GB za gole: bonusowe 18 GB!

19 listopada 2019

GB za gole: bonusowe 18 GB!

To było pełne emocji zakończenie eliminacji do Euro 2020. Polska drużyna wygrała ze Słowenią 3-2. To daje w sumie 18 goli strzelonych przez naszą reprezentację w tych eliminacjach. A to z kolei oznacza bonusowe 18 GB w naszej zabawie GB za gole.

Jak zdobyć dodatkowe GB? Wyślijcie SMS-a o treści BRAWOPL pod numer 233 (opłata za SMS-a zgodna z cennikiem planu taryfowego, max 0,20zł). Na jednym numerze można aktywować tylko jeden pakiet GB za gole. Aktywacji można dokonać w ciągu 24 godz. od publikacji posta na fanpage Orange na Facebooku. Promocyjne GB są ważne 3 dni od daty aktywacji, obowiązują tylko w kraju. Promocja dostępna w ofercie na abonament i w ofercie na kartę.

Szczegóły: Regulamin promocji  GB za gole

Udostępnij: GB za gole: bonusowe 18 GB!

[Aktualizacja] Wracamy z GB z gole!

16 listopada 2019

[Aktualizacja] Wracamy z GB z gole!

[Aktualizacja] Nasi piłkarze wygrali 2-1, a Wy z tej okazji dostajecie od nas 2 GB internetu! Wyślijcie SMS-a o treści BRAWOPL pod numer 233 (opłata za SMS-a zgodna z cennikiem planu taryfowego, max 0,20zł). Na jednym numerze można aktywować tylko jeden dodatkowy pakiet GB za gole. Aktywacji można dokonać w ciągu 24 godz. od publikacji posta na fanpage Orange na Facebooku. Promocyjne GB ważne 3 dni od daty aktywacji, obowiązują tylko w kraju. Promocja dostępna w ofercie na abonament i w ofercie na kartę.

XXX

Dzisiaj o 20:45 reprezentacja Polski zmierzy się z Izraelem w meczu eliminacji mistrzostw Europy 2020. Jak zwykle, zapraszamy Was do wspólnego kibicowania i zdobywania bonusowych GB za gole. Po meczu zajrzyjcie na fanpage Orange Polska na Facebooku oraz na blog – dowiecie się, co dla Was przygotowaliśmy. To pierwszy z dwóch listopadowych meczy. Już w środę 19 listopada, Polska zmierzy się ze Słowenią. Bądźcie z nami!

Szczegóły: Regulamin promocji  GB za gole

Udostępnij: [Aktualizacja] Wracamy z GB z gole!

Wracamy z promocją GB z gole

11 października 2019

Wracamy z promocją GB z gole

Kontynuując dobrą tradycję, wracamy z promocją GB za gole. Już w niedzielę będzie okazja zdobycia bonusowych GB po meczu naszej reprezentacji z Macedonią Północną.

Po wczorajszym wygranym 3 -0 meczu  z Łotwą do zgarnięcia były 3 GB. Ile będzie w niedzielę? Oglądajcie mecz, kibicujcie polskiej drużynie, a potem zerknijcie na fanpage Orange Polska. Znajdziecie tam informację, ile GB dostaniecie w bonusie, oraz hasło i numer do wysyłki SMS (opłata za SMS-a zgodna z cennikiem planu taryfowego, max 0,20zł).

Na jednym numerze można aktywować tylko jeden dodatkowy pakiet GB za gole. Aktywacji można dokonać w ciągu 24 godz. od publikacji posta na fanpage Orange Polska. Promocyjne GB ważne są przez 3 dni od daty aktywacji, obowiązują tylko w kraju. Promocja dostępna jest w ofercie na abonament i w ofercie na kartę.

Regulamin promocji GB za gole

Udostępnij: Wracamy z promocją GB z gole

Dajemy 4 GB za puchar Francji

15 lipca 2018

Dajemy 4 GB za puchar Francji

Francja Mistrzem Świata! W niezwykle emocjonującym finale drużyna Trójkolorowi wygrała z Chorwacją strzelając aż 4 gole. Świętujemy z Francuzami ten wspaniały wynik, a Wy dostajecie dodatkowe 4 GB. Vive La France!

Wyślijcie SMS o treści PUCHAR na numer 233 (opłata za SMS zgodna z cennikiem planu taryfowego, max 0,20 zł).

Pakiet Kibica można aktywować w ciągu 24h od publikacji posta na fanpage Orange na Facebooku. Pakiet ważny w kraju, przez 3 dni od daty aktywacji. Oferta dla Klientów ofert głosowych na abonament i na kartę. Szczegóły na stronie: Orange na kartę.

Dziękujemy za wspólne kibicowanie 🙂

Udostępnij: Dajemy 4 GB za puchar Francji

Belgia na podium, 2 GB dla Was

14 lipca 2018

Belgia na podium, 2 GB dla Was

Belgowie zdobyli brązowy medal! Po emocjonującym meczu drużyna Czerwonych Diabłów wygrała z reprezentacją Anglii, strzelając 2 gole. Belgowie zdobyli podium, a my z tej okazji rozdajemy 2 GB.

Wyślijcie SMS o treści PODIUM na numer 233 (opłata za SMS zgodna z cennikiem planu taryfowego, max 0,20 zł).

Pakiet Kibica można aktywować w ciągu 24h od publikacji posta. Pakiet ważny w kraju, przez 3 dni od daty aktywacji. Oferta dla klientów ofert głosowych na abonament i na kartę. Szczegóły w Regulaminie promocji.

Już jutro w finale Mistrzostw Świata w Piłce Nożnej zmierzą się Francja i Chorwacja. Będziemy kibicować francuskiej drużynie. Zajrzyjcie na blog, bo na wielki finał też szykujemy GB niespodziankę 🙂

Udostępnij: Belgia na podium, 2 GB dla Was