Upoluj w Black Friday: wybrane okazje

29 listopada 2019

Upoluj w Black Friday: wybrane okazje

Trwa Black Friday w Orange. Wybrałam dla Was kilka ciekawych modeli w obniżonych cenach. Pełną ofertę naszego sklepu online znajdziecie tutaj: Black Friday w sklepie Orange

Sony Xperia 5 +słuchawki WH-XB900N

Jeśli polowaliście na Sony Xperię 5 ze słuchawkami WH-XB900N, to teraz jest dobry moment na zakup. Po obniżce wysokości 408 zł miesięczna rata za zestaw wynosi 135 zł (0 zł na start) w Planie Mobilnym 55 (wcześniej było to 152 zł). Jeśli jeszcze zastanawiacie się, czy warto, zobaczcie nasz test tego duetu. Link do oferty: Sony Xperia 5+słuchawki WH-XB900N

iPhone XS 512 GB

Do promocyjnej puli trafił także ubiegłoroczny iPhone XS 512 GB. Jego cena to teraz 180 zł/mc w Planie Mobilnym 55 plus 999,01 zł na start. Zobaczcie nasz test tego modelu. Link do oferty: iPhone XS 512 GB

Huawei Mate 20 Pro Dual SIM

Obniżka dotyczy także ubiegłorocznego, świetnego modelu Huawei Mate 20 Pro Dual SIM z charakterystycznym potrójnym aparatem marki Leica. W promocji jego cena to 90 zł/mc w Planie Mobilnym 55 plus 0 zł na start. Zobaczcie, co mi się w nim spodobało. Link do oferty: Huawei Mate 20 Pro Dual SIM

Rower elektryczny Kawasaki

W wyprzedaży upolujecie też….rowery elektryczne. Do wyboru są trzy modele: MTB i dwa trekkingowe: damski i męski. Cena modelu MTB to 218,01 zł/mc, natomiast model trekkingowy męski i damski są dostępne w tej samej cenie – 183 zł/mc. Ceny dotyczą Planu Mobilnego 55, a we wszystkich przypadkach opłata na start wynosi 499 zł. Zobaczcie, jak rower Kawasaki MTB wypadł w terenie. Link do oferty: Kawasaki MTB, Kawasaki trekkingowy męski, Kawasaki trekkingowy damski

Nokia 8110 4G

Kultowa Nokia 8110 4G tzw. „banan”, znana z „Matrixa” również jest dostępna w wyprzedaży. Jeśli macie sentyment do lat 90-tch, Neo i Snake’a, to ten telefon możecie kupić za 7 zł/mc w Planie Mobilnym 55 (0 zł na start). Nokia 8110 4G sprawdzi się także jako pierwszy telefon dla dziecka. Zobaczcie, dlaczego. Link do oferty: Nokia 8110 4G

Przeczytaj także tekst: Ile czasu dziecko może spędzać przed ekranem?

Udostępnij: Upoluj w Black Friday: wybrane okazje

Black Friday w Orange: obniżki do 1300zł

29 listopada 2019

Black Friday w Orange: obniżki do 1300zł

W piątek (29.11) w sklepie internetowym i salonach Orange rozpoczęła się wyprzedaż smartfonów z okazji Black Friday. Obniżki sięgają 1300 zł, a oferta obejmuje kilkadziesiąt modeli smartfonów m.in. Samsung, Xiaomi i Huawei. Promocja potrwa przez cały weekend. W poniedziałek (2.12) rozpocznie się kolejna, Cyber Monday, w której oprócz smartfonów, można upolować smartwatche, laptopy i tablety w obniżonych cenach.

Z wyprzedaży można skorzystać podpisując nową lub przedłużając obecną umowę na wybrany Plan Mobilny, a także kupując smartfon bez umowy, w 20 ratach 0 proc.

Samsung Galaxy S10 taniej 1300 zł

Operator obniżył ceny topowych modeli marki Samsung. W sklepie online Samsung Galaxy S10 512 GB jest dostępny 1300 zł taniej, przy wyborze Planu Mobilnego 75, z miesięczną ratą 111 zł. Natomiast cena ubiegłorocznego Samsunga Note 9 spadła o 910 zł w Planie Mobilnym 55, z ratą 110 zł/mc.

Online można upolować smartfon OPPO RX 17 Pro debiutującej w tym roku na polskim rynku marki, taniej o 480 zł w Planie Mobilnym 55, z miesięczną ratą 70 zł. W wyprzedażowej ofercie Orange znalazły się telefony popularnej marki Xiaomi, m.in. Redmi 7 32 GB za 25 zł miesięcznie w Planie Mobilnym 45.

Black Friday w salonach Orange

Orange przygotował także specjalną ofertę dla klientów salonów, a w niej duży wybór smartfonów marki Xiaomi, m.in. Mi 8 lite tańszy o 168 zł, Redmi 5+ przeceniony o 360 zł, czy Redmi 5A z miesięczną ratą 8 zł, wszystkie w Planie Mobilnym 45.

Stacjonarnie można upolować także ubiegłoroczny flagowiec tajwańskiej marki, HTC U12+, którego cena spadła o 430 zł w Planie Mobilnym 75 oraz zestaw HTC Desire 12+ z powerbankiem, za 5 zł miesięcznie w Planie Mobilnym 45. Zarówno w sklepie online, jak o w salonie jest dostępny popularny Huawei P30 tańszy o 310 zł w Planie Mobilnym 55.

Wymienione telefony mają 0 zł opłaty na start. Klienci, którzy zdecydują się na zakup smartfonu online w Planie Mobilnym, otrzymają darmową dostawę. Oferta jest ważna do wyczerpania zapasów.

Promocje dla firm

Orange przygotował także promocyjne ceny smartfonów w ofercie Dla Firm. Przeceniony o 1224 zł smartfon Samsung Galaxy S10 128 GB jest dostępny za 309 zł na start z miesięczną ratą 78 zł+VAT z Multipakiem XXL. Do wyprzedażowej oferty trafiły także Sony Xperia L3 tańszy o 288 zł w planie Dla Firm oraz Huawei P30 przeceniony o 168 zł z Multipakiem XL (ceny netto).

Black Week w Orange Energia

Specjalną akcję przygotował również Orange Energia. Klienci, którzy podpiszą nową lub przedłużą obecną umowę na energię elektryczną kontaktując się z infolinią 801 111 333 lub przez stronę www.orangeenergia.pl otrzymają e-voucher o wartości 200 zł na zakupy w sklepie RTV EURO AGD. Promocja potrwa do 6 grudnia. Mogą skorzystać z niej klienci indywidualni, którzy wybiorą jedną z ofert Orange Energia z gwarancją ceny na 2020 rok oraz wsparciem fachowców:  „Więcej niż energia od Orange – Pakiet Komfort”, „Więcej niż energia od Orange – Pakiet Wygoda”.

Udostępnij: Black Friday w Orange: obniżki do 1300zł

[AKTUALIZACJA] Wystartował Black Friday w Orange

28 listopada 2019

[AKTUALIZACJA] Wystartował Black Friday w Orange

[AKTUALIZACJA]: Promocja już wystartowała. Szczegóły znajdziecie tutaj: Black Friday w Orange: obniżki do 1300zł. A potem zajrzyjcie do sklepu Orange, gdzie promocyjne smartfony oznaczone są żółtą naklejką. Możecie też w zakładce „Promocja” po lewej stronie (ostatnia pozycja) wybrać opcję Black Friday i zobaczyć urządzenia w obniżonych cenach.

XXX

Jeśli zastanawialiście się, czy w Orange przygotowaliśmy specjalną ofertę na Black Friday, odpowiedź brzmi: TAK. Już dzisiaj o północy zajrzyjcie do naszego sklepu online – będą czekać tam na Was spore obniżki na smartfony. Przeceny sięgną nawet 1300 zł. W piątek od rana wyprzedaż rozpocznie się w salonach. Oferta w sklepie online oraz w salonach będą nieznacznie się różnić. Jeśli szukacie konkretnego smartfona, zajrzyjcie dzisiaj o północy na nasz blog – przygotuję informację, które z popularnych modeli będą dostępne online, a które stacjonarnie.

Promocja potrwa przez cały weekend, a w poniedziałek (2 grudnia) wystartuje kolejna, Cyber Monday. Tego dnia, oprócz smartfonów, pojawią się także przecenione smartwatche, tablety, laptopy i inne urządzenia z naszej oferty. Wyprzedaż potrwa łącznie cztery dni.

Jakie smartfony będą dostępne w wyprzedaży? Już teraz mogę zdradzić, że przeceniliśmy Huawei P30. Pozostałe modele poznacie za kilkanaście godzin. Promocja dotyczy urządzeń kupowanych w Planach Mobilnych oraz bez abonamentu, w 20 ratach 0%. Przygotowaliśmy także ofertę dla biznesu.

Udostępnij: [AKTUALIZACJA] Wystartował Black Friday w Orange

Black Friday w Orange. Smartfony tańsze nawet o 800 zł

23 listopada 2018

Black Friday w Orange. Smartfony tańsze nawet o 800 zł

Na Black Friday Orange obniżył ceny telefonów nawet o 800 zł. Dużo taniej można kupić m.in. Samsung Galaxy S9, Huawei P20 Pro, Sony Xperia XZ3 i HTC U11. Szalona promocja rozpoczęła się dzisiaj i potrwa przez tydzień.

Black Friday to święto wyprzedaży pochodzące ze Stanów Zjednoczonych. W Polsce cieszy się coraz większą popularnością i jest wyjątkową okazją np. do przedświątecznych zakupów, a smartfony od lat są jednymi z najbardziej oczekiwanych prezentów.

W tym roku hitem Black Friday w Orange mogą być flagowe smartfony Samsung. Modele Galaxy S9 i S9+ są tańsze o 800 zł, a Galaxy S8 o 700 zł. W promocji są dostępne także Huawei P20 Pro – taniej o 500 zł, Sony Xperia XZ3 – 400 zł a HTC U11 – 740 zł. Obniżki obowiązują w ofercie Orange Love, w wybranych ofertach abonamentowych dla nowych, przedłużających umowę oraz przenoszących numer klientów, a także przy zakupie urządzenia na raty w opcji bez karty SIM.

Oprócz smartfonów w mega atrakcyjnych cenach można kupić: telewizor Samsung (55’ i 32”), słuchawki i głośniki Fresh ‚n Rebel, Xiaomi 6A w zestawie z powerbankiem i wiele innych akcesoriów. W sumie promocja obejmuje ponad 70 modeli smartfonów i akcesoriów.

Oferta na Black Friday jest dostępna w sklepie internetowym www.orange.pl/lp/black-week w salonach, a także w sprzedaży telefonicznej. Promocja potrwa do czwartku 29 listopada br. lub do wyczerpania zapasów przecenionych urządzeń. Dlatego warto się śpieszyć.

Warto pamiętać, że trwa świąteczna promocja Orange. Kupując lub przedłużając dotychczasową umowę na pakiet Orange Love lub abonament komórkowy i dobierając jeden z dostępnych w świątecznej ofercie smartfonów, drugi otrzymamy w prezencie za 1 zł. W ofercie są np.: Samsung Galaxy J6 z Samsungiem Galaxy J4+, Huawei Mate 20 lite z Huawei Mate 10 lite i LG G7 Fit z LG K9. Operator zadbał także o klientów biznesowych. W świątecznej ofercie Dla Firm obniżono ceny najpopularniejszych smartfonów biznesowych Samsung Galaxy S8 i Huawei P20 64 GB oraz powiększono pakiet danych do 17 GB.

Kontakt dla mediów:

Wojciech Jabczyński
Rzecznik Orange Polska
biuro.prasowe@orange.com

Udostępnij: Black Friday w Orange. Smartfony tańsze nawet o 800 zł

Okazje na Black Friday w Orange

23 listopada 2017

Okazje na Black Friday w Orange

Jeszcze parę lat temu nikt o tym nie słyszał, a jednak z roku na rok – dzień totalnych wyprzedaży znany na zachodzie pod nazwą Black Friday – zyskuje coraz większą popularność w naszym kraju. Nic dziwnego bo, to świetna okazja nie tylko by taniej kupić coś fajnego dla siebie, ale także by zaopatrzyć się w świąteczne prezenty dla bliskich.

W Orange ta okazja kumuluje się dodatkowo z ofertą świąteczną, w której można wybierać zestawy dla siebie i najbliższej osoby albo dla całej rodziny. Dzięki temu, pod choinką mogą znaleźć się smartfony, telewizory 4K, a nawet konsole, komputery i akcesoria z naszej oferty dla graczy. Do tego oczywiście proponujemy bogatą ofertę telewizyjną, światłowodową, internetową i komórkową. Jak wiecie, można ją łączyć w pakiet Orange Love – oszczędzając w ten sposób na comiesięcznych abonamentach, czyli połączyć przyjemne z pożytecznym. Warto przy tym przypomnieć, że w ofercie świątecznej, na kupujących Orange Love czeka też super prezent. To smartfon Samsung Galaxy J3 (2016) dual SIM, który można dostać za 1 zł. Uwaga – to nie jest cena na start, ale jego całkowity koszt. To naprawdę smartfon za 1 zł. Jeśli mimo wszystko ktoś chciałby kupić wyłącznie telefon – dla niego też mamy coś ciekawego na Black Friday – pisał o tym Piotrek.

Do poniedziałku ceny jeszcze bardziej      w dół

Żeby jeszcze bardziej uatrakcyjnić przedświąteczną ofertę, od czarnego piątku – 24 listopada, aż do poniedziałku – 27 listopada obniżamy (po raz kolejny i kolejny) ceny smartfonów oraz towarzyszących im akcesoriów. W dół idą też ceny konsoli Xbox One S 500 i tabletów Huawei MediaPad. Konsolę w zestawie z grą można kupić nawet o 240 zł taniej, podobnie jak sporą część smartfonów. Ceny wielu z nich spadają nawet o ponad 300 zł. Przez weekend tanieją m.in:

• Huawei P8 Lite,
  • Huawei P9 dual sim,
  • Huawei MediaPad T2 10.0,
  • Huawei MediaPad T2 8.0 Pro,
  • LG Q6,
  • LG K10 (2017)
  • Samsung Galaxy A5 (2017),
  • Samsung Galaxy S8.

Jeszcze większa gratka czeka na tych, którzy chcą kupić iPhona 7 32GB. W Planie Komórkowym – Wzbogacony, zapłacą za niego o 408 zł mniej, a przy wyborze pakietu Orange Love, nawet w jego podstawowej wersji zaoszczędzą 530 zł – na samym smartfonie.

Wszystkie wymienione smartfony można kupić także w zestawach z fajnymi akcesoriami. Znajdziecie wśród nich dodatkowe „plecki”, szkła ochronne, powerbanki, słuchawki BT lub zestawy czyszczące.

Black Friday dla wszystkich

Black Friday to także okazja do tańszych zakupów w ofercie Orange dla Firm. Zasady są podobne, bo co komplikować. W obu ofertach – dla klientów indywidualnych i dla firm, wielkość obniżek dla poszczególnych asortymentów jest różna. Zależą od wartości wybranego abonamentu lub pakietu. Szczegóły bez kłopotu znajdziecie (już jutro) na naszej stronie www, a także u konsultantów w naszych Salonach i na infolinii 801 234 567.

I na koniec refleksja… Zastanawiałem się, skąd wzięła się nazwa Black Friday? Brzmi trochę ponuro, a z punktu widzenia polujących na cenowe okazje – raczej nie pasuje. Szukałem odpowiedzi w internecie, ale jak się okazuje sprawa genezy Black Friday wcale nie jest jednoznaczna. Krąży na ten temat wiele teorii i chyba żadna do końca do mnie nie przemawia. Mówią za to liczby… Znalazłem informację według, której w samych Stanach Zjednoczonych, tego dnia większe zakupy robi… blisko 250 milionów ludzi. Szacuje się, że wydają oni łącznie około 50 miliardów (50 000 000 000) dolarów. A ile Wy macie w planie wydać w weekend?

Udostępnij: Okazje na Black Friday w Orange