Szalone ceny smartfonów i netbooka

22 sierpnia 2012

Szalone ceny smartfonów i netbooka

Ruszamy z kolejną edycją promocji, o którą często mnie pytacie czyli przyszedł czas na szalony tydzień niskich cen! Tym razem mamy 3 świetne smartfony różnych producentów. Samsunga Galaxy ACE 2 obniżamy z 299zł na 3 zł w Panterze za 69,90 zł, Sony Xperię U z 369 zł na 3 zł w Definie za 59,90 zł oraz Nokię Lumia 800 z 349 zł również na 3 zł w Panterze za 129,90 zł. Wszystkie umowy na 24 miesiące. Ponadto polecam netbooka Acer Aspire 722, który kosztuje tylko 49 zł (wcześniej 349 zł) w ofercie za 99,90 zł na 2 lata. Szalone dni potrwają do 29 sierpnia. Więcej informacji tutaj. Szalone dni potrwają do 29 sierpnia i dotyczą klientów, który zawrą umowy przez nasz e-sklep.

Udostępnij: Szalone ceny smartfonów i netbooka

Wypasione modele w animalsach

7 lutego 2011

Wypasione modele w animalsach

Udostępnij: Wypasione modele w animalsach

Urządzenia

Galaxy Ace w Orange dla Firm

4 lutego 2011

Galaxy Ace w Orange dla Firm

Do oferty biznesowej wprowadzilismy elegancki i prosty w obsłudze smartphone Samsung S5830 Galaxy Ace. Telefon prócz atrakcyjnej stylistyki ma 3,5-calowy wyświetlacz HVGA, procesor 800 MHz, wyszukiwarkę głosową i przeglądarkę dokumentów ThinkFree. Działa na Adroidzie Froyo, posiada aparat 5 Mpix z fleszem LED, HSDPA, Wi-Fi, Bluetooth 3.0, GPS, ActiveSync (push e-mail) pamięć 160 MB + microSD do 16 GB. Przy okazji przypomnę, że obecnie mamy dostępne w wyprzedażowych cenach: HTC Magic, iPhone 3G 8GB i 16GB, LG GC900, LG KC910, Nokia 6210 Navigator, Nokia E51, Nokia E66, Samsung I8910 Omnia HD, Samsung S8300 Ultra Touch, Sony Ericsson C510 i Sony Ericsson C902.

Samsung 5830 Galaxy Ace

Udostępnij: Galaxy Ace w Orange dla Firm