Dajemy 4 GB za puchar Francji

15 lipca 2018

Dajemy 4 GB za puchar Francji

Francja Mistrzem Świata! W niezwykle emocjonującym finale drużyna Trójkolorowi wygrała z Chorwacją strzelając aż 4 gole. Świętujemy z Francuzami ten wspaniały wynik, a Wy dostajecie dodatkowe 4 GB. Vive La France!

Wyślijcie SMS o treści PUCHAR na numer 233 (opłata za SMS zgodna z cennikiem planu taryfowego, max 0,20 zł).

Pakiet Kibica można aktywować w ciągu 24h od publikacji posta. Pakiet ważny w kraju, przez 3 dni od daty aktywacji. Oferta dla Klientów ofert głosowych na abonament i na kartę. Szczegóły w Regulaminie promocji.

Dziękujemy za wspólne kibicowanie 🙂

Udostępnij: Dajemy 4 GB za puchar Francji

Belgia na podium, 2 GB dla Was

14 lipca 2018

Belgia na podium, 2 GB dla Was

Belgowie zdobyli brązowy medal! Po emocjonującym meczu drużyna Czerwonych Diabłów wygrała z reprezentacją Anglii, strzelając 2 gole. Belgowie zdobyli podium, a my z tej okazji rozdajemy 2 GB.

Wyślijcie SMS o treści PODIUM na numer 233 (opłata za SMS zgodna z cennikiem planu taryfowego, max 0,20 zł).

Pakiet Kibica można aktywować w ciągu 24h od publikacji posta. Pakiet ważny w kraju, przez 3 dni od daty aktywacji. Oferta dla klientów ofert głosowych na abonament i na kartę. Szczegóły w Regulaminie promocji.

Już jutro w finale Mistrzostw Świata w Piłce Nożnej zmierzą się Francja i Chorwacja. Będziemy kibicować francuskiej drużynie. Zajrzyjcie na blog, bo na wielki finał też szykujemy GB niespodziankę 🙂

Udostępnij: Belgia na podium, 2 GB dla Was

Dajemy 1 GB za gol Francji

10 lipca 2018

Dajemy 1 GB za gol Francji

Piłkarskie zmagania trwają w najlepsze. Dzisiaj w półfinale zmierzyły się Francja i Belgia. W starciu dwóch państw, w których obecne jest Orange, padł 1 gol Francji. To oznacza, że dostajecie dodatkowo 1 GB.  Teraz czekamy na finał. Zobaczymy, co w nim pokaże francuska drużyna narodowa. Pamiętajcie, że jeżeli Belgia strzeli gole w meczu o trzecie miejsce, to także będziemy rozdawać gigabajty.

Aby skorzystać z pakietu, wyślijcie SMS o treści FINAL na numer 233 (opłata za SMS zgodna z cennikiem planu taryfowego, max 0,20 zł).

Pakiet można można aktywować w ciągu 24h od publikacji posta. Pakiet jest ważny w kraju, przez 3 dni od daty aktywacji. Oferta dla Klientów ofert głosowych na abonament i na kartę. Szczegóły w Regulaminie promocji.

Udostępnij: Dajemy 1 GB za gol Francji

Dajemy 4 GB za gole Francji i Belgii

6 lipca 2018

Dajemy 4 GB za gole Francji i Belgii

[Aktualizacja] Po zaciekłym spotkaniu Francuzi pokonali reprezentację Urugwaju strzelając 2 gole, a Belgia wygrała z Brazylią i wchodzi do półfinału Mistrzostw, w którym spotka się z Francją. Europejskie drużyny strzeliły w ćwierćfinałach łącznie 4 bramki, co daje 4 darmowe GB do zgarnięcia. Obie te drużyny reprezentują ostatnie dwa kraje na turnieju, w których dostępne są usługi Orange. Niezależnie kto wygra – jesteśmy w finale 🙂

Aby skorzystać z pakietu, wyślijcie SMS o treści POLFINAL na numer 233 (opłata za sms zgodna z cennikiem planu taryfowego, max 0,20 zł).

Pakiet możesz można aktywować w ciągu 24h od publikacji posta. Pakiet jest ważny w kraju, przez 3 dni od daty aktywacji. Oferta dla Klientów ofert głosowych na abonament i na kartę. Szczegóły w Regulaminie promocji.

Udostępnij: Dajemy 4 GB za gole Francji i Belgii

3 GB za 3 gole Belgii

2 lipca 2018

3 GB za 3 gole Belgii

Dalej kibicujemy krajom Grupy Orange. Brawa dla Belgów! Ich 3 gole to dodatkowe 3 GB dla Was.

Aby je otrzymać, wyślijcie SMS o treści BELGIA pod numer 233 (połata za sms zgodna z cennikiem planu taryfowego, max 0,20 zł). możesz je aktywować w ciągu 24h od publikacji posta. Pakiet ważny w kraju, przez 3 dni od daty aktywacji. Oferta dla Klientów ofert głosowych na abonament i na kartę. Szczegóły w Regulaminie promocji.

Udostępnij: 3 GB za 3 gole Belgii