GB za gole: bonusowe 18 GB!

19 listopada 2019

GB za gole: bonusowe 18 GB!

To było pełne emocji zakończenie eliminacji do Euro 2020. Polska drużyna wygrała ze Słowenią 3-2. To daje w sumie 18 goli strzelonych przez naszą reprezentację w tych eliminacjach. A to z kolei oznacza bonusowe 18 GB w naszej zabawie GB za gole.

Jak zdobyć dodatkowe GB? Wyślijcie SMS-a o treści BRAWOPL pod numer 233 (opłata za SMS-a zgodna z cennikiem planu taryfowego, max 0,20zł). Na jednym numerze można aktywować tylko jeden pakiet GB za gole. Aktywacji można dokonać w ciągu 24 godz. od publikacji posta na fanpage Orange na Facebooku. Promocyjne GB są ważne 3 dni od daty aktywacji, obowiązują tylko w kraju. Promocja dostępna w ofercie na abonament i w ofercie na kartę.

Szczegóły: Regulamin promocji  GB za gole

Udostępnij: GB za gole: bonusowe 18 GB!

Dajemy 1 GB za gol Francji

10 lipca 2018

Dajemy 1 GB za gol Francji

Piłkarskie zmagania trwają w najlepsze. Dzisiaj w półfinale zmierzyły się Francja i Belgia. W starciu dwóch państw, w których obecne jest Orange, padł 1 gol Francji. To oznacza, że dostajecie dodatkowo 1 GB.  Teraz czekamy na finał. Zobaczymy, co w nim pokaże francuska drużyna narodowa. Pamiętajcie, że jeżeli Belgia strzeli gole w meczu o trzecie miejsce, to także będziemy rozdawać gigabajty.

Aby skorzystać z pakietu, wyślijcie SMS o treści FINAL na numer 233 (opłata za SMS zgodna z cennikiem planu taryfowego, max 0,20 zł).

Pakiet można można aktywować w ciągu 24h od publikacji posta. Pakiet jest ważny w kraju, przez 3 dni od daty aktywacji. Oferta dla Klientów ofert głosowych na abonament i na kartę. Szczegóły znajdziecie na stronie: Orange na kartę

Udostępnij: Dajemy 1 GB za gol Francji

Dajemy 4 GB za gole Francji i Belgii

6 lipca 2018

Dajemy 4 GB za gole Francji i Belgii

[Aktualizacja] Po zaciekłym spotkaniu Francuzi pokonali reprezentację Urugwaju strzelając 2 gole, a Belgia wygrała z Brazylią i wchodzi do półfinału Mistrzostw, w którym spotka się z Francją. Europejskie drużyny strzeliły w ćwierćfinałach łącznie 4 bramki, co daje 4 darmowe GB do zgarnięcia. Obie te drużyny reprezentują ostatnie dwa kraje na turnieju, w których dostępne są usługi Orange. Niezależnie kto wygra – jesteśmy w finale 🙂

Aby skorzystać z pakietu, wyślijcie SMS o treści POLFINAL na numer 233 (opłata za sms zgodna z cennikiem planu taryfowego, max 0,20 zł).

Pakiet możesz można aktywować w ciągu 24h od publikacji posta. Pakiet jest ważny w kraju, przez 3 dni od daty aktywacji. Oferta dla Klientów ofert głosowych na abonament i na kartę. Szczegóły znajdziecie na fanpage Orange na Facebooku.

Udostępnij: Dajemy 4 GB za gole Francji i Belgii

3 GB za 3 gole Belgii

2 lipca 2018

3 GB za 3 gole Belgii

Dalej kibicujemy krajom Grupy Orange. Brawa dla Belgów! Ich 3 gole to dodatkowe 3 GB dla Was.

Aby je otrzymać, wyślijcie SMS o treści BELGIA pod numer 233 (połata za sms zgodna z cennikiem planu taryfowego, max 0,20 zł). możesz je aktywować w ciągu 24h od publikacji posta. Pakiet ważny w kraju, przez 3 dni od daty aktywacji. Oferta dla Klientów ofert głosowych na abonament i na kartę. Szczegóły znajdziecie na fanpage Orange na Facebooku.

Udostępnij: 3 GB za 3 gole Belgii

Żegnamy Hiszpanię, na pocieszenie 1 GB

1 lipca 2018

Żegnamy Hiszpanię, na pocieszenie 1 GB

Dzisiaj kibicowaliśmy Hiszpanii. Mecz był zaciekły, lecz szczęście ominęło Hiszpanów. Żegnamy się z tą drużyną. Na pocieszenie mamy jednak dla Was 1 GB.

Aby je uzyskać, wyślij SMS o treści HISZPANIA pod numer 233 (opłata za sms zgodna z cennikiem planu taryfowego, max 0,20 zł). Możesz je aktywować w ciągu 24h od publikacji posta. Pakiet ważny w kraju, przez 3 dni od daty aktywacji. Oferta dla klientów ofert głosowych na abonament i na kartę. Szczegóły i regulamin promocji znajdziecie na fanpage Orange na Facebooku.

Udostępnij: Żegnamy Hiszpanię, na pocieszenie 1 GB