Na pocieszenie 1 GB dla wszystkich

19 listopada 2020

Na pocieszenie 1 GB dla wszystkich

Polska reprezentacja przegrała wczoraj z Holandią, ale strzeliła 1 bramkę. Bohaterem meczu był Kamil Jóźwiak. Młody polski skrzydłowy popisał się kapitalnym rajdem, którego nie powstydziłyby się najbardziej doświadczone gwiazdy futbolu. Mogło być tak pięknie…

Mimo porażki Orange dla wszystkich użytkowników daje na pocieszenie 1 GB. Wystarczy wysłać SMS-a o treści JOZWIAK pod numer 233 (opłata za SMS-a zgodna z cennikiem planu taryfowego, max 0,20zł). GB mogą odebrać także użytkownicy Flexa , wpisując JOZWIAK w aplikacji, w zakładce „Kody promocyjne”.

Tradycyjnie, na jednym numerze można aktywować tylko jeden dodatkowy pakiet GB za gole. Aktywacji można dokonać tylko dzisiaj do godziny ok. 22:45. Promocyjne GB ważne 3 dni od daty aktywacji, obowiązują tylko w kraju.

Udostępnij: Na pocieszenie 1 GB dla wszystkich

2 GB za gole Polaków

12 listopada 2020

2 GB za gole Polaków

Nasza reprezentacja w piłce nożnej pokonała wczoraj Ukrainę w meczu towarzyskim, zdobywając 2 bramki.  Z tej okazji można odebrać GB internetu. Wystarczy wysłać SMS-a o treści WIWAT pod numer 233 (opłata za SMS-a zgodna z cennikiem planu taryfowego, max 0,20zł). Jeśli jesteś użytkownikiem Flexa, zgarnij te dodatkowe GB, wpisując WIWAT w apce, w zakładce „Kody promocyjne”. Na jednym numerze można aktywować tylko jeden dodatkowy pakiet GB za gole. Aktywacji można dokonać tylko dzisiaj do ok godz 22:55. Promocyjne GB ważne 3 dni od daty aktywacji, obowiązują tylko w kraju.

Regulamin promocji

Udostępnij: 2 GB za gole Polaków

GB za gole: bonusowe 18 GB!

19 listopada 2019

GB za gole: bonusowe 18 GB!

To było pełne emocji zakończenie eliminacji do Euro 2020. Polska drużyna wygrała ze Słowenią 3-2. To daje w sumie 18 goli strzelonych przez naszą reprezentację w tych eliminacjach. A to z kolei oznacza bonusowe 18 GB w naszej zabawie GB za gole.

Jak zdobyć dodatkowe GB? Wyślijcie SMS-a o treści BRAWOPL pod numer 233 (opłata za SMS-a zgodna z cennikiem planu taryfowego, max 0,20zł). Na jednym numerze można aktywować tylko jeden pakiet GB za gole. Aktywacji można dokonać w ciągu 24 godz. od publikacji posta na fanpage Orange na Facebooku. Promocyjne GB są ważne 3 dni od daty aktywacji, obowiązują tylko w kraju. Promocja dostępna w ofercie na abonament i w ofercie na kartę.

Szczegóły: Regulamin promocji  GB za gole

Udostępnij: GB za gole: bonusowe 18 GB!

Dajemy 1 GB za gol Francji

10 lipca 2018

Dajemy 1 GB za gol Francji

Piłkarskie zmagania trwają w najlepsze. Dzisiaj w półfinale zmierzyły się Francja i Belgia. W starciu dwóch państw, w których obecne jest Orange, padł 1 gol Francji. To oznacza, że dostajecie dodatkowo 1 GB.  Teraz czekamy na finał. Zobaczymy, co w nim pokaże francuska drużyna narodowa. Pamiętajcie, że jeżeli Belgia strzeli gole w meczu o trzecie miejsce, to także będziemy rozdawać gigabajty.

Aby skorzystać z pakietu, wyślijcie SMS o treści FINAL na numer 233 (opłata za SMS zgodna z cennikiem planu taryfowego, max 0,20 zł).

Pakiet można można aktywować w ciągu 24h od publikacji posta. Pakiet jest ważny w kraju, przez 3 dni od daty aktywacji. Oferta dla Klientów ofert głosowych na abonament i na kartę. Szczegóły znajdziecie na stronie: Orange na kartę

Udostępnij: Dajemy 1 GB za gol Francji

Dajemy 4 GB za gole Francji i Belgii

6 lipca 2018

Dajemy 4 GB za gole Francji i Belgii

[Aktualizacja] Po zaciekłym spotkaniu Francuzi pokonali reprezentację Urugwaju strzelając 2 gole, a Belgia wygrała z Brazylią i wchodzi do półfinału Mistrzostw, w którym spotka się z Francją. Europejskie drużyny strzeliły w ćwierćfinałach łącznie 4 bramki, co daje 4 darmowe GB do zgarnięcia. Obie te drużyny reprezentują ostatnie dwa kraje na turnieju, w których dostępne są usługi Orange. Niezależnie kto wygra – jesteśmy w finale 🙂

Aby skorzystać z pakietu, wyślijcie SMS o treści POLFINAL na numer 233 (opłata za sms zgodna z cennikiem planu taryfowego, max 0,20 zł).

Pakiet możesz można aktywować w ciągu 24h od publikacji posta. Pakiet jest ważny w kraju, przez 3 dni od daty aktywacji. Oferta dla Klientów ofert głosowych na abonament i na kartę. Szczegóły znajdziecie na fanpage Orange na Facebooku.

Udostępnij: Dajemy 4 GB za gole Francji i Belgii