Prezent na kartę: odbierz darmowe 100 GB

2 listopada 2022

Prezent na kartę: odbierz darmowe 100 GB

Dziś wprowadzamy nowy program lojalnościowy ,,Prezent na kartę” dla użytkowników Orange na kartę, w którym możecie odebrać za darmo 100 GB ważne przez 31 dni od dnia aktywacji.

„Prezent na kartę” dostępny tylko w aplikacji Mój Orange i po zalogowaniu na stronie Orange. Promocja ważna do 30 listopada. Każdy numer może odebrać prezent tylko raz. Regulamin znajdziecie tutaj.

Sprawdzajcie apkę Mój Orange w pierwszą środę każdego miesiąca! Wkrótce kolejna promocja 🙂

Udostępnij: Prezent na kartę: odbierz darmowe 100 GB

Wygraj bilety na Open’er Festival!

7 czerwca 2022

Wygraj bilety na Open’er Festival!

W ostatni weekend fani muzyki delektowali się Orange Warsaw Festival, a już 29 czerwca startuje Open’er Festival powered by Orange. Z tej okazji przygotowaliśmy konkurs dla klientów korzystających z aplikacji Mój Orange. Do wygrania są 2 bilety na jeden z festiwalowych dni.

Aby wziąć udział w zabawie należy:

• W dniach 7-10 czerwca zalogować się do aplikacji Mój Orange swoim adresem e-mail i hasłem.
  • Zgłosić się wypełniając formularz na stronie konkursu i odpowiedzieć na pytanie: „Dlaczego warto zabrać aplikację Mój Orange na Open’er Festival?”.
  • Na koniec zaakceptować warunki konkursu i wysłać formularz.

Więcej informacji o festiwalu tutaj. Szczegóły dotyczące konkursu są na stronie, a regulamin tu.

Powodzenia!

Udostępnij: Wygraj bilety na Open’er Festival!

Bez limitu + 131 GB na 31 dni za darmo

1 kwietnia 2022

Bez limitu + 131 GB na 31 dni za darmo

Od 1 stycznia br. każdy nowy użytkownik Orange na kartę mógł otrzymać w prezencie nielimitowane rozmowy, SMS-y, MMS-y oraz pakiet aż 31 GB za darmo na 31 dni.

Mam dla Was dobrą informację. Nie tylko przedłużamy promocję, ale wzbogacamy ją dodatkowym bonusem 100 GB za założenie konta w Mój Orange.

Oznacza to, że do 31 maja br. każdy nowy klient w ofercie na kartę na dzień dobry w Orange będzie mógł otrzymać rozmowy SMS-y i MMS-y bez limitu + 131 GB za darmo na 31 dni.

Aby skorzystać, wystarczy dołączyć do Orange na kartę, aktywując starter i doładować konto za minimum 5 zł, a następnie wysłać bezpłatny SMS o treści START pod 814, aby otrzymać usługę Bez limitu + 31GB na 31 dni za darmo. Potem założyć konto w Mój Orange – dodatkowe 100 GB na 31 dni zostanie przyznane automatycznie.
Prezent można odebrać jeden raz na danym numerze telefonu.

Więcej informacji na ten temat znajdziecie tutaj.

Udostępnij: Bez limitu + 131 GB na 31 dni za darmo

Paczka 100 GB za logowanie do Mój Orange

22 marca 2022

Paczka 100 GB za logowanie do Mój Orange

Dzisiaj wprowadziliśmy kolejną promocję dla użytkowników Orange na kartę. Tym razem każdy, kto pierwszy raz zarejestruje się do aplikacji lub konta Mój Orange swoim adresem e-mail lub numerem telefonu, dostanie do wykorzystania 100 GB, ważne przez 31 dni.

Jeśli zarejestrujecie się adresem e-maili i macie np. 3 telefony na kartę, to każdy dostanie po 100 GB. Otrzymacie je w ciągu 24 godzin.

Po pierwszym zalogowaniu numerem telefonu bonus będzie przyznany tylko na ten numer.

Promocja trwa do 31 maja 2022 roku. Szczegóły znajdziecie tutaj.

Udostępnij: Paczka 100 GB za logowanie do Mój Orange

Podwójny bonus za doładowanie w Mój Orange

1 września 2021

Podwójny bonus za doładowanie w Mój Orange

Do końca roku każde doładowanie w aplikacji Mój Orange będzie premiowane bonusem dodatkowych 10 GB. Warto wygodnie i w intuicyjny sposób doładowywać swoje konto. Bonus jest przyznawany automatycznie do każdego doładowania i ważny 14 dni. W przypadku niższych doładowań ten czas jest krótszy. Przy nominale 5 zł bonus jest ważny 2 dni a 10 zł przez 5 dni.

Małe przypomnienie czym jest Mój Orange

Aplikacja mobilna Mój Orange umożliwia dostęp do swojego konta ze smartfona. Za jej pomocą można sprawdzić m.in. stan konta usług komórkowych i stacjonarnych, okres rozliczeniowy, opłacić fakturę (np. BLIK-iem), włączać i wyłączać usługi dodatkowe a także doładować numer na kartę. Co środę w aplikacji Mój Orange można też odebrać prezent. Sprawdźcie jaka dzisiaj czeka niespodzianka.

Mój Orange na kartę

Mój Orange w abonamencie

Warunki promocji „Podwójny bonus za doładowanie w Mój Orange” znajdziesz w regulaminie.

Udostępnij: Podwójny bonus za doładowanie w Mój Orange