;

Więcej Korzyści Optymalnych w Propozycji dla Firm (0)

Redakcja Bloga

Więcej Korzyści Optymalnych w Propozycji dla Firm

Dla użytkowników naszych taryf biznesowych przygotowaliśmy nową ofertę. W promocji Więcej Korzyści Optymalnych klienci zyskują 50 proc. więcej minut do wszystkich, internet w telefonie w abonamencie, rozmowy z Orange za 0zł oraz smartfony od 1 zł + VAT. Usługi, które wprowadzają powiew świeżości do naszej oferty znajdziecie tutaj. Jak widzicie można wybrać jeden z 5 planów taryfowych, w każdym z nich klient otrzymuje inny zestaw usług. W wyższych planach oprócz usług klienci dostają rabat na abonament, na cały czas trwania umowy. Zapraszam do dokładnego przestudiowania oferty, bo mam wrażenie, że pozytywnie Was zaskoczy.

Udostępnij: Więcej Korzyści Optymalnych w Propozycji dla Firm
komentarz jest wymagany
Please prove you are human by selecting the House. wybierz ikonę

;

Kolejne zakupy grupowe na Facebooku (0)

Redakcja Bloga

Kolejne zakupy grupowe na Facebooku

Jak pewnie wiecie, sporo dzieje się na naszej stronie na Facebooku i pewnie wiele z Was korzysta z zabawy z kodami. Tymczasem dziś uruchamiamy kolejną promocję. Wracają Grupowe zakupy w Orange, tym razem w nowej odsłonie, w której sami możecie wybrać jeden z czterech bonusów, jakie otrzymacie pod warunkiem, że z promocji skorzysta przynajmniej 200 osób. Na zakupy macie czas do środy 🙂

Udostępnij: Kolejne zakupy grupowe na Facebooku
komentarz jest wymagany
Please prove you are human by selecting the Flag. wybierz ikonę

;

Orange Free na kartę w Zetafonie (0)

Wojtek Jabczyński

Orange Free na kartę w Zetafonie

Jak zauważyłem na blogu, z naszej oferty prepaidowej najczęściej polecacie Orange Free na Kartę, To akurat mnie nie dziwi, bo sam posiadam, a właściwie korzysta z niego moja córka. Zetafon też ma sporo fanów, jednak do tej pory klienci OFnK nie mogli z niego korzystać. Teraz to się zmienia i te dwie oferty można połączyć w taki sam sposób jak Zetafon z NOG, OPOP i ONE. Oczywiście wraz z OFnK można kupić telefon w atrakcyjnej cenie, albo wybrać modem USB ZTE MF192, który jest dostępny w Zetafonie od 1 zł. Już dziś możecie sprawdzić tę ofertę w salonach, a od jutra znajdziecie ją także na naszej stronie. Myślę, że to może być hit.

Udostępnij: Orange Free na kartę w Zetafonie
komentarz jest wymagany
Please prove you are human by selecting the Cup. wybierz ikonę