Po meczu z Anglią na pocieszenie 1 GB

31 marca 2021

Po meczu z Anglią na pocieszenie 1 GB

Nie przestajemy kibicować Biało-Czerwonym. Polska reprezentacja przegrała z Anglią, ale strzeliła 1 gola. Dlatego na pocieszenie klienci Orange mogą aktywować 1 GB.

Aby skorzystać wystarczy wysłać SMS o treści TEATIME pod numer 233 (opłata za SMS zgodna z cennikiem planu taryfowego, maksymalnie 0,20zł). Użytkownicy Orange Flex mogą zgarnąć dodatkowy 1 GB, wpisując TEATIME w aplikacji, w zakładce „Kody promocyjne”.  Na jednym numerze można aktywować tylko jeden dodatkowy pakiet GB za gole. Aktywacji można dokonać w ciągu 24 godz. od publikacji tego posta. Promocyjne GB ważne są 3 dni od daty aktywacji, obowiązują tylko w kraju.

Regulamin promocji tutaj.

Udostępnij: Po meczu z Anglią na pocieszenie 1 GB

3 GB za 3 gole piłkarzy

29 marca 2021

3 GB za 3 gole piłkarzy

Drugi mecz eliminacji za nami. Polska drużyna w piłce nożnej zwyciężyła z Andorą 3:0. Uczcijmy to zwycięstwo pakietem darmowych 3 gigabajtów. Aby go zgarnąć wystarczy wysłać SMS o treści TRZYZERO pod numer 233 (opłata za SMS zgodna z cennikiem planu taryfowego, maksymalnie 0,20zł). Jeśli jesteś użytkownikiem Orange Flex, dodatkowe GB otrzymasz wpisując TRZYZERO w aplikacji, w zakładce „Kody promocyjne”. Na jednym numerze można włączyć tylko jeden dodatkowy pakiet GB za gole. Aktywacji można dokonać w ciągu 24 godz. od publikacji posta na oficjalnym koncie na Facebooku Orange Polska (do ok. godz. 23.20, 29 marca). Promocyjne GB są ważne 3 dni od daty aktywacji i obowiązują tylko w kraju.

Kolejny mecz 31 marca z Anglią. Będę następne GB za gole 🙂

Regulamin promocji znajdziecie tutaj

Udostępnij: 3 GB za 3 gole piłkarzy

Darmowe 6 GB za gole reprezentacji

25 marca 2021

Darmowe 6 GB za gole reprezentacji

Węgry – Polska to mecz, na który czekali polscy kibice. Dla piłkarzy to pierwsze spotkanie w ramach eliminacji Mistrzostw Świata 2022 i jednocześnie pierwsze pod wodzą nowego selekcjonera. W dzisiejszym meczu padło aż 6 goli. Ostatecznie Polacy zremisowali z Węgrami 3:3.

Z tej okazji dajemy Wam dodatkowe 6 GB! Wystarczy wysłać SMS o treści COZAMECZ pod numer 233 (opłata zgodna z cennikiem planu taryfowego, maksymalnie 0,20zł). Użytkownicy Orange Flexa mogą zgarnąć dodatkowe GB, wpisując COZAMECZ w aplikacji, w zakładce „Kody promocyjne”. Na jednym numerze można aktywować tylko jeden dodatkowy pakiet GB za gole. Aktywacji można dokonać w ciągu 24 godzin od publikacji tego wpisu. Promocyjne GB ważne są 3 dni od daty aktywacji i obowiązują tylko w kraju.

Regulamin promocji

Udostępnij: Darmowe 6 GB za gole reprezentacji

Na pocieszenie 1 GB dla wszystkich

19 listopada 2020

Na pocieszenie 1 GB dla wszystkich

Polska reprezentacja przegrała wczoraj z Holandią, ale strzeliła 1 bramkę. Bohaterem meczu był Kamil Jóźwiak. Młody polski skrzydłowy popisał się kapitalnym rajdem, którego nie powstydziłyby się najbardziej doświadczone gwiazdy futbolu. Mogło być tak pięknie…

Mimo porażki Orange dla wszystkich użytkowników daje na pocieszenie 1 GB. Wystarczy wysłać SMS-a o treści JOZWIAK pod numer 233 (opłata za SMS-a zgodna z cennikiem planu taryfowego, max 0,20zł). GB mogą odebrać także użytkownicy Flexa , wpisując JOZWIAK w aplikacji, w zakładce „Kody promocyjne”.

Tradycyjnie, na jednym numerze można aktywować tylko jeden dodatkowy pakiet GB za gole. Aktywacji można dokonać tylko dzisiaj do godziny ok. 22:45. Promocyjne GB ważne 3 dni od daty aktywacji, obowiązują tylko w kraju.

Udostępnij: Na pocieszenie 1 GB dla wszystkich

Darmowy internet na otarcie łez

16 listopada 2020

Darmowy internet na otarcie łez

Mamy dla Was kolejną odsłonę akcji GB dla wszystkich za gole. Niestety wczorajszy mecz nie potoczył się po naszej myśli, przegraliśmy z Włochami 0:2. Ale nie martwcie się, gramy dalej a dla swoich klientów Orange na pocieszenie daje 1 GB. Aby skorzystać należy wysłać SMS-a o treści GRAMYDALEJ pod numer 233 (opłata za SMS-a zgodna z cennikiem planu taryfowego, max 0,20zł). Także użytkownicy Flexa mogą zgarnąć dodatkowy 1 GB, wpisując GRAMYDALEJ w aplikacji, w zakładce „Kody promocyjne”.

Proszę pamiętajcie, że na jednym numerze można aktywować tylko raz dodatkowy pakiet GB za gole. Aktywacji można dokonać dzisiaj do godz ok. 23:15. Promocyjne GB ważne są 3 dni od daty aktywacji i obowiązują tylko w kraju.

Regulamin promocji GB za gole

Udostępnij: Darmowy internet na otarcie łez