Prezent na święta od Orange

20 listopada 2018

Prezent na święta od Orange

To już oficjalne. W telewizji, galeriach handlowych, na ulicach… wszędzie mamy święta. W Orange w najlepsze trwają już świąteczne kampanie ofert dla firm i na kartę, a teraz kolejna, z ofertą dla klientów indywidualnych. Jest to historia o tym, jak hołdując polskiej tradycji, przygotować się na niezapowiedzianego gościa. Komunikacja zbudowana jest wokół elementu zaskoczenia, który tylko pozornie zakłóca trwającą kolację świąteczną. Choć pojawienie się gościa budzi konsternację, finalnie pokazuje, jak powinny wyglądać prawdziwe święta. Bo polskie święta są o dzieleniu się. Ich podstawą jest mnogość potraw, pełny stół i prezent dla każdego. Jego brak to dyshonor dla gospodarzy. Jak kończy się nasza historia? Zapraszam do obejrzenia spotu.

I jeszcze garść informacji. Za kreację odpowiedzialna jest agencja Leo Burnett. Produkcją zajęło się Dynamo, postprodukcją Studio Delapost, a media zaplanował i kupił dom mediowy Initiative Media. Spot wyreżyserował Michał Gazda.

Udostępnij: Prezent na święta od Orange

Gadżety na Święta w nju mobile

17 listopada 2017

Gadżety na Święta w nju mobile

Połowa listopada za pasem więc chyba już nikogo nie dziwi, że myślimy o świątecznych atrakcjach, prezentach i okazjach jakich przed świętami dużo. Tak jest też u żółtego Mikołaja w nju. Już od dziś w promocji „Zgarnij gadżet na Święta od nju mobile” – na wszystkich, którzy zamówią nju z rachunkiem na telefon lub internet czeka upominek  do wyboru. Może nim być powerbank MC5, ładowarka samochodowa CC2 lub unikatowy głośnik bluetooth – SP608.

Aby dostać gadżety na Święta wystarczy złożyć zamówienie przez www.njumobile.pl wybierając  plan taryfowy nju buzz lub nju internetowy, zarejestrować zamówienie na stronie promocji i oczywiście zawrzeć umowę, która zostanie dostarczona przez kuriera. Wybrany sprzęt zostanie wysłany na adres podany w zamówieniu, po upływie pierwszego okresu rozliczeniowego – czyli po wystawieniu pierwszego rachunku miesięcznego.

Do Świąt pozostało trochę ponad miesiąc. Jeśli więc nie będziecie za długo zwlekać, jest duża szansa, że uwiniecie się z zamówieniem i pierwszy okres rozliczeniowy zaliczycie  przed świętami, a tym samym wybrany gadżet, też trafi do Was na święta. Nasza promocja potrwa do 30 listopada 2017.

Szczegóły regulaminu promocji znajdziecie na http://www.njumobile.pl/b/articles/regulaminy/gadzety-na-swieta.pdf

Gadżety na święta nju

Udostępnij: Gadżety na Święta w nju mobile

Inne

Spokojnych i radosnych Świąt

23 grudnia 2016

Spokojnych i radosnych Świąt

Moi drodzy w imieniu Orange, Biura Prasowego i zespołu blogowego życzę Wam spokojnych i radosnych Świąt. Jestem przekonany, że znajdziecie pod choinką wiele tabletów, smarfonów i innych smartwatchy. Korzystajcie z nich rozsądnie. Zawsze pamiętajcie o rodzinie, bliskich i znajomych. Z nimi spędźcie te wyjątkowe dni. Wesołych Świąt!

Udostępnij: Spokojnych i radosnych Świąt

Ekologiczne torby w świątecznym konkursie!

19 grudnia 2016

Ekologiczne torby w świątecznym konkursie!

Święta, Święta – kolorowe światełka, choinki, kolędy, zakupy i reklamy, które zachęcają nas, aby kupić więcej, lepiej, koniecznie…
Ale są też wyjątki – reklamy, które wywołują wspomnienia, uśmiech na twarzy, a nawet łzy wzruszenia, pobudzają do refleksji,  zatrzymania się i pomyślenia, co tak naprawdę jest ważne podczas tych Świąt i nie tylko.

Moją uwagę zwrócił cykl świątecznych reklam niemieckiej firmy Edeka. Czy przygotowania do idealnych Świąt są ważniejsze, niż relacje z bliskimi, czy naprawdę tak trudno znaleźć czas, aby w Święta być razem z rodziną i potrzebne jest tak drastyczne przebudzenie? A może wystarczy odpowiednia motywacja i determinacja, aby być razem – tak jak w spocie firmy Allegro?

Natomiast Święta w reklamie Sainsbury’s zaczynają się od niewinnego incydentu, który stopniowo zmienia się w katastrofę. Jednak dzięki bliskim i sąsiadom, Święta odzyskują swój urok.

I na koniec Ikea, która pyta o prawdziwe życzenia dzieci. Jaki prezent jest dla nich najważniejszy? Jak myślicie?

To moje inspiracje. A jakie są Wasze? Która reklama świąteczna przemawia do Was i dlaczego?
3 najlepsze odpowiedzi nagrodzimy ekologicznymi torbami. Na odpowiedzi czekamy do 21 grudnia.

blog_wpis

Udostępnij: Ekologiczne torby w świątecznym konkursie!

Moc prezentów od bloga Orange

17 grudnia 2012

Moc prezentów od bloga Orange

Nasza aktywność w okresie świątecznym będzie ograniczona – nie samym blogiem człowiek żyje. Ale żeby osłodzić Wam nieregularne wpisy mamy dla Was moc prezentów!

W poniedziałek 24 grudnia na blogu korporacyjnym pojawi się pierwszy zestaw pytań związanych z nasza platformą blogową. Kolejne pytania będziemy dopisywać w tej samej notce 27, 28 i 31 grudnia. Nie będzie jednak stałej, więc będziecie musieli być czujni, bo premiowani będą najszybsi uczestnicy naszje zabawy. Codziennie, pierwsza osoba, która prawidłowo odpowie na pytania w komentarzu, otrzyma od nas pakiet prezentów. Żeby budować napięcie komentarze publikować będziemy ok. godz. 20. Nagrodzimy również drugą w kolejności osobę – otrzyma Orange’owy zegarek.

W każdym pakiecie do wygrania będzie szalik piłkarskiej reprezentacji Polski oraz komplet dwóch zegarków a dodatkowo nagrody dnia.

2fe0b1ca422abca37a0416a3202a3fbd8fa

24 grudnia do wygrania multimedialna książeczka z serii Kiko, Niko i Sokrates. Dziecko może ją czytać i oglądać piękne ilustracje, słuchać bo to także fantastycznie udźwiękowiony audiobook a także bawić się w proste gry.
27 grudnia do Waszych rąk może trafić voucher na audiobooka Loko nagranego przez blogerów raz z autografem kota – Pawła Lipca, pomysłodawcy akcji oraz wróżki Eneki czyli Agaty Chmielewskiej.
28 grudnia książka nie tylko dla kobiet czyli Powiedz mi to jutro.
A w ostatni dzień tego roku książka Rewolucja social media, czyli wszystko co chciałbyś wiedzieć o social mediach ale boisz się zapytać.

Jak widzicie, prezenty są wyborne więc bądźcie czujni!

Spokojnych Świąt i Najszczęśliwszego Nowego Roku życzą: Jarek, Marek, Rysiek, Wojtek i cała redakcja blog.orange.pl.

Udostępnij: Moc prezentów od bloga Orange