Inne

Kręć kilometry w ECC 2017

28 kwietnia 2017

Kręć kilometry w ECC 2017

Marek Wajda (gościnnie znowu na blogu ;-))

Jeśli lubisz jeździć na rowerze możesz dołączyć do Europejskiej Rywalizacji Rowerowej i wygrywać nagrody. Przez cały maj w wybranych miastach Europy będzie można wziąć udział w Europejskiej Rywalizacji Rowerowej (ECC2017). Przystąpiło do niej 9 miast: Bydgoszcz, Gdańsk, Gdynia, Łódź, Kraków, Poznań, Toruń, Warszawa, Wrocław.

Jak co roku my również startujemy. W każdym z nich możecie dołączyć do drużyny Orange Love w kategorii Firma.

ECC2017 odbywa się przez cały maja, możesz dołączyć w każdym momencie. Rywalizacja promuje codzienne korzystanie z roweru np. w drodze do/z pracy.  Żeby uczestniczyć trzeba zarejestrować się w aplikacji Naviki na smartfony, a więcej informacji znajdziecie na stronie ECC 2017.

Wygra miasto, którego mieszkańcy przejadą na rowerach najdłuższy dystans. Większość miast przygotowała nagrody dla najlepszych firm i rowerzystów – jest więc o co walczyć.

Jeśli będziecie dzielić się swoimi podróżami w serwisach społecznościowych dołączcie tag: #OrangeLove. Udanej rywalizacji – trzymamy kciuki.

Udostępnij: Kręć kilometry w ECC 2017