Wakacyjna oferta specjalna z vivo

28 czerwca 2022

Wakacyjna oferta specjalna z vivo

Właśnie wystartowaliśmy z promocją, w której kupując smartfon vivo Y52 5G, możecie otrzymać bezprzewodowe słuchawki vivo TWS 2e.

Jak odebrać nagrodę? To proste. Kupujecie smartfon vivo Y52 5G, rejestrujecie się na stronie promocjavivo.pl, otrzymujecie e-maila z potwierdzeniem i czekacie na kuriera.

Pamiętajcie, że nagrody przyznawane będą do końca lipca lub do wyczerpania zapasów.

Szczegóły oferty na stronie. Regulamin znajdziecie tutaj.

Dlaczego vivo Y52 5G

Smartfon jest zasilany wytrzymałym akumulatorem o pojemności 5000 mAh i można go błyskawicznie ładować. Układ kamer 48 MP zapewnia wiele funkcji przetwarzania obrazu, które pomogą zrobić doskonałe zdjęcia, z dowolnej odległości – zarówno w dzień, jak i w nocy. Smartfon oczywiście współpracuje z siecią 5G.

A teraz nagroda

Słuchawki vivo TWS 2e zapewniają szybkie i niezawodne połączenie, nawet gdy nie masz telefonu blisko. Dodatkową zaletą jest długi czas pracy na akumulatorach – do 30 godzin! Słuchawki gwarantują połączenia z wieloma urządzeniami. Redukcja szumów z dwoma mikrofonami umożliwia odbieranie dźwięku mimo hałasu z otoczenia.

Udostępnij: Wakacyjna oferta specjalna z vivo

Smartfony vivo taniej w niedzielę

25 marca 2022

Smartfony vivo taniej w niedzielę

Dziś krótko, ale konkretnie. Polecam śledzić naszą stronę w najbliższą niedzielę. Będziemy mieli dla Was wyjątkową ofertę na wybrane smartfony vivo. Obniżymy cenę 3 modeli w ofercie bez abonamentu:

• vivo V21 5G za 1 499 zł (taniej o 300 zł),
  • vivo Y21S 5G za 899 zł (taniej o 50 zł),
  • vivo Y52 5G za 1 059 zł (taniej o 240 zł).

Warto będzie się śpieszyć, bo liczba smartfonów ograniczona. Powodzenia!

Udostępnij: Smartfony vivo taniej w niedzielę

Oferta tygodnia ze smartfonami vivo

18 stycznia 2022

Oferta tygodnia ze smartfonami vivo

Przypominam, że wielka wyprzedaż w Orange trwa do 2 lutego. A dzisiaj startujemy z nową ofertą tygodnia dla klientów indywidualnych. Mamy dla Was tańsze smartfony vivo.

Ceny telefonów obniżamy aż o 360 zł w pakietach Love Standard, Love Extra, Love Premium oraz przy zakupie Planu 60 i 80. W ofercie bez abonamentu oba modele pozostają w supercenie od 23 grudnia.

vivo V21 5G
Co go wyróżnia? Zdecydowanie ultrasmukły design, 90 Hz ekran AMOLED, czy aparaty przystosowane do zdjęć nocnych i selfie. Można na nim grać w wymagające gry mobilne albo pracować na kilku aplikacjach jednocześnie. Procesor MediaTek Dimensity 800U i 8 GB pamięci RAM są na to gotowe. Nowy algorytm AI i tryb usuwania szumów z pewnością poprawi jakość galerii zdjęć. Smartfon vivo V21 5G daje także dostęp do błyskawicznej łączności 5G.

Test tego telefonu wykonany przez Karola znajdziecie na blogu.

vivo Y52 5G
Również ze smartfonem vivo Y52 5G będziesz mieć jeszcze więcej przyjemności z fotografii. Posiada wiele przeróżnych trybów i funkcji, np. zdjęć poklatkowych i naklejek AR, dla pięknego odwzorowania kolorów i dużej szczegółowości zdjęć. Do dyspozycji aż 128 GB, a w razie potrzeby można skorzystać z dodatkowej karty microUSB o pojemności aż 256 GB. Na smartfonie korzystaj z szybkiego internetu i z łatwością przesyłaj dane do innego urządzenia. Smartfon jest przystosowany do obsługi sieci 5G, wspiera szybki standard Bluetooth 5.1 i ma pojemną baterię.

Oferta tygodnia jest dostępna do 24 stycznia br. Szczegóły znajdziecie tutaj.

Udostępnij: Oferta tygodnia ze smartfonami vivo