Wygrali ChaChę

7 września 2011

Wygrali ChaChę

„Juuuhuuuu! Jestem jedną z 50 osób, które zatrzymają ChaChae na stałe! Dziękuję Orange za sam konkurs i htc, a wszystkim którzy odwiedzali bloga, za to, że go odwiedzali 😀 Jestem taaaaaaaaaaaka szczęśliwa!!” – napisała Iwona Krocz z Lublina. 50 najaktywniejszych testerów smartfonu HTC ChaCha otrzyma go na własność – właśnie zakończono kolejną edycję konkursu, w którym internauci testowali smartfona. Była to już trzecia edycja konkursu, wcześniej nasi klienci mogli sprawdzać jak działa Motorola Flipout i Motorola Defy.

Do testowania smartfona zgłosiło się blisko 22 tys. osób. Do „finału” zakwalifikowano 100 testerów, którzy przez 2 miesiące wykonywali zadania, które proponowali internauci. Sprawdzali więc jak działa GPS, jak zrobić zdjęcie panoramiczne, jak wysłać MMS czy skorzystać z portali społecznościowych. Łącznie wykonali 16 zadań testowych (8 serii zadań publikowanych co tydzień, w każdej serii po 2 zadania). Wyniki testów opisywali na bieżąco, również na stronach orange.pl.

Już teraz możecie proponować kolejne konkursy, o których Was na pewno poinformuję.

Udostępnij: Wygrali ChaChę

Urządzenia

Nowe smartphone`y w Orange

8 lipca 2011