Giga za gole w nowej odsłonie – ruszają eliminacje do EURO 2020

21 marca 2019

Giga za gole w nowej odsłonie – ruszają eliminacje do EURO 2020

Polska reprezentacja zagra dzisiaj z Austrią. To pierwszy mecz eliminacji do kolejnych mistrzostw Europy. Kibicujemy naszym i trzymamy za nich kciuki. Podtrzymując tradycję i w tych rozgrywkach rozdajemy GB za gole – każdy gol naszej reprezentacji  oznacza dla Was 1 GB, z który będzie ważny przez 3 dni od aktywacji. Z promocji mogą skorzystać klienci usług na kartę oraz na abonament.

To ile GB jest do zgarnięcia dowiecie się z naszego Facebooka, jak w przypadku wcześniejszych edycji akcji „Giga za gole”. Jednak w tej odsłonie hasło do aktywacji pakietu znajdziecie w aplikacji Mój Orange w sekcji Moje Okazje.  Wystarczy, że skopiujecie wygenerowane hasło i wyślecie pod numer 233, a pakiet będzie Wasz.

Właśnie dlatego zapowiadamy całą akcję nietypowo, bo przed meczem – jeżeli korzystacie z telefonów z systemem Android aplikację znajdziecie pod tym linkiem. Z kolei fani urządzeń z nadgryzionym jabłuszkiem powinni zajrzeć tutaj.

Kibicujmy wspólnie, aby jak najwięcej bramek przełożyło się na możliwie dużo GB dla Was, Szczegóły promocji w Regulaminie.

Udostępnij: Giga za gole w nowej odsłonie – ruszają eliminacje do EURO 2020

Obsługa i Relacje z Klientami

Oglądajcie filmy z Orange Ekspertami, naprawdę warto

17 lutego 2017

Oglądajcie filmy z Orange Ekspertami, naprawdę warto

Regina Jabczyńska
Cześć, nazywam się Regina i jestem nową blogerką. Będę dla Was pisała o obsłudze Klientów w Orange. A dokładniej o tym, co robimy, żebyście czuli się w naszej sieci dobrze, mając jak najwięcej pozytywnych doświadczeń.

Na dzień dobry chcę Was zaprosić do oglądania filmów z naszymi Orange Ekspertami. Krótkie wideo może zdziałać cuda. Nie tylko w prosty sposób pokazuje jak coś działa, ale i podsuwa gotowe odpowiedzi na ewentualne pytania. Z filmów dowiecie się np. jak korzystać z aplikacji Mój Orange, jak uzyskać dostęp w telefonie do muzyki bez ograniczeń i reklam, czy jak płacić bezpiecznie za rachunki.

Dotychczas nakręciliśmy dla Was 161 filmów i w 2016 roku obejrzane zostały aż 1 370 313 razy! Moim zdaniem to fajny wynik i pokazuje, że lubicie tę formę prezentacji.

A wiecie, co było najbardziej popularne w ubiegłym roku?  Konfigurowanie Orange Airbox w usłudze Free Net – 119 482 wyświetleń, Jak przenieść kontakty z Windows Phone na Androida? – 80 301 wyświetleń, Konfiguracja usług w telefonie – 68 825 wyświetleń.

Tematykę filmów dobieramy słuchając i czytając, z jakimi sprawami zwracacie się do nas najczęściej. W filmach nie występują zawodowi aktorzy, tylko nasze koleżanki i koledzy, którzy najlepiej potrafią wyjaśnić działanie nawet najbardziej skomplikowanej usługi.

Jeśli macie pomysł na kolejny film, to koniecznie dajcie znać, czekam na Wasze propozycje. Każdy z Was może być pomysłodawcą następnego odcinka Orange Eksperta.

Wszystkie filmy znajdziecie w kanale Orange Polska w serwisie YouTube – Playlisty/Technologie Orange. Subskrybujcie kanał YouTube oglądajcie Orange Ekspertów i klikajcie „łapki w górę”.

Udostępnij: Oglądajcie filmy z Orange Ekspertami, naprawdę warto

Bezpłatny kontakt z doradcą poprzez aplikację Mój Orange

20 czerwca 2016

Bezpłatny kontakt z doradcą poprzez aplikację Mój Orange

Zaktualizowaliśmy aplikację Mój Orange na Androida, iOS i Windowsa. I chociaż sam fakt aktualizacji aplikacji nie jest wydarzeniem szczególnie doniosłym, tym razem sytuacja jest nieco inna. Po pierwsze – wprowadziliśmy bardzo ciekawe funkcje. Po drugie – dla tych z Was, którzy jeszcze nie korzystają z aplikacji  mamy konkurs z nagrodami. I to takimi, że sam chciałbym wygrać 😉

Zmiany  dotyczą możliwości kontaktu z nami. W dolnej części okna aplikacji znajdziecie teraz ikonkę słuchawki, po kliknięciu w którą będziecie mogli wybrać jedną z dwóch opcji – czat lub rozmowa z infolinią.

Jeżeli w pełni zalogujecie się do aplikacji, czyli za pomocą loginu i hasła to będziecie mogli zadzwonić na infolinię bez konieczności przechodzenia przez automatyczne menu głosowe, a w dodatku, połączenie będzie bezpłatne.

Jeśli w aplikacji użyjecie autologowania, o którym pisaliśmy niedawno to konieczne będzie przejście przez automatyczne menu, a połączenie nie będzie bezpłatne, więc warto założyć darmowe konto

Teraz cześć druga, czyli konkurs – możecie w nim wygrać w sumie sześć nagród – trzy smartfony Samsung Galaxy S7 edge oraz trzy tablety Samsung Galaxy Tab A. Jeśli korzystacie z usług mobilnych w Orange wystarczy odpowiedzieć na proste pytanie. Całość podzieliliśmy na trzy etapy, w każdym można wygrać jeden telefon i jeden tablet.

Z tej strony dowiecie się wszystkiego, co powinniście wiedzieć o aplikacji Mój Orange oraz o samym konkursie. Powodzenia!

Aktualizacja [01.02.2018 09:45]

P.S.

Koledzy i koleżanki zajmujący się obsługą klienta dali mi znać, że często piszecie i dzwonicie do nich w sprawie bezpłatnych połączeń z aplikacji Mój Orange, wspominając o tym wpisie. Zwróćcie proszę uwagę, że to jest blog 😉 Wpisy blogowe mają to do siebie, że z czasem się dezaktualizują. Niektóre szybciej inne wolniej. Nie usuwamy starych wpisów, taką przyjęliśmy zasadę i się jej trzymamy.

Ten wpis nie jest już aktualny – połączenia na obsługę klienta poprzez aplikację Mój Orange są płatne.

Udostępnij: Bezpłatny kontakt z doradcą poprzez aplikację Mój Orange

Mój Orange – wszystko za jednym dotknięciem

8 marca 2016

Mój Orange – wszystko za jednym dotknięciem

Udostępnij: Mój Orange – wszystko za jednym dotknięciem

Aplikacja Mój Orange bez logowania i konta w Orange

18 lutego 2016

Aplikacja Mój Orange bez logowania i konta w Orange

Zauważyliście pewnie, że od jakiegoś czasu część funkcji aplikacji Mój Orange dostępna jest bez logowania. Chodzi choćby o informacje o stanie konta, listę włączonych usług czy też możliwość doładowania numerów. By korzystać z tej możliwości musicie mieć zainstalowaną aplikację, używać karty SIM Orange i dostępu mobilnego przez sieć Orange. Aplikacja wykryje wtedy numer telefonu i automatycznie udostępni Wam wcześniej wspomniane informacje. A także informację o zniżkach i promocjach dostępnych dla Waszego numeru. Jeśli korzystacie z dostępu do internetu przez sieć Wi-Fi, to co prawda nie będziemy mogli wykryć Waszego numeru telefonu i automatycznie Was zalogować, ale zaproponujemy Wam szybkie logowanie przez tymczasowe hasło SMS.

b40a6ced4b29b1eeb0718641b243967ff45

Udostępnij: Aplikacja Mój Orange bez logowania i konta w Orange