Rudy 102 na wypasie od Orange

15 listopada 2016

Rudy 102 na wypasie od Orange

Przychodzi taki czas, w którym pojawia się temat blogowy będący pasją kogoś z moich kolegów. Tak właśnie się stało dzisiaj i dlatego bez chwili zawahania oddaję łamy bloga Zbyszkowi Drohobyckiemu z Biura Prasowego, który po pracy z rozkoszą śmiga czołgiem po bitewnych polach…

Zbigniew Drohobycki blog World of TanksCzy znacie kogoś, kto nie zna przygód czterech pancernych i psa? To film, który mimo swoich lat i niezmiennie rozpala wyobraźnię kolejnych pokoleń chłopców i dziewcząt. Chyba każde z nich choć przez chwilę marzyło by stać się Jankiem Kosem lub piękną sanitariuszką Marusią…

Nic więc dziwnego, że w naszym kraju tak wielką i niesłabnącą popularnością cieszy się Word of Tanks – gra, która od 2011 nieprzerwanie zdobywa kolejnych fanów w wieku od 6 do 66 lat, a pewnie i więcej, bo tutaj wiek emerytalny nie istnieje. Sam mimo, że jestem bardzo dorosłym chłopcem, za sterami moich czołgów spędziłem już dziesiątki godzin. Atakując i odpierając ataki graczy z całego świata, przeżywając triumfy i porażki – doskonale poznałem fenomen gry, która wciągnęła już 110 milionów graczy. Z pewnością jednym z czynników sukcesu jest fakt, że to bez dyskusji jedna z najlepszych gier, w które można grać w trybie Free to Play, czyli za darmo, ale… no właśnie. Czasem bardzo mocno kusi zakup skuteczniejszej amunicji czy konta premium, by szybciej gromadzić doświadczenie i zdobyć nowy, większy, silniejszy czołg z jeszcze większym działem, którego salwa powoduje spadnięcie słuchawek z uszu 😉 Mimo naprawdę dobrego balansu gry, w pewnych przypadkach to najlepszy sposób by pogonić kota przeciwnikowi, który chwilę wcześniej zamienił nasz najlepszy wóz, w dymiąca kupę złomu.

Tu dochodzimy do wiadomości, która ucieszy czołgistów mających abonament lub telefon na kartę w Orange. Jeśli zdecydujecie się wydać trochę pieniędzy na zakupy w grze, mamy dla Was rewelacyjną promocję przygotowaną we współpracy z Wargaming  – producentem WoT, ale także dwóch równie popularnych gier rozgrywanych na morzu – World of Warships i w powietrzu – World Of Planes. We wszystkich tych grach, płacąc za zakupy przy pomocy  Direct Billingu czyli usługi, która u nas nazywa się „Zamów z Orange”, do końca tygodnia możecie skorzystać z nawet 28 % zniżki na dwa specjalne pakiety i 15 % zniżki na złoto lub dublony. Dzięki nim w wasze ręce może wpaść unikalny czołg premium z w pełni wyszkoloną załogą i boosterami przyspieszającym zdobywanie punktów doświadczenia lub szybki i bardzo zwrotny  pancernik wraz z dwoma tygodniami aktywnego konta premium. Za złoto możecie kupić amunicję, pakiety serwisowe, kamuflaże zmniejszające prawdopodobieństwo wykrycia samolotu lub czołgu, a także mnóstwo innych dodatków przydatnych w drodze do zwycięstwa.  Oczywiście direct billing pozwoli Wam też na inne transakcje w internecie, a z racji wygody i bezpieczeństwa jakie oferuje polecam go Wam tak samo jak Spitfire’a Mk IX czy KV-1S, który przez wielu jest uznawany za najlepiej zarabiający czołg w WoT.

Zestawienie prezentujące całą ofertę znajdziecie też na stronie WoT.

A po zakupach… Do zobaczenia w celowniku 😉

Udostępnij: Rudy 102 na wypasie od Orange

„Zamów z Orange” – szybki dostęp do multimediów w internecie

20 listopada 2014

„Zamów z Orange” – szybki dostęp do multimediów w internecie

Klienci Orange mogą od dziś korzystać z usługi „Zamów z Orange”, umożliwiającej prosty i szybki dostęp do płatnych treści cyfrowych oraz elektronicznych w wybranych serwisach internetowych. Dzięki usłudze, abonenci Orange mogą korzystać z filmów, muzyki i innych multimediów bez konieczności używania kart kredytowych, wykonywania przelewów czy SMS-ów o podwyższonej opłacie.

Usługa dostępowa „Zamów z Orange” to prosty i szybki sposób na uzyskanie dostępu do treści cyfrowych, czyli filmów, muzyki, gier, dzwonków, aplikacji oraz ebooków i audiobooków, a także prenumeraty czasopism i wydawnictw, oferowanych w internecie oraz aplikacjach mobilnych.

„Zamów z Orange” działa w oparciu o mechanizm „direct billing” – jest prostym i  wygodnym narzędziem zamawiania dostępu do płatnych treści cyfrowych oferowanych w internecie, przy wykorzystaniu urządzeń cyfrowych. Skorzystanie z usługi i uzyskanie dostępu do treści cyfrowych oznacza, że klient nie musi uiszczać żadnej dodatkowej opłaty związanej z obsługą zamówienia i płatności, dzięki czemu może zyskać tańszy dostęp do wybranej przez siebie oferty. Opłata za zamówione treści jest pobierana po udostepnieniu ich klientowi. W przypadku klientów Orange, którzy skorzystają z dostępu za pomocą usługi „Zamów z Orange” oznacza to, że opłata za zamówione treści będzie uiszczana razem z rachunkiem za abonament telefoniczny, a w przypadku gdy skorzystają z telefonu na kartę, pobrana ze środków zgromadzonych na koncie głównym użytkownika.

Z usługi „Zamów z Orange” można korzystać za pomocą telefonu komórkowego, tabletu i komputera. Już teraz jest ona dostępna w wybranych serwisach internetowych oraz aplikacjach. Liczba serwisów umożliwiających dostęp będzie się sukcesywnie zwiększała.
Aby skorzystać z usługi wystarczy wybrać jako metodę zamawiania „Zamów z Orange”. Po przejściu poprawnej weryfikacji i autoryzacji numeru abonenckiego, do którego zostanie przypisane zamówienie, klient otrzyma potwierdzenie SMS i uzyska dostęp do zamówionej treści.

Usługa umożliwia jednorazowe lub cykliczne nabywanie dostępu do treści cyfrowych. W przypadku dostępu cyklicznego, klient jest każdorazowo informowany o przedłużeniu cyklu za pomocą wiadomości SMS. Wiadomość SMS zawiera również informację o sposobie dezaktywacji usługi.

Usługa dostępu „zamów z Orange” świadczona jest w oparciu o regulamin „Zamów z Orange”.

Więcej informacji o usłudze dostępu „Zamów z Orange” na: www.orange.pl/shops

Kontakt dla mediów: