Mikołajki w nju mobile

6 grudnia 2018

Mikołajki w nju mobile

Pamiętaliście o wystawieniu buta? Znaleźliście w nim swój upominek? Jeśli nie, jeszcze nic straconego. Na Mikołajki nju mobile nie zwalnia tempa.

Choć nadal trwa promocja z przeniesieniem numeru, to żółty kolega zaprasza po kolejne prezenty. By je dostać, wystarczy być klientem sieci i polecić ją znajomemu. Jeśli kupi on plan nju podstawowy lub nju internetowy, bądź przeniesie swój numer do nju, to obaj zgarną taki sam zestaw nagród.

To pierwsza taka akcja w nju mobile. Zyskują obie strony: polecający i korzystający z tego polecenia, więc jeśli jesteście w nju lub chcecie zmienić swoją sieć to do dzieła. Do wygrania zestaw gadżetów: głośnik, smycz USB (ładuje telefony działające na iOS i na Androidzie), ring na smartfona oraz chustka marki „Buff”.

Jak się do tego zabrać przeczytacie w regulaminie promocji. W skrócie trzeba złożyć zamówienie przez WWW, zarejestrować je na stronie promocji podając jego numer i co ważne pamiętajcie o wpisaniu tam numeru telefonu klienta nju, który polecił Wam akcję. A potem noga na nogę i czekacie na prezenty 🙂

Udostępnij: Mikołajki w nju mobile

Nju twoim Mikołajem

23 listopada 2018

Nju twoim Mikołajem

To już ten czas, gdy nawet otwierając lodówkę możemy usłyszeć christmas song. Jedni uwielbiają ten okres roku, innych to trochę przytłacza. Nie zmienia to faktu, że to właśnie ten moment roku, gdy nie tylko myślimy o świętach, ale również upominkach dla najbliższych.

Myślą o tym także firmy. Stąd wysyp ofert z prezentami. Jedną są trafione inne nie. A na tym tle prostotą (trzymając się swojej filozofii) wyróżnia się nju mobile, który oferuje nam taki prezent, jakiego sami chcemy… Od dziś rusza promocja, w ramach której za przeniesienie numeru do nju możecie liczyć na bon podarunkowy na zakupy – na 60 złotych. Możecie go wydać na książkę, kino, perfum czy coś do ubrania. W praktyce decydujecie sami, bo możliwości jest bez liku, a wszystkie sprawdzicie tutaj.

Jak go zdobyć? Wystarczy przenieść numer do nju a potem wpisać tutaj numer zamówienia + oczywiście zaakceptować regulamin promocji, znajdziecie go tu. Ci, którzy się pospieszą zdążą zrobić sobie prezent jeszcze przed końcem roku, bon trafi do nich kurierem po pierwszym okresie rozliczeniowym.

A czy warto? Tych, którzy znają tę ofertę nie trzeba przekonywać. Jest bardzo prosta i atrakcyjna cenowo. Ja zachęciłem do niej m.in. moją mamę. Ci z Was, którzy jeszcze się jej nie przyjrzeli najlepiej niech poczytają dostępne w mediach oceny, choćby tu i tu.

Udostępnij: Nju twoim Mikołajem

Black Friday w Orange. Smartfony tańsze nawet o 800 zł

23 listopada 2018

Black Friday w Orange. Smartfony tańsze nawet o 800 zł

Na Black Friday Orange obniżył ceny telefonów nawet o 800 zł. Dużo taniej można kupić m.in. Samsung Galaxy S9, Huawei P20 Pro, Sony Xperia XZ3 i HTC U11. Szalona promocja rozpoczęła się dzisiaj i potrwa przez tydzień.

Black Friday to święto wyprzedaży pochodzące ze Stanów Zjednoczonych. W Polsce cieszy się coraz większą popularnością i jest wyjątkową okazją np. do przedświątecznych zakupów, a smartfony od lat są jednymi z najbardziej oczekiwanych prezentów.

W tym roku hitem Black Friday w Orange mogą być flagowe smartfony Samsung. Modele Galaxy S9 i S9+ są tańsze o 800 zł, a Galaxy S8 o 700 zł. W promocji są dostępne także Huawei P20 Pro – taniej o 500 zł, Sony Xperia XZ3 – 400 zł a HTC U11 – 740 zł. Obniżki obowiązują w ofercie Orange Love, w wybranych ofertach abonamentowych dla nowych, przedłużających umowę oraz przenoszących numer klientów, a także przy zakupie urządzenia na raty w opcji bez karty SIM.

Oprócz smartfonów w mega atrakcyjnych cenach można kupić: telewizor Samsung (55’ i 32”), słuchawki i głośniki Fresh ‚n Rebel, Xiaomi 6A w zestawie z powerbankiem i wiele innych akcesoriów. W sumie promocja obejmuje ponad 70 modeli smartfonów i akcesoriów.

Oferta na Black Friday jest dostępna w sklepie internetowym www.orange.pl/lp/black-week w salonach, a także w sprzedaży telefonicznej. Promocja potrwa do czwartku 29 listopada br. lub do wyczerpania zapasów przecenionych urządzeń. Dlatego warto się śpieszyć.

Warto pamiętać, że trwa świąteczna promocja Orange. Kupując lub przedłużając dotychczasową umowę na pakiet Orange Love lub abonament komórkowy i dobierając jeden z dostępnych w świątecznej ofercie smartfonów, drugi otrzymamy w prezencie za 1 zł. W ofercie są np.: Samsung Galaxy J6 z Samsungiem Galaxy J4+, Huawei Mate 20 lite z Huawei Mate 10 lite i LG G7 Fit z LG K9. Operator zadbał także o klientów biznesowych. W świątecznej ofercie Dla Firm obniżono ceny najpopularniejszych smartfonów biznesowych Samsung Galaxy S8 i Huawei P20 64 GB oraz powiększono pakiet danych do 17 GB.

Kontakt dla mediów:

Wojciech Jabczyński
Rzecznik Orange Polska
biuro.prasowe@orange.com

Udostępnij: Black Friday w Orange. Smartfony tańsze nawet o 800 zł

Dajemy 200 zł na start w Orange na kartę

2 listopada 2018

Dajemy 200 zł na start w Orange na kartę

Dzisiaj startujemy z nową promocją „200 zł na start” w Orange na kartę. Każdy nowy klient, który zdecyduje się na zakup naszych usług na kartę, może otrzymać 200 zł na rozmowy. Wystarczą dwa kroki:

• W pierwszym należy aktywować oraz zarejestrować nowy starter Orange na kartę,
  • W drugim – włączyć promocję wysyłając bezpłatny SMS o treści PREZENT pod nr 815.

Bonus w wysokości 200 zł jest ważny 30 dni od dnia aktywacji. Można je wykorzystać na połączenia ze wszystkimi sieciami komórkowymi i stacjonarnymi.

Ważność środków pozostałych do wykorzystania w ramach bonusu można sprawdzić wysyłając SMS o treści ILE MINUT pod nr 901 (koszt standardowego SMSa) lub poprzez konto w Orange Online.

Promocja trwa do 31.12.2018 r. Regulamin promocji.

Udostępnij: Dajemy 200 zł na start w Orange na kartę

Obniżamy cenę Huawei P20 64GB dual SIM

23 października 2018

Obniżamy cenę Huawei P20 64GB dual SIM

Od dzisiaj klienci Orange, którzy zdecydują się na przedłużenie umowy, mogą skorzystać z atrakcyjnej obniżki ceny smartfonu Huawei P20 64GB dual SIM.

W Planie Wzbogaconym ten smartfon kupicie teraz taniej o 342 zł. Rata za telefon zmniejszy się o 16 zł, ze 116 zł do 100 zł. Natomiast w Planie Optymalnym obniżka wyniesie 288 zł, a kwota raty spadnie z 99 zł do 80 zł. W obu przypadkach skorzystacie z 6 miesięcznym wakacji od rat, czyli przez pół roku nie będziecie musieli płacić raty za telefon.

Promocja potrwa do wyczerpania zapasów. Telefon możecie kupić na stronie: Obniżka ceny dla Huawei P20 64 GB

Jesteście ciekawi, co o tym modelu sądzi nasz kolega, Michał? Zobaczcie jego test video porównujące trzy modele z serii Huawei P20: Recenzja linii Huawei P20.

Udostępnij: Obniżamy cenę Huawei P20 64GB dual SIM