30% więcej doładowania przez internet w Orange na kartę

8 stycznia 2016

30% więcej doładowania przez internet w Orange na kartę

Nowy Rok przynosi nowe promocje. Na razie nieśmiałe, lecz pomimo to warte uwagi 😉 Jeżeli doładujecie swój telefon na stronie www.doladowania.orange.pl lub w serwisie transakcyjnym banku bądź poprzez mobilną aplikację bankową otrzymacie 30% więcej środków. Przykładowo, za doładowanie kwotą 30 zł otrzymacie 9 zł bonusu. Jest on ważny przez 14 dni i możecie go przeznaczyć na rozmowy SMS-y i MMS-y w Orange oraz na transfer danych.

Oferta obejmuje korzystających z taryf: Nowe Orange Go, Orange POP, Orange One oraz Orange Yes na kartę w Orange oraz korzystającym z oferty Mix.

Promocja ruszyła dzisiaj i trwa do końca miesiąca. Wbrew pozorom 30% to dużo, dlatego polecam przyjrzenie się jej bliżej. Link znajdziecie tutaj.

Udostępnij: 30% więcej doładowania przez internet w Orange na kartę

Prezenty przez cały rok w świątecznej promocji Orange na kartę

13 listopada 2015

Prezenty przez cały rok w świątecznej promocji Orange na kartę

W świątecznej promocji Orange na kartę klienci doładowujący swoje konto dostają prezenty w postaci bonusów, z których będą mogli korzystać nawet przez cały rok. Prezenty można podarować bliskiej osobie. W takim przypadku Orange podwoi ich wartość. W ten sposób korzystając z promocji można podarować przyjacielowi nawet 720 minut na połączenia do wszystkich sieci.

W czasie trwania promocji, która rozpocznie się 18 listopada br. i potrwa do 8 stycznia 2016, wartość wszystkich doładowań konta jest sumowana. W zależności od niej, przez określoną liczbę miesięcy  klienci będą dostawali co miesiąc bonus, w postaci 30 minut na połączenia do wszystkich sieci.
Jeśli klient zdecyduje się przekazać swoje bonusy bliskiej osobie, liczba minut zostanie dla niej podwojona. Bonusy będą przyznawane przez taką samą liczbę miesięcy.

Zależność między wartością sumy doładowań a czasem przyznawania bonusów:

• Co najmniej 20 zł – 2 miesiące,
  • Co najmniej 40 zł – 4 miesiące,
  • Co najmniej 60 zł – 6 miesięcy,
  • Co najmniej 80 zł – 8 miesięcy,
  • Co najmniej 100 zł – 10 miesięcy,
  • Co najmniej 120 zł – 12 miesięcy.

Pierwszy bonus przyznawany jest przy przekroczeniu progu doładowań, a kolejny 1-ego dnia następnego miesiąca. Warunkiem otrzymania bonusa jest aktywne konto, w dniu jego przekazania.

W promocji mogą wziąć udział wszyscy klienci oferty Orange na kartę. Wystarczy zarejestrować się wysyłając bezpłatny SMS o treści PREZENT pod numer 8066.

Prezentacja oferty na Święta 2015.

Kontakt dla mediów:
Wojciech Jabczyński
Rzecznik Orange Polska
biuro.prasowe@orange.com

Udostępnij: Prezenty przez cały rok w świątecznej promocji Orange na kartę

Na majówkę doładowania z 30-procentowym bonusem

30 kwietnia 2014

Na majówkę doładowania z 30-procentowym bonusem

Jeśli potrzebujecie zasilić komórkę polecam majówkową promocję, dzięki której dostaniecie ekstra 30 proc. kwoty doładowania na konto główne. Aby skorzystać wystarczy, że między 1 i 3 maja doładujecie się za 25, 40 lub 50 zł za pośrednictwem strony  www.doladowania.orange.pl lub poprzez profil Orange Polska na Facebooku. Wtedy w przeciągu 24 godzin od doładowania otrzymacie bonus w wysokości odpowiednio: 7,5, 12 lub 15 zł. Z promocji mogą skorzystać wszyscy użytkownicy taryf Orange na kartę i mixa. Przy okazji życzę Wam udanej majówki 🙂

632b128d6654b5dbb7853a70f28987feb47

Udostępnij: Na majówkę doładowania z 30-procentowym bonusem

Doładowania nju z dużym bonusem

30 października 2013

Doładowania nju z dużym bonusem

Niedawno pisałem o nowej usłudze w nju mobile na kartę dzięki, której za 99 groszy dziennie możecie rozmawiać bez ograniczeń. Dziś kolejna dobra wiadomość. Ruszyliśmy z promocją doładowań, która potrwa do 12 listopada. Za każde zasilenie 25 zł lub 50 zł zrobione przez stronę www.doladowania.njumobile.pl dostajecie 50 proc. bonusu na konto główne. Jego ważność wynosi tyle samo, co mają środki z doładowania.

34a7ee9504099954a9e1a61835622bd86f6

Udostępnij: Doładowania nju z dużym bonusem

Nielimitowane rozmowy w Orange One

27 maja 2013

Nielimitowane rozmowy w Orange One

Jeśli lubicie pogadać sobie do woli i nie płacić za to więcej, zachęcam do skorzystania z promocji, która potrwa od dziś do 7 lipca. Po każdym doładowaniu w taryfie Orange One, za minimum 25 zł, dostajecie darmowe pakiety minut do wszystkich sieci mobilnych. Obowiązuje zasada im wyższe robicie doładowanie, tym dłużej macie bezpłatne rozmowy. Szczegóły znajdziecie w tabeli poniżej i tutaj. Żeby włączyć promocję wysyłacie SMS o treści PROMOCJA pod nr 403 lub możecie to zrobić krótkim kodem *101*62# i przycisk połączenia. Ważna uwaga. Usługa wyklucza się z promocją Konto ważne rok.

14d5117c34789e7e8e758a11394b1e6fb14

Udostępnij: Nielimitowane rozmowy w Orange One