promocje w Orange na kartę

24 marca 2020

Polska – Ukraina, promocje w Orange na kartę

W Polsce przebywa już ponad milion obywateli Ukrainy. Z myślą o naszych klientach pochodzących ze Wschodu uruchomiliśmy dwie promocje: możliwość subskrypcji platformy Megogo oraz pakiet 60 minut na połączenia z Polski na Ukrainę.

Filmy i seriale za 0 zł

W Orange na kartę uruchomiliśmy możliwość subskrypcji na platformie Megogo. Jest to aplikacja z filmami, serialami i programami w języku ukraińskim.

Jak uruchomić Megogo? Należy pobrać  aplikację mobilną, następnie założyć konto przez naszą stronę internetową i już można korzystać z 60 kanałów i wybierać z biblioteki ponad 6000 filmów. W ofercie są dostępne dwa rodzaje subskrypcji:

• na 7 dni za 3,99 zł
  • na 30 dni za 11,99 zł.

Uwaga: zakładając konto przez naszą stronę internetową www.orange.pl/lp/ukraine,  pierwsze 7 dni otrzymacie za 0 zł.

Środki zostaną pobrane bezpośrednio z konta głównego, a wybrana subskrypcja będzie odnawiała się automatycznie.

Pakiet 60 minut na Ukrainę

Dodatkowo dla klientów Orange na kartę wprowadziliśmy przyjemny pakiet na połączenia na telefony komórkowe i stacjonarne z Polski na Ukrainę. Pakiet 60 minut kosztuje 10 zł i jest ważny 31 dni.

Usługę można włączyć bezpłatnym kodem *101*49#, przez wysłanie SMS-a o treści START pod numer 310 (koszt zgodny z obowiązującym abonenta cennikiem) lub w aplikacji Mój Orange.

Z pakietu można korzystać wielokrotnie. Nie działa na numery numery specjalne i premium. Szczegóły w regulaminie: Pakiet 60 minut na Ukrainę

Nowe Plany Firmowe i nie tylko

To nie pierwszy raz, kiedy w Orange działamy z myślą o naszych klientach pochodzących z Ukrainy. W nowych Planach Firmowych znajdziecie paczkę połączeń na Ukrainę, czyli 40 minut do wykorzystania na telefony z Polski na Ukrainę. Minuty można wymieniać na SMS-y lub MMS-y. Więcej na ten temat przeczytacie w informacji prasowej: Nowe Plany Firmowe w Orange

W ubiegłym roku udostępniliśmy możliwość transferów pieniężnych na Ukrainę w aplikacji Mój Orange. Więcej przeczytacie w informacji prasowej: Orange rozpoczął współpracę z PayUkraine. Przelewy pieniężne na Ukrainę za darmo w aplikacji Mój Orange.

Udostępnij: Polska – Ukraina, promocje w Orange na kartę

Huawei Mate 20 Pro nawet 1000 zł taniej

28 lutego 2019

Huawei Mate 20 Pro nawet 1000 zł taniej

Dzisiaj Tłusty Czwartek, a my mamy dla Was pyszną (chciałoby się napisać, że równie tłuściutką ;-D) promocję na Huawei Mate 20 Pro dual SIM, czyli bardzo dobry smartfon wyposażony w potrójny aparat marki Leica i wykorzystujący możliwości sztucznej inteligencji.

To prawdziwa gratka dla tych, którzy chcieli kupić ten model, ale zniechęcała ich cena – teraz możecie go mieć nawet 1000 zł taniej. Tak wyglądają ceny Mate 20 Pro w planach komórkowych.

Całkowity koszt Pierwsza wpłata+rata Obniżka
Plan Podstawowy
(29,99 zł)
4 299,00 zł 4299 zł + 0 zł/mc
Plan Standardowy
(39,99 zł)
3 662,89 zł 999 zł + 111 zł/mc -624 zł
Plan Optymalny
(49,99 zł)
3 385,06 zł 49 zł + 139 zł/mc -762 zł
Plan Wzbogacony
(69,99 zł)
3 072,15 zł 0 zł + 128 zł/mc -1 023 zł
Orange Love
(36 miesięcy)
3 599,96 zł 0 zł + 100 zł/mc -711 zł

Telefon jest dostępny w sklepie orange i w salonach stacjonarnych. Promocja potrwa do wyczerpania zapasów.

Testowałam Huawei Mate 20 Pro, gdy wchodził do oferty Orange Polska. Zobaczcie, co mi się w nim spodobało.

Udostępnij: Huawei Mate 20 Pro nawet 1000 zł taniej

Na Walentynki zestaw smartfonów w świetnej cenie

8 lutego 2019

Na Walentynki zestaw smartfonów w świetnej cenie

Wiem, że lubicie nasze oferty kiedy są w bardzo dobrych cenach. A że Walentynki to wyjątkowa okazja, a my jesteśmy całym sercem za miłością (nie bez powodu nasza sztandarowa oferta nosi nazwę Love), mamy promocję, która ucieszy was i wasze drugie połówki.

Drugi smartfon w pakiecie

Od dzisiaj w Planach Komórkowych: Optymalnym i Wzbogaconym możecie mieć w promocyjnej cenie wybrany smartfon:  Samsung S9 lub Huawei Mate 20 lite, a do tego drugi smartfon lub inne urządzenie w pakiecie. Do wyboru jest HTC U12 life, HTC Desire 12, Huawei P Smart 2019 lub Huawei Y6 oraz zegarek Huawei GT SPORT lub powerbank. Poniżej koszty zestawów w planach komórkowych.

Promocja potrwa do 18 lutego br. lub do wyczerpania zapasów. Szczegóły w salonach Orange oraz na stronie: Walentynki w Orange.

Plan Komórkowy Optymalny 49,99 zł Plan Komórkowy Wzbogacony 69,99 zł
Huawei Mate 20 lite+HTC U12 life
+zegarek Huawei GT SPORT
1 zł na start+126 zł/mc 1 zł na start+110 zł/mc
Samsung S9+HTC Desire 12+powerbank 1 zł na start+126 zł/mc 1 zł na start+110 zł/mc
Huawei Mate 20 lite+Huawei P smart 2019 1 zł na start+76 zł/mc 1 zł na start+59 zł/mc
Huawei Mate 20 lite+HTC U12 life 1 zł na start+97 zł/mc 1 zł na start+83 zł/mc
Huawei Mate 20 lite+Huawei Y6 2018 1 złna start+66 zł/mc 1 zł na start+56 zł/mc

Zastanawiacie się, który kupić? Zobaczcie naszą recenzję Huawei Mate 20 lite.

Udostępnij: Na Walentynki zestaw smartfonów w świetnej cenie

Mikołajki w nju mobile

6 grudnia 2018

Mikołajki w nju mobile

Pamiętaliście o wystawieniu buta? Znaleźliście w nim swój upominek? Jeśli nie, jeszcze nic straconego. Na Mikołajki nju mobile nie zwalnia tempa.

Choć nadal trwa promocja z przeniesieniem numeru, to żółty kolega zaprasza po kolejne prezenty. By je dostać, wystarczy być klientem sieci i polecić ją znajomemu. Jeśli kupi on plan nju podstawowy lub nju internetowy, bądź przeniesie swój numer do nju, to obaj zgarną taki sam zestaw nagród.

To pierwsza taka akcja w nju mobile. Zyskują obie strony: polecający i korzystający z tego polecenia, więc jeśli jesteście w nju lub chcecie zmienić swoją sieć to do dzieła. Do wygrania zestaw gadżetów: głośnik, smycz USB (ładuje telefony działające na iOS i na Androidzie), ring na smartfona oraz chustka marki „Buff”.

Jak się do tego zabrać przeczytacie w regulaminie promocji. W skrócie trzeba złożyć zamówienie przez WWW, zarejestrować je na stronie promocji podając jego numer i co ważne pamiętajcie o wpisaniu tam numeru telefonu klienta nju, który polecił Wam akcję. A potem noga na nogę i czekacie na prezenty 🙂

Udostępnij: Mikołajki w nju mobile