Oferta wspólna nie zawsze rodzinna

26 sierpnia 2015

Oferta wspólna nie zawsze rodzinna

Przeglądając blogi i serwisy, które pisały o Smart Planie LTE Wspólnym często dostrzegaliśmy przymiotnik „rodzinny”. Owszem przygotowywaliśmy ją z myślą o rodzinach, jednak w ramach planu dzielić można się ze wszystkimi, którzy są Wam bliscy. Mogą być to Wasi współlokatorzy, przyjaciele, czy partnerzy. Nie ograniczamy Was w żaden sposób!

Mamy dla Was trzy historie, które pokazują, że ze Smart Planu LTE Wspólnego można skorzystać nie tylko wspólnie innymi członkami rodziny. I nie zawsze w jednej chwili. A więcej o ofercie można przeczytać tutaj.

3cf621c1c55ec73a7a6afac701052cdefca cc00e24d4df6891a72ae6e271d7ea20cb04 e025b112361c1f7bc68809cfd54f7d03938

Udostępnij: Oferta wspólna nie zawsze rodzinna

Smart Plany LTE już dostępne

21 sierpnia 2015

Smart Plany LTE już dostępne

Choć Wojtek na urlopie, to któż inny mógłby napisać o nowej ofercie? Więc redakcyjnie doszliśmy do wniosku, że raz kozie śmierć! Smart Plany LTE dziennikarzom pokazaliśmy przedwczoraj, a już dzisiaj wchodzą do oferty. W internecie pojawiło się sporo pytań z nią związanych  – na nie też chcieliśmy odpowiedzieć. I od tego zaczniemy. Dociekania wynikały głównie z deklaracji , że Smart Plany LTE zastępują dotychczasowe oferty abonamentowe. Nie oznacza to, że Wasze aktualne oferty będą automatycznie zamieniane na nowe. Nie można także przejść na nowe oferty przed zakończeniem aktualnej umowy. I jeszcze jedna sprawa – ta oferta dotyczy wyłącznie klientów indywidualnych.

A więcej o samej ofercie? Nowe plany, a dokładnie dwie ich grupy, są prostsze niż dotychczasowe. Najciekawszym, bo zupełnie nowym elementem jest Smart Plan LTE Wspólny, czyli trzy karty SIM oraz jedna do internetu. Do tego dochodzi jeszcze możliwość dokupienia dodatkowej za 15 zł. A na stałych klientów czekają bonusy.

Tutaj dowiecie się więcej o nowej ofercie.

298022f7cb5acb9210e500e3b6eb3ad3594

Miłego dnia,

Udostępnij: Smart Plany LTE już dostępne

Poznajcie nowe Smart Plany LTE

19 sierpnia 2015

Poznajcie nowe Smart Plany LTE

Dzisiaj zaprezentowaliśmy dziennikarzom Smart Plany LTE, które startują od 21 sierpnia i zastąpią dotychczasowe abonamenty. Prócz nielimitowanych rozmów i SMS-ów zawierają większe paczki danych na internet – do 20 GB (dla przedłużających umowy nawet 40 GB) oraz pakiet roamingowy. Nowością, na którą szczególnie chcę zwrócić Waszą uwagę, jest możliwość współkorzystania z usług w ramach Smart Planu LTE Wspólny. W jednym abonamencie za 99,99 zł miesięcznie lub 149,99 zł (bardziej wypasiony abonament i telefon) otrzymujecie aż 3 karty SIM, telefon oraz dodatkową kartę tylko do internetu. W ten sposób możecie w prosty sposób podzielić się usługami i korzystać z nich razem z bliskimi za mniejsze pieniądze. Wybrane osoby możecie dodać od razu przy podpisywaniu umowy, a także w dowolnym momencie np. kiedy wygasają ich wcześniejsze umowy. Biorąc pod uwagę, że 50 proc. gospodarstw domowych składa się 3 i więcej osób, a w nich jest średnio 2,3 karty SIM – to moim zdaniem takie oferty będą coraz popularniejsze. W nazwach planów dodaliśmy LTE. Marketing marketingiem, ale w zasięgu LTE Orange mieszka 30 mln Polaków, a dzięki wygospodarowaniu szerszego pasma częstotliwości, właśnie przyśpieszyliśmy transfer z maksymalnie 75 Mb/s do 112 Mb/s. Szczegóły nowej oferty znajdziecie w informacji dla mediów oraz tabeli, które już czekają w naszym biurze prasowym.

7a062ba6bc64826c0c6a54f0701694e0c5d

Udostępnij: Poznajcie nowe Smart Plany LTE