Promocje doładowań w salonach i mBanku (0)

Wojtek Jabczyński

27 lutego 2012

Promocje doładowań w salonach i mBanku

Od dzisiaj ruszamy z dwoma, mniejszymi promocjami doładowań. Z pierwszej skorzystacie w sieci salonów Orange i TP. Jeśli kupicie w nich doładowanie za 50 zł to otrzymacie ekstra 30 minut na rozmowy z abonentami wszystkich sieci. Wystarczy wysłać darmowego SMS-a z 14-cyfrowym kodem pod numer 8006. Na wykorzystanie bonusa macie 7 dni. Szczegóły tutaj. Drugą promocję znajdziecie na stronie mBanku. Jeśli doładujecie się przez nią za 50 zł to dostaniecie 10 zł na konto promocyjne. Ważność ekstra środków również wynosi 7 dni.

Udostępnij: Promocje doładowań w salonach i mBanku
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Samolot. wybierz ikonę

Oscar dla All Star (0)

Bartosz Nowakowski

Oscar dla All Star

Za Wielką Wodą wielkie gale. Po Zachodniej stronie, w Kalifornii, gwiazdy chodzą po czerwonym dywanie. Wszystko w pogoni za oscarową statuetką. Zaś po wschodniej, na Florydzie, gwiazdy latają. Ale nie na firmamencie nieba. Nad obręczami.

Co tu dużo mówić, tu trzeba patrzeć i się zachwycać z nieodzownym pytaniem, czy działa na nich jakakolwiek grawitacja?

To wszystko działo się ostatniej nocy. Ale All-Star Weekend rozpoczął się już w piątek. Wschodzące gwiazdy też szybują w podniebną przygodę:

Trzeba też ponarzekać. Mimo, że wszystko pięknie świeci i wszystko dograne jak w hollywoodzkiej produkcji to nie zachwycił jakoś mocno poziom sobotnich rywalizacji. W konkurencji wsadów wygrał Jeremy Evans. Trzeba przypomnieć, że Blake Griffin w zeszłym roku przeskakiwał samochód. Dlatego oscara raczej nie przyznałbym w tym roku.

I wszystko po to, żeby była dobra zabawa, z „amerykańska” „fun” albo „entertainment”, jak kto woli. Żeby tata z synem, z córką, z żoną, z sympatią przyszedł na trybunę, kupując dużą bułkę w powiększonym zestawie z podwójnymi frytkami i potrójnie wielkim napojem. Bo znaleźć się na trybunie w weekend All-Star, to chyba największe wydarzenie po finale Super Bowl i finale Play off w NBA. Pan Wojciech Michałowicz, chodząca encyklopedia NBA, komentator, podczas zmagań zadał pytanie: „I kto na tym „entertainment” najlepiej zarabia?” Panie Wojtku, my widzowie, jesteśmy na końcu tego łańcucha „etnertainment” pokarmowego.

Udostępnij: Oscar dla All Star
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Filiżanka. wybierz ikonę
proszę zaznaczyć zgodę

Ponad miesiąc w sieci (0)

Marek Wajda

Ponad miesiąc w sieci

W weekend nadrabiałem informacyjne zaległości i przy okazji dowiedziałem, że polski internauta spędza w sieci średnio 18 godziny i 25 minut. Jak wyliczono oznacza to, że rocznie to 40 dni. Hm, ale jak sobie przeliczyłem na dni to wychodzi nieco ponad 2,5 godziny. Na pewno też inaczej rozkładam czas spędzony w sieci.

Jak ustalił TNS OBOP najwięcej czasu internauta, bo aż 460 godz. w roku wykorzystuje na rozrywkę (gra, ogląda multimedia). Przez ponad 300 godz. komunikuje się z innymi (maile, serwisy społecznościowe). Przez 170 godzin szuka informacji o produktach i je kupuje. 230 godzin poświęca na doinformowanie się.

Z innego badania – Digital Life, wynika, że internauci, nie tylko Polscy, porzucają tradycyjne media, a zwłaszcza telewizję. Jednym z najważniejszych źródeł informacji dla blisko połowy internautów (48%) stają się serwisy społecznościowe.

Przyznajcie się kogo z Was to szokuje. Ja na pewno spędzam więcej czasu w internecie i mogę się założyć, że i Wy również 😉

Udostępnij: Ponad miesiąc w sieci
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Drzewo. wybierz ikonę