Orange tnie stawki w ofercie dla firm

9 listopada 2009

Orange tnie stawki w ofercie dla firm

Od 10 listopada w planach taryfowych Oferta dla Firm można korzystać z promocji Cięte Stawki do Wszystkich. Dzięki niej klienci kupujący aktywację lub przedłużający umowę będą otrzymywać co miesiąc nawet 1800 minut na rozmowy do wszystkich sieci, a za minutę połączenia zapłacą od 0,17 zł + VAT.  Ponadto z planem taryfowym Oferta dla Firm 500 lub 1000 klienci dostaną moduł GPS w prezencie.

Cięte Stawki do Wszystkich są dostępne dla klientów, którzy wybiorą jeden z planów taryfowych Oferta dla Firm. W każdym z nich, co miesiąc, przez cały czas trwania umowy otrzymują dodatkowe pakiety minut na połączenia do wszystkich sieci. Wielkość pakietów zależy od wybranego planu.

Szczegóły cenowe oferty prezentuje poniższa tabela:

plan taryfowy

abonament miesięczny

50 zł

(61 zł z VAT)

(106,75 zł z VAT)

175 zł

(213,50 zł z VAT)

300 zł

(366 zł z VAT)

łączna liczba minut na połączenia
z sieciami Orange, Plus, Era oraz
z numerami stacjonarnymi w abonamen-cie

stawka za minutę połączenia z sieciami Orange, Plus, Era oraz z numerami stacjonarnymi w abonamencie

(0,31 zł z VAT)

(0,27 zł z VAT)

(0,23 zł z VAT)

(0,21 zł z VAT)

okres promocyjny

24 miesiące lub 30 miesięcy

stawka za minutę połączenia do Orange, Plus, Era oraz na numery stacjonarne po wykorzystaniu abonamentu

(0,49 zł z VAT)

(0,43 zł z VAT)

(0,37 zł z VAT)

stawka za minutę połączenia z sieciami Play i Cyfrowy Polsat w ramach abonamentu i po wykorzystaniu minut
z abonamentu

0,60 zł (0,73 zł z VAT)

stawka za minutę połączenia z sieciami Orange, Plus, Era oraz z numerami stacjonarnymi w ofercie bez telefonu

(0,28 zł z VAT)

(0,24 zł z VAT)

(0,22 zł z VAT)

(0,20 zł z VAT)

łączna liczba minut na połączenia
z sieciami Orange, Plus, Era oraz
z numerami stacjonarnymi w ofercie bez telefonu

okres promocyjny w ofercie bez

telefonu

12 miesięcy lub 24 miesiące

Dodatkowo, klienci wybierający plany Oferta dla Firm 500 oraz Oferta dla Firm 1000 otrzymają prezent w postaci modułu GPS do telefonu, dzięki któremu będą mogli korzystać z wygodnej nawigacji samochodowej w telefonie. Moduł GPS otrzymają także klienci kupujący plany  taryfowe Oferta z Internetem 185 lub Oferta z Internetem 310.

Promocji Cięte Stawki do Wszystkich towarzyszy atrakcyjna oferta telefonów dostępnych już od 1 zł + VAT. Można w niej wybrać między innymi: LG GT505, Sony Ericcson W995  Walkman , czy Samsung I8000 Omnia II.

Klienci wybierający ofertę bez telefonu otrzymają większe pakiety minut na połączenia i stawki już od 0,16 zł + VAT za minutę.

Więcej informacji o ofercie można znaleźć na www.orange.pl/dlafirm

Udostępnij: Orange tnie stawki w ofercie dla firm

Biznes rozmawia za 17 groszy

9 listopada 2009

Biznes rozmawia za 17 groszy

Wczoraj na blogu mieliśmy krótką dyskusję na temat oferty dla biznesu. Dobrze się złożyło, gdyż od jutra wprowadzamy w Orange dla Firm promocję Cięte Stawki do Wszystkich. Dzięki niej co miesiąc klienci dostaną dodatkowy pakiet minut na rozmowy, ważny przez cały okres umowy. Stawka za minutę połączenia w ramach abonamentu wyniesie nawet 0,17 gr netto. Jeśli wybierzemy ofertę bez telefonu stawki będą niższe o dalsze 1-2 gr/min. Dodatkowko chcę zwrócić uwagę, że jako jedyny operator w Polsce, do telefonu Samsung Omnia II dołączamy program antywirusowy ArcaVir z bezpłatną licencją na 12 miesięcy. Jestem przekonany, że nowa oferta pozwoli utrzymać Orange pozycję lidera, wśród operatorów, których wybiera biznes. Uprzedzając pytania dodam, że na razie nie planujemy takich stawek w ofercie prepaid.

tabela-blog-911.jpg

Udostępnij: Biznes rozmawia za 17 groszy