Na pocieszenie 1 GB dla wszystkich

19 listopada 2020

Na pocieszenie 1 GB dla wszystkich

Polska reprezentacja przegrała wczoraj z Holandią, ale strzeliła 1 bramkę. Bohaterem meczu był Kamil Jóźwiak. Młody polski skrzydłowy popisał się kapitalnym rajdem, którego nie powstydziłyby się najbardziej doświadczone gwiazdy futbolu. Mogło być tak pięknie…

Mimo porażki Orange dla wszystkich użytkowników daje na pocieszenie 1 GB. Wystarczy wysłać SMS-a o treści JOZWIAK pod numer 233 (opłata za SMS-a zgodna z cennikiem planu taryfowego, max 0,20zł). GB mogą odebrać także użytkownicy Flexa , wpisując JOZWIAK w aplikacji, w zakładce „Kody promocyjne”.

Tradycyjnie, na jednym numerze można aktywować tylko jeden dodatkowy pakiet GB za gole. Aktywacji można dokonać tylko dzisiaj do godziny ok. 22:45. Promocyjne GB ważne 3 dni od daty aktywacji, obowiązują tylko w kraju.

Udostępnij: Na pocieszenie 1 GB dla wszystkich

Darmowy internet na otarcie łez

16 listopada 2020

Darmowy internet na otarcie łez

Mamy dla Was kolejną odsłonę akcji GB dla wszystkich za gole. Niestety wczorajszy mecz nie potoczył się po naszej myśli, przegraliśmy z Włochami 0:2. Ale nie martwcie się, gramy dalej a dla swoich klientów Orange na pocieszenie daje 1 GB. Aby skorzystać należy wysłać SMS-a o treści GRAMYDALEJ pod numer 233 (opłata za SMS-a zgodna z cennikiem planu taryfowego, max 0,20zł). Także użytkownicy Flexa mogą zgarnąć dodatkowy 1 GB, wpisując GRAMYDALEJ w aplikacji, w zakładce „Kody promocyjne”.

Proszę pamiętajcie, że na jednym numerze można aktywować tylko raz dodatkowy pakiet GB za gole. Aktywacji można dokonać dzisiaj do godz ok. 23:15. Promocyjne GB ważne są 3 dni od daty aktywacji i obowiązują tylko w kraju.

Regulamin promocji GB za gole

Udostępnij: Darmowy internet na otarcie łez

2 GB za gole Polaków

12 listopada 2020

2 GB za gole Polaków

Nasza reprezentacja w piłce nożnej pokonała wczoraj Ukrainę w meczu towarzyskim, zdobywając 2 bramki.  Z tej okazji można odebrać GB internetu. Wystarczy wysłać SMS-a o treści WIWAT pod numer 233 (opłata za SMS-a zgodna z cennikiem planu taryfowego, max 0,20zł). Jeśli jesteś użytkownikiem Flexa, zgarnij te dodatkowe GB, wpisując WIWAT w apce, w zakładce „Kody promocyjne”. Na jednym numerze można aktywować tylko jeden dodatkowy pakiet GB za gole. Aktywacji można dokonać tylko dzisiaj do ok godz 22:55. Promocyjne GB ważne 3 dni od daty aktywacji, obowiązują tylko w kraju.

Regulamin promocji

Udostępnij: 2 GB za gole Polaków

Kolejne GB za gole – tym razem bierzcie 4GB

15 października 2020

Kolejne GB za gole – tym razem bierzcie 4GB

Komu zeszło już ostatnie doładowanie darmowych 14GB za tenisowy sukces, może doładować 4G za sukces piłkarski. Nasza reprezentacja pokonała Bośnię i Hercegowinę kończąc mecz wynikiem 3:0. Dodatkowo jesteśmy liderem grupy.

Takie wyniki trzeba koniecznie uczcić!

Aby zdobyć dodatkowe 4GB wystarczy wysłać SMS-a o treści LIDER pod numer 233 (opłata za SMS-a zgodna z cennikiem planu taryfowego, max 0,20zł). Użytkownicy Flexa też mogą zgarnąć dodatkowe GB, wpisując LIDER w apce, w zakładce „Kody promocyjne”. Na jednym numerze można aktywować tylko jeden dodatkowy pakiet GB za gole. Aktywacji można dokonać tylko dzisiaj do godz 22.00. Promocyjne GB ważne 3 dni od daty aktywacji, obowiązują tylko w kraju.

Regulamin promocji tutaj

Udostępnij: Kolejne GB za gole – tym razem bierzcie 4GB

5 GB za gole Polaków

8 października 2020

5 GB za gole Polaków

Giga za gole teraz dla wszystkich. Polacy w meczu z Finlandią odnieśli zwycięstwo i zakończyli mecz wynikiem 5:1. Super gra i świetny wynik. Dlatego można odebrać 5 GB internetu! Wystarczy wysłać SMS-a o treści WYGRANA pod numer 233 (opłata za SMS-a zgodna z cennikiem Twojego planu taryfowego, max 0,20zł). Jeśli jesteś użytkownikiem Flexa, zgarnij dodatkowe GB, wpisując WYGRANA w apce, w zakładce „Kody promocyjne”. Na jednym numerze można aktywować tylko jeden dodatkowy pakiet GB za gole. Aktywacji można dokonać tylko dzisiaj do godziny 22:45. Promocyjne GB ważne 3 dni od daty aktywacji, obowiązują tylko w kraju.

regulamin

Udostępnij: 5 GB za gole Polaków