Smartfony Xiaomi tańsze w niedzielę

7 maja 2022

Smartfony Xiaomi tańsze w niedzielę

Dla fanów Xiaomi mam krótką, ale przydatną informację. Polecam śledzić naszą stronę w niedzielę. Szykujemy obniżkę cen na wybrane smartfony. Promocja dotyczy oferty bez abonamentu. Spodziewajcie się:

• Xiaomi Mi 11 Lite 5G 6/128GB (taniej o 500 zł)
  • Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/64GB (taniej o 100 zł)

Jak zawsze warto się śpieszyć, bo liczba urządzeń jest ograniczona. Powodzenia!

Udostępnij: Smartfony Xiaomi tańsze w niedzielę

Darmowe 100 GB za doładowanie

17 marca 2022

Darmowe 100 GB za doładowanie

Dzisiaj wystartowała nowa promocja dla klientów Orange na kartę. Jeśli doładujecie swój numer wykorzystując aplikację Mój Orange za minimum 10 zł, otrzymacie darmowe 100 GB ważne przez 30 dni.

Z oferty mogą skorzystać wszyscy użytkownicy taryf: Orange Free na Kartę, POP, YES, Zawsze Bez Limitu i IoT. Ważność Waszych doładowań pozostaje bez zmian. Promocja dostępna jest tylko w dniach 17-18 marca. Na jednym numerze można skorzystać z bonusa tylko raz. Szczegóły i regulamin znajdziecie tutaj.

Udostępnij: Darmowe 100 GB za doładowanie

Nowe kanały w Telewizji od Orange bez dodatkowych opłat

22 lutego 2022

Nowe kanały w Telewizji od Orange bez dodatkowych opłat

W Telewizji od Orange do 6 marca klienci Pakietu Optymalnego i Orange Love Standard w technologii kablowej, mają bezpłatny dostęp do czterech, nowych kanałów. Są to Filmax, DIZI, Red Top TV oraz Red Carpet TV. Dodatkowo, do 30 kwietnia abonenci pakietu CANAL+ Prestige IPTV mogą oglądać najlepsze produkcje na CANAL+ 4K Ultra HD, bez dodatkowych opłat.

W Telewizji od Orange stale poszerzamy ofertę i dbamy, aby abonenci mieli dostęp do najlepszych kanałów telewizyjnych. Tym razem wzbogacamy portfolio o cztery nowe kanały, o tematyce filmowo-serialowej: Filmax, DIZI, Red Top TV i Red Carpet TV.

Po okresie promocyjnym kanały Filmax i Red Top TV będą dostępne w Pakiecie Optymalnym, a DIZI i Red Carpet TV – w Pakiecie Komfortowym.

Co warto obejrzeć na nowych kanałach tv

• Filmax – kanał dostępny na pozycji 238. W ramówce znajdują się kultowe amerykańskie filmy i seriale, kino akcji, komedie, westerny, a także magazyny filmowe, polskie kabarety oraz teledyski z najpopularniejszych produkcji.
  • DIZI – kanał dostępny na pozycji 251. To doskonała propozycja dla fanów tureckich seriali. W ofercie stacji można znaleźć najlepsze produkcje obyczajowe, romantyczne i kryminalne, m.in.: takie seriale, jak „Dziewczyna w czerwonej chuście”, „Imperium miłości” czy „Narzeczona ze Stambułu”.
  • Red Top TV – kanał dostępny na pozycji 252. Na antenie można znaleźć klasykę kina, kultowe filmy oraz seriale (np. „Szpital na peryferiach”, „Bonanza”), a także produkcje dla najmłodszych widzów. W ramówce są największe hity wybitnych twórców z całego świata.
  • Red Carpet TV kanał dostępny na pozycji 346. W ofercie stacji dostępne są programy przedstawiające nowości filmowe, teatralne, muzyczne i literackie, a także relacje z festiwali, pokazów mody i nowinki ze świata show-biznesu (np.: „Ikony”, „Warsztat filmowy”, „FilmoNewsy”). Na Red Carpet TV nie zabraknie również filmów fabularnych i programów dokumentalnych.

CANAL+ 4K Ultra HD w promocji

Ucieszą się także abonenci pakietu CANAL+ Prestige, którzy korzystają z dekodera Premium 4K (ICU100) lub dekodera 4K (IWU 200) w technologii światłowodowej. Do 30 kwietnia mogą oglądać, bez dodatkowych opłat, najlepsze filmy, seriale i programy rozrywkowe w najwyższej jakości dźwięku i obrazu, na kanale CANAL+ 4K Ultra HD. Stacja jest dostępna na pozycji 276.

Udostępnij: Nowe kanały w Telewizji od Orange bez dodatkowych opłat

Inne

Nowa promocja w Orange na kartę – 100 GB na internet

1 października 2021

Nowa promocja w Orange na kartę – 100 GB na internet

Od 1 października każdy klient ofert na kartę, który po raz pierwszy zarejestrują się adresem e-mail do konta Mój Orange dostanie w prezencie 100 GB ważne przez 31 dni. Promocja dotyczy klientów ofert: Orange Yes, Orange POP, Orange Free na kartę, Zawsze bez limitu i Zetafon. Bonus jest przyznawany na konto, a nie na numer. Co oznacza, że jeśli ktoś ma np. 3 numery prepaid, to dostanie 100 GB na każdy z nich. Regulamin znajdziecie tutaj.

Jeśli chodzi o promocje związane z aplikacją Mój Orange to przedłużamy „2x więcej GB za aktywację Bez limitu w Mój Orange”. Miała obowiązywać do 30 września, a teraz jest już na czas nieokreślony.

Na koniec szybka wyliczanka GB. Jeśli klient prepaid zakłada po raz pierwszy konto Mój Orange dostaje 100 GB. Potem się w aplikacji doładuje się za 30 zł i dostanie 15 GB za samo doładowanie, jeśli jest w taryfie OFnk + 10 GB za to, że zrobił je w aplikacji. Następnie aktywuje usługę Bez limitu na miesiąc za 30 zł w aplikacji i dostaje 15 GB + kolejne 15 GB z promocji. Razem za 30 zł ma na miesiąc usługę Bez limitu + 155 GB. Dobry początek z Orange 🙂

Udostępnij: Nowa promocja w Orange na kartę – 100 GB na internet

W Ofercie Tygodnia możecie zaoszczędzić nawet 840 zł

30 września 2021

W Ofercie Tygodnia możecie zaoszczędzić nawet 840 zł

Wystartowała kolejna Oferta Tygodnia. Tym razem taniej kupicie dwa urządzenia: najnowszy smartfon OPPO Reno6 5G i laptop Huawei Matebook X Pro 2021 6/512 GB.

Promocja obowiązuje od dziś do 6 października. Klienci podpisujący umowy z Orange na Plany 60 i 80 oraz pakiety Orange Love Standard, Extra i Premium zapłacą za Huawei Matebook X Pro 2021 6/512 GB aż 840 zł mniej. W przypadku OPPO Reno6 5G kupowanego wraz z Planami 60 i 80 oraz pakietami Orange Love Standard, Extra i Premium obniżka wyniesie ponad 500 zł.

Blogowy test OPPO Reno6 5G, który przygotował Michał, znajdziecie tutaj.

Udostępnij: W Ofercie Tygodnia możecie zaoszczędzić nawet 840 zł